خانه
آخرین پست تاپیک : ۱۰:۰۴   ۱۳۹۵/۷/۲۹
71415 بازدید
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک

انواع سالاد

  • avatar
    کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15008 سپاس شده|7038 پست
    ۱۳:۲۴   ۱۳۹۲/۶/۶
     سالاد ها نواع مختلفی دارن .....
    از سالاد الویه و اندونزی و ماکارانی و توپی بگیر .................تا سالاد فصل خودمون

    بیاین از سالادهایی که بلدین بگین....
  • avatar
    الهه(مامان النا)
    کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15008 سپاس شده|7038 پست
    ۱۴:۰۴   ۱۳۹۲/۶/۶
    سالاد توپی:


    مواد لازم :
    سیب زمینی متوسط 3 عدد
    کره ۲0 گرم
    نمک و فلفل به میزان لازم
    سس مایونز 2 قاشق غذا خوری
    مواد لازم برای مغز سالاد:
    ژامبون خرد شده 1 پیمانه
    فلفل دلمه ای خرد شده 2/1 پیمانه
    خیار شور نگینی 2/1 پیمانه
    مواد لازم برای تزیین روی سالاد :
    کلم سفید - کلم قرمز - جعفری ساطوری شده - هویج
    سس مایونز
    آب لبو - زعفران
    کاهو


    طرز تهیه:
    * سیب زمینی رو بپزید و بعد رنده کنید و کره رو لای اون بذارید تا با حرارت سیب زمینی آب بشه. بعد نمک و فلفل و سس مایونز رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا بذارین 1 ساعت توی یخچال بمونه تا جا بیفته. مخلوط بدست اومده باید یه همچین بافتی داشته باشه.

    * ژامبون و فلفل دلمه ای و خیارشور رو با هم مخلوط کنید ( می تونید مواد دیگه ای جایگزین کنید مثل نخود فرنگی , هویج , ذرت , قارچ , ... )

    * حالا از سالادتون به اندازه یه نارنگی برداشته و مثل کوفته توی دستتون باز کنید .

    * یه مقدار از مواد مغز سالاد رو داخل اون بذارید و مثل کوفته گردش کنید تا مواد لای اون مخفی بشه.

    * سالاد توپی ها رو توی کلم یا جعفری یا هویج بغلتونید.( هر چقدر کلم و هویج ریزتر باشه شکلش قشنگ تر می شه , من از غذاساز استفاده کردم )

    * توی ظرفی که می خواید سالادهارو سرو کنید کمی کاهوی خرد شده بریزید بعد سالاد توپی ها رو داخلش بچینید .
    * برای تزئین روی سالاد از سس مایونز استفاده می شه , برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی داشته باشم سه رنگ سس مایونز استفاده کردم : سفید-زرد-صورتی .
    برای تهیه رنگ زرد , زعفرون رو با کمی آب جوش مخلوط می کنم بعد می ریزم داخل سس مایونز ( برای هر رنگ 2 قاشق غذاخوری سس مایونز استفاده کردم البته کمی هم اضافه اومد )
    برای تهیه رنگ صورتی , آب لبو رو ( برای طرز تهیه آب لبو به این قسمت مراجعه فرمائید) با سس مایونز مخلوط کردم ( مقدار آب لبو بستگی به غلظت اون داره تقریبا" 2 قاشق غذاخوری برای من کافی بود) .
    * سس ها رو جداگانه داخل نایلون فریزر بریزید و سر نایلون رو با قیچی کمی ببرید . بعد روی سالاد ها رو به این ترتیب تزئین کنید .
  • avatar
    الهه(مامان النا)
    کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15008 سپاس شده|7038 پست
    ۱۴:۱۲   ۱۳۹۲/۶/۶
     سالاد توپی:
  • avatar
    الهه(مامان النا)
    کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15008 سپاس شده|7038 پست
    ۱۴:۳۰   ۱۳۹۲/۶/۶
    سالاد کلم سفید الهه پز:

    کلم رو به صورت خلال های خیلی نازکی برش میدیم ..چون کلم سفته هرچی این برش ها ظریفتر باشه بهتره
    هویج رو هم با رنده درشت رنده میکنیم طوری که اندازه اش شبیه کلم ها مون بشه ..کشکش پلویی رو هم به اندازه دلخواهمون اضافه میکنیم....
    بعد نمک و فلفل و کمی آبلیمو سس مایونز و البته کمی شکر رو با هم مخلوط میکنیم و روی سالاد میریزیم و میذاریم مواد چند ساعت در این سس استراحت کنن .....
    مزه قالب این سالاد شیرینی هست ..چون کشمش و هویج داره و تو سس هم کمی شکر زدیم ...هرچی مواد بیشتر در سس استراحت کنن سالادتون خوشمزه تر میشه ....
    این سالاد رو باید در ظرف در بسته و در یخچال نگه داشت تا بوی یخچال نگیره

    یادتون باشه کلم رو خلال ریز کنین تا خوب مزه سس رو بگیره
  • avatar
    ستاره
    کاربر یک ستاره ⋆|314 سپاس شده|1476 پست
    ۱۴:۳۴   ۱۳۹۲/۶/۶
    الهه جونم شما میدونی چطوری میتونم تلخی سس خردل رو بگیرم و خوشمزش کنم
  • avatar
    الهه(مامان النا)
    کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15008 سپاس شده|7038 پست
    ۱۴:۵۳   ۱۳۹۲/۶/۶
    نه ستاره جون ...راستش من تا حالا سس خردل نگرفتم چون یه مدت طولانی به گرمی آلرژی داشتم ... وقتی هم از مامان همسری در مورد طعمش سوال کردم گفت یوسف تو بچه گی بهش آلرژی داشته برا همین ترسیدم بگیرم
  • avatar
    بهارک
    کاربر یک ستاره ⋆|454 سپاس شده|1240 پست
    ۱۵:۰۲   ۱۳۹۲/۶/۶
    ااااااااااااااااااااااااای وای پس الهه جون شما اصلاً درست نکن
    سس خردل رو من شنیدم با سرکه و فلفل و شکر قاطی میکنیم
  • avatar
    الهه(مامان النا)
    کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15008 سپاس شده|7038 پست
    ۱۵:۲۹   ۱۳۹۲/۶/۶
     الویه به شکل دلقک:
    موهاش خیارشوره
    دست و پا و کلاهش زرده تخم مرغهامه که موقع رنده کردن جدا کرده بودم
    لباسش هویج الویه رو رنده کردم و روش ریختم
    گوشهاش گوجه فرنگی و گوشواره اش هم نخود فرنگیه

  • avatar
    الهه(مامان النا)
    کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15008 سپاس شده|7038 پست
    ۱۵:۳۲   ۱۳۹۲/۶/۶
     این کار یکی از دوستانمه
    از روی کارتون نمو اینو درست کرده
    از هویج رنده شده و زیتون سیاه استفاده کرده


  • avatar
    باران
    کاربر دو ستاره ⋆⋆|482 سپاس شده|2289 پست
    ۱۵:۳۶   ۱۳۹۲/۶/۶
    ووووووووووووووووووووووووووووووای خیلی دوست داشتم الهه
  • avatar
    الهه(مامان النا)
    کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15008 سپاس شده|7038 پست
    ۱۵:۴۱   ۱۳۹۲/۶/۶
     اگه پایه زیر کیکتون اندازه اش بدرد الویه میخوره دور نندازینش
    پارسال خواهر همسری یه کیک تولد به شکل قلب خرید ..منم پایه زیرش رو برداشتم و برای مهمونیم توش الویه درست کردم
    الویه ام به شکل قلب بود ..روش رو با مایونز کاملا سفید کردم و با سس فرانسوی روش طرح زدم و با نخود فرنگی و جعفری وذرت تزیینش کردم .خــــــــــــــــیلی ناز شد ..فقط حیف یادم رفت ازش عکس بگیرم ..وقتی منفجر شد یادم افتاد عکسش رو نگرفتم ...

    ویرایش شده توسط الهه(مامان النا) در تاریخ ۶/۶/۱۳۹۲   ۱۵:۴۶
  • avatar
    الهه(مامان النا)
    کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15008 سپاس شده|7038 پست
    ۱۵:۵۲   ۱۳۹۲/۶/۶
     اینا عکس از نت هستن

  • avatar
    الهه(مامان النا)
    کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15008 سپاس شده|7038 پست
    ۱۵:۵۷   ۱۳۹۲/۶/۶
     الویه به شکل کلاه:

    اول لایه زیرین کلاه رو ریخته بعد توی یه کاسه رو سلفون کشیده و توش رو پر از الویه کرده و کاسه رو توی ظرف اصلی وسط لایه قبلی برگردونده ..به خاطر وجود سلفون کاسه خیلی راحت از روی الویه بلند میشه و گل ها هم با هویجن

    امیدوارم واضح توضیح داده باشم ..

  • avatar
    نگار اسدی
    کاربر یک ستاره ⋆|347 سپاس شده|994 پست
    ۲۱:۳۵   ۱۳۹۲/۶/۶
    من جوجه تیغی ارو خیلی دوست دارم
  • avatar
    الهه(مامان النا)
    کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15008 سپاس شده|7038 پست
    ۲۳:۱۳   ۱۳۹۲/۶/۶
    یه بار هم الویه رو به شکل یه کیک دو طبقه در آوردم و با پوره سیب زمینی دور کیک رو شکوفه زدم و با یه هویج ضخیم براش شمع درست کردم ...اونم خوشگل بود ..جوونی کجایی که یادت بخیر این الویه که میگم مال 16 سال پیشه..اون موقع17 سالم بود
  • avatar
    فلفل نمکی
    کاربر جديد|98 سپاس شده
    ۱۷:۰۵   ۱۳۹۳/۲/۲۵
    من ماهي را خيلى دوست داشتم
    ویرایش شده توسط فلفل نمکی در تاریخ ۲۵/۲/۱۳۹۳   ۱۷:۱۴
  • avatar
    فلفل نمکی
    کاربر جديد|98 سپاس شده
    ۱۷:۱۱   ۱۳۹۳/۲/۲۵
    كاش منم مى توانستم غذا درست كنم
    ویرایش شده توسط فلفل نمکی در تاریخ ۲۵/۲/۱۳۹۳   ۱۷:۱۲
  • avatar
    ساناز افشار
    کاربر چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 سپاس شده|4921 پست
    ۱۲:۲۳   ۱۳۹۳/۳/۱۱


    سالاد یونانی

     

    ● مواد لازم (برای ۴ نفر)

     

    خیار خردشده/ ۴ لیوان/ ۷۵ کالری

     

    گوجه فرنگی خردشده/ ۳ لیوان/ ۷۵ کالری

     

    زیتون سیاه/ ۳۶ عدد/ ۱۸۰ کالری

     

    پنیر خردشده/ ۲۰۰ گرم/ ۲۵۰ کالری

     

    شوید خردشده/ نصف لیوان/ ۱۵ کالری

     

    روغن زیتون/ ۴ قاشق غذاخوری/ ۱۸۰ کالری

     

    سرکه تازه و نمک/ به میزان دلخواه/ صفر

     

    در یک کاسه بزرگ، خیار و گوجه فرنگی خردشده را بریزید و به آن، زیتون ها را اضافه کنید. پنیرهای خردشده را نیز بیفزایید و با نمک، سرکه و روغن زیتون و البته شوید خردشده تازه، آن را مزه دار کنید. قبل از خوردن سالاد، به مدت نیم ساعت آن را در یخچال قرار داده و سپس به تنهایی یا به همراه غذا آن را سرو کنید.

     اصل این سالاد با روغن زیتون و سرکه سرو می شود که بهتر است از نوع بالزامیک باشد تا خاصیت اشتهاآوری این سالاد بیش از پیش افزایش پیدا کند. هرگز به این سالاد سس مایونز نزنید زیرا تهیه سالاد به این طریق نوعی ناآگاهی از چگونگی سرو این سالاد به حساب می آید. یونانی ها این سالاد را با نان سوخاری (البته آغشته به کمی روغن زیتون و گرم شده در فر) میل می کنند. شما هم می توانید این روش را امتحان کنید.


    انواع سالاد
  • avatar
    ساناز افشار
    کاربر چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 سپاس شده|4921 پست
    ۱۲:۲۶   ۱۳۹۳/۳/۱۱
    سالاد سبزیجات پخته قالبی:

     مواد لازم

     سیب زمینی آبپز 1 پیمانه

     نخود فرنگی آبپز 2/1 پیمانه

     هویج آبپز 2/1پیمانه

     ژامبون 1 پیمانه

     ذرت دلخواه

     طرز تهیه:

     سبزیجات پخته را با هم مخلوط ژامبون را خـــرد و اضــــافه

    سپس سس هـــزارجزیره را با مواد مخلـــوط می نمـــائیم

     کف قالب یا ظرف مورد نظر را سلفون کشیده وســالاد را

    روی سلفون ریخته با دقت کمی فشار داده و نیم سـاعت

     در یخچال استراحت می دهیم و سپس آن را به آهستگی

    برمیگردانیم و سرو می نمائیم.

     می توانیم از کنسرو آماده سبزیجات پخته که مخلوط

     سیب زمینی هویج و نخود فرنگی می باشد استفاده کنیم


    انواع سالاد
  • avatar
    ساناز افشار
    کاربر چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 سپاس شده|4921 پست
    ۱۲:۲۷   ۱۳۹۳/۳/۱۱
    سالاد انار:

     نصف 1 گل کلم رو کاملا بشویید و خرد کنید 1 و نیم لیوان انار دون شده و 1 قوطی کنسر ذرت رو با چند قاشق سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید و نوش جان کنید به همین سادگی (بهتره که گل کلم هارو چند ساعت قبل با مایونز مخاوط کنید)


    انواع سالاد
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به اين سايت (زیباکده ) میباشد و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است © Copyright 2019 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان