خانه
433K

انواع غذا با بادمجان

  • ۰۹:۰۷   ۱۳۹۲/۷/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     من ده دوازده سالی به بادمجون حساسیت داشتم و الان یه مدتیه بادمجون خور شدم و تازه فهمیدم چه کلاهی تو این چندین سالسرم رفته بوده

    تعجب نکنین اینا اعترافات یه شکمو هستش دیگه   
     بیاین غذاهایی که با این بادمجون خوشمزه بلدید رو به بقیه هم یاد بدید

    حتی اگه من دستوری رو گذاشتم و شما فکر میکنین روش خودتونم خوبه اونو بگین

  • leftPublish
  • ۱۹:۴۲   ۱۳۹۵/۲/۱۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كوكو سبزيجات

    مواد لازم:

    بادمجان                 ١عدد 

    كدو سبز                ١عدد

    سيب زمينى           ١ عدد متوسط

    هويج                  ٢ عدد

    لوبيا سبز            ١٥ عدد

    فلفل دلمه اى قرمز و زرد و نارنجى       از هر رنگ ١ عدد

    قارچ.               ١٠٠ گرم 

    سير ( در صورت تمايل )            ٤ حبه 

    تخم مرغ                    ٦ الى ٧ عدد

    نمك و فلفل و ادويه و روغن         به ميزان لازم 

    آرد              ٣ ق غ 

    طرز تهيه:

    بادمجان ، سيب زمينى ، كدو، هويج و قارچ را نگينى خرد كنيد و با كمى روغن تفت دهيد يا بخار پز كنيد.

    لوبيا سبز را خيلى ريز ( نيم سانتى) برش بزنيد و بخار پز كنيد فلفل هاى رنگى را خلالى برش بزنيد و نيمى از آنها را نگينى خرد كرده با بقيه سبزيجات مخلوط كنيد و نيم ديگر را كنار بگذاريد. سيرها را ريز خرد كنيد و با سبزيجات مخلوط كنيد  در كاسه اى تخم مرغها را شكسته و با چنگال بزنيد تا از حالت لختگى خارج شوند ادويه و نمك را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد . سبزيجات را نيز اضافه كرده و در انتها آرد را بريزيد و مواد را با چنگال يا همزن بالونى مخلوط كنيد . در تابه نچسبى كمى روغن بريزيد و روى حرارت قرار دهيد تا كاملا گرم شود ، مايه كوكو را در تابه بريزيد و روى آنرا با پشت قاشق صاف كنيد فلفل هاى خلالى را كه كنار گذاشته بوديد روى سطح كوكو پخش كنيد و كوكو را داخل فر گرم شده بپزيد . 

    ميتوانيد از تابه دو طرفه براى طبخ اين كوكو استفاده كنيد . كوكو را برش زده در ظرف بچينيد و به سليقه خودتان تزئين كنيد.

    نوش جان 

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۵:۰۹   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    بادمجان حصیری

    چي لازم دارم:

    بادمجان بلند و درشت 3 عدد

    گوشت گوسفندي چرخکرده 200 گرم

    نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

    فلفل دلمه اي 1 عدد

    رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري

    زعفران آب کرده به ميزان دلخواه

    روغن 1 قاشق غذاخوري

    چطوري درست کنم:

    ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و به آنها نمک مي زنيم. سپس بادمجان ها را به صورت ورقه ورقه کرده و روي حرارت ملايم کمي سرخ مي کنيم تا طلايي شوند. آنگاه براي خوشرنگ شدن، بادمجان ها را با قلمو به زعفران آب کرده آغشته مي کنيم. گوشت چرخ کرده گوسفندي را همراه با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کرده و به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم تفت مي دهيم تا کمي پخته شود. سپس بادمجان ها را دوتا دوتا به صورت بعلاوه روي هم قرار داده و يک قطعه فلفل دلمه اي و بعد مقداري گوشت چرخ کرده روي آن مي ريزيم. حالا آن را بسته و با خلال دندان مي بنديم تا مواد از آن بيرون نريزد. اکنون رب گوجه فرنگي را با کمي آب، روغن، زردچوبه و نمک مخلوط مي کنيم و روي آن مي ريزيم. سپس در ظرف را گذاشته و به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. بعد از آماده شدن مي توانيم روي خلال ها گوجه فرنگي ريز يا هويج قالب زده قرار دهيم تا غذايمان زيباتر به نظر بياي

  • ۰۹:۰۸   ۱۳۹۵/۳/۲۲
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11

    سلام دوستای گل....

    ما با بادمجون بعض وقتا اش بادمجون میذاریم خیلی هم خوشمزه میشه پیشنهاد میکنم امتحان کنید...

    آش بادمجان...

    انواع غذا با بادمجان

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۵   ۱۵:۴۹
  • ۱۸:۰۳   ۱۳۹۵/۴/۱۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    بادمجان حصيرى

    خوراك بادمجان حصيرى و يا #بقچه_بادمان

    مواد لازم:

    بادمجان بلند و قلمى            ١ كيلو 

    گوشت چرخ كرده              ٢٥٠ گرم

    پياز رنده شده              ١ عدد متوسط

    سبزى خرد شده شامل جعفرى ، ريحان، نعنا، ترخون          ١ فنجان

    نمك، فلفل، زردچوبه، پودر سير، سماق، پودر تخم گشنيز، آويشن           به ميزان لازم

    آرد نخودچى           ٢ ق غ 

    گوجه فرنگى پوره شده.        ١ پيمانه

    پياز داغ.          ٣ ق غ

    آبغوره يا غوره تازه.         نصف فنجان

    🌺🌺🌺@ashpazima

    طرز تهيه:

    بادمجانها را بشوييد و كلاهك هاى آنها را جدا كرده و با پوست از طول ورقه ورقه كنيد . تقريبا هر بادمجان را به ٤ يا ٥ ورقه تقسيم كنيد . ورقه ها را داخل آب و نمك حدود يك ساعت قرار دهيد تا تلخى بادمجان كاملا گرفته شود. سپس شسته و آب اضافى آنرا گرفته و با مقدار كمى روغن دو طرف ورقه ها را سرخ كنيد . ( براى اينكه روغن كمترى جذب بادمجانها شود يك عدد سفيده تخم مرغ را با چنگال بزنيد تا كف كند سپس اين كف را روى سطح بادمجانها بماليد و سرخ كنيد ) بادمجانها را كنارى گذاشته و مايه گوشتى را آماده كنيد .

    گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده ، آردنخودچى، سبزى خرد شده و ادويه جات و نمك مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد از اين مايه كبه هاى كوچكى به قطر يك سانت و گردى سه الى چهار سانت در دست درست كنيد و در روغن سرخ كنيد . سپس دو ورقه بادمجان را به شكل بعلاوه روى هم قرار داده و يك عدد از كبه هاى گوشتى را در مركز ين قرار دهيد و دو سر بادمجانها را روى هم بيارريد و با يك عدد خلال دندان فيكس كنيد . تمام مواد را به همين صورت آماده كنيد .

    كف يه تابه ديواره بلند را كمى چرب كنيد پياز داغ و گوجه فرنگى پوره شده و مقدارى نمك و فلفل و زردچوبه را در آن تفت دهيد ، يك ليوان آب اضافه كرده و بادمجانهاى حصيرى را كنار هم در تابه بچينيد ، آبغوره و يا غوره را اضافه كرده و به مدت ٤٥ دقيقه الى ١ ساعت با حرارت ملايم بپزيد .

    نوش جان

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۵/۵/۱۷
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11

    طرز تهیه قیمه بادمجان

    انواع غذا با بادمجان

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۵   ۱۵:۴۹
  • leftPublish
  • ۰۹:۳۱   ۱۳۹۵/۶/۱۵
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11

    لازانیای بادمجان

    انواع غذا با بادمجان

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۵   ۱۵:۴۹
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان