خانه
382K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    kazan kebeb يعني كباب ديگي

    بادمجان متوسط : ٥ عدد

     گوجه فرنگي نسبتا درشت : ٣ عدد

     براي مواد مياني :

     گوشت چرخ كرده : ٢٠٠ گرم

    پياز : ١ عدد

     فلفل سبز تند : ٢ عدد ، من از فلفل سبز كبابي استفاده كردم

     گوجه فرنگي براي مخلوط گوشت : ١ عدد كوچك

     سير : ٢ حبه

    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، ادويه مخلوط

     پياز ، سير، گوجه فرنگي ، فلفل سبز و ادويه هارو توي خردكن يا غذاساز ميريزيم ، تا جسابي له و با هم مخلوط بشن ، بعد هم گوشت رو اضافه مي كنيم و خوب ورز ميديم ....

     بادمجان هارو مطابق شكل برش هاي ٢ سانتي مي زنيم ولي تا انتها نمي بريم تا قطعه هاش از هم جدا نشه و بينشون رو با مخلوط گوشت پر مي كنيم ....

     گوجه هارو هم برش مي زنيم و همونطور پر مي كنيم ...

     همه رو توي تابه مي چينيم ، كمي روغن و يك ليوان آبجوش مي ريزيم و روي حرارت كم ميذاريم تا خيلي آروم بپزه ...

     من در انتهاي پخت كمي آبغوره و زعفران هم اضافه كردم كه توي دستور اصلي نبود، غذاي بسيار خوشمزه اي بود ، اگر مثل من عاشق كته هستين براي كنارش خيلي خوب ميشه


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان