خانه
18.6K

مخصوص ماه رمضون

  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    کاربر فعال|81 |212 پست

    اگر موافق باشین غذا ها ، دسرها و نوشیدنیای مناسب ماه رمضونو اینجا جمع کنیم

  • leftPublish
  • ۱۳:۴۴   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    نوشیدنی مناسب بعد از افطار

    ❤️ #ویژه_افطار❤️

    تابستان فصل نوشیدنی‌های خنک و جذاب است؛ حال که ماه مبارک رمضان هم با فصل گرم تابستان مقارن شده است، ضرورت قرار گرفتن نوشیدنی‌های سالم و طبیعی در برنامه غذایی روزه‌داران بیشتر احساس می‌شود. در این مقاله برای شما نوشیدنی‌های خنک و متنوع تابستانی را در نظر گرفته‌ایم که فکر می‌کنم برای روزه داران عزیز و کمک به گذر از این روزهای گرم و طولانی جذاب و کاربردی باشد.

    کیوی - زنجبیل

    وقتی کیوی آب گرفته می‌شود، طعم و مزه قوی‌تری دارد، حالا تصور کنید که ریشه زنجبیل با آن عطر و مزه قوی به کیوی اضافه شود، نتیجه نهایی نوشیدنی معطر، خنک‌کننده و خوشمزه است که دمای بدن را متعادل کرده و عطش را بر طرف می‌کند.

    مواد لازم برای یک لیوان بلند :

    کیوی دو عدد زنجبیل رنده شده نصف قاشق چای خوری شکر نرم یک قاشق غذاخوری سودایک سوم پیمانه

    روش تهیه :

    کیوی را پوست کنده و آب بگیرید. شکر را در سودا حل کرده و با زنجبیل مخلوط کنید، سپس آن را صاف کرده و به آب کیوی اضافه کنید.

    نکات : 

    - کیوی را می‌توانید با پوست آب بگیرید.

    - کیوی میوه نیمه استوایی است، بنابراین باید در یخچال نگهداری شود. اگر می‌خواهید کیوی زودتر رسیده شود، آن را با سیب، موز یا گلابی در کیسه پلاستیک در بسته بگذارید.

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۴۶   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    آش_عباسعلی مخصوص افطار

    ❤️ویژه_افطار ❤️

     

    مواد لازم :

     نخود نصف پیمانه لوبیا چیتی نصف پیمانه لوبیا سفید نصف پیمانه گندم پوست کنده 1/5 پیمانه برنج نصف پیمانه عدس نصف پیمانه گوشت دنده گوسفندی300 گرم پیاز درشت برای پیاز داغ5 عددسیر برای سیر داغ10 حبه نمک و زردچوبه به میزان لازم فلفل سیاه و قرمزبه میزان لازم روغن حیوانی به میزان لازم نعناع خشک برای نعناع داغ به میزان لازم

    طرز تهیه: 

    آش عباسعلی یکی از آش های معروف و سنتی کرمانشاه است . این آش در ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری پر طرفدار بوده  و از محبوبیت خاصی بر خوردار است .

    این آش ترکیبی از غلات و حبوبات و گوشت میباشد . حبوبات را یکی دو روز قبل خیسانده و چند بار آب آنرا عوض کرده و باهم بپزید .حبوبات بعد از پخته شدن بایستی به راحتی با فشار دو انگشت له شود و سفت نباشد . برنج را هم خیسانده و کنار بگذارید. گوشت و گندم را جدا از هم پخته  و در اواسط پخت برنج را به گندم اضافه کرده تا با هم بپزند، گوشت را ریش ریش کرده وبا  تمامی مواد پخته شده روی شعله گذاشته و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و بگذارید تا آش جا بیفتد .طوری که دانه های گندم و برنج تقریباً در آن نا مشخص شود و هر چند وقت یک بار هم بزنید تا ته نگیرد این آش به واسطه داشتن گوشت کشدار شده و هر چقدر مزه تند داشته باشد خوشمزه تر است . مقدار کمی از پیاز داغ را برای تزئین نگه دارید و بقیه را برای خوشمزه تر شدن به آش اضافه کنید چند جوش که زد و با پیازداغ مزه دارتر شد شعله را خاموش کرده و روغن حیوانی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .هر چقدر روغن حیوانی و پیاز داغ بیشتر باشد خوشمزه تر و بهتر میشود ولی چون بعضی از افراد محدودیت خوردن روغن حیوانی دارند میزان آنرا کمتر یا از روغن زیتون استفاده کنند با کشیدن  آش در ظرف و تزئین توسط پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ سفره افطاری را رنگین کنید . 

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۴۷   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    حليم براي سفره هاي افطار 

    ❤️  #ویژه_افطار❤️

    مواد لازم 

    گندم پوست کنده

    2 پیمانه

    گوشت کمي چرب

    300 گرم

    دارچين

    مقداري

    نمک

    1 قاشق چايخوري

    شکربه ميزان لازمکره100 گرمپیاز متوسط

    يک عدد 

    آبگوشت5 ليوان

    طرز تهيه :

    در قابلمه گندم پوست گرفته را با پياز و مقداري اب ابگوشت مي پزيم. گوشت وگندم پخته را با هم مخلوط کرده و مي کوبيم تا حالت کش دار شود همچنين مي توان گندم پخته و کمي خنک شده را در مخلوط کن بريزيم و با گوشت کوبيده شده مخلوط و هم ميزنيم. در صورت سفت بودن حليم کمي اب گرم مي ريزيم و ارام روي حرارت بهم مي نيم تا ته نگيرد و جا بيفتد. در کاسه اي حليم را مي کشيم و روي ان را با شکر و دارچين مي پوشانيم و کره اب شده را روي ان مي دهيم تا با نان مصرف کنيم.

    مي توان حليم را با گوشت مرغ يا بوقلمون تهيه کرد.

  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    من موافقم آموزشم بدید لطفا
  • ۱۴:۰۶   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    مرسی عالیه نازنین جون
  • leftPublish
  • ۱۶:۰۱   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    افطاری سبک و خوشمزه👇👇


    مواد لازم :


    گوشت چرخ کرده 350 گرم

    سیب زمینی1 عدد

    هویچ1 عدد

    پیاز 1 عدد

    تخم مرغ 1عدد

    آرد نخود چی یک دوم پیمانه

    نمک ، فلفل ، دارچین به میزان لازم

    رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

    سرکه به میزان لازم

    شکر به میزان لازم


    طرز تهیه :

    ابتدا پیاز و هویچ و سیب زمینی را رنده کرده آب آنرا گرفته ودر ظرف ریخته گوشت و تخم مرغ و آرد نخود چی و نمک و فلفل و دارچین را اضافه کرده خوب چنگ می زنیم بعد از مواد به صورت بیضی یا دایره در آورده و در روغن سرخ می کنیم بعد دریک تابه کمی رب گو جه فرنگی با روغن تفت داده سرکه و شکر ونمک را اضافه کرده بعد کمی آب ریخته و می گذاریم کمی جوش آید بعد شامی ها را در آن سس گذاشته و می گذاریم چند دقیقه بماند تا مزه دار شود
  • ۱۶:۰۳   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    بادمجان با سس ماست

    #رمضان 

    تعداد : 5 نفر

    زمان تهیه : 20 دقیقه

    زمان پخت : 30 دقیقه

    مواد لازم:

    بادمجان متوسط (حدود یک کیلوگرم)4 عدد

    روغن سرخ کردنیسه پیمانه

    عصاره مرغ حل شده در یک پیمانه آبیک عدد

    نمککمی

    فلفل سیاهکمی

    ماستنصف پیمانه (125 گرم)

    شیرخشک3 قاشق غذاخوری

    سیر رنده شده2 حبه

    پیاز خرد و سرخ شده50 گرم

    روش تهیه بادمجان با سس ماست :

    *. بادنجان ها را از طول برش دهید و سپس آن را به بخش های کوچک تر تقسیم کنید.داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید.بادنجان ها را بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.بادنجان های سرخ شده را در سینی فر بچینید، روی آنها نمک و فلفل سیاه بپاشید و عصاره مرغ حل شده.

    *. در آب را روی آنها بریزید. سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه فارنهایت قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید.ماست، شیر و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و آن ها را رویبادنجان ها بریزید.آن را با پیاز سرخ کرده تزئین و گرم سرو کنید.

  • ۱۲:۴۸   ۱۳۹۵/۳/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

     آش شوید باقلا 
    این آش رو می تونید با باقلا درست کرده و با ماست ترش میل کنید و بسیار خوشمزه هست.

    مواد لازم :

    پیاز داغ بمیزان دلخواه
    نمک و فلفل سیاه بمیزان دلخواه
    ماست سفت کیسه ای ترش نصف پیمانه
    عصاره مرغ یا گوشت (یا یک لیوان آب مرغ یا گوشت) 1 عدد
    سیر له شده 2 حبه
    برنج خیس کرده(ترجیحا نیم دانه) 2 پیمانه
    باقلا سبز 1 پیمانه
    شوید تازه نیم کیلو
    نعنا داغ برای تزیین
    طرزتهیه:

    1-ابتدا برنج را داخل قابلمه‌ای متوسط ریخته و آن را تا نیمه با آب پر کنید. اجازه دهید برنج دو ساعت خیس بخورد تا هنگام پخت برنج، کاملا داخل ‌آش له شود.

    2-سپس مقداری پیاز داغ را همراه عصاره مرغ یا گوشت به آن اضافه کنید و زیر گاز را روشن کنید. در حین پخت اگر آب لازم بود به آن اضافه کنید. وقتی برنج کاملا پخت، باقالا را اضافه کنید.
    3-وقتی باقالا نرم شد، شوید خرد شده، سیر له شده، نمک و فلفل را اضافه کنید. اجازه دهید آش جا بیفتد طوری که دانه‌های برنج در آن مشخص نباشد.

    4-ماست ترش را خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس وقتی‌ آش را خاموش کردید ماست را داخلش ریخته و مخلوط کنید، تا ماست داخل آش بریده نشود، در آخر‌ آش را داخل ظرف مناسب بکشید و با پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ تزئین کنید.

    نکات مهم:

    - ماست لازم نیست بجوشد.

    - برای بازیافت غذاهای روزانه می توانید از باقیمانده باقلاپلو برای تهیه این آش استفاده کنید.

    -طبیعت این آش سرد است زیرا برنج و باقلا دارد پس از فلفل سیاه و سیر داغ و نعنا داغ غافل نشوید.

  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۵/۳/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    عدسی

    و رازهای خوشمزه شدن آن 

    عدس یک منبع غنی برای تامین آهن بدن و پیشگیری از کم خونی است. دستور پخت و راز های خوشمزه شدن عدسی را در این مطلب ببینید.

    مواد لازم:

    عدس 2 لیوان
    روغن 2 ق غ
    پیاز (متوسط/برای پیاز داغ) پیاز 1عدد
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    رب گوجه فرنگی 2 الی 3 ق غ
    طرز تهیه:

    1- عدس را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید و آب آنرا عوض کنید. با اینکار شاید مقداری از املاح بیرون ریخته شود ولی دیگر دل درد نخواهید گرفت و رنگ آنهم پس از پخت تیره نمیشود.

    2- عدس ها را با روغن و آب (یا آب مرغ یا گوشت اگر از قبل آماده دارید) بپزید. پس از پخت کامل عدس ها پیاز داغ و رب گوجه و نمک و فلفل ( و کمی در صورت تمایل ادویه گرام ماسالا یا هر نوع ادویه که می پسندید) اضافه کنید. قوام عدسی را خیلی شل و خیلی سفت نکنید.

    3- آنرا با لیمو ترش یا کمی سرکه و روغن زیتون آنرا سرو کنید. (اگر مقدار بسیار کمی پودر گلپر هم روی بریزید خوشمزه و سهل الهضم میشود.)

    ۸ راز عدسی

    از قدیم عدسی برای صبحانه و میان وعده‌ها استفاده می‌شده آن هم به این دلیل که غذایی بسیار مغذی است. البته بهترین عدس در ناحیه کاشان و دیزین کشت می‌شده. برای پخت عدسی نیز نکته‌هایی وجود دارد که ما به ۸ مورد از آن‌ها پرداخته‌ایم که عبارتند از:

    ۱. عدس بسته‌بندی بخرید. توجه کنید که بسته‌بندی آن چروک و سوراخ‌سوراخ نباشد. در ضمن، وقتی در کاسه‌ای از آب آن را خیس می‌کنید، عدس‌ها ته ظرف باقی بمانند و به سطح آب نیایند. به علاوه از خریدن عدس‌های فله‌ای نیز خودداری کنید زیرا امکان دیرپز بودن آن‌ها وجود دارد.

    ۲. برای آنکه نفاخی عدس گرفته شود آن را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنید. البته دقت کنید که این زمان بیشتر نشود زیرا در این صورت عدس بر اثر حرارت دیدن، له و پوستش جدا می‌شود.

    ۳. برای آنکه عدس‌ها سریع‌تر پخته شوند ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، عدس‌ها را نیز اضافه کنید و بعد از این مرحله به عدس، آب اضافه کنید. با این کار عدس‌ها سریع‌تر می‌پزند. اگر آب عدسیتان تمام شد، بهتر است به آن آب جوش اضافه کنید و در آن کمی عصاره مرغ یا سبزیجات نیز بریزید و اگر عدسی شور شد از سیب‌زمینی استفاده کنید.

    ۴. ادویه و چاشنی‌های این غذا را در مراحل پایانی به آن اضافه کنید زیرا هم باعث دیرپز شدن عدس می‌شوند و هم عطر و بوی ادویه‌ها از بین خواهند رفت.

    ۵. به عنوان ادویه به این غذا زیره بزنید و اگر تمایل دارید در آن گلپر بریزید، چاشنی عدسیتان بهتر است سرکه باشد اما در صورت نزدن گلپر، چاشنی مناسب این غذا آب‌لیموی تازه است.

    ۶. اگر آب عدسیتان تمام شد، بهتر است به آن آب جوش اضافه کنید و در آن کمی عصاره مرغ یا سبزیجات نیز بریزید و اگر عدسی شور شد از سیب‌زمینی استفاده کنید.

    ۷. برای خوشمزه‌تر شدن عدسی به آن سیب‌زمینی نگینی شده اضافه کنید و هرگز از گوشت استفاده نکنید زیرا عدسی، غذایی است که گوشت ندارد.

    ۸. عدسی غلظت مشخصی دارد، بهتر است نه خیلی رقیق باشد و نه مانند حلیم غلیظ بلکه مانند آشی نسبتاً غلیظ باید پخته و سرو شود.

    مخصوص ماه رمضون
  • ۱۱:۱۰   ۱۳۹۵/۳/۲۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    زولبيا

    مواد لازم:

    آرد سفيد                ٢ ق غ 

    نشاسته گل             ٢٥٠ گرم

    ماست                   ٢٥٠ گرم

    كره يا خامه              ٢ ق س 

    محلول زعفران          ١ ق چ 

    بيكينگ پودر            ١/٥ ق چ 

    گلاب                    ٣ ق غ 

    شربت بار غليظ        ٢ ق غ 

    🌺🌺🌺@ashpazima

    طرز تهيه :

    نشاسته را پودر كرده و با ماست مخلوط كنيد ، سپس آرد، خامه سفت و يا كره و گلاب را اضافه كرده و حدود ٢ ساعت به مايه استراحت دهيد . 

    محلول زعفران ، شربت بار و بيكينگ پودر را نيز به مايه اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد .

    در ظرف مناسبى مقدارى روغن بريزيد و روى حرارت قرار دهيد تا كاملا گرم شود . مايه را در قيف مخصوص ريخته و از مايه به شكل زولبيا داخل روغن بريزيد هنگامى كه يك طرف زولبيا طلايى شد با كفگير آنرا برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز طلايى شود . زولبيا ها را پس از آماده شدن داخل شيره مخصوص كه دستور آنرا در پست بعدى خواهم نوشت بياندازيد و سپس در ظرف سرو بچينيد.

    نكته:

    حرارت روغن نبايد خيلى زياد و يا خيلى كم باشد ، در صورت بالا بودن درجه حرارت روغن زولبيا قبل از پف كردن سرخ ميشود .

    شكر آب بايد از قبل آماده شده و به دماى محيط برسد سپس زولبياى داغ را داخل آن بياندازيد.

    نوش جان 

    مخصوص ماه رمضون

  • leftPublish
  • ۱۱:۱۱   ۱۳۹۵/۳/۲۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    باميه

    مواد لازم:

    آرد سفيد          ١ پيمانه 

    آب                 ١ پيمانه

    تخم مرغ         ٢ عدد

    وانيل          ١/٨ ق ج 

    زعفران           كمى

    روغن           ٢ ق س

    شكر            ١/٥ ق غ 

    🌺🌺🌺@ashpazima

    طرز تهيه:

    آرد و شكر را با هم مخلوط كنيد،

    آب و روغن را مخلوط كرده و روى حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد ، سپس آرد را به آن اضافه كرده و مخلوط كنيد ولى زياد بهم نزنيد. خمير را از روى حرارت برداريد و در ظرفى كمى آنرا پهن كنيد تا خنك شود .

    تخم مرغ را با وانيل زده محلول زعفران را نيز اضافه كرده و مايه تخم مرغ را كم كم به خمير اضافه كنيد و با دست ورز دهيد تا كاملا يكنواخت شود.

    در تابه ديواره بلندى مقدار زيادى روغن ريخته و گرم ميكنيم مايه را با قيف داخل روغن ميريزيم ، ( هنگامى كه مقدار مورد نظر خمير از سر قيف خارج شد به وسيله قيچى تميز و چرب شده آنرا جدا كنيد و مجددا قيف را فشار دهيد تا مقدار مورد نظر بعدى از قيف خارج شود ) به همين ترتيب تمام خمير را داخل روغن سرخ كنيد و بعد از خارج كردن از روغن داخل شيره بياندازيد و چند لحظه صبر كنيد تا شكر آب به خورد باميه ها برود سپس از شيره خارج كرده و در ظرف سرو بچينيد .

  • ۱۱:۱۱   ۱۳۹۵/۳/۲۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    شيره مخصوص زولبا باميه

    براى تهيه شكر آب يا شيره مخصوص زولبيا و باميه ٢ پيمانه شكر را با ٢/٣ پيمانه آب و ٢/٣ پيمانه گلاب مخلوط كرده و ميجوشانيم سپس يك قاشق مرباخورى آبليمو و يا ١/٤ قاشق چايخورى جوهر ليمو را به آن اضافه كرده و حدود ١٠ الى ١٥ دقيقه ميجوشانيم تا شيره غليظ شود ولى شكرك نزند در انتها ١ قاشق غذاخورى گلوكز را نيز به مايه اضافه ميكنيم و از روى حرارت برميداريم .
  • ۱۱:۱۲   ۱۳۹۵/۳/۲۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    حلواى آلبالو

    اين حلوا يكى از خوشمزه ترين و متفاوت ترين انواع حلوا ميباشد اميدوارم شما هم مثل من از درست كردن و نوش جان كردن ان لذت ببريد . 

    مواد لازم : 

    آرد سفيد.      ٢٠٠ گرم 

    آرد سنگك.       ٧٥ گرم 

    آب        ٣٥٠ ميلى ليتر 

    شكر.      ٣٠٠ گرم 

    شربت البالو         ٢٠٠ ميلى ليتر 

    مارگارين يا كره معمولى       ٢٢٥ گرم 

    روغن مايع.         ٨٠ ميلى ليتر 

    آلبالو بدون هسته         ٣٠٠ گرم 

    رنگ البالويى         دو قطره 

    🌺🌺🌺@ashpazima

    طرز تهيه :

    آرد سنگك را خوب تفت دهيد تا رنگ ان برگردد انرا الك كنيد وكنار بگذاريد . 

    آرد سفيد را كمى تفت دهيد با شعله ملايم در حدى كه فقط بوى خامى ان گرفته شود ولى تغيير رنگ ندهد. آرد سفيد را هم الك كنيد وكنار بگذاريد.

    آب ، شربت، اسانس، شكر ، البالوى پوره شده  و رنگ مجاز خوراكى را با هم روى حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد. داخل يك ظرف بزرگ كره را اب كنيد آردها را داخلش الك كنيد روغن را نيز اضافه كنيد ومرتب هم بزنيد وتفت دهيد . مايه البالو را اضافه كنيد وبهم بزنيد تا حلوا آماده شود .

    ميتوانيد مايه حلوا را در قيف ريخته و داخل تارتهاى كوچك را با ماسوره گل بزنيد ويا در يك ظرف به دلخواه تزئين كنيد 

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۱:۱۳   ۱۳۹۵/۳/۲۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    حلواى هويج

    حلوا دسرى است كه در اقصى نقاط ايران و بسيارى از كشورهاى خاورميانه طبخ ميشود.

    ساده ترين نوع آن تركيبى از آرد وشكر وروغن است كه با اضافه كردن برخى ميوه ها و اسانس ها وتغيير در نوع آرد گونه هاى جديد ومتفاوتى از اين دسر سنتى واصيل به دست مى آيد. 

    يكى از خوشمزه ترين وخوشرنگ ترين انواع آن حلواى هويج است كه آموزش آن برنامه امروز ماست ، اميدوارم خوشتون بياد .

    مواد لازم : 

    هويج.          نيم كيلو 

    آرد برنج.       ١ ليوان 

    آب.             ١/٤ ليوان 

    روغن جامد.      ١٠٠ گرم ويا ١٢٥ گرم كره 

    شكر.          ١/٥ پيمانه 

    گلاب.           ١ ليوان 

    زعفران وهل.     به ميزان لازم 

    @ashpazima

    طرز تهيه : 

    هويج را بخار پز كرده ودر مخلوط كن كاملا له كنيد تا كاملا نرم ويكتواخت شود . بعد با شكر و آب وكمى زعفران روى حرارت گذاشته تا كمى بحوشد وغليظ شود . 

    آرد برنج را تفت مى دهيم به اندازه اى كه بوى خامى آرد گرفته شود وآرد تغيير رنگ ندهد . آرد را الك ميكنيم وكنار ميگذاريم .

    روغن را گرم ميكنيم وآرد را درونش تفت ميدهيم و از داغى كه افتاد هويج را به آرد سرد شده اضافه ميكنيم و دوباره حرارت ميدهيم . گلاب وهل را نيز اضافه ميكنيم وقتى حلوا آماده شد برميداريم اگر شل بود كمى آرد برنج را جداگانه تفت ميدهيم وبه حلوا اضافه ميكنيم و اگر سفت بود كمى آب جوش اضافه ميكنيم . 

    اين حلوا بعد از سرد شدن قابليت قالب زدن دارد وهنگامى كه گرم است قابليت قيف زدن دارد. 

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۵/۳/۲۲
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست
    زیباکده
    ronak n : 

    حلواى هويج

    حلوا دسرى است كه در اقصى نقاط ايران و بسيارى از كشورهاى خاورميانه طبخ ميشود.

    ساده ترين نوع آن تركيبى از آرد وشكر وروغن است كه با اضافه كردن برخى ميوه ها و اسانس ها وتغيير در نوع آرد گونه هاى جديد ومتفاوتى از اين دسر سنتى واصيل به دست مى آيد. 

    يكى از خوشمزه ترين وخوشرنگ ترين انواع آن حلواى هويج است كه آموزش آن برنامه امروز ماست ، اميدوارم خوشتون بياد .

    مواد لازم : 

    هويج.          نيم كيلو 

    آرد برنج.       ١ ليوان 

    آب.             ١/٤ ليوان 

    روغن جامد.      ١٠٠ گرم ويا ١٢٥ گرم كره 

    شكر.          ١/٥ پيمانه 

    گلاب.           ١ ليوان 

    زعفران وهل.     به ميزان لازم 

    @ashpazima

    طرز تهيه : 

    هويج را بخار پز كرده ودر مخلوط كن كاملا له كنيد تا كاملا نرم ويكتواخت شود . بعد با شكر و آب وكمى زعفران روى حرارت گذاشته تا كمى بحوشد وغليظ شود . 

    آرد برنج را تفت مى دهيم به اندازه اى كه بوى خامى آرد گرفته شود وآرد تغيير رنگ ندهد . آرد را الك ميكنيم وكنار ميگذاريم .

    روغن را گرم ميكنيم وآرد را درونش تفت ميدهيم و از داغى كه افتاد هويج را به آرد سرد شده اضافه ميكنيم و دوباره حرارت ميدهيم . گلاب وهل را نيز اضافه ميكنيم وقتى حلوا آماده شد برميداريم اگر شل بود كمى آرد برنج را جداگانه تفت ميدهيم وبه حلوا اضافه ميكنيم و اگر سفت بود كمى آب جوش اضافه ميكنيم . 

    اين حلوا بعد از سرد شدن قابليت قالب زدن دارد وهنگامى كه گرم است قابليت قيف زدن دارد. 

    مخصوص ماه رمضون

    زیباکده

    عاشق حلوای هویجم خیلی خوشمزست 83

  • ۱۰:۴۱   ۱۳۹۵/۳/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    یک کیک کم چرب بعد از افطار می چسبه!

    کیک شکلات و آناناس

    کیک شکلات و آناناس با ماست غلیظ و کنسرو آناناس تزیین می گردد. کیک شکلات و آناناس کم چربی بوده اما به هیچ وجه از داشتن طعم و مزه لذیذ بی بهره نیست.

    مواد لازم:

     

     کره نرم شده برای چرب نمودن قالب : 2 قاشق چای خوری

    کره کم چرب : 150 گرم

     شکر دانه ریز : 125 گرم

     آرد بکینگ پودردار , الک شده : 100 گرم

     پودر کاکائو , الک شده : 3 قاشق غذاخوری

     بکینگ پودر : 1 و نیم قاشق چای خوری

     تخم مرغ : 2 عدد

     تکه های آناناس کنسروی در آب طبیعی آن : 225 گرم

     ماست طبیعی کم چربی غلیظ ( چکیده ) : 125 میلی لیتر

     پودر قند : 1 قاشق غذاخوری

     شکلات رنده شده : جهت تزیین

     

     

    طرز تهیه:

    1. یک قالب کیک مربع شکل به اندازه 20 سانتیمتر را کمی چرب نمایید .

    2. کره کم چرب , شکر دانه ریز , آرد , پودر کاکائو , بکینگ پودر و تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ بریزید . مواد را با قاشق چوبی یا همزن برقی مخلوط نمایید تا صاف و یکدست شوند .

    3. مایه کیک را درون قالب آماده ریخته و سطح روی کیک را با کاردک صاف نمایید . کیک را در فری که از قبل گرم گردیده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا کیک حالتی ارتجاعی پیدا نماید . پس از اینکه کیک کمی در قالب خنک شد , آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا سرد گردد .

    4. آناناس را آبکش نموده , به قطعات کوچک خرد نمایید و سپس آبکش نمایید . کمی از آناناس ها را جهت تزیین روی کیک نگه دارید و بقیه را درون کاسه بریزید . ماست را اضافه نموده و طبق ذایقه تان آن را با پودر قند شیرین نمایید .

    5. مخلوط آناناس و ماست را بر روی سطح کیک پخش نمایید و کیک را با تکه های آناناس باقی مانده تزیین نمایید . قبل از سرو , شکلات رنده شده را روی کیک بپاشید 

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان