خانه
382K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۱:۵۲   ۱۳۹۵/۳/۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    بورك مرغ وقارچ

    مواد لازم:

    خمير آماده يوفكا          ١ بسته 

    مرغ پخته شده و خرد شده       ٣٠٠ گرم 

    قارچ ورقه شده و تفت داده شده.      ٢٠٠ گرم 

    ذرت پخته شده          ١ پيمانه 

    فلفل دلمه اى رنگى مكعبى ريز خرد شده      ٣/٤ پيمانه 

    پياز داغ          ٢ ق غ 

    رب گوجه فرنگى.       ٢ ق غ 

    آب ليموترش تازه       به ميزان لازم 

    جعفرى خرد شده            ٤ ق غ 

    نمك و فلفل.             به ميزان لازم

    ماست            ١ پيمانه 

    روغن زيتون.       ١/٣ پيمانه 

    طرز تهيه :

    ماست و روغن زيتون را با كمى نمك با هم مخلوط كرده و كنار بگذاريد ، در تابه اى كه گنجايش تمام مواد ميانى را داشته باشد مرغ و پياز داغ و قارچ و فلفل دلمه اى  را با هم مخلوط كرده رب و ابليمو را اضافه كنيد نمك و فلفل را هم اندازه كرده و كمى مواد را با هم تفت دهيد در انتها ذرت و جعفرى را اضافه كنيد .

    يك ورقه از خمير مثلثى يوفكا را روى سطح كار قرار داده و به وسيله برس روى آنرا به مخلوط ماست و روغن زيتون آغشته كنيد سپس يك لايه ديگر از خمير را نيز روى آن قرار داده و مجددا سطح خمير دوم را ماست و روغن بماليد . يك قاشق از مواد ميانى را روى قاعده مثلث قرار داده گوشه هاى آنرا به داخل جمع كرده و از پايين لوله كنيد سپس بورك را مانند حلزون به دور خود بپيچيد و در سينى چرب شده فر قرار دهيد . روى سطح بوركهاى پيچيده شده را ماست و روغن زيتون بماليد و به سليقه خود كنجد ، سياه دانه ، تخم خرفه و يا مغز تخمه آفتابگردان بپاشيد و در فر ١٨٥ درجه تا زمانى كه زير بوركها كاملا طلايى شود بپزيد.

    نوش جان 

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان