خانه
81.9K

آشنایی با غذاهای محلی

  • ۰۸:۵۳   ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13740 |7139 پست
    ای جان من اولین بار که با خراسانیها نشت وبرخاست می کردم معنی بعضی از لغات بالا رو نمی دونستم (تغار =یک کاسه خیلی بزرگه که سفالیه ومخصوص سابیدن کشک موقع سابیدن کشکهم فاتحه ناخنهاتونو شنهای ریز دورش میخونن وواقعا سابیدن کشک بلدی میخاد، قوروت هم که امیدوارم بدونین همون کشکه، ما یتیمچه رو بعد آماده شدن با ماست چکیده میخوریم فوق العاده خوشمزه هست بخصوص اگه بهش مرزه وریحان اضافه کنید، مرسی مریم جون خیلی وقته نخوردم دلم خیلی خواست
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان