خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #فیله مرغ پرشده

    فیله‌ها را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم طوری که پاره نشود و با پیاز، سویا سس،زعفران، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه مزه‌دار کرده و .. مواد اولیه:

    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه  به میزان لازم  فیله مرغ  چهار تکه  پیاز داغ  نصف پیمانه  زرشک  نصف پیمانه  گردو  خرد شده یک پیمانه  زعفران آب کرده  دو قاشق غذاخوری  سویا سس  یک قاشق غذاخوری  روغن زیتون  دو قاشق غذاخوری  پیاز خلال شدهمتوسط  یک عدد  آب‌لیمو  یک قاشق غذاخوری  روغن مایع  به میزان لازم

    روش تهیه * فیله‌ها را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم طوری که پاره نشود و با پیاز، سویا سس،زعفران، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه مزه‌دار کرده و دو ساعت در یخچال می‌گذاریم، سپس به آن آب‌لیمو و نمک اضافه کرده و کنار می‌گذاریم. * زرشک و گردو را با پیاز داغ تفت داده و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه می‌افزاییم. * بعد از سرد شدن مواد را داخل فیله‌ها قرار داده، رول می‌کنیم و با نخ یا خلالدندان می‌دوزیم و آن‌ها را در روغن داغ در تابه چدنی با شعله ملایم سرخ می‌کنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    لازانیا با گوشت مخصوص

    مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده 500 گرم

    پیاز 4 عدد

    سیر 4 حبه

    شکر 1/2 قاشق چایخوری

    پنیـر ریکـوتا 300 گرم

    پنیـر پیتـزای رنده شده 300 گرم

    پنیـر موزارلا 300 گرم

    آویشن 1/4 قاشق چایخوری

    آب میوه یا دلستر 2 لیوان

    شیر 1/2 لیوان

    تخم مرغ 1 عدد

    رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری

    جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری

    لازانیا مقدار لازم

    طرز تهیه :

    ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.  مقداری روغن و پیاز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و تفت دهید تا پیاز نرم شود ، گوشت چرخ کرده و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس آب میوه یا دلستر را اضافه و مخلوط کنید.

    پس از اینکه مایه گوشت شروع به جوشیدن کرد رب گوجه فرنگی ، 2 قاشق جعفری خرد شده ، شکر ، پودر آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، خوب مواد را مخلوط کنید سپس حرارت را کم کنید و در ماهتیابه را بگذارید و اجازه دهید مایه گوشت جا بیفتد.

    داخل قابلمه ای آب و مقداری نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه اینکه به جوش آمد ورقه های لازانیا را با توجه به دستوری روی بسته بندی بجوشانید و آبکشی کنید.

    برای تهیه سس پنیر داخل کاسه ای پنیر ریکوتا ( یا هر پنیر نرم دیگری ) ، پنیر موزارلا ، شیر ، تخم مرغ و 2 قاشق جعفری خرد شده را بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

    ته قالب را چرب کنید ، مقدار کمی سس پنیر ته قالب بریزید و پخش کنید و چند ورق لازانیای آبکشی شده روی ان قرار دهید ، روی ان مقداری مایه گوشت بریزید و روی مایه گوشت مقداری از سس پنیر بریزید و روی ان چند ورق لازانیا قرار دهید.

    به همین صورت چند لایه را با لازانیای آبکشی شده ، مایه گوشت و سس پنیر پر کنید سپس روی مواد را با پنیر پیتزای رنده شده خوب پوشش دهید.

    قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا لازانیا آماده شود ، پس از پخت بخش بالای فر را چند دقیقه روشن کنید تا روی لازانیا  طلایی شود سپس از فر خارج کنید ، حداقل 15 دقیقه صبر کنید تا لازانیا خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    دستور تهیه کباب چوبی رو براساس رسپی مامان خانم براتون میذارم

    20160127_194455

    مواد اولیه:

    گوشت راسته ترجیحا گوسفندی

    گوشت سینه مرغ

    پیاز ریز

    فلفل دلمه ای

    گوجه فرنگی ترجیحا ریز یا گیلاسی

    پیاز درشت پوره شده

    گرد لیمو

    آب لیمو

    نمک

    فلفل

    زعفران

    سیخ کباب تابه ای( چوبی یا فلزی)

    طرز تهیه:

    20160127_174047

    گوشت ها را بعد از بریدن به اندازه های مناسب برای سیخ ها، در مخلوط پیاز پوره شده و آبلیمو و روغن به مدت حداقل یک ساعت بخوابانید. در این زمان پیازهای ریز را به دو قسمت تقسیم کنید و فلفل های دلمه ای را تکه تکه کنید. و همه این مواد را به مدت ۳۰-۱۵ دقیقه در آب جوش بگذارید تا کمی نرم شود تا زمانیکه می خواهید آنها را در سیخ فرو کنید پاره نشوند.

    گوشت ها را بعد از زمان گفته شده به همراه سایر مواد به ترتیب دلخواهتان در سیخ فرو کنید و در ماهیتابه بزرگی که از قبل کمی روغن در آن ریخته اید مانند آنچه در شکل می بینید بچینید. در ماهیتابه را ببندید و روی حرارت گاز کباب ها را کمی سرخ کنید.

    توجه کنید که مایه ای که گوشت ها را در آن خوابانده بودید را دور نریزید. از آن برای تهیه سس کباب ها استفاده می کنید. بعد از اینکه کباب ها کمی سرخ شدند، به مایه مورد نظر ، کمی زعفران، گرد لیمو، نمک و فلفل اضافه کنید و با کمی آب بروی کباب ها بریزید و زمان دهید تا کباب ها خوب پخته شوند.

  • ۱۳:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #كوكو_سبزي_با_رويه_سيب_زميني_سرخ_شده

    سیب زمینی رو سرخ کنید و توش چند قطره رنگ زرد بریزید , کوکوسبزی اماده رو تو سینی گذاشته یه تخم مرغ رو هم زدم و سیب زمینی هارو بزنید توش و دور تا دور کوکو بچسبونید  , بعد بزارید تو تتستر تا تخم مرغش ببنده 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #کباب_کاغذی

    گوشت چرخکرده یک کیلو

    فلفل دلمه ای ۳ عدد

    فلفل سبز۱۵ عدد

    پیاز ۲ عدد

    گوجه فرنگی۳ عدد

    جعفری کمی

    سیر ۴ حبه

    رب گوجه دو ق

    فلفل

    نمک

    روی کباب 

    گوجه گیلاسی

    فلفل

    طرز تهیه

    سبزیجات : پیاز ،جعفری،گوجه،فلفل،سیر را خورد کرده با گوشت چرخکرده و نمک و فلفل مخلوط کنید و ورز دهید 

    کاغذهای روغنی را به اندازه کباب مورد نظر برش بزنید از مایه کباب روی کاغذ پهن و گرد کنید و کاغذهای کباب را در سینی فر بچینید و روی هرکدام گوجه گیلاسی و فلفل سبز گذاشته در فر ۲۰۰ درجه تا زمانی که بپزد و سرخ شود 

  • leftPublish
  • ۱۷:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    غذا_كباب_چوبي_تابه_اي

    کباب تابه ای سیخی 

    مواد لازم برای۵ نفر

    گوشت چرخ کرده   ۵۰۰ گرم

    پیاز بزرگ  ۱ عدد

    نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران    به مقدار لازم

    رب گوجه ‌فرنگی   ۱ قاشق غذا خوری

    سیب زمینی   ۲ عدد

    گوجه فرنگی   ۲ عدد

    جعفری خرد شده  ۱ قاشق چای خوری

    کره   ۱ قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا پیاز را به اندازه متوسط رنده می کنیم و گوشت را با پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران و جعفری مخلوط می کنیم.

    ۲- سپس مواد را توسط سیخ های چوبی سیخ می کنیم. دقت نمایید اندازه سیخ ها با تابه مطابقت داشته باشد.در تابه ای نچسب مقدار كمی روغن و کره می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن کباب ها را درونش می چینیم و کمی سرخ می نماییم.

    ۳- سیب زمینی ها را پوست گرفته و حلقه حلقه می کنیم . گوجه ها و فلفل دلمه ای را روی کبابها یا کنارشان میگذاریم. 

    ۴- سپس رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با مقداری نمک و نصف قاشق سماق روی تمام قسمت تابه میریزیم و شعله را ملایم می کنیم و می گذاریم تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #بشقاب_سبزیجات_و_پروتئین  رژیمی

    📣ترکیب پروتئین و سبزیجات به همراه سسی فوق العاده خوش طعم. همانطور که می دانید پروتئین در کاهش وزن نقش موثری دارد و وقتی در کنار سبزیجات که دارای فیبر هستند قرار می گیرد ترکیبی کاملا سالم، برای کسانی که سعی در کاهش وزن دارند را تشکیل می دهند.

    مواد لازم

    یک قاشق غذا خوری روغن کانولا

    170 گرم گوشت سینه مرغ، بدون استخوان، بدون پوست 

    سه چهارم قاشق چای خوری نمک، جدا شده سه هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه، جدا شده

    340 گرم هویج خلال شده ( حدود 2 فنجان )

    سه قاشق غذا خوری موسیر خرد شده 

    یک قاشق غذا خوری آویشن تازه خرد شده نصف فنجان سرکه سفید

    یک فنجان عصاره مرغ بدون نمک 

    دو قاشق غذا خوری کره 

    دو قاشق غذا خوری برگ جعفری خرد شده تازه 

    یک و یک دوم قاشق چای خوری آب لیمو

    طرز تهیه

    1. فر را تا دمای 400 درجه گرم کنید

    2. یک ماهی تابه مخصوص فر را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. به ماهی تابه روغن اضافه کنید. روغن را بچرخانید تا همه ماهی تابه چرب شود. روی گوشت مرغ یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل بریزید.

    3. مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید. 4 دقیقه و یا تازمانی که یک طرفش قهوه ای رنگ شد بپزید. مرغ را برگردانید، سپس ماهی تابه را درون فر قرار دهید، در دمای 400 درجه به مدت 8 دقیقه بپزید و بعد از پختن مرغ را از ماهی تابه خارج کرده و داخل فر گرم نگه دارید.

    4. در حالی که مرغ پخته می شود، هویج ها را در یک بخار پز سبزیجات بچینید، و به مدت 7 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بخارپز کنید. هویج ها را از بخارپز خارج کنید، یک چهارم قاشق چای خوری نمک رویشان بریزید.

    5. ماهی تابه را روی حرارت متوسط رو به بالا برگردانید، موسیر و آویشن را اضافه کنید، به مدت یک دقیقه بپزید. سرکه را اضافه کنید، به جوش بیاوریدش طوری که نصفش تبخیر شود، عصاره مرغ را اضافه کنید، به جوش بیاوریدش، و به مدت 5 دقیقه پختن را ادامه دهید، شعله را کم کنید. کره را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مرتب بهم بزنیدش تا کاملا آب شود.

    6. ماهی تابه را از روی شعله بردارید. یک چهارم نمک و یک هشتم فلفل باقی مانده را اضافه کنید، جعفری و آب لیمو را نیز همینطور، و خوب بهم بزنید. هویج ها را به صورت مساوی بین 4 ظرف تقسیم کنید، رویشان مرغ بگذارید. با قاشق سس را روی مرغ ها و هویج ها قرار دهید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #ته_چین_اسفناج  

                                                                                                                                      ته چين مرغ با اسفناج 

    مواد لازم :                                                                                                                                        اسفناج پاک کرده نیم کیلو

    مرغ پخته و خرد شده ۴ -٥ تکه

    برنج ۳ پیمانه

    پیاز ۱ عدد

    زعفران دم شده به میزان لازم

    ماست چکیده یا سفت ۲ تا ۳ لیوان

    تخم مرغ ٥-٦ عدد 

    سیر له شده ۳ تا ۴ حبه

    نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه:

    برنج رو از قبل خیس کنید.مرغ رو با پیاز تفت بدید و زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید و با شعله کم با آبی که خودش میندازه, بذارید بپزه! اگر آب لازم داشت, کمی اضافه کنید. خیلی روی مرغ آب نریزید چون بیمزه میشه.سیر رو توی تابه تفت بدید و سرخ که شد, اسفناج رو اضافه کنید. اگه اسفناج تازه است که آب میندازه و بذارید با آب خودش بپزه و بعد تفتش بدید و سرخ کنید. تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به ماست و زعفران و نمک اضافه کنید, بزنید دوباره تا خوب موخلوط بشه و یکدست. برنج رو به روش معمول آبکش کنید و با مخلوط ماست و زعفران و تخم مرغ مخلوط کنید.روغن رو توی قابلمه بریزید و نیمی از برنج رو کف قابلمه بریزید و بعد مرغ و لایه بعد اسفناج رو پهن کنید و خوب فشرده کنید و بعد مابقی برنج رو بریزید و خوب فشرده کنید و باشعله کم بذارید حدود ۱ ساعت دم بکشه یا توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط حدود ا ساعت بذارید و ربع ساعت آخر پخت هم طبقه اول بذارید تا ته اون طلایی بشه.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۱:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اردک_شکم_پر

    مرغ، اردک، مرغابی و ماهی شکم پر از غذاهای مرسوم و مورد علاقه شمالی ها است که در مراسم و میهمانی های شمال زیاد دیده می شود. سبزی های محلی که در این غذا استفاده می شود، در استان های مختلف شمالی متفاوت بوده و گاهی یک سبزی در هر استان به یک نام خوانده می شود. سبزی محلی و معطری که در استان گیلان به بسیاری از غذا ها و چاشنی ها اضافه می شود، چوچاق است که در مرغ و ماهی شکم پر هم استفاده می شود. در مرغ و ماهی شکم پر معمولا از ترکیبی از طعم های ترش و شیرین استفاده می شود. برای طعم ترشی از رب انار یا آلوچه، زرشک و آب انار و برای طعم شیرینی از کشمش یا رب انار یا آلوچه شیرین استفاده می شود. این غذا بسته به ذائقه افراد می تواند ترش، شیرین یا ملس باشد.

    مواد لازم برای 6 نفر

    اردک متوسط ....................................................... 1 عدد

    سیر ................................................................. 6 حبه

    سبزی معطر (چوچاق)، گشنیز و جعفری ..................... 250 گرم

    گردوی سابیده ..................................................... 300 گرم

    رب انار .............................................................. 2 قاشق غذاخوری

    آلوی بخارا .......................................................... 100 گرم

    زرشک ............................................................... 100 گرم

    کشمش ............................................................ 100 گرم

    ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه و گلپر) ............................ به میزان لازم

    زعفران ............................................................. به میزان لازم

    کره یا روغن ........................................................ به میزان لازم

    طرز تهیه

    ابتدا داخل شکم اردک را تمیز کرده و شسته و آن را کنار می گذاریم. سیر رنده شده، گردوی سابیده، سبزی خرد شده و سایر مواد را مخلوط کرده و داخل شکم اردک را با آن پر می کنیم و شکم اردک را می دوزیم. سپس سطح خارجی اردک را زعفران دم کرده مالیده و اردک را در کره یا روغن کمی سرخ کرده و با یک لیوان آب و زعفران به مدت حداقل یک ساعت و نیم در قابلمه یا فر می پزیم. برای امتحان 

    اینکه اردک پخته است یا نه می توانیم یک چنگال را در ران اردک که دیرتر می پزد

    فرو کنیم و نرم بودن آن را امتحان نماییم. این غذا را می توان با برنج یا نان سرو کرد...

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۱:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کلم پلو

    کلم برگ 500 گرم 

    پیاز 2 عدد

    گوشت چرخکرده 250 گرم 

    برنج 3 پیمانه

    نمک .فلفل.زرد چوبه.دارچین.زعفران به مقدار لازم

    پیاز را رنده کرده تفت میدهیم بعد کلم را اضافه میکنیم وبعد از اینکه اب کلم خشک شد گوشت رااضافه میکنیم وبعد ادویه جات 

    میزاریم تا خوب تفت بخوره وجا بیفته وبعد مواد را بصورت لایه لایه با برنجی که بصورت ابکش پخته ایم مخلوط میکنیم و بهش فرصت دم کشیدن میدیم ....

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۰۸:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    جواهر پلو

    مواد لازم جواهر پلو :

     

     

     

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    برنج

    5پیمانه

    100 گرم / 360 کالری

    مرغ فیله

    نیم کیلو

    100 گرم / 200 کالری

    کره

    150گرم

    100 گرم / 737 کالری

    پوست پرتقال خلال و شیرین شده

    2پیمانه

    100 گرم / 37 کالری

    خلال پسته

    1پیمانه

    100 گرم / 680 کالری

    خلال بادام

    1پیمانه

    100 گرم / 612 کالری

    زرشک

    نصف پیمانه

    100 گرم / 50 کالری

    زعفران آب کرده

    2قاشق چایخوری

    100 گرم / 310 کالری

    نمک

    به میزان لازم

    100 گرم / 0 کالری

    فلفل

    به میزان لازم

    100 گرم / 0 کالری

    پیاز

    1عدد

    100 گرم / 5 کالری

    روغن

    به میزان لازم

    100 گرم / 900 کالری

    شکر

    1قاشق چایخوری

    100 گرم / 400 کالری

    جوهر

    لیمو به میزان لازم

    نامشخص

     

     

    طرز تهیه جواهر پلو :

     

    *. ابتدا برنج را مانند پلوهای ساده به مرحله آبکشی رسانده و دم می اندازیم سپس در ظرفی مناسب کمی کره ریخته و پیازها را در آن نیمه سرخ کرده و فیله مرغ و ادویه را هم تفت داده و با کمی آب آن را آبپز میکنیم. زرشک را با آب سرد شسته، در آبکش می ریزیم تا آب آن برود، سپس شکر آن را مخلوط می کنیم.

     

    *. در ظرف مناسبی یک قاشق غذاخوری کره ریخته، زرشک را به آن افزوده و یک دقیقه تفت می دهیم. زعفران آب کرده را نیز به زرشک اضافه می کنیم.برای شیرین کردن خلال پرتقال، چهار بار و هر بار به مدت پنج دقیقه خلال ها را می جوشانیم، داخل صافی ریخته و در آخر یک ساعت در آب سرد قرار می دهیم.

     

    *. در نهایت به ازای یک پیمانه خلال پرتقال به آن یک پیمانه شکر و دو پیمانه آب اضافه می کنیم، به این ترتیب که آب و شکر را مخلوط کردیم، روی حرارت قرار می دهیم، زمانی که به جوش آمد خلال ها را افزوده تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بجوشد. در آخر جوهر لیمو اضافه کرده و بعد از یکی، دو جوش آن را بر می داریم. برنج را در ظرف مناسبی می کشیم، مرغ را لای برنج قرار داده و با خلال ها و زرشک رو بربزید

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۸:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    فلافل مخصوص 

    آشنایی با روش تهیه دست پیچ‌های فلافل اسپایسی مناسب روزهای خانه تکانی

    مواد لازم برای تهیه فلافل :

     روغن سبزیجات  2 قاشق سوپخوری

     پياز كاملا ريز شده  يک عدد

     سير كاملا ريز شده  يک حبه

    نخود پخته يا كنسرو شده 400 گرم

    پودر زيره و گشنيز هر كدام يک قاشق چایخوری

    برگ خرد شده گشنيز 2 قاشق غذاخوری

    زرده تخم مرغ يک عدد

    آرد ساده نصف پيمانه (75 گرم)

    طرز تهيه فلافل:

    يک قاشق سوپخوری روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط، قرار دهيد.

    سير و پياز را به درون تابه اضافه كرده و 3- 2 دقيقه آن‌ها را هم زده تا نرم شوند.سپس آن‌ها را درون يک همزن ريخته و نخود،‌ ادويه، گشنيز، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه كرده، دستگاه را روشن كنيد تا خوب با هم مخلوط شوند.

    دست هایتان را آغشته به آرد كنيد و از مخلوط، كوفته قلقلی هايی به قطر 5 سانتیمتر تهيه كرده و آن‌ها را درون يک بشقاب، به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد.

    يک قاشق سوپخوری از روغن باقيمانده را درون يک تابه نسوز ريخته و آن را روی حرات متوسط - زياد قرار دهيد.

    هر طرف فلافل‌ها را حدود 2- 1 دقيقه يا تا زمانی كه طلايی رنگ شوند حرارت دهيد. بگذاريد فلافل‌ها كمی خنک شوند.

    در هر دست پيچ سه عدد از فلافل ها را قرار داده و در صورت تمايل آن‌ها را همراه با سالاد، ‌ماست، سس گوجه فرنگی ميل كنيد.

     

    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۰:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كباب اوكرايني 

    مواد لازم : گوشت چرخ شده ٢٥٠ گرم ،يك عدد پياز متوسط ، يك حبه سير ، فلفل دلمه اي نگيني ، گوجه خرد شده نگيني ، پنير پيتزا ، جعفري و ريحان خرد شده ، نمك فلفل زردچوبه

    اول از همه گوشت را با پياز و سير رنده شده ،نمك ، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و حسابي ورز دهيد . از مواد به اندازه يك نارنگي برداشته وسطش را گود كنيد و داخل آن را با كمي فلفل دلمه اي ، گوجه ، ريحان و جعفري و پنير پيتزا پر كنيد ، سپس سيني فر را چرب كنيد  كباب ها را داخل سيني بچينيد و به مدت ٢٥ دقيقه داخل فر و در طبقه وسط با دماي ١٨٠ درجه سانتيگرادقرارمیدهیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوفته سیخی هندی

    کباب ها را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی قرار داده و با گشنیز تزیین نمایید.

    گوشت چرخ شده کم چرب, همراه با خمیر کاری, کوفته سیخی هندی را می سازد که با سس چیلی گوجه فرنگی تازه سرو می شود.

     

    مواد لازم:

    پیاز کوچک : 1 عدد

     گوشت بره چرخ کرده : 450 گرم

    خمیر کاری : 2 قاشق غذاخوری

     ماست طبیعی : 2 قاشق غذاخوری

     روغن برای چرب کردن : به میزان لازم

     جوانه گشنیز تازه , برای تزیین : به میزان لازم

    مواد لازم جهت تهیه سس چیلی گوجه فرنگی :

     گوجه فرنگی , دانه گرفته و خرد شده: 3 عدد

     پودر تخم گشنیز : مقدار کمی

     پودر زیره : مقدار کمی

     گشنیز تازه , خرد شده : 2 قاشق چای خوری

     

    طرز تهیه:

    1. پیاز را داخل یک غذاساز , ریز خرد نمایید . گوشت را به آن اضافه نموده تا له شود . این روش به گوشت کمک می نماید که در طول پخت چسبندگی خوبی داشته باشد و وا نرود . در صورت در دسترس نبودن غذا ساز , پیاز را قبل از مخلوط نمودن به گوشت با رنده ریز , رنده نمایید .

    2. خمیر کاری و ماست را اضافه نموده و کاملا مخلوط نمایید . مخلوط به دست آمده را به 8 قسمت تقسیم نمایید .

    3. هر قسمت را به صورت یک سوسیس کوچک در آورده و هرکدام را به یک سیخ بکشید . آنها را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند .

    4. برای تهیه سس چیلی گوجه فرنگی , گوجه فرنگی , ادویه , گشنیز , نمک و فلفل را داخل یک کاسه مخلوط نمایید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا طعم مواد با هم ترکیب شود .

    5. کوفته سیخی هندی را بر روی توری مخصوص گریل چرب شده به مدت 10 تا 15 دقیقه با ذغال داغ کباب نموده و مرتب پشت و رو نمایید.  در صورت لزوم با مقدار کمی روغن آنها را چرب نمایید .

    6. کباب ها را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی قرار داده و با گشنیز تزیین نمایید . شما می توانید کوفته سیخی هندی را به همراه نان , ترشی میوه جات و سس چیلی گوجه فرنگی سرو نمایید 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک پرتقال

    آرد 2 و نیم لیوان 

      شکر 1 و نیم لیوان 

      تخم مرغ 3 عدد  

     بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

    آب پرتقال 2/3 لیوان  

      روغن 2/3 لیوان 

      نمک 1/8 قاشق چایخوری  

      پوست پرتقال مقداری

    طرز تهیه : روغن و شکر را داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود سپس مقدار کمی رنده پوست پرتقال نیز اضافه کنید.

    آرد ، نمک و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و چند بار الک نمایید سپس قاشق قاشق به مخلوط اضافه کنید ، اب پرتقال را نیز در این فاصله اضافه کنید ( به این صورت که کمی آرد و کمی اب پرتقال مجدد کمی ارد و کمی اب پرتقال و … تا تمام شوند ، یکنواخت و آرام مخلوط کنید ).🍊🍊🍊🍊🍊🍊

    ته قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب کیک را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 45 دقیقه قرار دهید ( 30 دقیقه اول پخت در فر را برای چک کردن باز نکنید ).

    پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید و روی ان پودر قند بپاشید ، برش بزنید و به همراه خامه و … سرو کنید.

    🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊

    نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقداری کشمش یا گردوی خرد شده به مایه کیک اضافه کنید ، این کیک بسیار خوشمزه و تهیه ان بسیار آسان است.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗

    مواد لازم: براي ٣ نفر

    3 قسمت سینه مرغ 

    2 قاشق غذاخوری آبلیمو

    2 عدد تخم مرغ  نمک وفلفل سیاه و آرد سفید  و پودر سوخاری به میزان لازم  روغن برای سرخ کردن عمیق  

    سس دلخواه

    طرز تهیه:

    آبلیمو ونمک را با فلفلها توی ظرفی بریزیدوسینه مرغ را بطور اریب برش زده و برشهای مرغ را توی ظرف قرار داده و هم بزنید. به مدت ۱۵ دقیقه کنار گذاشته تا مرغ مزه دار شود. سپس توی تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار داده تا روغن داغ شود. تکه های مزه دار شده مرغ را در آرد و بعد در تخم مرغ و در آخرتوی پودر سوخاری زده و در روغن بگذارید تا سرخ و طلایی شود. سپس روی توری گذاشته وروغن اضافی آن را بگیرید. با سبزیجات و سس دلخواه تزیین و سرو کنید. 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سو بورکی

    مواد لازم برای 4 نفر

      8 تا 7 برگ خمیر یوفکای مستطیل شکل

    1 پیمانه شیر

    200 گرم پنیر سفید له شده

    2 ق س جعفری خرد شده

    2 عدد تخم مرغ

    2 /1 پیمانه روغن مایه یا کره آب شده

    100 گرم پنیر پیتزا رنده شده

    1 فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک کاسه پنیر سفید له شده، پنیر پیتزای رنده شده و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کرده، کنار بگذارید. در کاسه ای دیگر شیر، روغن و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید.

    2 کف ظرف مورد نظرتان را با مقداری روغن چرب کنید و یکی از خمیرها را داخل ظرف به حالت چروک پهن کنید و طوری که مقداری از خمیر از لبه ظرف بیرون بماند که در آخر بتوانید روی بورک برگردانید.

    3  خمیرهای دیگر را به 4 یا 5 قسمت برش دهید  سپس آنها را داخل مخلوط شیر بیندازید و  به آن آغشته کنید.

    4  نیمی از خمیرها روی خمیر داخل قالب بریزید و آنها را کاملا روی خمیر پخش کنید. مخلوط پنیر را روی آنها بریزید. مابقی تکه های خمیر را هم روی مواد قرار دهید. حالا قسمت هایی از خمیر را که از ظرف بیرون زده بود روی مواد برگردانید.

    5 ظرف را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا یوفکا ها سرخ شوند، سپس آن را از فر درآورید. بعد از آنکه کمی خنک شد، آن را به شکل مربع برش دهید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بورك پاچانگا با گوشت

    مواد لازم 2 -4 نفر

    3 ورق خمیر یوفکا 

    500 گرم گوشت چرخ‌کرد ه 

    1 عد د پیاز متوسط (نگيني خرد شود)

    2 ق س  رب گوجه‌فرنگی 

    300 گرم  پنیرپیتزا 

    100 گرم اسفناج یا برگ چغندر خرد شد ه 

    به میزان لازم نمک، فلفل، آویشن و زرد چوبه 

    2 /1 پیمانه  آب 

    2  /1 پیمانه  روغن 

    2 عدد زرده تخم‌مرغ

    1. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد از سبک شدن پیاز، گوشت چرخ کرده را اضافه و  تفت دهید.  بعد از اینکه آب گوشت کشیده شد و رنگ آن تغییر کرد، نمک، فلفل، آویشن و زردچوبه را افزوده و یکی، دو بار آن را هم بزنید، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. کمی هم آب به مواد بیفزایید و در ظرف را بگذارید تا  گوشت پخته و  آب آن کشیده شود. 

    2 روی یک سطح تمیز، یک ورق از خمیر یوفکا را پهن کنید. با آب و روغن توسط یک برس تمیز، آن را حسابی خیس کنید. حالا روی آن پنیر پیتزا بریزید. حالا ورق دوم را روی پنیر پیتزا گذاشته و مجددا با برس آن را به آب و روغن آغشته کنید. روی لایه دوم هم  کمی پنیرپیتزابریزید، سپس روی آن اسفناج‌ بریزید و خوب آن را پخش کنید. حالا ورق سوم را روی اسفناج‌ها گذاشته و لایه سوم را هم به آب و روغن آغشته کنید. حالا باید مایه گوشتی را که آماده کرده اید، به همراه پنیر پیتزا روی لایه آخر بریزید. حالا از قسمت پایین خمیر شروع به رول کردن آن کنید. رولت آماده شده را در قالب مناسب قرار داده روی آن را با زرده تخم‌مرغ و روغن چرب کنید. سینی را در فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #ماهیچه_با_عطر_سیب_و_دارچین 

    پیاز را تفت دهید تا سبک شود.. ماهیچه را اضافه کنید و همراه زردچوبه و فلفل سیاه و پودر سیر تفت دهید.. حالا به میزان لازم به ماهیچه اب اضافه کنید یک سیب درختی و دو تکه چوب دارچین و دو حبه سیر به ان اضافه کنید و به ماهیچه زمان بدهید تا کاملا بپزد.. در انتهای پخت زعفران اضافه کنید و همراه چلو نوش جان کنید...

  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شامی_کباب_کوبیده_...

    ابتدا گوشت چرخ رو بایه عدد پیاز وسیب زمینی دوبار چرخ کرده وبعد نمک وفلفل وجوش شیرین ریخته وحسابی ورز داده بعد یکساعت داخل یخچال نگه داشته وبعد از یک ساعت داخل کباب زن پلاستیکی ..یک پلاستیک انداختم ومواد گوشت رو داخل کباب زن قالب زدم وداخل روغن در تابه رژیمی با حرارت ملایم تفت دادم

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان