خانه
31.6K

دسرهای خوشمزه ههههه

  • ۱۷:۳۴   ۱۳۹۳/۳/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست



  • leftPublish
  • ۲۱:۰۲   ۱۳۹۳/۳/۱۶
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست








    طرز تهیه کرم ژله بهار نارنج


     




    طرز تهیه کرم ژله بهار نارنج



     




    مواد لازم برای تهیه کرم بهار نارنج:




    زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد


    شکر: ۱۰۰ گرم


    اسانس بهار نارنج: ۲ قطره


    شیر: ۲۰۰ میلی‌لیتر


    خامه: ۲۰۰ گرم


    ژلاتین: ۵ ورق


     


    مواد لازم برای تهیه ژله گل بهار نارنج:




    مربای بهار نارنج: ۳۰۰ گرم


    عرق بهار نارنج: ۱۲۵ میلی‌لیتر


    ژلاتین: ۵ ورق


    مواد لازم برای تهیه ژله بی رنگ بهار نارنج:




    آب: ۲۵۰ میلی‌لیتر


    عرق بهار نارنج: ۱۲۵ میلی‌لیتر


    شکر: ۱۰۰ گرم


    اسانس بهار نارنج: در صورت تمایل ۲ قطره


    ژلاتین: ۵ ورق


     


    روش تهیه کرم بهار نارنج:




    ۱. ابتدا زرده‌ تخم‌مرغ‌ها را با شکر و اسانس بهار نارنج با همزن برقی هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و کرم کشدار شود. آرد را توسط همزن برقی با مواد مخلوط کرده وتا حد یکدست شدن هم می‌زنیم. شیر را داخل ظرف مخصوص کرم پزی ریخته و مایه زرده را به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت آنقدر هم می‌زنیم تا مواد پخته شده و مایه کمی غلظت پیداکند.کرم حاصل را کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود سپس خامه صبحانه و ژلاتین ذوب شده را به آن اضافه می‌کنیم. مایه حاصل را داخل قالب‌های کوچکی که از قبل آنها را چرب کرده‌ایم ریخته و داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملا ببندند.




    روش تهیه ژله گل بهار نارنج:




    ۱. برای این کار تنها لازم است ژلاتین را ذوب کرده و با مربا و عرق بهار نارنج مخلوط کنیم و این مواد را هم داخل قالب‌های کوچک چرب شده ریخته و داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملا ببندند.




    روش تهیه ژله بی رنگ بهار نارنج:




    ۱. برای این کار نیز تنها لازم است که ژلاتین را ذوب کرده و تمامی مواد را با آن مخلوط کنیم.




    ۲. در مرحله آخر قالبی بزرگ که آن را برای آماده کردن دسرمد نظر داریم چرب کرده، کرم ها و ژله‌های کوچکی را که از قبل آماده کردیم داخل آن با سلیقه می‌چینیم و مایه ژله بی‌رنگ را روی کل مواد می‌ریزیم تا قالب پر شود. دسر را حدود ۶ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا اثربخشی ژلاتین کامل شود.




  • ۲۱:۱۱   ۱۳۹۳/۳/۱۶
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست








    ژله ۷ لایه رنگین کمانی خوشمزه و ساده!


     




    ژله ۷ لایه رنگین کمانی خوشمزه و ساده!



     




    با انواع و اقسام طعم هایی که این روزها برای ژله می توانید در فروشگاه ها پیدا کنید، درست کردن دسرهایی با مدل های مختلف آسانتر شده است و می توانید رنگ ها و طرح های زیبایی را ترکیب کرده و سفره خود را مزین کنید. در این جا یک دسر ژله ای ۷ لایه با لایه هایی از شیر شیرین شده غلیظ درست می کنیم. امیدواریم که خوشتان بیاید.


     




    مواد لازم:




    ۴ بسته پودر ژله به رنگ ها و طعم های مختلف (لیمویی، نارنجی، سبز، قرمز)




    ۴ بسته پودر ژلاتین غیرطعم دار




    ۱ قوطی شیر غلیظ شیرین شده




    آب جوش




    بدین ترتیب دسری با ۴ لایه ژله و ۳ لایه شیر مطابق شکل دارید.


    ژله ۷ لایه رنگی




    دستور تهیه لایه ژله ای:




    یک بسته پودر ژله را با نیم بسته ژلاتین مخلوط کنید. ۱ فنجان آب جوش روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا حل شود.




    بگذارید در دمای اتاق سرد شود و سپس داخل ظرف پیرکس بریزید.




    ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا برای لایه بعدی به اندازه کافی سفت شود.


     


    ژله ۷ لایه رنگی


    دستور تهیه لایه شیری:




    در کاسه بزرگی، ۱ قوطی شیر غلیظ شیرین را با یک فنجان آب جوش مخلوط کنید. در کاسه کوچکی، نیم فنجان آب سرد بریزید. حالا دو بسته پودر ژلاتین را کم کم به آب اضافه کنید. بگذارید ۲ تا ۳ دقیقه بماند و ژلاتین شکل بگیرد. نیم فنجان آب جوش را به آن اضافه کنید تا حل شود.


     




    حالا ژلاتین حل شده را با مخلوط شیر ترکیب کنید.




    این برای شما ۳ فنجان مخلوط شیر فراهم می کند. هر لایه از ژله یک فنجان مخلوط شیر لازم دارد.




    بگذارید در دمای اتاق سرد شود و سپس آن را روی لایه ژله بریزید. ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا برای لایه بعدی سفت شود.




    همین کارهایی که برای لایه ژله ای و لایه شیری انجام دادید برای بقیه لایه ها تکرار کنید.




    سپس ژله را در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد و آن را به شکل مکعب یا شکل های دلخواهتان برش بزنید و سرو کنید




  • ۲۳:۲۰   ۱۳۹۳/۳/۱۶
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
  • ۰۰:۳۹   ۱۳۹۳/۳/۱۷
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
  • ۱۴:۳۸   ۱۳۹۳/۴/۱
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    میلک شیک دو رنگ

    میلک شیک دو رنگ

    یک دسر خوشمزه و در عین حال بسیار شیک و مناسب برای پذیرایی. دو رنگ بودن این میلک شیک برای هر کسی جذاب خواهد بود.

    مناسب برای :6 نفر

    زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

    یک دسر خنک و ساده که طراوت و شادابی دوباره به ما می دهد.

    مواد لازم:
    شیر

    1 پیمانه
    شیر خشک

    6 قاشق غذاخوری
    بستنی وانیلی

    0.5 لیتر
    بستنی شکلاتی یا توت فرنگی

    0.5 لیتر
    شکلات های کوچک برای تزئین


    طرز تهیه:

    ½ پیمانه شیر را با 3 قاشق غذاخوری شیر خشک در مخلوط کن می ریزیم و می زنیم تا خوب مخلوط شود. نیمی از بستنی وانیلی را به مواد اضافه کرده و مخلوط کن را می زنیم تا خوب مخلوط و کشی شود. سپس درجه مخلوط کن را روی کند می گذاریم و اسکوپ های بستنی وانیلی را یکی یکی داخل آن می ریزیم تا مخلوط شوند. نیمی از این مخلوط در نصف نیمی از لیوانها ریخته و در فریزر قرار می دهیم. نیم دیگر مخلوط را نیز در ظرف جداگانه ای در فریزر قرار می دهیم.
    نیم پیمانه ی باقی مانده ی شیر را با 3 قاشق غذا خوری شیر خشک در مخلوط کن ریخته و خوب می زنیم. نیمی از بستنی شکلاتی یا توت فرنگی را به مواد داخل مخلوط کن اضافه کرده و می زنیم. مانند قبل درجه مخلوط کن را روی کند گذاشته و بقیه بستنی را اسکوپ اسکوپ داخل آن می ریزیم تا مخلوط و کشی شود. نیمی از این مواد را در لیوان های مانده ریخته و بقیه را روی لیوان هایی که داخل فریزر بود می ریزیم تا 2 رنگ شود و همه را در فریزر می گذاریم و مواد وانیلی مرحله قبل را از فریزر خارج نموده 10 دقیقه در دمای اتاق می گذاریم.
    بعد از 10 دقیقه لیوانهای سری دوم را که یک رنگ بودند از فریزر خارج می کنیم و از مواد مرحله اول که 10 دقیقه بیرون بوده و کمی نرم شده، می ریزیم و دو مرتبه در فریزر قرار می دهیم. پس از ده دقیقه دسر آماده است.
  • leftPublish
  • ۱۴:۴۱   ۱۳۹۳/۴/۱
    avatar
    پریا پریا
    دو ستاره ⋆⋆|6000 |2895 پست
    ممنون

    چه دسرایی
  • ۱۴:۴۳   ۱۳۹۳/۴/۱
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    طرز تهیه دسر شکلات - آکاایران


    پرتال آکاایران سایت 

    آشپزی

     بخش 

    آموزش آشپزی

     آکا و طرز تهیه هزاران غذا و 

    آشپزی

     آسان قسمت 

    انواع دسر

     -

    پیش غذا

    - طرز تهیه 

    دسر

     شکلات

    طرز تهیه

    دسر

     شکلات

     شکلات  و خامه را روی حرارت غیر مستقیم یعنی ،ظرف محتوی شکلات و خامه را بالای ظرف آبی که در روی حرارت قرار دارد...


    دسر شکلات,شکلاتی,شکلات



    طرز تهیه دسر شکلات




    انواع دسر - پیش غذا - طرز تهیه دسر شکلات




    مواد لازم برای

    آشپزی

     آکابرای 

    آشپزی

     آکا
    :

    خامه  300 گرم 

    شکلات  200 گرم 

    شکر  نصف فنجان 

    زرده ی

    تخم مرغ

      4 عدد 

    رنده ی پوست پرتقال  یک قاشق مرباخوری 

    کره  50 گرم



    طرز تهیه :

     شکلات  و خامه را روی حرارت غیر مستقیم یعنی ،ظرف محتوی شکلات و خامه را بالای ظرف آبی که در روی حرارت قرار دارد، بگذارید.سپس زرده ی

    تخم مرغ

      و شکر را با هم آن قدر بزنید تا سفید شود. رنده ی پوست پرتقال  را به این مخلوط اضافه نمایید.در انتها کره را اضافه کرده و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با خامه تزئین نمایید.

  • ۱۴:۴۵   ۱۳۹۳/۴/۱
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    طرز تهیه ژله شیر نارگیل -آکا


    پرتال آکاایران سایت 

    آشپزی

     بخش 

    آموزش آشپزی

     آکا و طرز تهیه هزاران غذا و 

    آشپزی

     آسان قسمت 

    انواع دسر

     -

    پیش غذا

    - طرز تهیه ژله شیر نارگیل





    طرز تهیه ژله شیر نارگیل


    طرز تهیه ژله شیر نارگیل



    انواع دسر - پیش غذا - طرز تهیه ژله شیر نارگیل



    اگر شما هم از افراد علاقمند به ژله هستید طرز تهیه ژله شیرنارگیل را در ادامه فرا بگیرید.




    ژله یکی از 

    دسر

    هایی است که بسیاری از خانمها دوست دارند بخصوص در مهمانیها درون سفره بگذارند؛ هم به زیبایی و تزئین سفره کمک می‌کند، هم با آن تنوعی به مخلفات سفره داده‌اند. اگر شما هم از این افرادید، طرز تهیه ژله شیرنارگیل را در ادامه فرا بگیرید.




    مواد لازم :

    آگارآگار رشته‌ای : ۲۰ گرم

    شکر: به مقدار لازم

    شیرنارگیل ۲۰۰ گرم

    آب : ۱ لیتر



    طرز تهیه :

    در یک شیرجوش مناسب یک لیتر آب را جوش آورده و آگارآگار را به آن افزوده تا حل شود و اجازه دهید تا چند دقیقه‌ای بجوشد تا به غلظت مناسب برسد. برای تست زمان مناسب کمی از مایع را در قاشقی بریزید و بعد از اینکه کمی سرد شد با دو انگشت از آن بردارید اگر بین دو انگشت کش آید آماده برداشتن است در غیر این صورت زمان بیشتری به جوشیدن اختصاص دهید.

    وقتی مایع آماده شد شکر را تا حدی که شیرینی آنرا دوست دارید اضافه کرده و سپس شیر نارگیل را اضافه کنید و مقداری هم زده تا مواد با هم مخلوط شوند.

    ژله را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید تا ببندد. برای بیرون آوردن از قالب کافی است لبه‌های ژله را با چاقو از قالب جدا نموده، ظرف مورد نظر را روی قالب گذاشته وقالب را 

    برگر

    دانید. روی ژله را به دلخواه تزئین کنید.




  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان