خانه
36.6K

طرز تهیه خیارشور

  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۳/۲/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    زیباکده
    ریتا ا : 

    ﺧﺐ ﻣﻨﻢ ﻫﻤﯿﻨﮑﺎﺭﻭ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﺍﺏ ﻭﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺟﻮﺷﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﮐﻪ ﮔﺮﻣﺎﺵ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺭﺳﯿﺪ ﺭﯾﺨﺘﻢ

    ﻭﻟﯽ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻥ :(

    ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﺗﻮ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻧﺬﺍﺷﺘﻢ ﻫﻤﻮﻧﻄﻮﺭ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﺟﺎﯼ ﺧﻨﮏ

    ﺍﯾﺮﺍﺩ ﮐﺎﺭﻣﻮ ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻢ !

    ﺷﻤﺎ ﺑﻌﺪ ﯾﮏ ﻫﻔﺘﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺭﺷﻮ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﯽ ؟
    زیباکده
    عزیزم من بعضی موقع ها 3-4 روزه هم بازش میکنم

    شاید ایراد کارت این بوده که تو یخچال نزاشتی و اینکه بعد از 3 روز آماده بوده و شما استفاده نکردی و باب میلت نشده

    شما اینسری بعد از 5روز از بطری ها درش بیار و بریزش تو شیشه و بزار تو یخچال

    درش رو هم سفت کن دوستم شاید هوا توش رفته
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان