خانه
55.6K

طرز تهیه لیدی فینگر(بیسکویت مخصوص تیرامیسو)

  • ۱۲:۱۷   ۱۳۹۳/۱/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    تیرامیسو یا Tiramisu
    این تیرامیسو با بیسکویت لیدی فینگر یا همون لطیفه خودمونه

    مواد لازم:
    بیسکویت لیدی فینگر 
    خامه فرم گرفته 300 گرم
    پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه  200 گرم
    شکر 6 ق غ
    وانیل شکری نصف ق م ( یا وانیل خالص 1/4 ق م )
    نسکافه 2 ق غ پر
    شکر 4 ق غ پر
    آبجوش یک سوم پیمانه
    پودر کاکائو به مقدار لازم 

    طرز تهیه لیدی فینگر(بیسکویت مخصوص تیرامیسو)

    طرز تهیه :
    * یه توضیحی همین اول بدم ، از آنجاییکه ذائقه ها با هم فرق داره و ممکنه یکی دسر شیرین دوست داشته باشه و یکی کم شیرین و ... پس بمرور می تونید مقدار غلظت قهوه و شکر و کرم وسط این دسر رو با توجه به ذائقه تون تغییر بدین .
    * ابتدا دو قاشق نسکافه و چهار قاشق شکر رو داخل آبجوش ریخته و هم بزنید تا کاملا حل بشن.
    * بعد اجازه بدین قهوه خنک بشه .
    * نکته : در صورت تمایل می تونید از کافی میکس غلیظ هم استفاده کنید .
    * پنیر خامه ای رو با همزن یک دقیقه هم بزنید .
    * بعد خامه فرم گرفته رو اضافه کنید . 
    * سپس شکر و وانیل رو اضافه کرده و با همزن بمدت یک دقیقه دیگه هم بزنید .
    * نکته : بهتره شکر دانه ریز بریزید .
    * خوب ، مواد وسط تیرامیسو به همین راحتی آماده شد .
    * این یه بسته بیسکویت لیدی فینگر  هست که برای تهیه این دسر باید ازش استفاده کنیم .
    * بیسکویت رو داخل محلول قهوه فرو برده و بلافاصله در آورده و داخل ظرفمون می چینیم.
    نکته : 
    دقت کنید که کافیه بیسکویت یک لحظه داخل قهوه فرو برده بشه و قرار نیست که داخل قهوه خیس بخوره .
    * کرم تیرامیسو رو داخل قیف ریخته و روی بیسکویت ها رو پوشش میدیم (اینکارو میتونید با قاشق هم انجام بدین)
    * اینکارو بایستی لایه به لایه انجام بدیم تا هم بیسکویت و هم کرم اون تموم بشه .
    * لایه آخر با کرم پوشونده می شه.
    * و بعد روشو با پالت یا قاشق صاف می کنیم .
    * و بمدت 6-5 ساعت در یخچال قرار می دیم .
    * موقع سرو از یخچال در آورده و روی اون پودر کاکائو الک می کنیم.
    * تیرامیسو آماده هست ولی اگه میخواید تزیین شکیل تری داشته باشید میتونید روی تیرامیسو شابلون  قرار بدین و بعد روی اون پودر قند الک کنید و بعد از اتمام کار شابلون رو از روی دسر بردارید .
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۲۰/۱/۱۳۹۳   ۱۲:۱۷
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان