خانه
382K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۳۵   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    دسر فندوقی irmik tatlisi

    کره بی نمک نرم شده ۱۱۵ گرم یا ۴ اونز

     شکر ریز سفید ۱۱۵ گرم یا ۴ اونز

    سمولینا یا خورده ریز گندم نیمه آرد شده ۱۲۵ گرم یا ۴۱/۲ اونز یا ۱

    فندوق خورد شده توست شده ۱۱۰ گرم یا ۳۳/۴ اونز یا ۱ پیمانه

     بکینگ پودر ۲ ق چ

     تخم مرغ ۳ عدد کمی با چنگال هم زده

    آب پرتقال ۲ ق غ

     پوست پرتقال به صورت خیلی نازک و ریز رنده شده ۱ ق غ

     

    برای شربت:

     شکر ۶۶۰ گرم یا ۱.۷ پوند یا ۳ پیمانه

     چوب دارچین ۴ عدد

     پوست پرتقال به صورت قدی و نازک رنده شده ۱ ق غ

     آبلیمو ۸۰ میلیلیتر. یا ۲۱/۲ اونز، و یا ۱/۳ پیمانه

    آب بهار نارنج ۱۲۵ میلیلیتر، و یا ۴ اونز، و یا ۱/۲ پیمانه

     آب ۸۰۰ میلیلیتر، یا ۲۸ اونز



    برای گارنیش:

     مقداری فندوق توست شده و خورد شده و خلال بادام



    فر را از قبل روی حرارت ۲۱۰ سانتیگراد و یا ۴۱۵ فارنهایت روشن کنید.

     سینی یا ظرف مخصوص کمی عمیق فر مربع شکل ۲۳ سانتی و یا ۹ اینچ رو کمی چرب کنید . میتونید از جعبه آلومینیومی شیرینی هم استفاده کنید.

     کره و شکر را در کاسه بزرگی خوب با هم زن برقی زده تا یک دست و کرمی شود. سمولینا، فندوق و بکینگ پودر را نیز داخل آن ریخته و هم میزنیم. سپس تخم مرغ ها ، آب پرتقال، و خلال پرتقال را به مایه افزوده و تا میکنیم تا همه با هم آغشته شوند.

     سپس مایه را داخل ظرف ریخته و داخل فر به مدت ۱۵-۲۰دقیقه روی پنجره وسط میگذاریم تا پخته شود. داخل همان ظرف کنار میگذاریم .

     

    در قابلمه کوچک و عمیقی شکر، دارچین و آب، را ریخته و روی حرارت معمولی هم میزنیم تا شکر حل شود. سپس حرارت را زیاد کرده تا بجوش آید به مدت ۵ دقیقه . نصف شربت رابا آب بهار نارنج و آبلیمو داخل ظرف یا کاسه ی جداگانه ریخته و کنار میگذاریم نصف دیگر آن را دوباره روی حرارت به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه دیگر میجوشانیم یا تا حدی که به قوام آید. پوست پرتقال رنده شده که برای شربت کنار گذاشته بودید را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید .

     در این مرحله کاسه ی که شربت بهار نارنج و آبلیمو به آن اضافه کرده یم را روی شیرینی پخته یک دست میریزیم تا کاملا جذب آن شود. وقتی که کاملا جذب شد ظرف را داخل ظرف دیگری برگردانده و آن را به شکل لوزی برش دهید و سپس روی آن را با بادام، فندوق گارنیش کرده و در آخر شربت قوام آماده را روی آن داده و به مدت ۳۰ دقیقه قبل از سرو کردن کنار میگذاریم. دوست داشتید میتونید با خامه یا ماست عسلی سرو کنید.


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان