خانه
36.7K

طرز تهیه خیارشور

  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۳/۲/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    زیباکده
    ریتا ا : 

    ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻧﺎﻧﺎﯾﯽ ﺟﻮﻥ

    ﺍﺏ ﻭﻣﯿﺬﺍﺭﯼ ﺑﺠﻮﺷﻪ ﺑﻌﺪ ﻭﻟﺮﻡ ﺷﻪ ﯾﺎ ﺍﺏ ﺷﯿﺮ ﻣﯿﺮﯾﺰﯼ ؟

    ﺑﻌﺪ ﻧﻤﮑﺶ ﮐﻢ ﻧﯿﺴﺖ ؟! ﺍﯾﻦ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺑﻄﺮﯼ ﯾﮏ ﻭﻧﯿﻢ ﻟﯿﺘﺮﯾﻪ ؟
    زیباکده
    بله عزیزم آب رو میزارم بجوشه و بعد جوری سرد بشه که وقتی انگشتت رو میکنی تو آب دستت نسوزه ولی گرماشو احساس کنی

    عزیزم من یکبار دو قاشق ریختم خیلی خیلی شور شد... چون سرکه هم میریزی ب نظرم ی جورایی بد میشه

    اما من همیشه نمکش رو مزه میکنم یعنی نمک و سبزی و همه چیو که ریختم درشو میبندم و به هم میزنم و بعد درشو باز میکنم و با انگشت آب رومزه میکنم و مزه نمک اون موقع میاد تو دستم، شما هم همینکارو بکن و اگر دیدی بی نمک هستش اضافش کن قربونت برم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان