خانه
1.7K

انواع سوپ، آشپزی آسان با عکس

  • ۱۳:۳۳   ۱۳۹۸/۳/۸
    avatar
    کاربر جديد|65 |55 پست

    سوپ فقط یک پیش غذا نیست، خیلی وقتها می تونه خصوصا برای شام یک غذای اصلی باشه. سوپ تنوع بسیار زیادی داره و من سعی میکنم دستور هایی را تقدیم کنم که مواد اولیه ان در بازار موجود باشه.

    لیست دستور تهیه انواع سوپ:

    * سوپ باقلا سبز

  • leftPublish
  • ۱۳:۳۴   ۱۳۹۸/۳/۸
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    سوپ باقلا سبز

    سوپ، طرز تهیه انواع سوپ با عکس

    باقلا سبز تازه برای این سوپ دلپذیر، بهترین گزینه می باشد. اما اگر آن را در دسترس ندارید از باقلاهای یخ زده به جای تازه آنها استفاده کنید.

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    224
    پروتئین
    14 گرم
    کربوهیدرات
    31 گرم
    قند
    4 گرم
    چربی
    6 گرم
    چربی اشباع شده
    1 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 15 دقیقه
    پخت 40 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

    یک عدد پیاز قرمز ،خرد شده

    2 حبه سیر ،له شده

    2 عدد سیب زمینی ،مکعبی خرد شده

    500گرم باقلا سبز ،در صورت انجماد یخ زدایی شود

    850 میلی لیتر ½ 1 پیمانه عصاره سبزیجات

    2 قاشق غذا خوری نعناع تازه ،خرد شده

    برگ های ریز و تازه نعناع و ماست طبیعی (شیرین نشده) برای تزیین
    1- روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ حرارت دهید .پیاز و سیر را اضافه کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند .
    2- سیب زمینی ها را اضافه کرده ، به مدت 5 دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید .
    3- باقلاها وعصاره سبزیجات را افزوده ،درب ظرف را ببندید و به مدت 30 دقیقه یا تا وقتیکه سیب زمینی ها نرم شوند ،با حرارت کم بجوشانید .
    4- با یک کفگیر مقدار از سبزیجات را از آب قابلمه جدا کرده و تازمان استفاده کنار بگذارید .باقیمانده سوپ  را در یک غذاساز یا مخلوط کن قرار داده و تا وقتیکه نرم ویکدست شود ، مخلوط کنید .
    5- آن را به یک قابلمه تمیز برگردانده و سبزیجات کنار گذاشته شده و نعناع خرد شده را اضافه کنید .کاملاٌ به هم بزنید و به آرامی حرارت دهید .
    6- سوپ را داخل یک ظرف سوپخوری گرم یا کاسه های یکنفره بریزید ، با خطوط ماست و برگ های ریز نعناع تازه تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

    توصیه سر آشپز
    در صورت تمایل ، از گشنیز تازه و ½ قاشق چایخوری زیره سبز به عنوان چاشنی در این سوپ استفاده کنید.

    حلقه‌های پنیر و سیب زمینی
    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۸/۳/۱۳۹۸   ۱۴:۲۶
  • ۱۷:۲۸   ۱۳۹۸/۴/۹
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    سوپ خامه و گوجه فرنگی

    سوپ، طرز تهیه انواع سوپ با عکس

    این سوپ لعاب دار که آسان و سریع تهیه میشود، طعم دوست داشتنی گوجه فرنگی تازه دارد. برگ های ریحان بازل، مزه گوجه فرنگی را کاملا تکمیل می کنند.

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    218
    پروتئین
    3 گرم
    کربوهیدرات
    10 گرم
    قند
    10 گرم
    چربی
    25 گرم
    چربی اشباع شده
    7 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 5 دقیقه
    پخت 30 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    50گرم /3 قاشق غذاخوری کره

    700گرم گوجه فرنگی رسیده

    850 میلی تر 2/1 1 پیمانه عصاره سبزیجات داغ

    50 گرم پودر بادام

    150 میلی لیتر /4/1 پیمانه شیر یا خامه ساده (کم چرب)

    یک قاشق چایخوری شکر

    نمک و فلفل

    1- 1- کره را در یک قابلمه بزرگ آب کنید .گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه بپزید تا هنگامی که پوست آنها شروع به چین انداختن کند ، برای طعم بهتر به آن فلفل و نمک اضافه کنید .
    2- عصاره سبزیجات را به قابلمه افزوده ، به جوش بیاورید ،درب ظرف را ببندید و به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشانید .
    3- در همین فاصله ، گریل فر را روشن کنید ، به آرامی پودر بادام ها را تست و برشته کنید تا طلایی رنگ شوند .برای این تنها به مدت 1 تا 2 دقیقه زمان کافی است ، بنابراین مراقب باشید و چشم از آنها برندارید.
    4- سوپ را از روی حرارت برداشته ، در مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود یا می توانید سوپ را با پوره کن دستی سیب زمینی ، پوره کنید تا نرم شود .
    5- سوپ را در یک صافی بریزید تا هر گونه پوست اضافی گوجه فرنگی یا هسته ها از آن جدا شوند .
    6- سوپ را به قابلمه برگردانده و دوباره روی حرارت بگذارید .شیر یا خامه را همراه بادام های تست شده و شکر اضافه کنید و هم بزنید.سوپ را گرم کنید و ریحان خرد شده را قبل از سرو داخل سوپ بریزید .
    7- سوپ خامه ای گوجه فرنگی را به کاسه های سوپ گرم منتقل کنید و داغ سرو نمایید.

    توصیه سر آشپز
    در صورت تمایل ، می توانید از خرده های نان خیلی ریز به جای پودر بادام استفاده کنید .آنها را به همان روش بادام ها تست و برشته کرده و در مرحله 6 با شیر یا خامه اضافه کنید.

    حلقه‌های پنیر و سیب زمینی
    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۹/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۴۴
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان