آموزش ترکیب رنگ مو
کپی لینک با موفقیت انجام شد
آخرین پست تاپیک : ۰۹:۳۱   ۱۳۹۵/۶/۱۵
تعداد بازدید : 244759
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک

انواع غذا با بادمجان

به اشتراک گذاری در تگرام
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
 من ده دوازده سالی به بادمجون حساسیت داشتم و الان یه مدتیه بادمجون خور شدم و تازه فهمیدم چه کلاهی تو این چندین سالسرم رفته بوده

تعجب نکنین اینا اعترافات یه شکمو هستش دیگه   
 بیاین غذاهایی که با این بادمجون خوشمزه بلدید رو به بقیه هم یاد بدید

حتی اگه من دستوری رو گذاشتم و شما فکر میکنین روش خودتونم خوبه اونو بگین

4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
 کشک و بادمجون :

9  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
 اینم یه مدل دیگه از کشک و بادمجون من
اینو برا پاگشای خواهر همسری درستیده بودم ....

10  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
من زیاد در مورد کشک و بادمجون تابع عدد و مقدار نیستم

بادمجون ها رو پوست کندم و یک ساعت تو آب نمک غلیظ گذاشتم تا تلخی اونا گرفته بشه .... بعد که خشکشون کردم سرخشون کردم .... بعد از سرخ شدن توی یه ماهیتابه ریختم و با کمی آب گذاشتم یه کمی بپزه تا نرم بشه ...
یه عـــــــــــــــــــالمه پیاز داغ خوشگل درست کردم ...نصفش رو توی بادمجون ریختم و بعد تا جان در بدن داشتم بادمجونا رو کوبیدم . وقتی مطمئن شدم پدر بادمجونا در اومده دوباره روی گاز گذاشتم و بهش کشک اضافه کردم و نمک و فلفلش رو اندازه کردم ... نعنا داغ درست کردم و کمی از اونم توی کشک و بادمجونم ریختم
بعد هم تزیینش کردم ....
من برا تزیین از پیاز داغ و کشک زعفرونی و سفید گردو و نعنا داغ استفاده کردم
6  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
من تا حالا کشک و بادمجون رو با بادمجون کبابی درست نکردم اما الان در پی وب گردی هام فهمیدم میشه کبابی اش هم کرد و بعد بقیه مراحل
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
خورشت قیمه بادمجون

بادمجونهام رو یه ساعت تو آب و نمک غلیظ گذاشتم تا تلخی اش بره و بعد شستم و خشک کردم و سرخ کردم
( تو رو خدا تنبلی نکنین و نگین بادمجون تلخ نیست .. بخدا بعضی ها وقتی درست میکنن انگار داری خورشت زهر مار میخوری تا بادمجون پس پلــــــــــــــــــــــــــــــیز بذارین تلخ آبش گرفته بشه)

برای گوشت خورشت من همیشه از مخلوط گوسفند و گوساله استفاده میکنیم ... به نظرم طعم خورش که توش گوشت گوسفندی باشه زمین تا آسمون با فقط گوساله فرق داره ....

من جوونیام برا قیمه لپه رو چند ساعت خیس میکردم و جدا میپختم ... یه بار زن دایی ام گفت : برا چی جدا میپیزی؟؟ گوشت رو که تفت دادی لپه رو بریز توش و تفت بده ... وا نمیره ...من هم امتحان کردم دیدم نه بابا این زن دایی ما هم یه چیزایی بلد بوده رو نمیکرده ...

پیاز رو نگینی خرد میکنم و تفتش میدم و بعد به پیاز داغم ( نه پیاز سوخته ها ... پیاز داغ عسلی و خشگل) زردچوبه میزنم و بعد گوشت رو میریزم و تفتش میدم ..وقتی خوب تفت خورد ..لپه رو میریزم و اونم تفتش میدم و یه کوچولو هم رب میزنم و اونم یه کوچولو تفت میدم و بعدکمی آب میریزم .....( تازه عروسان عزیز ..تو رو خدا آب رو به خورشت کم کم اضافه کنین ..مزه خورشت که با آب کم پخته بشه زمین تا آسمون با خورشتی که توش شلنگ آب رو باز کردن فرق میکنه)
البته بهش عصاره گوشت بره هم میزنم و کمی هم فلفل و میذارم خوب بپزه
بعدش بادمجونهام رو سرخ میکنم ..گوجه فرنگی رو چها قاچ میکنم و کنار بادمجونام توی همون ماهی تابه که بادمجون رو توش سرخ کردم میریزم ...البته روغن اضافی تابه رو خالی میکنما.... بعد یه مشت هم قوره توش میریزم و زعفرون دم کرده و نمک و فلفل و کمی آب و میذارم اینم بپزه ...

وقتی دوتاشون پختن توی ظرف کمی از مواد گوشت و لپه میریزم و کنارش هم بادمجون و گوجه میذارم ....

5  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
اینو از نت گرفتم :

حلیم بادمجان اصفهانی



یک کیلو بادمجان گوشتی را به صورت ورقه ای خورد و کمی سرخ میکنیم، همراه با کمی پیازداغ و با مقدار کمی آب و روغن و زردچوبه و نمک میپزیم. بعد از پخت باید کاملا کوبیده شود.
500 گرم گوشت گردن گوسفندی را هم با نمک و فلفل و زردچوبه و چوب دارچین میپزیم، بعد از پخت حسابی میکوبیم.
200 گرم برنج را به صورت کته پخته و میگذاریم کمی نرم شود. سپس این برنج را هم میکوبیم.

بعد از اینکه هریک از مواد به صورت جداگانه کاملا کوبیده شد، آنها را باهم مخلوط و مجدد میکوبیم تا کاملا مخلوط شوند، در این بین اگر علاقمند به فلفل هستید میتوانید کمی به مواد اضافه کنید.

حالا مواد کوبیده شده را داخل یک قابلمه میریزیم و یک لیوان کشک سابیده شده به آن آضافه میکنیم (به میزان شوری کشکتان توجه کنید، اگر معمولی است که هیچ، اگر خیلی شور است با کمی آب رقیقش کنید)

درآخر زعفران دم کرده را اضافه میکنیم و میگذاریم مواد چند دقیقه ای با هم پخته شود.

برای تزیین از مقداری گوشت کوبیده شده و گردو و کشک استفاده کردم.
بسیار لذیذ و خوش طعم بود.

* نکته : از ریختن مواد در خرد کن خودداری شود، چون نتیجه دیگر حلیم بادمجان نیست.
* نکته : هرگز همه مواد را با هم نکوبید، ابتدا جداگانه و در مرحله آخر مخطوط کنید.
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
 
حلیم بادمجون مامانم پز
7  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
در پی نت گردی هام فهمیدم برا حلیم بادمجونم میشه بادمجون رو کبابی کرد ...

راستی من اینهمه سال بادمجون نخوردم خیلی چیزا در موردش باید یاد بگیرم ..آخه همسری هم بهش حسیسیت داشتش اونم نمیخورد ..البته شایدم چون میدید من نمی تونم جلوی شکمم رو بگیرم و وقتی درست میکردم میخوردم به اون وضع فجیع آفت میزندم ..دلش سوخته گفته معده ام در میگیره .....
نمیدونم ؟؟؟؟؟





بهزاد برو یه کم از همسر عزیز و گرامی بنده یاد بگیر .....
ویرایش شده توسط الهه(مامان النا) در تاریخ ۳/۷/۱۳۹۲   ۰۹:۵۷
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
 بادمجون شکم پر:


6  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
اینم شام دو سه شب پیش ما :

بادمجون ها رو راه راه پوست کندم ....(امان از این قرتی بازی) و قسمت بالاش هم جدا نکردم تا فرم بادمجون از هم نپاشه از طول روی بادمجون یه شکاف ایجاد کردم در حدی که بادمجون دو قسمت نشه و فقط شکمش باز شه
بعد بادمجونهام رو با حرارت کم سرخ کردم ...

بعد بادمجونام رو روی حوله کاغذی گذاشتم تا روغن اضافه اش بره و بعد برای صرفه جویی در مصرف روغن و کاهش هزینه ها زندگی ....تو همون تابه پیاز داغ درست کردم و بهش زردچوبه زدم و گوشت چرخ کرده ام رو هم توش تفت دادم ..بهش دو قاشق غذاخوری رب زدم و نمک و فلفل و البته من بهش آویشنم زدم
کمی زعفرون دم کردم هم توش ریختم . گذاشتم آبش کشیده بشه
بعد توی ظرف پیرکسم بادمجونام رو چیدم و شکمشون رو با گوشت پر کردم ..
کمی رب و زعفرون دم کرده و نمک و فلفل رو تو یه لیوان آب حل کردم و روی بادمجونام و توی ظرف مثل سس ریختم ..در ظرف پیرکسم رو با فویل ضخیم پوشوندم و یک ربع تا بیست دقیقه با حرارت کم پختم
میشه با پلو یا نون اینو خورد
5  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
اینو تو نت یافتم:
نون باگت رو برش دادم یک ورق پنیر گودا گذاشتم بادمجون سرخ شده گذاشتم یک کم پودر سیر و نمک فلفل زدم دو باره یک ورق پنیر گودا گذاشتم و هفت هشت دقیقه گذاشتم زیر گریل مایکروویو که خیلی خوشمزه بود.
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
اینم عکسش
 
4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
بازم از شف طیبه عزیز:

اگپلنت پارمزان


اِگ-پلَنت پارمزان "eggplant parmesan" يكي از غذاهاي معروف ايتالياييه كه باب طبع خودمه چون عاشق بادمجون و پارمزان هستم! حتي از چيكن پارمزان (به اين خوشمزگي) هم بيشتر دوستش دارم چون بادمجون رو به مرغ ترجيح ميدم (به مامانم نگيد من اينو گفتم)

بادمجون متوسط 4 عدد

گوجه فرنگي 4 عدد

پياز 1 عدد

سير 2 حبه

ليمو 1 عدد

رب گوجه فرنگي 1 ق غ

اورگانو-آويشن-زعتر 4/1 ق چ

آرد 1 ق غ

آرد سوخاري 4 ق غ

تخم مرغ 1 عدد

آب 1 ق غ

پارمزان 4 ق غ

ماتزارلا 4 ق غ

بادمجونها رو پوست ميگيرم و ميشوريم و نازك حلقه ميكنيم . من حلقه ها رو يك سانتي گرفتم ولي شما اگه مثل من نيستيد حتما نازك برش بزنيد آخه من دوست ندارم سبزيجات زيادي پخته و له بشن. دو طرف اسلايسها رو نمك ميپاشيم و اجازه ميديم نيم ساعت استراحت كنن. اينطوري بادمجونها آب ميندازن و تلخيشون هم گرفته ميشه

تو اين فاصله سسش رو آماده ميكنيم. پياز و سير رو توي يك قاشق روغن زيتون تفت ميديم
گوجه ها رو خورد كرده و اضافه ميكنيم
كمي تفت ميديم....
و بعد رب گوجه فرنگي
با دستمال كاغذي آشپزخونه خوب بادمجونها رو خشك ميكنيم
با حرارت ملايم اجازه ميديم سس جا بيفته. بعد ارگانو و نمك و فلفل و آبليمو رو اضافه كرده و از روي حرارت بر ميداريم
دوباره "برد استيشن" رو آماده ميكنيم. باز هم تكرار ميكنم... من يه دونه تخم مرغ توي رسپي بهتون دادم كه با يك قاشق آب مخلوط ميشه ولي شما براي راحتي كار ميتونيد از مقدار بيشتري تخم مرغ و آرد استفاده كنيد.
بادمجون رو با آرد كاور ميكنيم
بعد تخم مرغ
و آرد سوخاري
دقت ميكنيم همه جاش كامل كاور شه
و در حمام روغن دونه دونه سرخشون ميكنيم. مجددا تاكيد ميكنم كه نبايد حرارت زياد باشه كه بادمجون مغزپخت بشه
روي دستمال كاغذي آشپزخونه ميذاريم كه روغنش گرفته شه
مقداري از سس رو كف ظرف ميريزيم
روش يه لايه بادمجون ميچينيم
و يه لايه سس
و دو قاشق متزارلا
و دو قاشق پارمزان (و يا بيشتر!)
يه لايه ديگه بادمجون
باقي مانده سس رو روش ميريزيم (پس از اول بايد سس رو به سه قسمت تقسيم كنيد)
و باز پارمزان
و در نهايت متزارلا
فر رو از قبل روي 180 درجه سانتيگراد تنظيم كرده و ظرف رو توي فر قرار ميديم به مدت 40 دقيقه (ولي حواستون باشه اگه حرارت فرتون زياد باشه ممكنه پنير زيادي خشك شه پس بايد قلق فرتون دستتون باشه. چيزي كه ما ميخوايم اينه كه پنيرها ذوب شن ولي خشك نشن. سس كمي به جسم بادمجونها بره ولي آبش كشيده نشه. كاور بادمجونها كرانچي باقي بمونه. ديگه خودتون ميدونيد و فرتون. اينجاست كه ميگم استاندارد بودن فر حتي واسه غذاها هم مهمه )
و در نهايت من مقداري از پنير دوست داشتنيم رو هم شيو كردم و روش ريختم چون پارمزان زيادش هم كمه!

و حسن ختامش هم ريحون خورد شده
سرو ميكنيم و نوش جان
cheftayebeh.blogspot.com
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
 عکس برش خورده اش

3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
سوخاری بادمجان

مواد لازم:
بادمجان قلمی 3 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
ژامبون مرغ 3 عدد
پودر سوخاری به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم


طرز تهیه:بادمجانها را بعد از پوست گرفتن به صورت طولی برش زده و نمک بزنید.آنها را کنار بگذارید تا تلخیشان گرفته شود.ژامبونهای مرغ را برش زده و روی بادمجانها قرار دهید و کمی نمک و فلفل بپاشید و آن را رول کنید.رول ها را با خلال دندان محکم نموده و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر یک ستاره ⋆ تعداد پست : 1830
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 1548
می خوام من از اینااااااااااااااااااااااااااااااااا
کاربر یک ستاره ⋆ تعداد پست : 1830
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 1548
اااااا بدون تخم مرغ میچسبه پودر سوخاری به ژامبون
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
اردور با بادمجان از شف طیبه


اوردور از نام فرانسوی hors d' oeuvres به معنی پیش غذا گرفته شده. اوردورها رو می تونید کنار main course یا غذای اصلی سرو کنید. من اوردورها رو به غذای اصلی ترجبح میدم و خودم رو بیشتر با اونها سیر میکنم. اوردوری که امروز درست کردم eggplant appetizer نام داره که رسپی اون رو از سایت Laylita’s Recepies گرفتم.

اگه شما هم مثل من به healthy living یا سالم زندگی کردن اهمیت میدید از این غذا لذت می برید چون توش از روغن اسنفاده نشده, کالری پایینی داره, از سبزیجات تهیه شده و از همه مهمتر توش سیر داره که برای سلامتی مفیده!

1 عدد بادمجان

3 عدد گوجه فرنگی

1 حبه سیر

½ لیوان پنیر

نمک و فلفل

(من روغن و سس مایونز رو از دستور حذف کردم شما میتونید اضافه کنید)





سبزیجات را حلقه ای می بریم.بادمجانها را کباب می کنیم (شما می توانید در روغن سرخ کنید. من علاقه ای به روغن زیادی در غذا ندارم)

حلقه های بادمجان را در ظرف می چینیم


روی بادمجانها حلقه ها ی گوجه را قرار می دهیم و روی آن نمک و فلفل می پاشیم (من نمک اضافه نکردم چون برای بدن مضر است! و از فلفل سفید استفاده کردم که عطر فوق العاده ای دارد)

سیر را رنده کرده و با پنیر میکس می کنیم
از مخلوط پنیر روی گوجه ها قرار می دهیم


روی پنیر را با سبزی تزئین می کنیم (من از تره استفاده کردم)
Bon Appétit اوردور شما آماده است ...

2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆ تعداد پست : 6994
ارسال پیام خصوصی
سپاس شده  : 14802
پرستو جون ژامبون روی بادمجون ورقه شده قرار میگیره و بادمجون رول میشه ..پس ژامبون داخل رول هستش و پودر سوخاری به بادمجون میچسبه نه ژامبون که وسط هست
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
شماره صفحه
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
دریافت آخرین مطالب زیباکده از طریق ایمیل
زیباکده