خانه
4.51K

طرز تهیه پاناکتای

  • ۱۵:۲۰   ۱۳۹۱/۸/۱۰
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
    مواد لازم:

    ژلاتین 1 ورقه
    شیر 4/3 پیمانه
    خامه زده شده 2 پیمانه
    شکر 4/1 پیمانه
    وانیل 4/3 قاشق چای خوری
    شکلات خرد شده 1 پیمانه
    بستنی وانیلی 2/1 پیمانه


    دستور آشپزی:
    6 عدد قالب فنجانی را با کمی روغن چرب نمایید. با 4/1 پیمانه شیر گرم ورقه ژلاتین را حل کنید.شکر و شیر باقی مانده و خامه را با هم مخلوط نمایید و در یکح قابلمه با ته کلفت قرار داده و در حین هم زدن آن با شعله ی متوسط به جوش برسانید . بعد مواد را از حرارت برداشته و شیر و ژلاتین و پودر وانیل را به آن اضافه نمایید.در انتها شکلات های خرد شده را به مواد اضافه کنید و آن را تا آنجا که شکلات ها در مواد حل شود به هم بزنید. مواد را در قالب ها ریخته وروی آن را بپوشانید و برای 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید.


    تهیه سس پسته
    بستنی آب شده و پسته ها ی خرد کرده را با هم مخلوط کنید .و در یخچال قرار داده تا برای سرو آماده باشد.بعد پاناکتای آماده شده را به مدت 30 الی 40 ثانیه تا 4/3 در آب جوش قرار دهید بعد با نوک چاقو از لبه جدا کرده و آن را در ظرف مورد نظر بر گردانید . در انتها سس پسته را روی پاناکتا ی خود بریزید. دسر شما آماده است نوش جان .


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان