خانه
382K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۲۶   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    پيده :Pide

     

    آرد : ٤ پيمانه

    ماست : ١ پيمانه

     روغن زيتون : ١/٣ پيمانه

     نمك : ١ قاشق چاي خوري

     بكينگ پودر : ١ قاشق مرباخوري

     آب : به ميزان لازم

     براي مايه اسفناج :

     اسفناج : نيم كيلو

     پياز : ١ عدد

     نمك ، فلفل

    پنير سفيد يا پنيرموزارلا : ٥٠ گرم

    تخم مرغ : ١ عدد براي روي خمير

    براي پيده سوسيس ....

     سوسيس : ٤عدد

     قارچ خرد شده : ١ پيمانه

    پنير موزارلا : ٥٠ گرم

    براي آماده كردن خمير ، همه مواد رو مخلوط مي كنيم و آب رو كم كم اضافه مي كنيم تا خمير نرمي درست بشه ولي به دست نچسبه ....

     سپس اسفناج و پياز رو كمي با هم تفت ميديم ، نمك و فلفل اضافه مي كنيم ، اگر از پنير سفيد استفاده كردين ، بعد از خنك شدن مخلوط اسفناج ، پنيرو بهش اضافه مي كنيم .....

     براي مايه سوسيس هم ، قارچ و سوسيس رو با هم سرخ مي كنيم .....

     خميرو به ١٦ قسمت تقسيم مي كنيم ، به شكل بيضي باز مي كنيم ، از مخلوط اسفناج و يا مخلوط سوسيس روي خمير مي ريزيم ، بعد خميرو به صورت قايق جمع مي كنيم .. روي مواد پنير موزارلا مي ريزيم . .تخم مرغ رو هم مي زنيم و با برس روي خمير مي زنيم ..... توي فر ٢٠٠ درجه سانتيگراد به مدت نيم ساعت مي پزيم


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان