خانه
542K

شام امشب زیباکده

  • ۱۲:۲۵   ۱۳۹۸/۸/۶
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه کال کباب

    یکی از مزه های اصلی گیلانه ودر کنار بیشتر غذاها خورده میشه این غذای لذیذ دقیقا شبیه زیتون پروردست وبا همون مواد فقط به جای زیتون از بادنجان کبابی وریش ریش شده استفاده میشه وبعد از مخلوط شدن توی یخچال میره وسرد خورده میشه ...
     زمان آماده سازی و پخت: ۳۰ دقیقه
    بادمجان: ۱ کیلوگرم
    رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان
    گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم
    نمک: ۱ قاشق چایخوری
    گلپر: ۱ قاشق چایخوری
    سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
    سیر: ۴ حبه رنده شده
     ابتدا بادمجان‌ها را بشورید و کباب کنید. بادمجان‌ها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجان‌های کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آن‌ها را با هم بکوبید. در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید. شاید باورتان نشود اما کال کباب اصیل گیلانی شمابه همین سادگی آماده است. .

    شام امشب زیباکده

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۸   ۱۲:۲۵
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان