خانه
434K

انواع غذا با بادمجان

  • ۰۹:۰۷   ۱۳۹۲/۷/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     من ده دوازده سالی به بادمجون حساسیت داشتم و الان یه مدتیه بادمجون خور شدم و تازه فهمیدم چه کلاهی تو این چندین سالسرم رفته بوده

    تعجب نکنین اینا اعترافات یه شکمو هستش دیگه   
     بیاین غذاهایی که با این بادمجون خوشمزه بلدید رو به بقیه هم یاد بدید

    حتی اگه من دستوری رو گذاشتم و شما فکر میکنین روش خودتونم خوبه اونو بگین

  • leftPublish
  • ۱۶:۲۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۵
    avatar
    مهرنوش
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10427 |5772 پست
    ما هم عاشق بادمجون هستیم
    امروز بادمجون شکم پر درست کردم ولی موقع سرو کردن منفجر شدن! لطفا در مورد این آخرین فوت کوزه گری هم توضیح بدید
  • ۱۸:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    بادمجان شكم پر 

    مواد لازم :

    گوشت چرخ كرده.        ٣٠٠ گرم 

    بادمجان متوسط.           ٨ عدد 

    پياز متوسط.               ١ عدد 

    نمك. وفلفل وزرد چوبه.      به ميزان لازم 

    جعفرى خرد كرده.       ١ پيمانه 

    روغن براى سرخ كردن.    به ميزان لازم 

    رب گوجه فرنگى.       ٢ ق غ 

    سير.          ٢ حبه به دلخواه 

    طرز تهيه : 

    بادمجانها را به صورت راه راه پوست بگيريد طورى كه كلاهك ان جدا نشود در اب نمك قرار دهيد تا تلخى ان گرفته شود . 

    گوشت چرخ كرده را با پياز ونمك وفلفل وزردچوبه وكمى روغن ورب وسير خوب تفت دهيد تا اب گوشت كاملا كشيده شود در اخر جعفرى خرد شده را اضافه كنيد وشعله را خاموش كنيد .

    بادمجانها را پس از شستن وخشك كردن در كمى روغن اطرافشان را كمى سرخ كنيد . روى هر بادمجان را يك شكاف طولى بزنيد وبا نوك چاقو مقدارى فضا باز كنيد واز مايه گوشتى داخل اين فضا را پركنيد . 

    در تابه بزرگى يك قاشق رب گوجه را با مقدارى نمك وزردچوبه خوب تفت دهيد و به ان مقدارى اب اضافه كنيد بادمجانهاى پرشده را در اين سس كنار هم قرار دهيد و درب انرا ببنديد و حدود يك ساعت اجازه دعيد تا خوراك پخته شود اين غذا را با سبزى تازه تزئين كرده وبا نان تازه سرو كنيد. 

    نوش جان

    @ashpazima

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خوراك كشك و بادمجان

    خوراك كشك و بادمجان هم جزء غذاهاى خوشمزه و خوش خوراك است كه تقريبا در تمام شهرهاى ايران طبخ ميشود . روشهاى مختلفى براى تهيه اين غذا وجود دارد كه من روش بادمجان كبابى را بيشتر از ديگر روشها ميپسندم چون در عين حال كه با سرخ نكردن بادمجان از مقدار چربى و ووغن اين غذا كاسته ميشود ، بوى عطر بادمجان كبابى هم غذا را دلنشين تر و مطبوع تر ميكند . 

    براى تهيه كشك و بادمجان ابتدا بادمجانها را روى ذغال و يا شعله مستقيم اجاق گاز كبابى كنيد سپس براى راحتتر جدا كردن پوست آنها را داخل يك كيسه نايلون قرار دهيد و به راحتى پوست بادمجانها را جدا كنيد . 

    بادمجانهاى كبابى پوست كنده را با كارد ساطورى كنيد و در تابه اى با كمى آب و نمك و فلفل و زردچوبه بپزيد تا كاملا نرم شود سپس كشك و پياز داغ و نعنا داغ را به آن اضافه كنيد و بعد از چند جوش حرارت را خاموش كنيد 

    كشك و بادمجان را در ظرف مورد نظر بكشيد و روى آنرا با پياز داغ و نعنا داغ و كشك تزئين كنيد .

    براى تهيه نعنا داغ كافيست چند قاشق روغن در تابه كوچكى بريزيد و روى حرارت قرار دهيد هنگامى كه ووغن داغ شد نعناى خشك ساييده شده را داخل تابه بريزيد و بعد از يكى دو بار هم زدن ( كمتر از يك دقيقه ) از روى حرارت برداريد و اجازه ندهيد نعنا تيره رنگ شود و بسوزد. 

    نوش جان

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۵:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    کاسرول بادمجان

    مواد لازم:

    آرد 350 گرم

    خمیر مایه یک قاشق مرباخوری

    شکر یک قاشق چایخوری

    تخم مرغ یک عدد

    شیرولرم سه چهارم پیمانه

    روغن مایع یک چهارم پیمانه

    زرده تخم مرغ یک عدد

    مواد لازم درون خمیر(برای مواد داخل خمیر میزانشو خودتون نسبت به ظرفتون مشخص کنید)

    بادمجان حلقه و سرخ شده

    مایه ماکارونی(پیاز+گوشت+نمک و ادویه)

    فلفل دلمه ریز شده و تفت داده شده

    قارچ ورقه شده

    پنیر پیتزا به میزان لازم

    طرز تهیه:

    شیر ولرم و خمیر مایه و شکر توی ظرف میریزیم و روری آنرا ده دقیقه می پوشانیم تا عمل بیاد

    روغن و نمک و تخم مرغ وبا هم مخلوط میکنیم سپس خمیر مایه عمل آمده رو اضافه میکنیم و کم کم آردو اضافه میکنیم و ورز میدیم تا جایی آرد و اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسپه

    خمیر و دوساعت در جای گرم استراحت میدیم

    پس از آن خمیر رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و روی سطح کار که آرد پاشیده شده با وردنه باز میکنیم ودر قالب یا ظرف پیرکس خمیر رو پهن میکنیم طوری که دیواره های ظرف با خمیر پوشانده شود روی خمیر کمی پنیر میریزیم و روی اون رو بادمجان چیده بعد دوباره پنیر میریزیم حال مواد گوشتی قارچ و فلفل دلمه ایی رو میریزیم و مجددا پنیر حال قسمت دوم خمیر رو باز کرده و روی مواد پهن میکنیم و لبه هاشو بهم وصل میکنیم و با چنگال سوراخهایی رو روش ایجاد میکنیم. ولی من خمیرمو با کاتر قالب زدم و دورتادور روی مواد چیدم بعد زرده تخم مرغ رو با برس روی خمیر کشیده در صورت تمایل کنجد میپاشیم ودر فر 180 درجه به مدت 30 الی40 دقیقه میگذاریم. 

    انواع غذا با بادمجان انواع غذا با بادمجان

  • ۱۸:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    طرز تهیه حلیم بادمجان

    مواد لازم 

    برای6-5 نفر:

    نیم کیلو

    گوشت بی استخوان

    12-10 عدد

    بادنجان قلمی

    250 گرم

    عدس

    3 قاشق غذا خوری

    پیاز سرخ شده

    2یا 3 فنجان

    کشک ساییده غلیظ

    2/1 فنجان

    گردوی چرخ شده

    2/1 فنجان

    زعفران ساییده

    3 قاشق غذاخوری

    سیر داغ

    3 قاشق غذا خوری

    نعناع داغ

    به مقدار کافی

    نمک وفلفل

    طرز تهیه :

    گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم وبا کمی روغن تفت می دهیم . سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت ، عدس خیس خورده را به آن اضافه می کنیم . بعد بادنجان های سرخ شده را به گوشت وعدس پخته اضافه می کنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن کشیده شود. سپس با گوشت کوب ، آن را می کوبیم تا کاملا" له شود. حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم وکمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم کشدار شود.

    به تدریج کشک را به آن اضافه کرده ومرتبا" آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد وته نگیرد . روی حلیم را با کمی کشک، نعناع داغ وسیرداغ تزئین می کنیم .

    نکات تغذیه ای :

    حلیم بادنجان ، غذایی محلی ولذیذ است.بادنجان ملین معده و روده ها را نرم می کند . پخته آن برای طحال و اخلاطی که درآن جمع می شود سودمند است.

    انواع غذا با بادمجان

  • leftPublish
  • ۱۷:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    فینگر فود بادمجون

    مواد لازم: 

    بادمجون.مایه ماکارونی.قارچ .گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا ،،بادمجونو یه خط در میون پوست کنده وبعد حلقه حلقه میکنیم و بعد نمک زده یک ساعت بعد در روغن تفت میدیم تا بپزه اما له نشه.چاشنی میتونیم گردغوره یا هر ترشی که دوست داریم به موادمون اضافه کنیم.مایه رو حلقه بادمجون می ریزیم ورویش پنیر پیتزا وبعدحلقه دوم وبعد مواد وپنیر و زعفران وآخر سر درون فر گذاشته تا کمی برشته شود

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    گراتن بادمجان

    مواد لازم    

     

     بادمجان هفتصد گرم.  کبابی شده  

    گوشت سیصد گرم. 

       قارچ چهار صد گرم.

      سیر چهار حبه.

       رب گوجه دوق غ.  

     گوجه فرنگی سه عدد. 

       پیاز سه عدد.    

    دوعدد فلفل دلمه ای سبز.

       پنیر پیتزا   پانصد. گرم.  

     ادویه نمک.  فلفل تند. 

    و روغن زیتون یا معمولی

    .  کره صد گرم.   

    طرز تهیه

     

      ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده در فر  پوست ان را گرفته بعد از پوست گرفتن بادمجان ها همه را ساطوری کنید 

    پیاز و سیر فلفل دلمه ای و گوجه را نگینی کرده کمی تفت دهیدسپس  گوشت را اضافه کنید با ادویه و نمک قارچ را به مواد اضافه کن  چند ثانیه تفت دهید همه موادکه آماده شد کف ظرف رابا کره چرب کنید و بادمجان ساطوری شده را البته نصف انرابزارید مقداری از مخلفات روی بادمجان بریزید وکمی پنیر پیتزا بعدلایه اخر  روی همه مواد پنیر پیتزا دوباره سطح ان را بپوشانید در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه اماده پخت است و در اخر شعله بالا را روشن کنید تا طلایی شود و با جعفری و لیمو ترش دیزاین کنید

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۵:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

     رولت بادمجان

    بادمجون ها رو با پوست اسلايس كردم و سرخ كردم 

    مقداري از بادمجان ها رو بدون پوست با كمي زرچوبه و نمك و اب پختم و له كردم

    پياز داغ فراوان درست كردم 

    سه قسمت كردم يكي براي بادمجونم كه له كردم 

    يكي براي تفت با گوشت چرخ كرده 

    و يه قسمت براي تزيين روش 

    سير ريز شده سرخ كرده 

    گوشت چرخ كرده رو با پياز و فلفل دلمه و رب و زردچوبه و كمي نمك تفت دادم من قارچ دم دستم نداشتم شما ميتونيد قارچم بزنيد

    بادمجون هاي سرخ شده بلند اسلايس رو تو قالب مستطيل شكل چيدم بعد پنير پيتزا ريختم و مواد گوشت و مجدد پنير پيتزا و بادمجونم كه پختم و له كرده بودم رو با پياز و سير سرخ شده و گردو قاطي كردم و ريختم روي پنير پيتزا و بادمجون ها رو جمع كردم اگه بادمجون ها تا زيرش نرسيد و جمع نشد اشكال نداره چون كفش بادمجون هست و به مدت ٦ تا٧ دقيقه تو ماكروفر گذاشتم كه گرم بشه شما اگه بخواين كشك بادمجون درست كنيد ميتونيد به همين مواد بادمجون پختتون كشك هم اضافه كنيد ولي من به نظرم اينجوري خيلي لذيذتر و خوشمزه تره بعد قالب رو تو طرف برگردوندم و روش رو با گردو و سير و پياز سرخ شده و نعنا داغ و گوشت چرخ شده تفت داده شده تزيين كردم  

    انواع غذا با بادمجان انواع غذا با بادمجان انواع غذا با بادمجان

  • ۱۳:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    کیک کشک بادمجان

    کیک کشک و بادمجان می تواند یک پیش غذای عالی برای میهمانی هایتان باشد

    کیک کشک و بادمجان، غذایی شیک و خوشمزه است که می توانید با کشک و بادمجان آن را درست کنید.

    مواد لازم برای کیک کشک و بادمجان :

     نان تست  به اندازه کافی

     بادمجان سرخ شده  4 الی 5 عدد

     کشک  1 شیشه کوچک ( به اندازه لازم )

    پیاز سرخ شده  2 قاشق غذاخوری

    سیر سرخ شده 1 عدد بزرگ

    نعنا داغ برای تزیین

    ماست 3 قاشق غذاحوری سرپر

    گردوی خرد شده به مقدار لازم

    طرز تهیه کیک کشک و بادمجان :

    بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.

    سیر داغ و پیاز داغ و 3 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم.

    1 ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.

    یک مقدار از کشک و بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند.

    1 ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.

    روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم. 

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۰:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    این خوراک فوری ، سالم و کم کالریست

    خوراک گوشت و بادمجان

    :مواد لازم

    گوشت چرخکرده  300 گرم

    بادمجان دلمه ای درشت  1 عدد

    سیررنده شده 2  حبه

    پیازمتوسط خرد شده  1 عدد

     زرد چوبه  1/2 قاشق چایخوری

    دارچین  1/2 قاشق چایخوری

    پودر اویشن 1/2 چایخوری

    پودر خردل 1/4 چایخوری

    رب گوجه فرنگی 1/2 قاشق غذاخوری

    روغن زیتون کمی

    جعفری خرد شده کمی

    نمک و فلفل به میزان لازم

    پنیر رنده شده کمی , دلخواه

     

    .:طرز تهیه

          پیاز خرد شده را با یکی دو قاشق روغن زیتون تفت داده , وقتی کمی سبک شد سیر رنده شده را اضافه کنید . کمی تاب داده زردچوبه , دارچین , اویشن ,خردل و نمک و فلفل را اضافه کنید. یکی دو بار هم بزنید تا خامی ادویه ها گرفته شود و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید . به تفت دادن ادامه دهید تا اب گوشت جمع شود،  رب گوجه فرنگی را اضافه کرده . هم بزنید تا رب رنگ بدهد . یک ته استکان اب اضافه کنید (اگر از کراشد تومیتو استفاده میکنید مقدار ان را بیشتر کرده و اب اضافه نکنید) در ظرف را بگذارید تا گوشت کمی بخار پز شود  . درحدود ده دقیقه .مراقب باشید گوشت خیلی خشک نشود .

    ..

    بادمجانهای شسته را با پوست حلقه کنید.(حلقه های ضخیم به قطر یک و نیم سانت ) و در وسط گوشتها جا باز کرده , بادمجانها را کف ظرف چیده و روی انها را با گوشت بپوشانید. (اگر فرصت دارید یا غذا را رژیمی و کم کالری نمی خواهید بادمجانها را از قبل کمی درروغن زیتون سرخ کنید) . در ظرف را بگذارید تا بادمجانها بخار پز شود . با چنگال امتحان کنید بادمجانها زیاد نرم و له نشود. در اواخر پخت در ظرف را بردارید تا بادمجانها کمی سرخ و گوشتها کمی برشته شود

    ..

    برای سرو کردن اول گوشتها را کاملا کنار زده و بادمجانها را با احتیاط ازسمتی که سرخ شده درظرف سرو بچینید و گوشتها را اطراف انها ست کنید (اگرغذا را کم کالری نمی خوریدَ، وقتی هنوز داغ است کمی پنیر رنده شده روی ان بپاشید) .و همینطورکمی سبزیجات یا جعفری خرد شده . نوش جان

  • leftPublish
  • ۱۰:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    گراتن بادمجان کم روغن

    .

     گراتن ها غذاهای ایده ال برای مهمانی ها هستند که علاوه بر خوشمزه  بودن خیلی هم راحتتند .گراتن برای برنامه غذایی هفتگی هم خیلی مناسبه چون میتونه مقدار زیادی سبزیجات یا صیفی جات را به رژیم غذایی تون اضافه کنه. کافیه کمی لم اون دستتون بیاد , اونوقت می بینین که براتون یک غذای روتین و سریع میشه که با اغلب ذایقه ها هم سازگاره .من همیشه با دیدن بادمجان , گل کلم یا گوشت چرخ کرده

    اولین چیزی که به ذهنم میرسه تهیه گراتنه…!!! گراتن  سردش هم خوشمزه ست

     

    گراتن غذایی است با ریشه فرانسوی که امروزه درتمام دنیا رایج شده .این غذا در یک ظرف کم عمق در فر پخته میشود و روی ان یک لایه برشته و طلایی ایجاد میشود که لغت گراتن به همین رویه اشاره دارد . این رویه معمولا از پنیر یا خرده نان یا تخم مرغ و کره زده ایجاده میشود.و برای مواد داخلی از انواع گوشت و سبزیجاتی مثل اسفناج ، گل کلم ، سیب زمینی ، کرفس ، انواع کدو یا اسکواش و …. استفاده میشود

    .

    :مواد لازم

    بادمجان دلمه ای درشت  2  عدد

    گوشت چرخ کرده 300  گرم

    پیاز درشت 1 عدد

    سیر 2 حبه

    فلفل دلمه ای 2/1 پیمانه نگینی خرد شده

    رب گوجه فرنگی 2-3 قاشق غذاخوری

    نمک, فلفل

    روغن زیتون کمی

    پنیرپیتزا رنده شده 1 پیمانه

    ارد 3 قاشق غذخوری

    کره 3-4 قاشق غذاخوری

     

     

    طرز تهیه

    در تهیه گراتن سه بخش وجود دارد . ۱- اماده کردن سبزیجات پایه که در اینجا بادمجان است. ۲- اماده کردن مایه گوشتی . ۳- اماده کردن سس سفید یا همان بشامل

     

    ۱- اماده کردن بادمجان: اکثرا در تهیه گراتن، بادمجان راپوست کنده و سرخ میکنند که باعث روغن انداختن و پراب شدن ظرف گراتن و له شدن بادمجان میشود.بهترین روش انست که بادمجانها را با پوست شسته خشک کنید و از طول برش دهید . اسلایس هایی به قطر یک ونیم سانت

     

    اطراف انها را کاملا با روغن زیتون چرب کنید نمک پاشیده و در ماهیتابه بچینید و یکی دو قاشق اب اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا کمی بخار کند و نرم شود( اگراب یا روغن بیشتری نیاز بود اضافه کنید) . در تابه را برداشته و اجازه بدید بادمجانها کمی سرخ و طلایی شوند. بادمجانهای اماده را کنار بگذارید

     

    – اماده کردن مایه گوشتی:پیاز را خرد کرده و با یک دوقاشق روغن زیتون کمی تفت دهید تا سبک شود . سیرپوره شده را اضافه کرده کمی تفت دهید و گوشت را اضافه کنید . گوشت را کمی سرخ کنید تا اب ان کاملا جذب شود . رب گوجه فرنگی نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا رب خوش رنگ شود .چند قاشق اب اضافه کنید تا رب پر باز کند و سس در گوشت ایجاد کند. اگر از کراشد تومیتو استفاده میکنید مقداران را بیشتر کنید و اب اضافه نکنید

     

     – اماده کردن سس سفید:ارد را با کره روی حرارت تفت دهید تا عطر کره سرخ شده را استشمام کنید . نیازی نیست که ارد تغییر رنگ دهد همین که روی حرارت ملایم تفت بخورد و معطر شود کافیست. اب یا شیر را کم کم در حالیکه تند تند هم میزنید اضافه کنید تا ارد گلوله نشود.کمی نمک و فلفل به سس اضافه کرده وکنار بگذارید.زمانی که بقیه مواد را اماده میکنید گاه گاهی سس را هم بزنید تا رویه نبندد

     

    ترکیب مواد: یک ظرف مناسب انتخاب کنید تا بتوانید با همان ظرف غذا را سر میز ببرید ( من از یک پیرکس   در   استفاده کردم) یک لایه بادمجان در کف ظرف بچیند به طوری که کاملا به هم چسبیده باشند و راهی برای نفوذ مواد به کف ظرف نباشد. با یک لایه گوشت روی انها را پوشانده, کمی فلفل دلمه ای و بعد سس سفید را روی ان پهن کرده و کمی پنیر رنده شده بپاشید . این مرحله را یک بار دیگر تکرار کنید تا مواد تمام شود

     

    فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت ( 200 درجه سانتیگراد)  کمی گرم کنید . ظرف را در فر قرار داده و بمدت 40 دقیقه بپزید . در10 دقیقه اخرکاملا مراقب رنگ پنیر روی ان باشید چون در زیبایی گراتن خیلی موثر است . اما اگر از ترکیب سس سفید با پنیر استفاده می کنید چندان جای نگرانی نیست چون خیلی دیر رنگ عوض میکند و شاید نیاز باشد کمی بیشتر هم حرارت از بالا داشته باشید

    بعد از خارج کردن ظرف از فر ان را روی سطح خیس یا مرطوب نگذارید چون ظرف خیلی داغ است و سریع ترک میخورد . کمی صبر کنید تا گراتن کمی خنک و بسته شود و بعد برش بزنید. نوش جان و التماس دعا

     

    ایده های تکمیلی : اگرگراتن را کمی رژیمی و کم پنیر می پسندید مقدارکمی پنیر به سس اضافه کنید.( ودر مرحله پختَ لایه های پنیر را در ترکیب مواد و روی اخرین لایه را حذف کنید) اضافه کردن پنیر چدار و پودر پاپریکا باعث خوش رنگ تر شدن سس میشود

     

    این گراتن فقط با سس سفید و بدون لایه اخر پنیر برشته شده است

    ایده های تکمیلی: بادمجان را در پخت گراتن به صورت حلقه ای یا قایقی و یا تک برگی هم می توانید اماده کنید

     

    ایده های تکمیلی: اگر یک لایه از تکه های نان حجمی کف ظرف بچینید و یا کمی سیب زمینی درشت رنده شده را با مقداری روغن مخلوط کرده و درکف ظرف پهن کرده و کمی پرس کنید و بعد بقیه مواد را روی انها بچینید گراتن خیلی عالی خواهید داشت

    ایده های تکمیلی: بادمجانها را علاوه بر روشی که در بالا توضیح دادم بعد از روغن و نمک زدن می توانید در گریل یا فر قرار دهید

  • ۱۰:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    عکس و تصویر بادمجون سوخاری فیلیپینی: چی لازم دارم: بادمجان کوچک و قلمی : 2 عدد تخم مرغ: ...

    بادمجون سوخاری فیلیپینی:

    چی لازم دارم:
    بادمجان کوچک و قلمی : 2 عدد
    تخم مرغ: 2 عدد
    ارد سوخاری: مقداری
    نمک فلفل
    پودر پیاز و سیر
    چطور بپزم:
    بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید
    و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست
    بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید
    تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید...مهنازبانو 
    یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه 
    نوش جان

  • ۱۵:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    پیش غذا میرزا قاسمی

    میزراقاسمی شمالی

    بادمجون کبابی رو با دوتا گوجه رنده شده و سیر تفت داده شده,تفت میدم بعد بهش نمک فلفل زردچوبه میزنم سراخرم یه تخم مرغ زدم قاطی کردم..

    انواع غذا با بادمجان

  • ۰۱:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    تارت ميرزا قاسمى

     

    بادمجان 5 عدد 

     سیر 1 بوته 

    تخم مرغ 3 عدد 

    گوجه فرنگی 2 عدد 

    نمک و فلفل مقدار لازم

    طـرز تهیه : بادمجان ها را روی آتش کباب کنید ( تا حدی کباب کنید که بادمجان نرم شده و پوست ان بسوزد ) ، همچنین میتوانید بادمجان ها را پوست بگیرید و درون روغن سرخ کنید.

    بادمجان ها را پوست بکنید و ساطوری کنید ،  گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید ، سیرها را نیز بکوبید تا له شوند یا رنده کنید.

    درون ماهیتابه روغن بریزید و سیرها را درون روغن سرخ کنید سپس گوجه فرنگی ها خرد شده و بادمجان های ساطوری شده را اضافه نمائید ، کمی نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید با حرارت ملایم اب غذا کشیده شود و به روغن بیفتد.

    در این فاصله درون ماهیتابه ای جداگانه روغن بریزید و تخم مرغ ها را نیمرو کنید سپس درون میرزاقاسمی بریزید و لابلای ان جای دهید.

    حالا می ریم سراغ تارتها

    مواد لازم برای خمیر:

    آرد سفید ....................... 3 لیوان

    شیرخشک ......................3 ق غذاخوری

    خمیر مایه خشک و فوری ...................... 1 ق غ

    بیکینگ پودر ............................ 1 ق مرباخوری

    شکر ............................ 1.5 ق چایخوری

    نمک ............................نصف ق چ

    روغن زیتون .................. 3-4 ق غ

    آب ............................. به میزان لازم ( حدود 1 و 1/4 لیوان )

    شیرخشک رو با خمیر مایه خشک و فوری  و بیکینگ پودرمخلوط می کنیم

    شکر رو اضافه می کنیم

    و نمک رو هم همینطور

    نصف آرد را اضافه کرده و میزان آب  ذکر شده رو هم اضافه می کنیم

    بعد از اینکه مخلوط کردیم نصف دیگر آرد رو به تدریج اضافه می کنیم

    و در نهایت روغن زیتون رو اضافه می کنیم

     خمیر رو جمع می کنیم و روی اون رو می پوشونیم و در محیط آشپزخانه قرار می دیم تا بعد از یکساعت تا خمیر به عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه

    خمیر بعد از یکساعت خوب به عمل اومده و حجمش دو برابر شده

    خمیر رو روی سطح کار باز می کنیم و قالب گل می زنیم

    داخل قالبهای مافین می گذاریم توی قالبهای تارت هم میشه

    گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوریکه گلبرگهای گل رو به بالا بماندو در فر 170 درجه به مدت 10-15 دقیقه بپزید. در ضمن داخل خمیر رو هم باید با چنگال سوراخ کنید تا بعد از  پختن نانها نان پف نکنه و بالا نیاد

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۶:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    خاگینه  بادمجان

    مواد لازم:

    بادمجان -گوشت چرخ کرده-  قارچ - پیاز -گوجه فرنگی- سیر-ن ماست چکیده -تخم مرغ- گردو- زعفران

    طرز تهیه:

    بادمجانها را چهار گوش خرد کرده بعد سرخ میکنیم پیاز سرخ کرده را به بادمجان اضافه میکنیم گوجه فرنگی را رنده کرده به مواد اصافه میکنیم، سیر را رنده کرده به مواد اضافه میکنیم و کمی آب میریزیم درب ظرف را میگذاریم تا آبش را بکشد و در ظرف دیگر گوشت چرخ کرده را سرخ میکنیم و قارچ تفت داده شده را به آن اضافه میکنیم و بعد در ظرفی که قرار است بکشیم اول مواد بادمجان را میریزیم و بعد چرخ کرده و قارچ را از روی آن میریزیم و بعد ماست چکیده و تخم مرغ و زعفران را قاطی میکنیم و بعد یک لایه روی مواد میدهیم و کمی در فردر قسمت گریل  قرار میدهیم تا خودش را بگیرد و بعد از فر درآورده و رویش گردو میریزیم

    انواع غذا با بادمجان

  • ۲۰:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    بادمجان شکم پر مازندرانی

    مواد لازم برای۳ نفر

    بادمجان   ۵ عدد

    گوجه فرنگی   ۳ عدد

    پیاز (رنده شده)   ۳ عدد

    گردو   ۲۰۰ گرم

    سیر   ۳ حبه

    سبزی ساطوری شده (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر)   ۱ پیمانه

    رب انار   ۱/۲ پیمانه

    روغن    به مقدار لازم

    نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمك می‌زنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت كنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشك می‌‌كنیم. وسط بادمجان‌ها را یك چاك می‌‌دهیم به طوری كه از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر كردن مواد داخلشان باشند. 

    ۲- بادمجان‌ها را در تابه با روغن سرخ كرده و كنار می‌‌گذاریم. داخل گوجه‌ها را نیز خالی كرده و پوره آنها را كنار می‌‌گذاریم. 

    ۳- گردو را پودر كرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزی‌ها را خرد می‌‌كنیم همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمك و فلفل را به آن می‌‌افزاییم و این مواد را كمی تفت می‌دهیم تا آب آن كشیده شده و كمی سرخ شود. 

    ۴-  مواد آماده شده را در شكم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مواد پر می‌‌كنیم و در تابه‌ای می‌چینیم، پوره‌های گوجه‌فرنگی را در تابه كنار بادمجان‌ها قرار داده و یكی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود.

    سایر نکات

    1) به جای چوچاق و اناریجه می‌‌توانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده كنید.

    2)می‌توانید اول داخل بادمجان‌ها را با مواد تفت داده شده پر كرده و بعد آنها را سرخ كنید.یا آنها را درون فر بپزید.

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۰:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    انواع غدا با بادمجان

    رز_بادمجان

    🍴 برای  6  نفر

     🍹مواد لازم :

    گوشت چرخ کرده : 500 گرم

     

     تخم مرغ : 1 عدد

     

     بادمجان : 6 عدد

     

     پیاز : 2 عدد

     

     سیر : 2 حبه

     

     جعفری خرد شده : 2 قاشق سوپ خوری

     

     رب : 2 قاشق سوپ خوری

     

     شیر : 0.5 پیمانه

     

     داخل نان باگت : 1 عدد

     

     دارچین : 0.5 قاشق چای خوری

     

     فلفل : به مقدار دلخواه

     

     نمک : به مقدار لازم

     

     روغن مایع : به مقدار لازم

     🍕طرز تهیه :

    ابتدا بادمجان را با پوست و از طول دو قسمت کرده و با کمی فاصله از لبه داخل بادمجان را برش زده و آن را در روغن سرخ کرده و بعد درون آن را خالی کرده و کاملا له می کنیم .

      سپس پیاز و سیر خرد شده را در کمی روغن تفت داده و گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم .

     سپس رب و ادویه جات را  ریخته  و کمی تفت داده  و بعد نان خیس خورده  در شیر ، داخل  بادمجان ، جعفری ، دارچین و نمک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .سپس

     سپس وقتی مایه گوشتی  خنک شد ، تخم مرغ را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم .

     سپس بادمجان خالی شده را بصورت شعاع دایره در قالب گرد چرب شده به صورتی چیده که پوست آن به طرف کف قالب باشد .

      مایه گوشتی را روی بادمجان ریخته و اضافه بادمجان ها را روی مواد برمی گردانیم .

     قالب را به مدت 1 ساعت در طبقه وسط فر داغ 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم .

    ________________________

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    خوراک یونانی موساکای بادمجان

    ۳ الی۴  عدد بادمجان
    ۲  قاشق  غذاخوری  روغن مایع
    نمک،  فلفل سیاه
    مواد لازم قسمت گوشتی
    ۲۵۰  گرم گوشت چرخ کرده
    ۱  عدد پیاز
    ۳  الی  ۴  حبه  سیر
    نمک،  فلفل
    مواد لازم سس بشامل
    ۲  قاشق غذاخوری  آرد
    ۲  لیوان  شیر
    ۲  قاشق  غذاخوری  کره
    نمک
    بادمجان ها  را  پوست  گرفته  بشکل  ورقه های  باریک  بلند  ببرید.  و  در آب پر از نمک  قرار  دهید بعد  از  نیم  ساعت  آبکش  کرده  بادمجان ها  را  بوسیله  دستمال  کاغذی  مخصوص  آشپزخانه خشک  کنید.  در  روغن   سرخ  کنید.
    پیاز   را  رنده  درشت کرده  با  روغن  سرخ  کنید. به  آن  گوشت  چرخ کرده  را  اضافه  کرده  به سرخ کردن ادامه دهید.  وقتی  رنگ  گوشت  تغییر  کرد.  به  آن  رب  گوجه فرنگی  و  نمک،  فلفل  را اضافه کرده  زیر  ظرف  را  کم  کنید.  تا  به  آرامی  بمدت  ده  دقیقه  بپزد.  اگر  به  نظرتان خشک رسید.  نصف  فنجان  آب  گوشت  یا  آب  داغ  اضافه  کنید. وقتی  مواد  گوشتی  یکپارچه  شده  به اصطلاح  جا  افتاد.  ظرف  را  از  روی  حرارت  بردارید.
    کره  را  در  ظرف  دیگری  ذوب  کرده  به  آن  دو  قاشق  آرد  را  اضافه  کنید.  مرتب  هم  بزنید  تا  با حرارت  متوسط  بوی  خامی  آرد  گرفته  شود.   سپس  شیر  سرد  را  کم کم  به  آرد  اضافه  کنید. مراقب  باشید سس خراب  نشود!  چون  به  سرعت  آرد  گلوله  میشود پس مرتب  هم  بزنید.  نمک  و در صورت  لزوم  مقدار  اندکی  فلفل  اضافه  کنید.  وقتی  سس  به  غلظت  فرنی  رسید. ظرف  را  از روی  حرارت  بردارید.
    ظرف  پیرکس  را  چرب  کرده طبقه  اول  بادمجان ها  را  روی  ظرف  بچینید.  روی  بادمجان  مایه  گوشتی  را  ریخته  پهن  کنید.  روی  مایه گوشتی  ردیف  دوم  بادمجان ها  را  بچینید.  اینکار  را انقدر  ادامه  دهید  تا  موادتان  تمام  شود.  روی  آخرین  طبقه  سس  بشامل  را  ریخته  ظرف  را  در فر  از  قبل  گرم  شده  با  درجه  حرارت  ۱۹۰  قرار  دهید.  تا  روی  مواد  کمی  طلایی  شود. خوراک  را  گرم  سرو  کنید.

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۲۷/۱۱/۱۳۹۴   ۱۳:۰۰
  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    خوراك بادمجان

    مواد لازم

    بادمجان یک عدد متوسط(برای دو نفر)

    قارچ سه عدد درشت

    پیاز یک عدد

    فلفل و زردچوبه به میزان لازم

    فلفل دلمه ای یک دوم متوسط

    روغن کنجد به مقدار لازم

    گوجه فرنگی ۲ عدد

    ابتدا بادمجان پوست شده را که به صورت حلقوی برش داده اید سر تفت می دهید تا طلایی شود.

    سپس در تابه ای جداگانه قارچ ها را به صورت حلقه ای برش می زنید و پیاز را هم به همین صورت خرد می کنید کمی نمک و روغن کنجد را به آن اضافه می کنید و به آرامی درون ماهی تابه تفت می دهید.

    سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به ان می افزایید و کمی فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنید.

    بعد از دو دقیقه مواد را از ماهی تابه خارج کرده و به بادمجان های سرخ شده اضافه می کنید و کمی به هم می زنید تا به طور کامل با هم مخلوط شوند

    سپس سطح آن را صاف می کنید و گوجه فرنگی های حلقوی را روی مواد قرار می دهید شعله را هم کم می کنید تا به آرامی پخته و آماده شود.

    پس از ده دقیقه غذای شما آماده است.

    این غذا می تواند به عنوان شام و یا سفره افطار مزین سفره های شما باشد.

    نکته: غذای بسیار لذیذی است خصوصا اگر از بادمجان های شیرین و بدون تخم که بیشتر در منطقه خراسان کشت می شود استفاده شود.

  • ۱۲:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    کباب قلقلی با ورقه بادمجان

    انواع غذا با بادمجان

    بعدازآنکه روغن خوب سرخ شد، کباب‌ها را داخل آن سرخ کنید. بهتر است کباب‌ها در روغن شناور باشند.

    مواد لازم :

     

    250 گرم گوشت چرخ کرده

    1 عدد پیاز رنده شده

    1 ق س آرد سوخاری

    به میزان لازم نمک ، فلفل و ادویه

    1 کیلوگرم بادمجان

    به میزان لازم آرد سوخاری برای سرخ کردن

    به میزان لازم آرد سفید

    2 عدد تخم‌مرغ

    به میزان لازم روغن برای سرخ کردن

    طرز تهیه:

    1. ابتدا بادمجان‌ها را بشویید، آنها را پوست بگیرید و به‌صورت ورقه‌های نازک برش دهید. حال روی بادمجان‌ها مقداری نمک بریزید و آنها را داخل یک سبد قرار دهید. بعد از نیم ساعت بادمجان‌ها را بشویید.

    2. در یک ‌کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل، ادویه دلخواه و یک قاشق سوپخوری پودر سوخاری بریزید و با دست آنها را خوب ورز دهید. حالا از مخلوط گوشت به‌اندازه یک گردو بردارید و آن را خوب گرد کنید. به همین ترتیب ادامه دهید تا مایه گوشتی تمام شود.

    3. ورقه‌های بادمجان را دور گوشت‌های قلقلی بپیچید، سپس آنها را در سیخ چوبی قرار دهید.

    4. آرد سفید را در یک‌کاسه مناسب بریزید. تخم‌مرغ‌ها را در یک‌کاسه دیگر خوب بزنید و در یک‌کاسه دیگر هم آرد سوخاری را بریزید. حالا سیخ‌ها را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس آنها را آغشته به تخم‌مرغ کرده و در انتها آنها را داخل آرد سوخاری بغلتانید.

    5. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعدازآنکه روغن خوب سرخ شد، کباب‌ها را داخل آن سرخ کنید. بهتر است کباب‌ها در روغن شناور باشند

    انواع غذا با بادمجان

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان