خانه
81.7K

آشنایی با غذاهای محلی

  • ۱۳:۱۶   ۱۳۹۸/۸/۱۴
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    لوبیا پلو با چشم بلبلی  یا پلو شوشتری  
    .

    .
    مواد لازم :

    3یا 4 پیمانه برنج
    لوبیا چشم بلبلی دو لیوان که باید از قبل بپزینش
    .
    شوید تازه البته با خشک هم میشه درست کرد
    .
    دارچین زعفرون زردچوبه .

    برنج رو خیس کنید و بزارید با نمک بمونه چون باید آبکش بشه بعد آب رو گرم کنید برنج رو داخلش بریزید وقتی برنج کمی حرارت خورد یا به اصطلاح مثل کرم رو آب امد لوبیا که از قبل پختین رو به همراه شوید تازه اضافه کنید
    .
    بعد آبکش کنید و لایه لایه همراه دارچین و شوید بریزید تو قابلمه و بعد روش رو آب روغن بریزید و بزارید دم بکشه
    .
    بعد از اون با مرغ یا گوشت چرخ شده میل کنید و لذت ببرید

    آشنایی با غذاهای محلی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان