خانه
434K

انواع غذا با بادمجان

  • ۰۹:۰۷   ۱۳۹۲/۷/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     من ده دوازده سالی به بادمجون حساسیت داشتم و الان یه مدتیه بادمجون خور شدم و تازه فهمیدم چه کلاهی تو این چندین سالسرم رفته بوده

    تعجب نکنین اینا اعترافات یه شکمو هستش دیگه   
     بیاین غذاهایی که با این بادمجون خوشمزه بلدید رو به بقیه هم یاد بدید

    حتی اگه من دستوری رو گذاشتم و شما فکر میکنین روش خودتونم خوبه اونو بگین

  • leftPublish
  • ۱۷:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    رولت _گوشت _بادمجان

    مواد لازم برای۳ نفر

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    پنیر ورقه ای    به مقدار لازم

    رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق غذا خوری

    گوجه فرنگی   ۳ عدد

    سیر   ۳ حبه

    پیاز   ۱ عدد

    گوشت چرخ کرده   ۲۰۰ گرم

    بادمجان   ۳ عدد

    طرز تهیه

    ۱- پیاز و سیر را رنده کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند

    ۲- 1 عدد گوجه فرنگی خرد شده را به مایه گوشتی اضافه کنید و تفت دهید تا آب غذا کشیده شود سپس رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را اضافه نمایید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

    ۳- بادمجان ها را بشویید و پوست بکنید و باریک برش بزنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و 30 دقیقه داخل یخچال استراحت دهید تا آب اضافی بادمجان ها خارج شود سپس آبکشی کنید و آب اضافی بادمجان ها را با دست بفشارید تا خارج شود ، بادمجان ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

    ۴- داخل هر بادمجان مقداری مایه گوشتی بریزید و بادمجان ها را رول کنید ، تکه ای پنیر ورقه ای رو هر بادمجان قرار دهید و با خلال چوبی در جای خود محکم کنید 

    ۵- بادمجان ها را داخل سینی فر یا ظرف پیرکس بچینید و داخل فر قرار دهید تا زمانی که پنیرها آب شوند سپس رولت بادمجان را بهمراه سس گوجه فرنگی سرو کنید.

    ۶- برای تهیه سس گوجه فرنگی 2 عدد گوجه فرنگی را ریز خرد کنید و نمک و فلفل بزنید و در مقداری روغن زیتون یا روغن مایع تفت دهید تا آب گوجه ها کشیده شود سپس به همان صورت داغ سس را روی رولت ها بریزید ، میتوانید رولت را با مقداری پنیر رنده شده و جعفری و … تزیین کنید.

    سایر نکات

    میتوانید در مرحله اول به جای سرخ كردن بادمجان آن را كبابی كنید البته نباید بادمجان زیاد كباب شود چون له میشود.

    بهتر است از پنیر پارمزان و پیتزا به صورت مخلوط استفاده كنید.

  • ۱۸:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    🍽 نوع : #فانتزی

     نام : رز_بادمجان

    🍴 برای  6  نفر

     🍹مواد لازم :

    گوشت چرخ کرده : 500 گرم

     

     تخم مرغ : 1 عدد

     

     بادمجان : 6 عدد

     

     پیاز : 2 عدد

     

     سیر : 2 حبه

     

     جعفری خرد شده : 2 قاشق سوپ خوری

     

     رب : 2 قاشق سوپ خوری

     

     شیر : 0.5 پیمانه

     

     داخل نان باگت : 1 عدد

     

     دارچین : 0.5 قاشق چای خوری

     

     فلفل : به مقدار دلخواه

     

     نمک : به مقدار لازم

     

     روغن مایع : به مقدار لازم

     🍕طرز تهیه :

    ابتدا بادمجان را با پوست و از طول دو قسمت کرده و با کمی فاصله از لبه داخل بادمجان را برش زده و آن را در روغن سرخ کرده و بعد درون آن را خالی کرده و کاملا له می کنیم .

      سپس پیاز و سیر خرد شده را در کمی روغن تفت داده و گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم .

     سپس رب و ادویه جات را  ریخته  و کمی تفت داده  و بعد نان خیس خورده  در شیر ، داخل  بادمجان ، جعفری ، دارچین و نمک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .سپس

     سپس وقتی مایه گوشتی  خنک شد ، تخم مرغ را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم .

     سپس بادمجان خالی شده را بصورت شعاع دایره در قالب گرد چرب شده به صورتی چیده که پوست آن به طرف کف قالب باشد .

      مایه گوشتی را روی بادمجان ریخته و اضافه بادمجان ها را روی مواد برمی گردانیم .

     قالب را به مدت 1 ساعت در طبقه وسط فر داغ 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم .

    انواع غذا با بادمجان

  • ۰۰:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    #کال_کباب بادمجان

    مواد لازم :

        2 عدد بادمجان بزرگ

        5 ق س گردوی آسیاب شده

        1 ق چ سر پر گلپر

        2 ق س رب انار ملس

        4 ق س آب انار

        2 جبه سیر رنده شده

        به میزان لازم نمک و فلفل

    طرز تهیه:

     1. ابتدا بادمجان ها را روی حرارت ملایم بگذارید تا آهسته آهسته کباب شود. بادمجان ها را مرتب برگردانید تا همه جای آنها کاملا کباب شود. وقتی تمام قسمت بادمجان ها کباب شد، آنها را داخل آب سرد قرار دهید، سپس آهسته آهسته با دست پوست شان را جدا کنید.

    ۲٫ بادمجان های کبابی را داخل مخلوط کن یا ظرف غذا ساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا کاملا خرد و له شوند، سپس آن را داخل کاسه ای بریزید و کنار بگذارید.

    ۳٫  اگر گردوی شما کمی طعم دارد، آن را داخل یک تابه خالی به مدت ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید. در یک کاسه مناسب بادمجان له شده را همراه با گردو بریزید و مخلوط کنید، سپس رب انار را همراه با آب انار اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند.

    ۴٫  حال باید گلپر، سیر رنده شده، نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کرده و خوب باهم مخلوط کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد کاملا طعم دار شود.

    ۵٫  بعد از زمان ذکرشده کاسه را از یخچال درآورید و آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید.

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    طرز تهیه کشک وبادمجان

    اول بادمجونهارو شسته بعد پوست بگیرید و حلقه حلقه برش بزنید و داخل یه ظرف آب و نمک قرار بدید تا تلخیش گرفته شه(بادمجون دلمه ای به نظر من بهتره) بعد آبکشی کنید و وقتی آبش کاملا گرفته شد سرخشون کنید و روی دستمال حوله ای یه بار مصرف بذارید تا روغن اضافش گرفته شه ، وقتی همه ی بادمجونا سرخ شد با گوشتکوب کاملا بکوبید تا بافتشون از هم جدا شه ،نمک و فلفلو هم تو این مرحله اضافه کنید . داخل ماهیتابه نصف قاشق غذاخوری روغن بریزید و یه قاشق چایخوری زردچوبه رو کمی تفت بدید و بعد بادمجونهارو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ،نیمی از  کشک و نعنا داغ و سیر داغ رو هم اضافه بکنید و کاملا هم بزنید تا مواد به خورد بادمجونا بره،داخل ظرف سرو بریزید و با کشک و نعنا داغ و سیر داغ  تزیین کنید. 

    برای نعنا داغ روغن رو میذاریم داغ که شد نعنا رو اضافه میکنیم و سریع از روی حرارت برمیداریم تا سیاه نشه.

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۶:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    بادمجان_شکم_پر️
    بادمجانها را شسته و پوست گرفته و درسته سرخ میکنیم و کنار میگذاریم تا از حرارت بیفتد، پیاز و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای و چاشنی را با گوجه رنده شده و رب گوجه تفت میدهیم و بذارید روغن بندازه.
    توی تابه در دار بزرگ پیاز سرخ شده و رب گوجه و نمک و فلفل را تفت میدهیم و یک لیوان آب میریزیم میذاریم سس غذا قوام بیاد.
    بادمجانها را یکی یکی با کارد کره خوری برش طولی میدهیم و با دست برش را باز میکنیم و چند قاشق از مایه گوشتی درون بادمجان میگذاریم و بادمجانها را یکی یکی درون سس میگذاریم و در تابه را میبندیم تا سس به خورد بادمجانها برود و پنج دقیقه آخر غذا پنیر روی بادمجانها میگذاریم.
    من این غذا را کنار پلو درست میکنم.
    نوش جان کنید و لذت ببرید... .️

  • leftPublish
  • ۱۷:۳۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    املت_بادمجان_بدون_روغن_(رژیمی)  

    مواد لازم برای۲ نفر

    زعفران آب کرده   ۱ قاشق غذا خوری

    تخم مرغ   ۳ عدد

    بادمجان (درشت)  ۲ عدد

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا بادمجانها را شسته و روی گاز یا داخل فر كاملا كباب كنید تا پوست آنها بسوزد.سپس آنها را زیر شیر آب سرد گرفته و پوستشان را كاملا بردارید تا فقط بادمجان باقی بماند . 

    ۲- بادمجان را داخل ظرف نسوزی قرار داده و از قسمت سر در دست بگیرید و بدنه آن را با چنگال كاملا باز كنید. 

    ۳- تابه ای را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند و بعد به آن نمك،فلفل،زعفران و ادویه دلخواه را اضافه كنید .

    ۴- سپس تخم مرغها را روی بادمجانها بریزید و آن را به مدت 10 دقیقه داخل فری كه از قبل گرم شده است قرار دهید. 

    سایر نکات

    1)در صورت تمایل مقداری پنیر فتا هم روی تخم مرغ ها بدهید. 

    2)میتوانید از آبلیمو یا رب گوجه فرنگی هم داخل تخم مرغها استفاده كنید. 

    3)در صورتی كه دسترسی به فر ندارید بادمجان را روی شعله گاز حاضر كنید و روی ظرف دمكنی قرار دهید تا روی آن هم كاملا بپزد.

    4)در صورت تمایل مقداری گوجه فرنگی را كبابی كرده و داخل بادمجان بگذارید و بعد رویش تخم مرغ بریزید

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۲:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    کوکو بادمجان مجلسی

    بادمجان حلقه شده سرخ شده را کف پیرکس میچینیم. گوشت چرخ کرده را مثل مایه ماکارونی درست میکنیم (لازم نیست اب داخل گوشت بریزیم) و ادویه هم نمک و فلفل و دارچین میزنیم. سپس این مواد رو روی بادمجان میریزیم. بعد مطابق شکل با گوجه فرنگی و فلفل سبز تزیین میکنیم. سپس ٦ عدد تخم مرغ را به همراه زعفران و نمک و فلفل در ظرفی میزنیم و بعد ان را روی گوشت و بادمجان ها میریزم به خصوص در کناره ها. سپس ان را به مدت یک ساعت در فر با حرارت ١٨٠ درجه میپزیم.

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۹:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    انواع غدا با بادمجان

    خوراک_بادمجان_و_گوشت 

    موادلازم

    ۵۰۰ گرم گوشت قرمز مکعبى درشت خرد شده

    ۳ عدد بادمجان

    ۲ عدد سيب زمينى کوچک

    ۵ الى ۶ عدد فلفل سبز تازه

    ۲ عدد گوجه

    ۲ عدد کدو سبز

    ۱ حبه سير

    ۲ قاشق غذاخورى  رب گوجه فرنگى

    آويشن

    ظرف را روى حرارت تند گذاشته کمى کره يا روغن مايع داخل ظرف بريزيد به  آن گوشت را اضافه کنيد وقتى گوشت آب انداخت زير ظرف را کم کرده با شعله کم آرام پخته نرم شود

    کدوخورشتى و سيب زمينى را پوست گرفته مکعبى خرد کنيد بادمجان را هم پوست کنده به همان شکل خرد کرده در آب نمک خيس دهيد تا تلخى بادمجان برود.

    سيب زمينى را سرخ کرده کف ظرف پيرکس پخش کنيد  بادمجان و کدو خورشتى و فلفل سبز راجدا جدا سرخ کرده روى سيب زمينى بريزيد گوشت سرخ شده راهم روى بادمجان پخش کنيد 

    سير و گوجه را رنده کرده  کمى تفت دهيد به آن رب گوجه فرنگى، آويشن، نمک فلفل اضافه کرده روى خوراک گوشتى ريخته بفرستيد داخل فر از قبل گرم شده بادرجه حرارت۱۹۰ بمدت ۲۵ الى ۳۰ دقيقه بپزد 

    نوش ج

    انواع غذا با بادمجان
  • ۱۸:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    كوفته بادمجان

    مواد لازم :

    بادنجان : دو عدد

    جعفری : ربع لیوان

    تخم مرغ : یك عدد

    آرد سوخاری : ربع لیوان

    پارمزان : یك چهارم لیوان

    اورگانو یا آویشن : 1 ق چ

    پودر پیاز : ربع ق چ

    فلفل قرمز : مقداری

    آب لیمو : 2 ق غ

    برای فیلینگ :

    گردو : نصف لیوان

    پنیر چدار : 100 گرم

    برای كاور :

    آرد : 2 ق غ

    تخم مرغ : 1 عدد

    آرد سوخاری : 2 ق غ 

    طرز تهیه :

    پنیر چدار رو رنده میكنیم

    گردو ها و چدار  رو توی بلندر میریزیم و بلند میكنیم

    اگر چدار ندارید یا با شوریش مشكل دارید از پنیرهای دیگه مثل گودا استفاده كنید

    بادنجانها رو حلقه می كنیم

    نمك میزنیم و توی آبكش به مدت نیم ساعت قرار  میدیم تا آب بندازه و تلخیش از بین بره

    با دستمال كاغذی آشپزخونه بادنجانها رو خشك می كنیم

    توی سینی فر قرار داده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار میدیم تا كبابی شن

    بادنجانها و جعفری و آرد سوخاری و پارمزان و اورگانو و پودر پیاز و فلفل قرمز و یك عدد تخم مرغ و آب لیمو رو توی بلندر میریزیم.

    چند تا پالس میزنیم تا مخلوط شن

    ولی نه زیاد كه كاملا له شه یعنی تیكه های كوچیك بادنجان باید دیده شه. 

    دستهامون رو خیس میكنیم

    اندازه یك گردوی درشت از خمیر بادنجان برمیداریم و كف دست پهن میكنیم

    مقداری از مخلوط پنیر و گردو رو روش قرار میدیم

    به همون اندازه از خمیر بادنجون روش میذاریم و  با انگشتان خیس خوب درزهاش رو میگیریم و كف دست میغلتونیم . طوری كه فیلینگ كاملا با مخلوط بادنجون پوشونده بشه

    نكته : 

    كمك میشه اگر دستمون رو مرتب خیس كنیم و اینكار مانع از چسبیدن مواد به دستهامون میشه

    سه تا كاسه رو جلو رومون میذاریم. توی یكی آرد دومی تخم مرغ و سومی آرد سوخاری

    تخم مرغ رو با چنگال كمی هم میزنیم تا باز شه

    گلوله های كوفته رو توی كاسه آرد میندازیم و كاسه رو میچرخونیم تا كل سطح كوفته با آرد پوشونده شه

    حالا كوفته رو توی تخم  مرغ میندازیم و با چنگال توی كاسه تكونش میدیم تا كل سطحش به تخم مرغ آغشته شه

    كوفته رو توی كاسه آرد سوخاری میندازیم

     كاسه رو میچرخونیم تا كوفته با آرد سوخاری كاور شه

    دونه دونه كوفته ها رو توی حمام روغن سرخ كرده و روی دستمال كاغذی آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافیش گرفته شه

    حرارت روغن نباید زیاد باشه تا كوفته ها فرصت داشته باشن كه مغزپخت شن . اگر حرارت خیلی بالا باشه كاور كوفته ها سریع طلایی میشه بدون اینكه خوب بپزه پس حرارت رو تنظیم كنید.

    در صورتی كه با شوری پنیر میونه خوبی ندارید میتونید پارمزان رو كم كنید و به جای چدار از پنیر خامه ای یا پنیر پیتزا استفاده كنید

    میتونید با نون یا برنج یا پاستا سرو كنيد

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    💠  براسچتا با بادمجان 

    👈  مواد لازم برای 10 تکه

    🔸 ده تکه نان تست یا نان باگت 🍞

    🔸 دو عدد بادمجان متوسط 🍆

    🔸 یک قاشق مربا خوری آبلیمو 🍋 

    🔸 یک عدد پیاز قرمز

    🔸 دو عدد گوجه فرنگی متوسط 🍅

    🔸 نصف فنجان روغن زیتون

    🔸 یک چهارم دسته ریحان 

    🔸 سه حبه سیر

    🔸 نصف قاشق چایخوری نمک 

    🌟  طرز تهیه:

    1⃣ابتدا بادمجان ها را شسته و خشک کنید و توسط چاقو چند سوراخ بر رویشان ایجاد کنید؛ در سینی فر گذاشته و یا بر روی اجاق تا رنگ روی بادمجان ها کمی سرخ شود؛ کبابی یه اصطلاح تنوری کنید.

    2⃣ از فر درآورده و وقتی کمی سرد شد؛ پوستشان را جدا کنید و نگینی خرد کنید و برای اینکه سیاه نشوند؛ با آبلیمو کمی ورز داده و کناری بگذارید.

    3⃣ گوجه فرنگی ها را نیز نگینی خرد کنید؛ پیاز قرمز را نیز ریز ریز خرد کرده و برگ ریحان ها را نیز ریز خرد کنید و نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون را نیز اضافه کرده و در کاسه ای هم بزنید.

    4⃣ دو عدد از سیر ها را رنده کنید و با بادمجان ها مخلوط کرده و این مخلوط را به مواد کاسه اضافه کنید.

    5⃣ تکه نان ها را نیز میتوانید در فر یا تابه کمی سرخ کرده و یک حبه سیر باقی مانده را از وسط نصف کرده بر روی نان ها بکشید و مزه دار کنید.

    6⃣ نان ها را در ظرف مورد نظر گذاشته و از مخلوط کاسه بر روی نان ها ریخته و برای عزیزانتون سرو کنید.

  • leftPublish
  • ۱۳:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    یتیمچه بادمجان 


    مواد لازم:

    • چهار عدد بادنجان متوسط
    • یک عدد پیــاز متوسط
    • پنج عدد گوجه‌فــرنگی متوسط
    • روغن مایع، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    طرز تهیه یتیمچه ی بادمجان:

    1. بادمجانها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد میکنیم. پیاز را نیز خلال کرده و در کمی روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. بادمجانها را نمک زده و به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا تلخاب آن گرفته شود، سپس تلخاب بادمجانها را با فشار دست میگیریم. بادمجانها را در تابه ای دیگر با کمی روغن تفت میدهیم تا آب آن کامل بخار شود.

    2. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته، نگینی خرد نموده و در تابه ای جداگانه تفت میدهیم تا آب آن تبخیر شود و کمی روغن به آن اضافه میکنیم.

    3. بادمجان، گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط نموده و به آن نمک، فلفل و زردچوبه افزوده و به مدت 15 دقیقه میگذاریم تا مواد با هم تفت خورده و بپزند.

    این خوراک غذای لذیذی برای گیاهخواران است.

  • ۱۳:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی 



    مواد اولیه:

    بادمجان 5عدد
    گوجه فرنگی 3عدد
    پیاز (رنده شده) 3عدد
    گردو 200گرم
    سیر 3حبه
    سبزی (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر) 1پیمانه ساطوری شده
    رب انار نصف پیمانه
    نمك به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم
    روغن به میزان لازم
    خلال بادام
    طرز تهیه:

    1. ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمك می‌زنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت كنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشك می‌‌كنیم. وسط بادمجان‌ها را یك چاك می‌‌دهیم به طوری كه از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر كردن مواد داخلشان باشند. بادمجان‌ها را در تابه با روغن سرخ كرده و كنار می‌‌گذاریم. داخل گوجه‌ها را نیز خالی كرده و پوره آنها را كنار می‌‌گذاریم.

    2. گردو را پودر كرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزی‌ها را خرد می‌‌كنیم همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمك و فلفل را به آن می‌‌افزاییم و این مواد را كمی تفت می‌دهیم تا آب آن كشیده شده و كمی سرخ شود.

    3.مواد آماده شده را در شكم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مواد پر می‌‌كنیم و در تابه‌ای می‌چینیم، پوره‌های گوجه‌فرنگی را در تابه كنار بادمجان‌ها قرار داده و یكی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود.

    4. در آخر کمی خلال بادام روی آن می پاشیم.

    نكات

    1) به جای چوچاق و اناریجه می‌‌توانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده كنید.

    2) می‌توانید اول داخل بادمجان‌ها را با مواد تفت داده شده پر كرده و بعد آنها را سرخ كنید.یا آنها را درون فر بپزید.

  • ۱۳:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    رول بادمجان با سس پستو


     این رول‌های بادمجان مخصوصا با این سس پستو طعم زندگی می دهد. این غذا یک غذای آسان و بسیار هیجان‌انگیز با بادمجان است. آن را از دست ندهید.
    مواد لازم برای 2 نفر

    2 عدد بادمجان
    4 ق س قارچ ریز خرد شده
    2 ق س ریحان خرد شده
    2 ق س پنیر پارمسان
    2 حبه سیر رنده شده
    2 /1 پیمانه پنیر ریکوتا
    به میزان لازم نمک و فلفل
    مقداری روغن

    مواد لازم برای سس پستو

    5 حبه سیر رنده شده
    1 پیمانه پنیر پارمسان
    2 پیمانه ریحان
    1 پیمانه روغن‌زیتون
    1 پیمانه گردوی خرد شده
    به میزان لازم نمک و فلفل

    طرز تهیه:

    1. ابتدا بادمجان‌ها را شسته و پوست بگیریدطوری که قسمت‌هایی از پوست روی بادمجان‌ها بماند. حالا بادمجان‌ها را به‌صورت لایه‌های نازک برش بزنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا برش‌های بادمجان را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را کنار بگذارید.

    2. در یک کاسه مناسب قارچ خرد شده را با ریحان، پنیر پارمسان، پنیر ریکوتا، سیر و مقداری نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. فر را با دمای 170 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را کمی چرب کنید. حالا یک قاشق از مخلوط را داخل برش‌های بادمجان بگذارید و سپس آنها را لوله کنید. بادمجان‌های لوله‌ای را داخل سینی فر بچینید.

    3. حالا باید سس را آماده کنید. به این صورت که تمامی مواد برای تهیه سس را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس آماده شود. سس را داخل یک کاسه بریزید و بقیه مواد باقیمانده از مخلوط قارچ را با سس مخلوط کنید. حالا مخلوط حاصل را روی بادمجان‌های لوله‌ای بریزید.

    4. قالب را به مدت 15-10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا غذا آماده شود، سپس سینی را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی سرد شود. حالا می‌توانید غذا را سرو کنید.

  • ۱۰:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    بادمجان شكم پر؛ غذاي فصل





    مخلوط برنج دانه بلند با ادويه و سبزي‌جات مختلف، رنگ و عطر خاصي به اين غذا داده است.




    مواد لازم براي 4 نفر:

    برنج دانه بلند:‌ 4/3 پيمانه (150 گرم)

    بادمجان بزرگ: 2 عدد

    روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري

    پياز بزرگ: يك عدد،‌كاملا ريز شود.

    سير: ‌2 حبه، كاملا ريز شود.

    گشنيز خرد شده: 2 قاشق غذاخوري

    پودر زنجبيل:‌يك قاشق چاي‌خوري

    فلفل دلمه‌اي قرمز: يك عدد، كاملا ريز شود.

    پودر فلفل قرمز تند: 5/1 قاشق چاي‌خوري

    پوست ليموي رنده شده: 2 قاشق چاي‌خوري

    آب 2 عدد ليموي تازه

    ماست كم چرب: نصف پيمانه

    نعناي خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوري

    زردچوبه: 4/1 قاشق چايخوري

    جعفري خرد شده تازه: 5/1 پيمانه

    طرز تهيه:
    فر را از قبل روي حرارت 200 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. 
    درون يك قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقيقه يا تا زماني كه نرم شود بپزيد سپس درون آبكش زير آب سرد قرار دهيد و بعد بگذاريد آب آن كاملا خارج شود. 
    با يك چاقوي تيز، حدود يك سانتي‌متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن‌ها را كاملا ريز كنيد. 
    روغن را درون يك تابه روي حرارت متوسط گرم كرده و پياز و فلفل دلمه‌اي را در آن به مدت 5 دقيقه سرخ كنيد. 
    سير، جعفري، زنجبيل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه كرده و حدود 30ثانيه آن‌ها را تفت دهيد. 
    بادمجان‌هاي ريز شده را درون تابه اضافه كرده و به مدت 5 دقيقه يا تا زماني‌كه نرم شوند آن‌ها را سرخ كرده و بپزيد. تابه را از روي حرارت برداريد. 
    برنج،‌ جعفري، پوست ليمو و آب ليمو را به مخلوط بادمجان اضافه كرده و خوب با هم مخلوط كنيد. 
    بادمجان‌ها را درون سيني فر قرار داده و با قاشق درون آن‌ها را از مخلوط درون تابه پر كنيد. 
    سيني را درون فر به مدت 30 دقيقه يا تا زماني كه پوست بادمجان‌ها نرم شده و مواد درون آن‌ها طلايي رنگ شوند، حرارت دهيد. 
    نعنا را با ماست مخلوط كرده و به عنوان سس همراه با غذا ميل كنيد.

  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    رولت_بادمجان

    بادمجون ها رو با پوست اسلايس كردم و سرخ كردم 

    مقداري از بادمجان ها رو بدون پوست با كمي زرچوبه و نمك و اب پختم و له كردم

    پياز داغ فراوان درست كردم 

    سه قسمت كردم يكي براي بادمجونم كه له كردم 

    يكي براي تفت با گوشت چرخ كرده 

    و يه قسمت براي تزيين روش 

    سير ريز شده سرخ كرده 

    گوشت چرخ كرده رو با پياز و فلفل دلمه و رب و زردچوبه و كمي نمك تفت دادم من قارچ دم دستم نداشتم شما ميتونيد قارچم بزنيد

    بادمجون هاي سرخ شده بلند اسلايس رو تو قالب مستطيل شكل چيدم بعد پنير پيتزا ريختم و مواد گوشت و مجدد پنير پيتزا و بادمجونم كه پختم و له كرده بودم رو با پياز و سير سرخ شده و گردو قاطي كردم و ريختم روي پنير پيتزا و بادمجون ها رو جمع كردم اگه بادمجون ها تا زيرش نرسيد و جمع نشد اشكال نداره چون كفش بادمجون هست و به مدت ٦ تا٧ دقيقه تو ماكروفر گذاشتم كه گرم بشه شما اگه بخواين كشك بادمجون درست كنيد ميتونيد به همين مواد بادمجون پختتون كشك هم اضافه كنيد ولي من به نظرم اينجوري خيلي لذيذتر و خوشمزه تره بعد قالب رو تو طرف برگردوندم و روش رو با گردو و سير و پياز سرخ شده و نعنا داغ و گوشت چرخ شده تفت داده شده تزيين كردم  

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۳:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    حليم بادمجون

    نيم كيلو گوشت سردست-2تا پياز خرد كرده-2پيمانه عدس يا نخود-نمك و فلفل-6تا بادمجون متوسط-4ق روغن نباتي-2پيمانه كشك ساييد
    پياز داغ رو درست كنيد و بعد گوشت رو توش تفت بديد.4پيمانه آب رو بهمراه عدس نمك و فلفل را به اون اضافه كنيد.آب كه جوش اومد كف گوشت رو بگيريد و درجه حرارت رو كم كنيد و در قابلمه رو ببنديد و بزاريد يك ساعت و نيم روي حرارت ملايم بمونه تا گوشت كاملا پخته بشه و هرچند وقت يكبار بهش سربزنيد تا آبش تموم نشه.بعد از پختن گوشت استخوناشو در بياريد.بادمجونا رو پوست بكنيد و از درازا 4قسمت كنيد.در يك كاسه پر از آب دو ق مربا خوري نمك بريزيد و بادمجونارو بندازيد توش بزاريد 20دقيقه توش بمونه تا تلخيش گرفته بشه بعد اونارو با آب سرد بشوريد و آبكشي كنيد و خشك كنيد.بعد بادمجونارو طوري سرخ كنيد كه طلايي بشن و اونارو به بقيه مواد اضافه كنيد و در قابلمه رو بزاريد .45 دقيقه بزاريد بپزن(روي حرارت ملايم)با كفگير بادمجون و عدس و گوشت را از آب جدا كنيد و در كاسه اي بريزيد و بكوبيد و اونارو دوباره به قابلمه برگردونيد.يه ربع حرارت بديد تا حليم كش بياد.مرتب هم بزنيد تا ته نگيره.بعد پياز و سير و زردجوبه رو تو يه تابه تفت بديد و بهمراه پودر نعنا خشك كه يه كم توش تفت داديد به حليم اضافه كنيد و هم بزنيد.بعد كشك و نمك و فلفل بزنيد
    يه غذاي سنتي خوشمزه ميشه كه ميتونيد به غذاهايي كه براي مهموناي رسمي تون درست ميكنيد اين غذا رو هم اضافه كنيد
    نوش جونتون

  • ۱۳:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    دلمه بادمجان شكم پاره: 

     مواد لازم:                                 بادمجان متوسط ٤/٥عدد برنج ٢پيمانه زرشك ٣/٤قاشق سبزي دلمه يك و نيم پيمانه زعفران ٢قاشق پياز عسلي ٤قاشق پنير پيتزا ١پيمانه رب ٢قاشق نمك و فلفل به مقدار كافي فلفل دلمه و جعفري ساطوري جهت تزيين         طرز تهيه: ابتدا بادنجان ها را پوست كنده و بدون هيچ برشي درسته در روغن فراوان سرخ ميكنيم برنج را به همراه زرشك ،سبزي،زعفران يك دوم پياز عسلي نمك وفلفل مخلوط نموده وچند دقيقه تفت ميدهيم اكنون بادنجان ها را شكم پاره نموده و داخل انها نمك ميپاشيم از مواد دلمه شكم پر نموده و روي انها پنير و سپس با فلفل دلمه نگيني و جعفري ساطوري تزيين ميكنيم .     رب را تفت داده ومقداري اب به همراه باقي مانده پياز و همچنين سير اضافه وكف ظرف ميريزيم بادنجانها را در سس با ارتفاع ١سانتي متر قرار داده و ١٥ دقيقه در فر قرار ميدهيم.

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    خورش_بادمجان_مجلسی

    مواد لازم برای 4 نفر :

    بادمجان قلمی   6-8 عدد متوسط 

    گوشت بی استخوان   500 گرم 

    گوجه   2 عدد متوسط 

    پیاز   1 عدد متوسط 

    فلفل سبز قلمی 3-4 عدد ( به دلخواه ) 

    آبغوره   1 استکان 

    غوره   نصف استکان 

    زعفران دم کرده   نصف استکان  

    نمک، زردچوبه، فلفل   به مقدار لازم

    @banouy_sharghee

     روش تهیه : بادمجانها را پوست بگیرید و با نوک چاقو چند شکاف روی سطح شان ایجاد کنید . آنها را به مدت دو ساعت در مخلوط آب و نمک غلیظ بخوابانید تا تلخی آنها گرفته شود بعد بشوئید، خشک کنید و در مقداری روغن تمام سطح آنها را سرخ کنید .

    پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود، گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کنید و سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند، سپس 8-10 لیوان آب روی گوشت بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب بجوشد بعد حرارت را ملایم کنید و بگذارید گوشت به مدت دو ساعت بپزد. دقت کنید که گوشت در انتها حداقل 5 لیوان آب داشته باشد.

     تابه مناسبی انتخاب کنید که وقتی بادمجانها را داخل آن می چینید، به اندازه تمام آنها جا داشته باشد که ظاهر خورش حفظ شود . بادمجانها را داخل تابه بچینید، وقتی گوشت پخت آب گوشت را از صافی رد کنید و  آب گوشت صاف شده را داخل تابه بادمجانها بریزید. گوشت ها را نیز در وسط تابه قرار دهید و یک استکان آبغوره را همراه با غوره داخل خورش بریزید، فلفل سبز را نیز روی بادمجانها قرار دهید و حرارت را کمی بالا ببرید تا آب خورش بجوشد، وقتی آب خورش جوشید نیمی از زعفران دم کرده را روی خورش بریزید، درب تابه را ببنید و حرارت را روی شعله ملایم تنظیم کنید تا خورش جا بیفتد .

    در 10 دقیقه آخر طبخ، گوجه را به دونیم برش بزنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا نرم شوند بعد گوجه ها را روی بادمجانها بچینید و باقیمانده زعفران را روی خورش بریزید . درب تابه را مجددا ببندید و حرارت را کمی بالا ببرید تا داخل تابه بخار کند و بعد از 10 دقیقه نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و خورش را در ظرف مورد نظر سرو کنید .نوش جون

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    بادمجان_شكم_پر

    از سـري غذاهاي ســاده و ســريـع

    وسط بادمجون رو برش زده و با حرارت ملایم سرخ میکنیم.

    گوشت چرخ کرده را همراه پیاز داغ فراوون تف داده.ب اضافه ادویه.کمی رب گوجه و کمی رب انار هم میزنیم.درانتها کمی سبزی معطر هم میافزاییم.

    سس مواد:

    پیاز داغ فراوان رو با کمی ادویه و رب تف داده..اب مرغ یا گوشت رو اضافه کرده تا کمی غلیظ بشه.

    بادمجون ها رو داخل سس چیده و اجازه میدهیم باحرارت ملایم پخته شود.

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۸:۴۰   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    کیک کشک و بادمجان

    ✍مواد اولیه :

    نان تست به اندازه کافی

    بادمجان سرخ شده 4الی 5 عدد

    کشک 1 شیشه کوچک

    پیاز سرخ شده 2 ق غ

    نعنا داغ برای تزیین

    ماست 3 ق غ

    گردوی خرد شده به مقدار لازم

    سیر سرخ شده 1 عدد بزرگ

    🍜طرز تهیه:

    بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.

    سیر داغ و پیاز داغ و 3 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم.

    1 ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.

    یک مقدار از کشک و بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند.

    1 ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.

    روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم.

    کیک کشک و بادمجان را با گردو خرد شده و نعنا داغ تزیین میکنیم.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان