آموزش ترکیب رنگ مو

  دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم اولیه صید کپور و قزل آلا بصورت آکادمیک
کپی لینک با موفقیت انجام شد
تعداد بازدید : 70043
آخرین پست تاپیک : ۱۰:۰۴   ۱۳۹۵/۷/۲۹
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
صفحه مورد نظر

انواع سالاد

به اشتراک گذاری در تگرام
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
 سالاد ها نواع مختلفی دارن .....
از سالاد الویه و اندونزی و ماکارانی و توپی بگیر .................تا سالاد فصل خودمون

بیاین از سالادهایی که بلدین بگین....
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
سالاد توپی:


مواد لازم :
سیب زمینی متوسط 3 عدد
کره ۲0 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سس مایونز 2 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای مغز سالاد:
ژامبون خرد شده 1 پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده 2/1 پیمانه
خیار شور نگینی 2/1 پیمانه
مواد لازم برای تزیین روی سالاد :
کلم سفید - کلم قرمز - جعفری ساطوری شده - هویج
سس مایونز
آب لبو - زعفران
کاهو


طرز تهیه:
* سیب زمینی رو بپزید و بعد رنده کنید و کره رو لای اون بذارید تا با حرارت سیب زمینی آب بشه. بعد نمک و فلفل و سس مایونز رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا بذارین 1 ساعت توی یخچال بمونه تا جا بیفته. مخلوط بدست اومده باید یه همچین بافتی داشته باشه.

* ژامبون و فلفل دلمه ای و خیارشور رو با هم مخلوط کنید ( می تونید مواد دیگه ای جایگزین کنید مثل نخود فرنگی , هویج , ذرت , قارچ , ... )

* حالا از سالادتون به اندازه یه نارنگی برداشته و مثل کوفته توی دستتون باز کنید .

* یه مقدار از مواد مغز سالاد رو داخل اون بذارید و مثل کوفته گردش کنید تا مواد لای اون مخفی بشه.

* سالاد توپی ها رو توی کلم یا جعفری یا هویج بغلتونید.( هر چقدر کلم و هویج ریزتر باشه شکلش قشنگ تر می شه , من از غذاساز استفاده کردم )

* توی ظرفی که می خواید سالادهارو سرو کنید کمی کاهوی خرد شده بریزید بعد سالاد توپی ها رو داخلش بچینید .
* برای تزئین روی سالاد از سس مایونز استفاده می شه , برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی داشته باشم سه رنگ سس مایونز استفاده کردم : سفید-زرد-صورتی .
برای تهیه رنگ زرد , زعفرون رو با کمی آب جوش مخلوط می کنم بعد می ریزم داخل سس مایونز ( برای هر رنگ 2 قاشق غذاخوری سس مایونز استفاده کردم البته کمی هم اضافه اومد )
برای تهیه رنگ صورتی , آب لبو رو ( برای طرز تهیه آب لبو به این قسمت مراجعه فرمائید) با سس مایونز مخلوط کردم ( مقدار آب لبو بستگی به غلظت اون داره تقریبا" 2 قاشق غذاخوری برای من کافی بود) .
* سس ها رو جداگانه داخل نایلون فریزر بریزید و سر نایلون رو با قیچی کمی ببرید . بعد روی سالاد ها رو به این ترتیب تزئین کنید .
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
 سالاد توپی:
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
سالاد کلم سفید الهه پز:

کلم رو به صورت خلال های خیلی نازکی برش میدیم ..چون کلم سفته هرچی این برش ها ظریفتر باشه بهتره
هویج رو هم با رنده درشت رنده میکنیم طوری که اندازه اش شبیه کلم ها مون بشه ..کشکش پلویی رو هم به اندازه دلخواهمون اضافه میکنیم....
بعد نمک و فلفل و کمی آبلیمو سس مایونز و البته کمی شکر رو با هم مخلوط میکنیم و روی سالاد میریزیم و میذاریم مواد چند ساعت در این سس استراحت کنن .....
مزه قالب این سالاد شیرینی هست ..چون کشمش و هویج داره و تو سس هم کمی شکر زدیم ...هرچی مواد بیشتر در سس استراحت کنن سالادتون خوشمزه تر میشه ....
این سالاد رو باید در ظرف در بسته و در یخچال نگه داشت تا بوی یخچال نگیره

یادتون باشه کلم رو خلال ریز کنین تا خوب مزه سس رو بگیره
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر یک ستاره ⋆تعداد پست :1476
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 314
الهه جونم شما میدونی چطوری میتونم تلخی سس خردل رو بگیرم و خوشمزش کنم
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
نه ستاره جون ...راستش من تا حالا سس خردل نگرفتم چون یه مدت طولانی به گرمی آلرژی داشتم ... وقتی هم از مامان همسری در مورد طعمش سوال کردم گفت یوسف تو بچه گی بهش آلرژی داشته برا همین ترسیدم بگیرم
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر یک ستاره ⋆تعداد پست :1240
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 453
ااااااااااااااااااااااااای وای پس الهه جون شما اصلاً درست نکن
سس خردل رو من شنیدم با سرکه و فلفل و شکر قاطی میکنیم
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
 الویه به شکل دلقک:
موهاش خیارشوره
دست و پا و کلاهش زرده تخم مرغهامه که موقع رنده کردن جدا کرده بودم
لباسش هویج الویه رو رنده کردم و روش ریختم
گوشهاش گوجه فرنگی و گوشواره اش هم نخود فرنگیه

2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
 این کار یکی از دوستانمه
از روی کارتون نمو اینو درست کرده
از هویج رنده شده و زیتون سیاه استفاده کرده


3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2289
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 482
ووووووووووووووووووووووووووووووای خیلی دوست داشتم الهه
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
 اگه پایه زیر کیکتون اندازه اش بدرد الویه میخوره دور نندازینش
پارسال خواهر همسری یه کیک تولد به شکل قلب خرید ..منم پایه زیرش رو برداشتم و برای مهمونیم توش الویه درست کردم
الویه ام به شکل قلب بود ..روش رو با مایونز کاملا سفید کردم و با سس فرانسوی روش طرح زدم و با نخود فرنگی و جعفری وذرت تزیینش کردم .خــــــــــــــــیلی ناز شد ..فقط حیف یادم رفت ازش عکس بگیرم ..وقتی منفجر شد یادم افتاد عکسش رو نگرفتم ...

ویرایش شده توسط الهه(مامان النا) در تاریخ ۶/۶/۱۳۹۲   ۱۵:۴۶
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
 اینا عکس از نت هستن

2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
 الویه به شکل کلاه:

اول لایه زیرین کلاه رو ریخته بعد توی یه کاسه رو سلفون کشیده و توش رو پر از الویه کرده و کاسه رو توی ظرف اصلی وسط لایه قبلی برگردونده ..به خاطر وجود سلفون کاسه خیلی راحت از روی الویه بلند میشه و گل ها هم با هویجن

امیدوارم واضح توضیح داده باشم ..

3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر یک ستاره ⋆تعداد پست :994
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 347
من جوجه تیغی ارو خیلی دوست دارم
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
یه بار هم الویه رو به شکل یه کیک دو طبقه در آوردم و با پوره سیب زمینی دور کیک رو شکوفه زدم و با یه هویج ضخیم براش شمع درست کردم ...اونم خوشگل بود ..جوونی کجایی که یادت بخیر این الویه که میگم مال 16 سال پیشه..اون موقع17 سالم بود
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر جديد
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 98
من ماهي را خيلى دوست داشتم
ویرایش شده توسط فلفل نمکی در تاریخ ۲۵/۲/۱۳۹۳   ۱۷:۱۴
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر جديد
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 98
كاش منم مى توانستم غذا درست كنم
ویرایش شده توسط فلفل نمکی در تاریخ ۲۵/۲/۱۳۹۳   ۱۷:۱۲
کاربر چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆تعداد پست :4921
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 3626


سالاد یونانی

 

● مواد لازم (برای ۴ نفر)

 

خیار خردشده/ ۴ لیوان/ ۷۵ کالری

 

گوجه فرنگی خردشده/ ۳ لیوان/ ۷۵ کالری

 

زیتون سیاه/ ۳۶ عدد/ ۱۸۰ کالری

 

پنیر خردشده/ ۲۰۰ گرم/ ۲۵۰ کالری

 

شوید خردشده/ نصف لیوان/ ۱۵ کالری

 

روغن زیتون/ ۴ قاشق غذاخوری/ ۱۸۰ کالری

 

سرکه تازه و نمک/ به میزان دلخواه/ صفر

 

در یک کاسه بزرگ، خیار و گوجه فرنگی خردشده را بریزید و به آن، زیتون ها را اضافه کنید. پنیرهای خردشده را نیز بیفزایید و با نمک، سرکه و روغن زیتون و البته شوید خردشده تازه، آن را مزه دار کنید. قبل از خوردن سالاد، به مدت نیم ساعت آن را در یخچال قرار داده و سپس به تنهایی یا به همراه غذا آن را سرو کنید.

 اصل این سالاد با روغن زیتون و سرکه سرو می شود که بهتر است از نوع بالزامیک باشد تا خاصیت اشتهاآوری این سالاد بیش از پیش افزایش پیدا کند. هرگز به این سالاد سس مایونز نزنید زیرا تهیه سالاد به این طریق نوعی ناآگاهی از چگونگی سرو این سالاد به حساب می آید. یونانی ها این سالاد را با نان سوخاری (البته آغشته به کمی روغن زیتون و گرم شده در فر) میل می کنند. شما هم می توانید این روش را امتحان کنید.


انواع سالاد
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆تعداد پست :4921
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 3626
سالاد سبزیجات پخته قالبی:

 مواد لازم

 سیب زمینی آبپز 1 پیمانه

 نخود فرنگی آبپز 2/1 پیمانه

 هویج آبپز 2/1پیمانه

 ژامبون 1 پیمانه

 ذرت دلخواه

 طرز تهیه:

 سبزیجات پخته را با هم مخلوط ژامبون را خـــرد و اضــــافه

سپس سس هـــزارجزیره را با مواد مخلـــوط می نمـــائیم

 کف قالب یا ظرف مورد نظر را سلفون کشیده وســالاد را

روی سلفون ریخته با دقت کمی فشار داده و نیم سـاعت

 در یخچال استراحت می دهیم و سپس آن را به آهستگی

برمیگردانیم و سرو می نمائیم.

 می توانیم از کنسرو آماده سبزیجات پخته که مخلوط

 سیب زمینی هویج و نخود فرنگی می باشد استفاده کنیم


انواع سالاد
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆تعداد پست :4921
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 3626
سالاد انار:

 نصف 1 گل کلم رو کاملا بشویید و خرد کنید 1 و نیم لیوان انار دون شده و 1 قوطی کنسر ذرت رو با چند قاشق سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید و نوش جان کنید به همین سادگی (بهتره که گل کلم هارو چند ساعت قبل با مایونز مخاوط کنید)


انواع سالاد
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
صفحه مورد نظر
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
دریافت آخرین مطالب زیباکده از طریق ایمیل
زیباکده