خانه
30.7K

طرز تهیه ترشی انبه ساده

  • ۱۴:۰۷   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    کاربر جديد|67 |117 پست
    پس چرا اينجا من چيزي نمي بينم؟؟؟؟؟
  • leftPublish
  • ۱۴:۰۹   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    سوگل *
    دو ستاره ⋆⋆|4245
    اما جون بهش باید فرصت بدیم بنده خدا حتما داره مطالبش رو اماده میکنه
  • ۱۴:۲۰   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    سوگل
  • ۱۵:۰۶   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    چشم بصیرت مییییییییییخواد
  • ۱۵:۴۸   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    سوگل *
    دو ستاره ⋆⋆|4245
    مریم جدی دستور تهیه شو گذاشتی ؟من انبه خیلی دوست دارم برای همین تا دیدم تاپیکشو اومدم ولی خدایی چیزی نمی بینم
  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    مواد لازم :
    انبه سبز نارس : 1 کیلو
    سرکه : به مقدار کافی
    سیر : نیم کیلو
    فلفل قرمز تند : 3 قاشق غذاخوری
    تخم گشنیز : 3 قاشق غذاخوری
    سیاه دانه : 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :
    قسمت انتهایی انبه که سیاه است را بیرون آورده و به 4 قسمت جدا نشده تقسیم می کنیم.
    سپس به مدت 3 روز در آب نمک قرار می دهیم تا رنگ سبز آن به تیرگی تبدیل شود.
    فلفل ها را در تابه بو داده و بعد از خنک شدن آسیاب می کنیم
    در این مرحله انبه ها را در صافی گذاشته تا آب آن خشک شود و سپس تخم گشنیز آسیاب شده را درون شکاف انبه ها ریخته و روی آن سیرهای پوست کنده شده را می گذاریم.
    برای تزئین در انتهای کار سیاه دانه های بو داده را در لابه لای انبه ها می ریزیم.
    در آخر روی تمام انبه ها سرکه ریخته و در ظرف را محکم می بندیم.
    بعد از 1 الی 2 هفته این ترشی خوش طعم آماده خوردن می باشد.

    نکته مهم :
    برای درست کردن این ترشی حتما باید از دستکش استفاده کنید زیر فلفل های بوداده شده بسیار تند بوده و پوست تان را اذیت می کنند.

  • leftPublish
  • ۱۵:۵۸   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    سوگل *
    دو ستاره ⋆⋆|4245
    مرسی اگه انبه سبز بتونم پیداکنم حتما درست میکنم
  • ۱۶:۱۰   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست

    ترشی انبه (منگو چاتنی)


     



     


     


    ترشی انبه به طریقه های مختلفی درست میشه و واقعا وقتی که درست جا بیفته خیلی خیلی


    خوشمزه و خوش عطر و بو می شه. در کشورهای عربستان و هند و پاکستان و سایر کشورهای


    گرم ترشی انبه را با میوه کال انبه درست می کنند و وقتی که فصل میوه کال آن می آید چون برای


    درست کردن این ترشی زیاد هواخواه وجود دارد به فراوان میوه کال آن وجود دارد.بسیار ساده تهیه می شود


    اگر ترشی شما خشک شد کافیست  کمی  روغن مایع یا روغن زیتون روی آن بریزید .

    مواد لازم.




    1. انبه کال ۲ کیلو

    2. سرکه ۱ لیوان

    3. تمر هندی ۲ قاشق سوپخوری

    4. نمک به مقدار لازم

    5. پودر هل و میخک و گرم ماسالا و زیره و فلفل /سیاه دانه/زردچوبه/تخم شنبلیله از هر کدام یک قاشق مرباخوری پر

    6. هویج ۱ عدد به صورت خلال سیب زمینی خرد شده

    7. لیمو ترش قاچ شده و هسته جدا ۳ تا ۴ عدد

    8. روغن مایع یا زیتون به مقدار لازم

     


    طرز تهیه.


     


    انبه را شسته و به اندازه دلخواه برش زده و تخمه وسط آن را درمی آوریم . دیگر لازم نیست آن قسمت


    سفت انبه را جدا کرد وقتی ترشی خودش برسد . جدا می شود. سرکه را همراه تمر هندی کاملا


    می جوشانیم و بعد ادویه ها را به آن اضافه کرده و انبه را داخل شیشه ای که هوا نکشد ریخته . لابه


    لای آن از هویج خرد شده و لیموی نصف شده و هسته گرفته می ریزیم و پس از اینکه مخلوط تمر


    هندی خنک شد با روغن مخلوط کرده و روی آن می ریزیم درب ظرف را محکم بسته و در جای خشک


    و خنک نگهداری می کنیم این ترشی پس از گذشت سه تا چهار ماه آماده می شود.


    یاد آور می شود انبه تازه طبع سرد و انبه رسیده گرم می باشد به خاطر همین ادویه زیاد به آن


    اضافه می کنند.

    منبع: honartabakhi.blogfa.com
    ویرایش شده توسط مریم الدوله در تاریخ ۲۳/۴/۱۳۹۳   ۱۶:۱۲
  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    مهرسا مهرسا
    کاربر فعال|324 |534 پست
    مرسی خیلی عالی ولی نمی دونم دوست دارم یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ۱۷:۵۴   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    من خود انبه رو دوس ندارم مهرسا جان ولیییییییییی ترشی انبه یه چیز دیگهههههههههههههههست
  • ۱۸:۰۲   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51229 |36302 پست
    خیلی خوشمزه س من هم خود انبه رو دوست دارم هم ترشیشو اما کلا مزه هاشون با هم فرق داره به نظرم.
  • leftPublish
  • ۲۰:۱۸   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    دلارام
    کاربر جديد|2 |2 پست
    پس چرا آمادش رنگش زرده؟؟؟ این چرا سبز سیاهه؟؟؟؟؟؟

  • ۲۱:۵۲   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    عزیزتو دومیه تمر هندی داره.....وااااای دهنم اب افتاد
  • ۲۲:۳۴   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    ياقوت
    یک ستاره ⋆|2204 |1160 پست
    وااااى! بايد خيلى خوشمزه باشه. ولى انبه نارس از كجا بايد آورد؟
  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۳/۵/۶
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    یاقوتی جون خاله م بااین انبه های رسیده درست کرده بود خوب شده بود
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان