آموزش ترکیب رنگ مو

  دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم اولیه صید کپور و قزل آلا بصورت آکادمیک
کپی لینک با موفقیت انجام شد
تعداد بازدید : 58909
آخرین پست تاپیک : ۱۱:۱۶   ۱۳۹۷/۷/۲۸
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
صفحه مورد نظر

انواع خورشت

به اشتراک گذاری در تگرام
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373

تو این تاپیک طرز تهیه انواع خورشت و میزارم ، دوستان خوبم شما هم همراهی کنید

19

3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373

خورش بادمجان

گوشت رو با پياز خرد كرده ، تفت دادم ، يك تكه زنجبيل تازه هم انداختم تا گوشت خوش عطر بشه ، بعد از پخت گوشت زنجبيل رو در ميارم....
از نمك ، فلفل ، زردچوبه و زعفران به عنوان ادويه استفاده مي كنم ...
رب گوجه نمي زنم ، كلا من زياد با رب ميونه ندارم ....
براي چاشني هم از آبغوره و خود غوره استفاده مي كنم ...موقعي كه بادمجون هارو كنار گوشت مي چينم ، يه كمي پياز داغ آماده شده ، چاشني ها و زعفران رو اضافه مي كنم تا خورش جا بيفته

انواع خورشت
6  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373

خورش كرفس

گوشت خورشي: نيم كيلو
پياز : ١ عدد
نعنا ، جعفري، ساقه كرفس: نيم كيلو
برگ كرفس : كمي 
اسفناج : كمي ( براي لعاب خورش )
نمك ، فلفل ، زردچوبه ، آبغوره
سبزي رو سرخ مي كنيم ( من زياد سرخ نمي كنم ) و كنار ميذاريم ....
گوشت رو با پياز تفت دادم ، فلفل و زردچوبه رو اضافه مي كنيم و بعد كمي آب جوش مي ريزيم و ميذاريم تا بپزه .....
حدود يك ساعت بعد سبزيجات سرخ شده، نمك و آبغوره رو اضافه مي كنيم و اجازه ميديم تا خورش جا بيفته

انواع خورشت
5  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373

خورش كرفس با رب

گوشت خورشي: نيم كيلو
پياز : ١ عدد
نعنا ، جعفري، ساقه كرفس: نيم كيلو
برگ كرفس : كمي 
اسفناج : كمي ( براي لعاب خورش )
نمك ، فلفل ، زردچوبه ، آبغوره، رب گوجه فرنگي 
سبزي ها رو سرخ مي كنيم ( من زياد سرخ نمي كنم ) و كنار ميذاريم ....
گوشت رو با پياز تفت دادم ،رب ، فلفل و زردچوبه رو اضافه مي كنيم و به تفت دادن ادامه ميديم ...بعد كمي آب جوش مي ريزيم و ميذاريم تا بپزه .....
حدود يك ساعت بعد سبزيجات سرخ شده، نمك و آبغوره رو اضافه مي كنيم و اجازه ميديم تا خورش جا بيفته

انواع خورشت
4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆تعداد پست :4224
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 6484
ادامه بده روناک جون
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373

خورش اروميه

شبيه خورش بادمجونه ولي با كمي تفاوت ....
طرز تهيه :
گوشت خورشي : ٤٠٠ گرم
لوبيا چيتي : ١ پيمانه
پياز : ١ عدد
سيب زميني خلال شده : ٢ عدد
بادمجان سرخ كرده : ٣ عدد
گوجه فرنگي : ٢ عدد
رب گوجه فرنگي : ١ قاشق غذاخوري
نمك ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران ، غوره ، آب غوره
لوبيا رو از شب قبل خيس مي كنيم ...
گوشت رو با پياز تفت ميديم ، فلفل ، زردچوبه و رب رو اضافه مي كنيم و به تفت دادن ادامه ميديم ....
سپس لوبيا رو روي گوشت مي ريزيم ، بعد از اضافه كردن آب جوش ، ميذاريم تا خورش بپزه ....
سيب زميني هارو سرخ مي كنيم ....
اواخر پخت خورش ، بادمجان ها،گوجه فرنگي ،غوره ، آب غوره ، نمك و زعفران رو اضافه مي كنيم ، صبر مي كنيم تا خورش جا بيفته .....
موقع سرو سيب زميني هارو ، روي خورش مي ريزيم

انواع خورشت
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373

باقالي قاتق با ماهي دودي
باقالي مخصوص ( پاچه باقالي ): ١و ١/٢ پيمانه
سير : ٣ حبه 
شويد خشك : ٢ قاشق غذاخوري
نمك ، فلفل ، زردچوبه
تخم مرغ : ٢ عدد
باقالي و سيرو با هم تفت ميديم، سپس نمك ، فلفل ، زردچوبه و شويد رو اضافه مي كنيم ، دوباره خيلي كم تفت ميديم ، در حدي كه شويد سياه و تلخ نشه ....بعد هم مقداري آب جوش اضافه مي كنيم تا خورش بپزه ، اواخر پخت ، تخم مرغ هارو به صورت درسته اضافه مي كنيم و در ظرف رو مي بنديم تا بپزن ...
براي پخت ماهي دودي هم چند يار مي جوشونيم و آبشو عوض مي كنيم تا شوري بيش از اندازه ش از بين بره ، البته من باقالي قاتق رو معمولا با ماهي تازه درست مي كنم و به ندرت از ماهي دودي استفاده مي كنم

انواع خورشت
4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373

خورشت فسنجون


گردوي آسياب شده : ٢٥٠ گرم
ران كامل مرغ : ٢ عدد
رب انار : ١ پيمانه
آبغوره : ١/٢ پيمانه
نمك و فلفل

گردوي آسياب شده رو توي يك قاشق روغن ،كمي تفت ميديم ، بايد احتياط كرد چون گردو زود مي سوزه....
بعد نصف استكان آب سرد اضافه مي كنيم ، وقتي خوشيد دوباره كمي آب سرد اضافه كرده ، صبر مي كنيم تا به جوش بياد ، اينكارو چند بار تكرار مي كنيم ، اين مدل اضافه كردن آب به فسنجون ، باعث ميشه كه گردو حسابي به روغن بيفته .....
بعد ميذاريم گردو حدود دو ساعت بجوشه ....
بعد از دو ساعت ،مرغ ، نمك ، فلفل ، رب انار و آبغوره رو اضافه مي كنيم و اجازه ميديم خورش بپزه ، غليظ بشه و حسابي جا بيفته ....
اگر از رب انار ترش استفاده كردين ، در صورت تمايل مي تونين كمي هم شكر اضافه كنيد....
من براي ته ديگ برنج هم از مخلوط دو تا زرده تخم مرغ ، ١ پيمانه ماست غليظ ، كمي روغن مايع و برنج استفاده كردم

انواع خورشت
4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373

خورش كاري
ران كامل مرغ : ٢ عدد 
پياز نگيني خرد شده : ١ عدد بزرگ
قارچ خرد شده : ١ و ١/٢ پيمانه
آرد سفيد : ٢ قاشق غذاخوري
شير: ١و ١/٢ پيمانه 
كره : كمي
كاري : ٢ قاشق غذاخوري
نمك ، فلفل ، جوز هندي
مرغ رو هر جوري كه دوست دارين بپزين ، در انتها حدود ا ليوان آب داشته باشه ....
پياز رو سرخ كنيد و دو قاشق كاري رو كم كم به پياز اضافه كنيد تا توي روغن گلوله نشه ...
قارچ رو توي كره تفت بدين ، بعد آردو بهش اضافه كنيد ، كمي كه تفت دادين ، شيرو كم كم اضافه كنيد ، نمك ، فلفل ، جوزهندي رو بريزين ، هم بزنين تا سس غليظ بشه ...سپس سس قارچ و پياز و كاري رو به مرغ اضافه كنيد و حدود يك ربع زمان بدين تا خورش جا بيفته 

انواع خورشت
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373

خورشت خلال بادام کرمانشاهی

حدوداً ۵۰۰ گرم گوشت گاو شسته و خورد شده، حدوداً ۱۵۰ گرم خلال بادم، ۱ پیاز کوچک، ۳ ق غ سٔس گوجه فرنگی، ۱ ق غ آبغوره، ۲ عدد لیمو عمانی، ۱ پیمانه + ۳ قاشق زرشک (معمولان زرشک سیاه استفاده میشه که من نداشتم )، ۱ ق غ روغن قی‌ (Ghea) مثله روغن کرمانشاهی، ۱ ق غ روغن مایه، ۱ ق چ دارچین، ۱/۲ ق غ، ۱ق چ، زعفران حل شده و دم شده با گلاب.

در ماهیتابه ی اندازهٔ معمولی گوشت‌ها را تفت داده سپس با مقداری آب، نمک، پیاز،زرد چوبه میگذاریم آهسته مقداری بپزد، بعد سٔس گوجه فرنگی، لیمو عمانی را اضافه کرده و میگذاریم گوشت کاملا بپزد و نزدیکی‌‌های آخر پخت بقیه مواد رو اضافه کرده و میگذاریم تا چند جوش بخورد.

من ۳ قاشق زرشک را جداگونه با کمی‌ شکر و روغن قبل از اضافه کردن بقیه زرشک تفت دادم و همه را باهم به بقیه مواد اضافه کردم.
این خورشت با مقادیر فوق برای ۴-۵ نفر میتونه کافی‌ باشه

انواع خورشت
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373

خورش كنگر

گوشت خردشده : ٣٥٠ گرم

پياز خرد شده : ١ عدد 

نعنا و جعفري : ٣٠٠ گرم ( مقدار جعفري دوبرابر نعنا ) 

كنگر: به مقدار دلخواه 

آبغوره ، نمك ، فلفل ، زردچوبه 

گوشت رو با پياز تفت ميديم ، فلفل و زردچوبه رو اضافه مي كنيم ، يه كمي ديگه تفت ميديم و بعد مقداري آب جوش اضافه مي كنيم ...تقريبا نيمه هاي پخت نعنا و جعفري و كنگر رو اضافه مي كنيم و باز به پخت ادامه ميديم ...حدود ١٥ دقيقه آخر پخت خورش ، نمك و آبغوره رو اضافه مي كنيم و صبر مي كنيم تا خورش جا بيفته

انواع خورشت

4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر فعالتعداد پست :409
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 416
عالی
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373

خورش قيمه بادمجان

نيم كيلو گوشت خورشي رو يا يه دونه پياز تفت دادم ، رب ، زردچوبه ، فلفل ، پودر سير . نصف پيمانه لپه اضافه كردم ، دوباره كمي تفت دادم و آب جوش اضافه كردم تا بپزه ، اواخر پخت ، كمي نمك ، زعفران ، آب غوره ،بادمجون سرخ شده و كمي هم پياز داغ اضافه كردم و صبر كردم تا جا بيفته 

انواع خورشت

4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373

خورش آلو و مرغ
من اين خورش رو با آلوي برغوني درست مي كنم...مرغ رو به هر روشي كه دوست دارين بپزين ، من هميشه مرغ رو با يه حبه سير و زنجبيل تازه و يا چند عدد برگ بو و پياز ميذارم تا با بخار خودش بپزه و آب بندازه ، نمك ، فلفل و زردچوبه مي ريزم....كمي كه گذشت ، حرارت رو كم مي كنم و تقريبا فقط يك استكان آب جوش مي ريزم ، كمي كه از پخت گذشت ، پياز داغ ، آلوهاي شسته شده ، زعفران و آبغوره اضافه مي كنم و ميذارم تا جا بيفته.
مرغ ، نمك ، فلفل ، زغفران ، پياز سرخ كرده ، آلو و همينطور چاشني مورد علاقه من آب غوره 

انواع خورشت
4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

 خورشت باميه

ابتدا پياز رو خورد مي كنيم و همراه با گوشت و 1ليوان آب ميگذاريم پخته بشه

بعد كه آبش جمع شد و گوشتمون نيم پزشد روغن رو اضافه ميكنيم تا گوشت تفت بخوره و بعد ادويه جات شامل زردچوبه ،كاري و فلفل رو اضافه ميكنيم و بعد پوره گوجه رو اضافه ميكنيم و ميگذاريم حسابي سرخ بشه بعد كه گوجه سرخ شد و به روغن افتاد 1تا2قاشق رب اضافه ميكنيم تفت ميديم و بعد باميه شسته شده رو اضافه مي كنيم همرا به چند حبه سير پاك شده و ميگذاريم باميه و سير هم تفت بخوره وقتي حسابي به روغن افتاد آب رو اضافه ميكنيم با حرارت ملايم ميگذاريم خورش جا بيوفته

نكات :

1- سر باميه رو به صورت خرطومي پاك ميكنيم يا اگه صاف برش ميزنيد طوري برش بزنيد كه باميه سوراخ نشه يه مقدار خيلي خيلي كم هم از ته باميه مي كنيم اگه اينجوري پاك بشه به هيچ عنوان به هيچ عنوان خورش لزج و لعاب دار نميشه و بافت باميه هر چقدر هم بپزه باز نميشه و سالم ميمونه به شرطي كه زياد همش نزنيد

2-  ميتونيم ي مقدار تمر هندي رو با آب حل كنيد زياد نه حدود يك چهارم يا كمتر بستگي به ميزان خورشتتون داره حل كنيد و به جاي آب از آب تمر استفاده كنيد اينجوري طعم ترش تري پيدا ميكنه تمر هندي زياد نباشه رنگ خورشت تيره ميشه

البته ما كه از گوجه در خورشتامون استفاده ميكنيم هم لعاب و سفتي خوبي به خورشت ميده هم طعم ترشي خاصي تو خورش حس ميشه

3- سير رو حتما بريزيد چون حبه هاي سير سالمه خورش بوي سير چنداني نميگيره خيلي خيلي خوش طعم ميشه


5  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3453
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5563
خورشت آلو و اسفناج
گوشت
آلو خورشتی
اسفناج خرد شده
پیاز داغ
نمک و زردچوبه
گوشت رو بهمراه پیاز داغ و زردچوبه تفت میدیم بعد آب جوش اضافه میکنیم، میگذاریم تا بپزه، نیم ساعت آخر اسفناج و آلو رو اضافه کرده میگذاریم کاملا لعاب دار بشه و جا بیفته بعد با پلو نوش جان میکنید
4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3453
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5563
خورشت پیچاق قیمسی (خورشت مخصوص اردبیل ترجمه لفظ به لفظش هم میشه خورشت چاقو قیمه!!! حالا دیگه خود دانید چه جوری بنامیدش 😉)
گوشت گوسفندی ریز شده (اصطلاحا قیمه ایی)
پیاز داغ فراوان
تخم مرغ
نمک و زردچوبه و رب وزعفران
پیاز داغ +گوشت +زردچوبه +رب +زعفران حسابی تفت میدیم بعد کمی آبجوش میریزیم تا گوشت کاملاً بپزه و جا بیفته و به روغن بیفته، بعد به تعداد نفرات تخم مرغ روی خورشت میشکنیم اما هم نمیزنیم، در قابلمه رو میگذاریم تا تخم مرغ ببنده، این خورشت نباید آب داشته باشه بیشتر حالت سس داره، و نکته مهم اینکه بسیار بسیار لذیذه
4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر فعالتعداد پست :521
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 379
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر فعالتعداد پست :200
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 156
ممنونم ، تاپیک مفیدیه روناک عزیزم
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373

خورش باميه

گوشت خورشي : نيم كيلو

باميه : دو پيمانه ، شما مقدارشو مي تونين كم و زياد كنين 

پياز بزرگ : ١ عدد

نمك ، فلفل ، زردچوبه ، رب و آبغوره 

زنجبيل تازه و پوست كنده : يك تكه دو سانتي 

سيب زميني بزرگ : ٢ عدد

گوشت رو به همراه پياز تفت دادم ، زنجبيل، فلفل و رب رو اضافه كردم و به تفت دادن ادامه دادم ، بعد زردچوبه رو ريختم و آب جوش اضافه كردم تا گوشت بپزه ...

حدود ٢٠ دقيقه تا نيم ساعت آخر پخت ، آبغوره و باميه ها رو اضافه كردم و صبر كردم تا خورش كاملا بپزه و جا بيفته ....در انتها زنجبيل رو از خورش خارج كنين ، استفاده از زنجبيل مخصوص اين غذا نيست ، من معمولا براي پخت گوشت قرمز يا مرغ از زنجبيل تازه استفاده مي كنم كه عطر خيلي خوبي به غذا ميده ، اگه كنارش سير هم اضافه كنين كه عالي ميشه .....

سيب زميني هارو جداگانه سرخ كردم و موقع سرو روي خورش ريختم

انواع خورشت

2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
صفحه مورد نظر
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
دریافت آخرین مطالب زیباکده از طریق ایمیل
زیباکده