خانه
11.2K

نکات مهم در مورد گوشت قرمز، خریدن گوشت قرمز، قسمت های مختلف آن و تفاوت ها

  • ۱۷:۰۸   ۱۳۹۶/۱۱/۴
    avatar
    کاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست

    من این تاپیک رو زدم تا خانم های کدبانوی سایت، تجربیاتشون رو در مورد 0 تا 100 گوشت قرمز و خریدن گوشت اینجا بذارن. از مسایل ساده مثل تفاوت شکل یا بوی گوشت خام گوساله و گوسفند، تا اینکه هر قسمت گوشت برای چه نوع آشپزی مفیده، اصلا قسمت های مختلف گوشت چه اسمی دارن، چه شکلی هستن و ارتباط ظاهر گوشت قرمز با کیفیتش و ...

    ترجیح میدم که مطالب تجربیات خود دوستان باشه و طوری نوشته بشه که من خوب سر در بیارم. چون هنوز در مورد خرید گوشت تجربه م کامل نشده.

    با تشکر

  • leftPublish
  • ۱۵:۵۵   ۱۳۹۸/۱۱/۱۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    من دارم به تاپیک هایی که ساختم سر میزنم
    خواستم بگم این تاپیک استارت خیلی خوبی شد برای من که این چیزا رو بدونم. بعدش هم با خرید کردن و پرسش خیلی بهتر شدم.
    الان نمیگم کامل دیگه استاد شدم اما از اون حالت نادان کل در اومدم!
    دست همه درد نکنه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان