خانه
382K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۳/۲/۳
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    دسر تركيه اي به نام كشكول - Keşkül

     

    شير : ٣و ١/٢ پيمانه ( حدود ٨٥٠ گرم )

     شكر : ١٢٠ گرم (نصف پيمانه )

     پودر بادام : ٢٥ گرم (١/٤ پيمانه )

     آرد برنج : ٣٥ گرم (١/٤ پيمانه )

     پودر نارگيل : ٢ قاشق غذاخوري

     تمام مواد رو با هم خوب مخلوط مي كنيم و روي حرارت مرتب هم مي زنيم ، وقتي به جوش اومد ، حرارت رو كم مي كنيم و ٣ دقيقه ديگه به هم زدن و پختن ادامه ميديم ....توي ظرف هاي مورد نظر مي ريزيم و با دارچين و يا پسته تزيين مي كنيم ، وقتي به دماي اتاق رسيد ، توي يخچال ميذاريم تا خوب خنك بشه و بعد سرو مي كنيم


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان