خانه
4.49K

طرز تهیه پاناکتای

  • ۱۵:۲۰   ۱۳۹۱/۸/۱۰
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
    مواد لازم:

    ژلاتین 1 ورقه
    شیر 4/3 پیمانه
    خامه زده شده 2 پیمانه
    شکر 4/1 پیمانه
    وانیل 4/3 قاشق چای خوری
    شکلات خرد شده 1 پیمانه
    بستنی وانیلی 2/1 پیمانه


    دستور آشپزی:
    6 عدد قالب فنجانی را با کمی روغن چرب نمایید. با 4/1 پیمانه شیر گرم ورقه ژلاتین را حل کنید.شکر و شیر باقی مانده و خامه را با هم مخلوط نمایید و در یکح قابلمه با ته کلفت قرار داده و در حین هم زدن آن با شعله ی متوسط به جوش برسانید . بعد مواد را از حرارت برداشته و شیر و ژلاتین و پودر وانیل را به آن اضافه نمایید.در انتها شکلات های خرد شده را به مواد اضافه کنید و آن را تا آنجا که شکلات ها در مواد حل شود به هم بزنید. مواد را در قالب ها ریخته وروی آن را بپوشانید و برای 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید.


    تهیه سس پسته
    بستنی آب شده و پسته ها ی خرد کرده را با هم مخلوط کنید .و در یخچال قرار داده تا برای سرو آماده باشد.بعد پاناکتای آماده شده را به مدت 30 الی 40 ثانیه تا 4/3 در آب جوش قرار دهید بعد با نوک چاقو از لبه جدا کرده و آن را در ظرف مورد نظر بر گردانید . در انتها سس پسته را روی پاناکتا ی خود بریزید. دسر شما آماده است نوش جان .


  • leftPublish
  • ۱۲:۴۶   ۱۳۹۲/۹/۲
    avatar
    د پ
    کاربر فعال|420 |716 پست
  • ۱۴:۴۴   ۱۳۹۲/۹/۷
    avatar
    بهار دخت
    کاربر فعال|85 |339 پست

    چه اسم عجیبی داره.
    این نوشیدنی مال کجاس؟
  • ۱۹:۲۷   ۱۳۹۲/۹/۷
    avatar
    محیا
    کاربر فعال|223 |279 پست
    من درست کردم خیلی خوشمزس.اگر قالب ژله رو اول یه رنگ ژله بریزی بعد که بست اینو بریزی اینم که بست البته زود میبنده یه رنگ ژله دیگه بریزی خیلی قشنگ میشه امتحان کنید
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان