خانه
55.6K

طرز تهیه لیدی فینگر(بیسکویت مخصوص تیرامیسو)

  • ۱۲:۱۱   ۱۳۹۳/۱/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    تیرامیسو یا Tiramisu
    این تیرامیسو با کیک اسفنجی هست
    تیرامیسو در واقع یه کیک یا دسر ایتالیایی هست که بین ایرانیها خیلی طرفدار پیدا کرده، هم بصورت کیک و هم بصورت دسر میشه درستش کرد، مزیت کیکش به اینه که مثل دسر تیرامیسو خیلی سنگین نیست چون بیشتر بافتش کیک هست .
    در بعضی از رسیپی های تیرامیسو تخم مرغ استفاده شده و در بعضی ها بدون تخم مرغ هست(لازم بذکر هست که بیش از ۵۰ نوع دستور تیرامیسو داریم)
    ترکیبات اصلی تیرامیسو اینا هستن : قهوه اسپرسو ، پنیر ماسکارپونه ، خامه فرم گرفته ، لیدی فینگر ( یا کیک اسفنجی ) و پودر کاکائو . حالا با توجه به ذائقه های مختلف این مواد کم و زیاد شدن .

    مواد لازم:
    کیک اسفنجی
    خامه فرم داده شده ۱۵۰ گرم
    پنیر ماسکارپونه  یا پنیر خامه ای یک بسته ۱۰۰ گرمی ( پنیر خامه ای کاله بهتر جواب میده ولی چون من این پنیر رو پیدا نکردم از پنیر خامه ای پاک استفاده کردم )
    شکر ۳ قاشق غذاخوری
    وانیل شکری نصف قاشق مرباخوری ( یا وانیل خالص 1/4 ق م )
    نسکافه ۱ قاشق غذاخوری پر
    شکر ۲ قاشق غذاخوری پر
    آبجوش یک چهارم پیمانه
    شکلات قهوه ای به مقدار لازم ( تقریبا ۱۵۰ گرم )
    پودر کاکائو به مقدار لازم
    شکلات رنده شده برای تزیین در صورت تمایل

    طرز تهیه لیدی فینگر(بیسکویت مخصوص تیرامیسو)

    طرز تهیه :
    * ابتدا کیک اسفنجی رو درست کنید و از وسط برش بدین .
    کسانی که قالب فلزی ندارن می تونن از قالبهای یکبار مصرف هم استفاده کنن ( برای خرید اینجا رو کلیک کنید ) .
    * با یه چاقو دور تا دور کیک رو آزاد کنید .
    * با چاقو کاغذ رو ببرید و کیک رو از کاغذ جدا کنید .
    * از وسط برش بزنید ( از چاقوهای لیزری استفاده کنید ) .
    * اجازه بدین کیکتون ۴ ساعت توی هوای آزاد بمونه تا کمی خشکتر بشه . فقط حواستون باشه که جای گرم نذارید چون برای کیکتون از تخم مرغ استفاده کردید .
    * سپس ۱ قاشق نسکافه و ۲ قاشق شکر رو داخل آبجوش ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و اثری از دانه های شکر نمونه و بعد اجازه بدین که قهوه کاملا خنک بشه .
    * پنیر خامه ای رو با همزن بمدت یکی دو دقیقه هم بزنید .
    * سپس خامه فرم گرفته و3 ق س شکر و وانیل رو اضافه کرده و مجددا هم بزنید .
    * کیک رو روی سینی قرار داده و با قلمو روی اون رو قهوه بمالید .
    * بعد از مایه پنیر و خامه روی کیک بریزید و با پالت صاف کنید
    * کیک دوم رو قرار داده و مجددا" قهوه رو با قلمو روی کیک بمالید .
    * سپس بقیه مایه پنیر خامه ای و خامه رو روی کیک ریخته و با پالت دورتادور کیک رو کمی صاف کنید . لزومی نداره خیلی صاف بشه . در همین حد کافیه .
    *  در مورد شکلاتهای نقاشی شده قبلا در این پست دیدید ( لطفا کلیک کنید ) . پس دوباره توضیح نمی دم و به عکس بسنده می کنم .
    * ارتفاع شکلاتها نیم سانتیمتر از کیکمون بلندتر خواهد بود پس به این نکته توجه کنید . یعنی ارتفاع کیک رو اندازه بگیرید و هر چقدر شد بعلاوه نیم سانتیمتر کرده و زرورق ها رو با این عرض برش بدین .
    * نکته : بقیه مراحل رو ۲۴ ساعت بعد انجام بدید و تا اونموقع کیکتون رو توی یخچال قرار بدین .
    * پودر کاکائو رو روی کیک الک کنید .
    * بعد شکلاتهای نقاشی شده ی خوشگل رو دور تا دور کیک بچینید .
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۲۰/۱/۱۳۹۳   ۱۲:۱۲
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان