خانه
4.27K

چگونه دوام رژ لب را بیشتر کنیم؟

  • ۱۸:۲۳   ۱۳۹۳/۱/۳۰
    avatar
    کاربر فعال|447 |521 پست
    روش هایی برای برجسته کردن لب ها




    همه ی خانم‌ها عاشق استفاده از رژ لب هستند. رژ لب به تنهایی توانایی رنگ و رو دادن به چهره ی شما را دارد. رژ لب باید به درستی استفاده شود و باید رنگ مناسبی هم داشته باشد. شاید اکثر شما به این موضوع توجه کرده باشید که رژ لب مدت زیادی روی لب‌هایتان دوام نمی‌آورد، مخصوصا زمانی که چیزی می‌نوشید یا می‌خورید. در این راهنما می‌توانید نکاتی درباره رژ لب و درباره اینکه چطور دوام آنرا زیاد کنید بیابید.



    •  رژ لب‌هایتان را در یخچال نگهداری کنید تا عمرشان طولانی‌تر شود. این کار، همچنین باعث از بین رفتن باکتری های آن نیز خواهد شد.

    • زمانی که می‌خواهید رژ لب بخرید، هرگز تستر را بر روی لب‌هایتان استفاده نکنید. این کار بسیار غیر بهداشتی است. می‌توانید رژ را روی نوک انگشتانتان تست کنید. نوک انگشتان انتخاب بهتری از پشت دستتان است، چرا که بافتی شبیه تر به لب دارد.

    • از خط لبتان بعنوان زمینه‌ای برای رژ لب استفاده کنید. با این کار مطمئن باشید که دوام رژ لب روی لب‌هایتان بیشتر خواهد شد. زمانی که از رژ لب روشن استفاده می‌کنید، از خط لب بی‌رنگ یا همرنگ با لبتان استفاده کرده، سپس رژ لب را روی آن بزنید.

    • هر زمانی که از رژ لب استفاده می‌کنید، خط لب نیز بکشید. بدون آن لب شما برجسته و شاخص نخواهد شد و بنظر خواهد رسید رژ لبتان محو شده است.

    • برای اینکه رژ لب به دندان هایتان نمالد، پس از اینکه رژ لب را به لب‌هایتان مالیدید، انگشت اشاره خود را در دهانتان فرو برده و خارج کنید. رژ اضافه، به دستانتان مالیده خواهد شد.

    • رژ لب را می‌توانید بعنوان رژ گونه نیز استفاده کنید! اما هیچ گاه رژ گونه را به جای رژ لب به کار نبرید.

    • ابتدا خط لب بکشید. اگر ابتدا رژ لب بزنید و سپس سعی کنید که خط لب بکشید، قادر نخواهید بود تا خط طبیعی لب خود را پیدا کنید.

    • خانم‌های مسن، باید از برق لب و رژ لب‌های مات پرهیز کرده و از رژ لب‌های کرمی استفاده کنند.

    • اگر شما رنگی از رژ لب‌هایتان را دوست نداشتید، آنرا دور نیندازید. کافیست تا آنرا با رنگ دیگری ترکیب کرده تا سایه ی مورد علاقه ی خودتان را بسازید.

    • اگر لب‌های پری دارید، می‌توانید خط لبتان را کمی بیرون تر از خط طبیعی لب بکشید.

    • برای اینکه برق لب، دوام بیشتری پیدا کند، ابتدا تمام لبتان را با خط لب پر کنید، سپس روی آن برق لب بزنید.

    • اگر رژ لبتان شکسته، کبریتی زیر قطعه ی شکسته روشن کنید، زمانی که کمی آب شد، آن را روی قطعه ی اصلی بگزارید. سپس رژ لب را به پایین بچرخانید و حداقل برای ۵ دقیقه آنرا در یخچال بگزارید.

    • سعی کنید از رژ لب‌هایی با سایه‌های رنگی نارنجی و قهوه ای استفاده نکنید، در آن صورت دندان‌های شما زرد به نظر خواهند رسید!

    • وقتی رژ لب مورد علاقه تان تمام شد، می‌توانید باقی‌مانده ی آنرا با چیزی مثل خلال دندان خراشیده و خارج کنید، و آن را با برق لب یا وازلین مخلوط نمایید و استفاده کنید.

    • برای اینکه رژ لبتان به لیوانی که می‌خواهید از آن بنوشید نچسبد، پیش از آنکه لب‌هایتان را به لیوان بزنید، یواشکی لبه ی لیوان را کمی بلیسید.

     




  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان