خانه
543K

شام امشب زیباکده

  • ۱۵:۲۷   ۱۳۹۸/۷/۳۰
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    کباب لقمه  ترکیه ای
    گوشت چرخ کرده 500 گرم
    پیاز درشت 1 عدد
    سبزی خشک معطر( ریحان و جعفری)1 قاشق غذاخوری
    زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
    آرد سوخاری1 قاشق غذاخوری
    نمک 1 قاشق چایخوری
    فلفل 1/2 قاشق چایخوری
    روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. گوشت پیاز را همراه با نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و مواد را به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید. سپس سبزیهای معطر و زغفران دم کرده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و کمی ورز دهید تا مواد مخلوط شوند.حتما از سبزی خشک استفاده کنید تا آب سبزی ها موجب وا رفتن گوشت نشود.
    آرد سوخاری را در این مرحله به مواد اضافه نمایید. پس از اضافه کردن آرد سوخاری، مواد را زیاد هم نزنید و فقط در حد مخلوط شدن آن را هم بزنید. مایه کباب را ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا مواد منسجم شوند.
    در این قسمت شما سه روش مختلف را می توانید برای طبخ این کباب بکار ببرید. 
    روش اول این است که سیخ های چوبی کوچک را از قبل در آب خیس کنید که هنگام حرارت دیدن، نسوزد. از گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و کمی با دست به آن فشار دهید تا رطوبت گوشت گرفته شود، سپس آن را شکل داده و به سیخ بکشید. سیخ ها را درون ماهیتابه ای که در آن روغن ریخته اید قرار دهید تا با حرارت ملایم و در حالی که در ماهیتابه باز است کباب ها آرام سرخ شوند. 
    روش دوم این است که از گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در دست مانند کتلت آن را فرم دهید و درون ماهیتابه ای که در آن روغن ریخته اید قرار دهید تا کباب ها با حرارت ملایم و در حالی که در ماهیتابه باز است سرخ شوند. 
    روش سوم این است که این کباب را درون فر یا روی آتش ذغال تهیه کنید. در این صورت در مدت زمان کباب کردن باید روغن یا کره آب شده را مرتب روی کباب ها بزنید تا کباب لقمه ها خشک نشوند.در صورت دلخواه می توانید چند گوجه نیز کبابی یا سرخ کنید و به همراه این کباب صرف کنید. نوش جان

    شام امشب زیباکده

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۳۰/۷/۱۳۹۸   ۱۵:۲۷
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان