خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۲:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ناز خاتون  

    غذای سنتی شمالی

    مواد لازم

    بادمجان – ۱ کیلو

    گوجه فرنگی – ۵۰۰ گرم

    آب انار – ۲ لیوان

    آبقوره – نصف لیوان

    گلپر – یک قاشق سوپخوری

    نعنای خشک – یک قاشق غذاخوری سرخالی

    پیاز رنده شده – ۱ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه

    بادمجان ها را روی کباب پز کبابی می کنیم، در صورت کباب کردن در فر، بادمجان ها را در سینی فر می چینیم و سپس فر را با حرارت ۳۵۰ درجه گرم می کنیم و سینی را به مدت تقریبا” یک ساعت کف فر قرار می دهیم تا بادمجان ها کاملا” پخته شوند بعد آنها را پوست می کنیم و ریزریز می کنیم. روی گوجه فرنگی‌ها آب جوش می ریزیم و پوست آنها را می کنیم و گوشت آنها را پوره می کنیم. آب انار و آبقوره را با بادمجان خرد شده را مخلوط کرده و می گذاریم آهسته بجوشد و کاملا” به خورد بادمجان برود، بعد گلپر و نعنا و پیاز رنده شده را در آن میریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم و تکه‌های گوجه فرنگی را داخل آن می ریزیم و بهم می زنیم و در ظرف می کشیم با مغز گردو تزیین کرده سرو می کنیم

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #اسنک_باقلا_پنیری 

    مواد لازم برای۲ نفر

    باقلا سبز (تازه)  ۱ لیوان

    نان تست   ۸ عدد

    پیازچه   ۱۰ عدد

    پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده)   ۲۰۰ گرم

    ترخون   ۱ قاشق غذا خوری

    ریحان (خرد شده)   ۱ قاشق غذا خوری

    نمک    به مقدار لازم

    گلپر   ۱ قاشق مربا خوری

    پودر سیر   ۱ قاشق مربا خوری

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا در ظرفی مقداری آب و نمک را به جوش آورده و بعد باقلا را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا باقلا کاملا نرم شود.

    ۲- داخل تابه کمی کره بریزید و صبر کنید تا کره کمی داغ شود.پیازچه ها را شسته و آنها را کاملا ساطوری و ریز کنید و داخل کره تفت دهید تا سرخ شوند.

    ۳- وقتی باقلا کاملا پخته شد آن را آبکشی کرده و به همراه سبزی های خرد شده ،پودر سیر،گلپر نمک و فلفل به کره اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

    ۴- نصف پنیر موزارلا رنده شده را روی 4 عدد نان تست بریزید و پخش کنید ، مخلوط باقلا و پیازچه تفت خورده را روی نان ها بریزید سپس باقی مانده پنیر را روی باقلاها بریزید و در انتها روی مواد را با 4 نان باقی مانده بپوشانید.

    ۵- داخل تابه مقداری کره بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، اسنک ها را داخل تابه بگذارید و پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود سپس اسنک ها را داغ سرو کنید.

    سایر نکات

    1)در صورتی که ساندویج ساز دارید اسنک ها را داخل آن تهیه کنید.

    2)در صورت تمایل به جای پنیر موزارلا از پنیر پیتزا استفاده کنید.

    3)میتوانید اسنک ها را داخل فر تنوری کنید برای این کار کل نان تست را با کره چرب کنید. 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    جوجه_به_سبک_ایتالیایی

    سس مایونز : سه چهارم پیمانه

    پنیر پارمزان رنده شده : یک دوم پیمانه

    پودر سیر : سه چهارم قاشق چای‌خوری

    آرد سوخاری ایتالیایی :  سه چهارم پیمانه

    سینه مرغ، نصف شده : دو عدد (چهار تکه)

    دستور تهیه

    دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید

    سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.

    آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید.

                                                          

    تکه‌های مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید. طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند.

                                                             

    آن‌ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند.

  • ۱۶:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #رتتوئی (راتاتویی :خوراک فرانسوی Ratatouille ) 

    مواد لازم

    نصف پیاز ریز خرد شده

    دو حبه سیر ریز شده

    گوجه ی رنده شده یک پیمانه

    روغن زیتون دو قاشق خوراک خوری

    بادمجان یک عدد ورقه شده

    هویج یک عدد ورقه شده

    کدوی زرد یک عدد ورقه شده

    گوجه دو عدد ورقه شده

    چند برگ آویشن تازه

    عصاره مرغ و نمک و فلفل 

    دستور پخت

    ابتدا دمای فر را تا 190 درجه ی سانتی گراد بالا ببرید و بگذارید گرم شود. گوجه فرنگی رنده شده را کمی داخل تابه حرارت دهید تا آبش کشیده شود. سپس سیر و پیاز رنده شده را به این سس اضافه کنید. آن را با یک قاشق از روغن زیتون بهم بزنید و با فلفل و نمک کافی سس را آماده کنید. سر و ته کدوها و بادمجان را ببرید و نازک ورقه کنید. برای ورقه کردن تمام مواد رتتویی می توانید از رنده ی ورقه ای استفاده کنید که البته باید بسیار تیز باشد تا همه را با یک ضخامت ورقه کند.

    سس آماده شده را کف ظرف بریزید طوری که کف ظرف را بپوشاند. حالا به ترتیب سبزیجات ورقه شده را مانند تصویر به نوبت و از لبه ی ظرف به سمت داخل ظرف به صورت مورب و تا حدی روی هم بچینید تا ظرف پر شود. روغن زیتون باقی را روی سبزیجات بریزید و عصاره مرعتون را  بپاشید. ساقه های آویشن را جدا کنید و ریز خورد کنید و روی خوراک بپاشید. 

    حدود 1 ساعت زمان بدهید تا خوراک خوب بپزد و سبزیجات آب شان را پس بدهند و خوب پخته شوند خوب خوب . اما نه به اندازه ای که له شوند. نباید بگذارید خوراک لبه ی ظرف قهوه ای رنگ شود (یعنی بسوزد) باید ببینید که سس گوجه فرنگی دارد قُل می زند. در اخر وقتی کاملا پخته شد روش پنیر ریختم و مجددا در فر قرار دادم.

     

  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    املت قارچ 

    مواد لازم :

    ▪️تخم مرغ ۳ عدد

    ▪️گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط

    ▪️فلفل دلمه ای ۱ عدد

    ▪️پیاز ۱ عدد متوسط

    ▪️قارچ ۸ عدد متوسط

    ▪️روغن به مقدار لازم

    ▪️نمک،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم

    ▪️زعفران کمی

    طرز تهیه :

    ابتدا پیاز را با مقداری روغن سرخ می کنیم بعد از اینکه پیاز کاملاً طلایی شد زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.

    سپس فلفل دلمه ای را که نگینی خرد کرده ایم به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. گوجه ها را خرد یا رنده کرده و سپس به بقیه مواد اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل و زعفران هم میریزیم.

    در این مرحله قارچها را که ورقه ورقه کرده ایم به بقیه مواد اضافه می کنیم اضافه کردن قارچ در این مرحله این حسن را دارد که قارچ خیلی آب نمی اندازد و شکل ظاهری خود را از دست نمیدهد و خیلی کوچک نمی شود.

    بعد از اضافه کردن قارچ میگذاریم تا آب مواد کاملاً تمام شود سپس تخم مرغها را در آن شکسته و خوب به هم میزنیم بعد از اینکه تخم مرغها پخته شدند غذا آماده است.

  • leftPublish
  • ۱۶:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کلم پلو

    برنج 3پیمانه

    کلم سفید، رشته ای خردکرده 1کیلو

    گوشت چرخ کرده 300گرم

    ادویه مخلوط مخصوص پلو1قاشق مرباخوری

     رب 2قاشق غذاخوری

    دارچین ونمک وفلفل

    پیاز 1عدد متوسط خلالی

    آرد 2قاشق غذاخوری

    گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و کوفته قلقلی ریز درست کرده در آرد میغلتانیم و بعد سرخ میکنیم .در ظرفی مقداری کره و روغن مایع مخلوط کرده کلم را تفت میدهیم و ادویه و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و در آخر رب و زعفران را ریخته مخلوط میکنیم . برنج را آبکش کرده از مخلوط کلم و گوشت لابلای برنج ریخته کمی دارچین میپاشیم و برنج را دم میکنیم. میتوانیم گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت دهیم و بعد کلم را اضافه می کنیم .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پاستا پنه با سس خامه

    سینه مرغ رو خلالی خورد کردم. داخل نمک و ابلیمو استراحت دادم. تا خوب مزه دار شه. بعد برش های مرغ رو با حرارت بالا با کمی روغن تفت دادم و با فلفل سیاه و خیلی کم زردچوبه پختم. پاستا پنه رو هم جدا پختم تا خوب مغز پخت شه. مرغ رو بعد از پخت داخل فر کمی گریل کردم. دو حبه سیر رو رنده ریز کردم.

     داخل ظرف کمی تفت دادم. پنه رو ریختم با سیر مخلوط کردم. یک تفت کوچیک. فلفل دلمه قرمز خلالی هم ریختم و در اخر 3 ق خامه اضافه کردم و کمی تفت دادم مرغ را هم اضافه کردم.

    در ظرف سرو ریخته مقداری از مرغ رو واسه تزیین نگه داشتم و ریختم. پنیر پارمزان و ریحون و جعفری خورد شده رو در اخر اضافه کردم. این پاستا باید داغ داغ سرو شه. نوش جان 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۱۳   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #رولت_کوکو_سبزی_با_قالب_ریلیف_مت 

    برای 10 نفر

    مواد لازم  :

    سبزی کوکو  400  گرم  ریز

    تخم مرغ  9  عدد 

    آرد  100  گرم 

    زردچوبه  1  قاشق چای خوری 

    روغن مایع  100  میلی لیتر 

    مواد لازم برای داخل حفره های ریلیف مت :

    * آرد 2 قاشق سوپ خوری 

    * کره 3 قاشق سوپ خوری

    * تخم مرغ 2 عدد

    * آب جوش 3 قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه:

    ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده زرده ها را با آب جوش به هم می زنیم. سفیده ها را نیز جداگانه آنقدر می زنیم تا پف کند. کره را به همراه آرد با زرده مخلوط کرده و سپس سفیده را با مواد مخلوط می کنیم. می توانیم این مواد را با رنگ های مجاز به دلخواه رنگی هم بکنید. سپس با پالت مخصوص حفره های ریلیف مت را پر می کنیم.

    تمام مواد کوکو را با هم مخلوط کرده ، چند دقیقه با همزن برقی به هم می زنیم و پس از اینکه خوب با هم مخلوط شدند مواد را روی ریلیف مت که حفره هایش را پر کرده ایم پخش می کنیم. رولت را به مدت 15 دقیقه روی پنجره ی بالایی فر که از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم می پزیم.

    برای داخل رولت  هم میتونین 400 گرم پنیر خامه ای و 400 گرم تن ماهی را مخلوط کرده بین رولت می مالیم و لوله می کنیم.

  • ۱۷:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک مرغ پنیری

    مواد لازم برای۸ نفر

    پنیر چدار یا پنیر پیتزا   ۱ پیمانه

    پیازچه   ۱/۳ پیمانه

    سینه‌ مرغ   ۲ قطعه

    کره   ۱ پیمانه

    خامه‏   ۳/۴ پیمانه

    نمک   ۱ قاشق چای خوری

    بیکینگ پودر   ۳ قاشق چای خوری

    شکر   ۲ قاشق غذا خوری

    آرد   ۲ پیمانه

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا فر را با دمای 240درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. 

    ۲- آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود. 

    ۳- کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید . نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست. 

    ۴- مرغ (یا ژامبون مرغ)را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود.سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید.پیازچه را نیز ریز خرد کنید. 

    ۵- حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 

    ۶- پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند. 

    ۷- داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید. 

    ۸- حال کیک را به مدت 20تا 30دقیقه داخل فر بپزید. 

    سایر نکات

    1)در صورت تمایل کیک را با مرغ طبخ کنید. 

    2)ممکن است کیک شما تا 2یا 3بربر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد. 

    3)در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید. 

    4)این کیک را با گوشت هم میتوان پخت. 

    به جای خامه می توان از ماست یا خامه ترش یا دوغ و یا از آب غلیظ مرغ هم استفاده  کنید.

  • ۱۷:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کوفته پنیر گوشت پیازچه

    مواد لازم:

    پنیر خامه ای  225 گرم

     پنیر پارمسان  1/3 فنجان

     سس مایونز  1/2 فنجان

     گوشت قرمز فیله پخته و خرد شده  85 گرم

     پیازچه خرد شده  1/4 فنجان

    نمک به مقدار لازم

    جعفری خرد شده 1/2 فنجان

    طرز تهيه:

    درون یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، سس مایونز و پنیر پارمسان را با هم زن برقی مخلوط کنید تا اینکه خوب ترکیب شوند و بعد با گوشت و پیازچه به وسیله هم زن دستی مخلوط کنید.

    دو تکه پلاستیک بلند و تمیز را روی سطح صاف پهن کنید و روی هر کدام 1/4 فنجان برگ جعفری خرد شده را پراکنده کنید.

    مخلوط پنیر را به دو قسمت جدا کنید و هر کدام را روی هر یک از پلاستیک ها قرار دهید. انتهای پلاستیک را به یکدیگر بچسبانید و هر دوی آن ها را به شکل یک توپ در بیاورید.

    سپس به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد در صورت تمایل با بیسکوییت سرو کنید

  • leftPublish
  • ۱۷:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    اسپاگتی بلونز 

      اسپاگتی:  به مقدار لازم

     روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

      فیله چرخ شده: 50 گرم

      سس پامادوری: 30 گرم

      قارچ: 2 عدد درشت

     نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

      فلفل سبز: یک عدد متوسط

     گوجه فرنگی: یک عدد متوسط

      پیاز: یک عدد متوسط

    روش تهيه:

    یک اسپاگتی ایرانی پسند، ترکیبی از سس گوشت چرخ شده و سس پامادوری محبوب با کمی دخل و تصرف، ابتدا 50 گرم فیله چرخ شده را به همراه یک عدد پیاز متوسط بر روی حرارت ملایم تفت دهید. این کار باعث می‌شود تا هم بوی گوشت گرفته شود و هم حجم آب خود را از دست بدهد و خوش عطر شود. سپس سس پامادوری را که از قبل آماده کرده‌ایم در ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم تفت می‌دهیم. حالا زمان اضافه کردن فلفل سبز و قارچ خرد شده است. نمی‌خواهیم مواد اولیه مان تازگی شان را از دست بدهند. بنابراین پس از گذشت سی ثانیه، گوجه فرنگی خرد شده را هم اضافه کنید و به میزان دلخواه و مورد نظر نمک و فلفل را به سس اسپاگتی مان اضافه می‌کنیم. در ماهی تابه ای جداگانه اسپاگتی را که آبکش کرده‌ایم در روغن زیتون مختصری تفت داده و در بشقاب می‌کشیم و سپس اسپاگتی را نیز به آرامی روی آن ریخته و بعد از پاشیدن کمی پنیر پارمسان روی آن غذای شما آماده سرو شدن است.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پنه پریماورا

    ایتالیایی

    مواد لازم:

     پنه: به مقدار لازم

     روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

     قارچ: 3 عدد درشت

     ریحان خرد شده: 30 گرم

     گوجه فرنگی: 2 عدد درشت

     کاهو: 25 گرم

     نمک  و فلفل سیاه: به مقدار لازم

    روش تهیه:

    پس از آبکش کردن پنه، قارچ برش خورده را به مدت یک دقیقه در روغن زیتون بر روی حرارت تند شعله قرار داده سپس گوجه فرنگی را افزوده و نمک را نیز تست کرده، اضافه می‌کنیم. در این مرحله ریحان ساطوری هم اضافه می‌شود. اکنون پنه را در ماهی تابه ریخته پس از چند بار تاب دادن کاهوی تازه را افزوده و البته نمی‌گذاریم که کاهو حرارت زیادی ببیند چون همین که سی ثانیه بر روی حرارت قرار بگیرد کافی است. حالا وقت آن است که پنه‌ها را در بشقاب کشیده و با پنیر پارمسان میل کنید.

    نکته: 

    برای پختن پنه حتی الامکان از روغن و نمک استفاده شود تا هم به یکدیگر نچسبند و هم ماندگاری پیدا کنند.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #دلمه_کوکتل

    با انواع کوکتل می توانید این دلمه را تهیه کنید.

    دلمه کوکتل به عنوان دورچین، صبحانه، عصرانه و شام قابل استفاده است.

     

    مواد لازم :

     سوسیس گوشت10 عدد بزرگ

     گوشت چرخ کرده گوساله 250 گرم

    پیاز متوسط 1 عدد

    جعفری 1 قاشق غذاخوری

    قارچ200 گرم

    رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری

    کره100 گرم

    پنیر موزارلا150 گرم

    نمک و فلفلبه میزان لازم

    طرز تهیه دلمه کوکتل :

    پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. پیاز را داخل روغن تفت داده، سپس وقتی به حالت سرخ شدن رسید گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم تا بوی گوشت گرفته شود.

     

    سپس رب و ادویه ها را اضافه کرده و تفت داده تا عطر آن آزاد شود.

    فلفل دلمه ای و قارچ را نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه می نماییم. سپس جعفری را ساطوری خرد کرده و اضافه می کنیم. حرارت داده تا آب قارچ کشیده شود.

     

    سوسیس ها را طولی برش زده و داخل آن را به صورت یک بیضی خالی کرده و سوسیس های خارج شده را نیز ریز خرد کرده و به مواد گوشتی اضافه می کنیم.

    دیواره داخل و بیرون سوسیس ها را با روغن چرب کرده و یک قاشق غذاخوری از مواد داخل آن قرار داده و روی مواد را کمی پنیر پیتزا می ریزیم.

     

    فر را روی دمای 180 درجه گرم کرده کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و سوسیس ها را روی کاغذ قرار داده و طبقه وسط فر به مدت 15 دقیقه قرار داده تا پنیر آب شود. سپس کوکتل ها را سرو نمایید.

    دلمه کوکتل یک پیش غذا یا غذای بسیار ساده و شیک است که در تمامی وعده های غذایی قابل استفاده است. دلمه کوکتل یک ایده ساده است که با انواع سوسیس و با انواع مواد داخلی قابل اجرا می باشد.

    نکاتی برای پخت دلمه کوکتل :

    * مایه گوشتی که برای داخل کوکتل ها آماده می کنید با کمترین میزان روغن باشد که از کوکتل ها داخل فر بیرون نزند.

    * دلمه کوکتل به عنوان دورچین، صبحانه، عصرانه و شام قابل استفاده است.

    * با انواع کوکتل می توانید این دلمه را تهیه کنید

  • ۱۸:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت گوشت با پوره اسفناج

    طرز تهيه:  اول پوره اسفناج را اماده ميكنم تا سرد بشه تا براى لايه داخلى رولت بتونم استفاده كنم ،براى اينكار به يك فنجون اسفناج بخارپز احتياج داريم تا ان را با دوتا سه ق غ شير مخلوط كنيم و نمك و فلفل بزنيم و روى حرارت بذاريم و به بزنيم تا يكدست شده و شير هم بخار بشه ،اول دو ق غ شير بريزيد اگر خشك بود يك قاشق ديگر را اضافه كنيد جون پوره ما نبايد شل باشدوقتى اماده شد نوك ق چ كره اضافه كنيد و حرارت را خاموش كنيد وبذاريد خنك بشه ،يك ماهيتابه بزرگ را انتخاب كرده و دو سه تا هويج و يك پياز بزرگ وسه قاشق رب گوجه و دوليوان اب و كمى روغن و نمك وفلفل را درون ان اول ريز كنيد وبعد بذاريد اهسته بجوشه ،سر ماهيتابه را بذاريد كه سريع تبخير نشه و امابراى وسط رولت به دو تا تخم مرغ ابپز احتياج داريم كه ان را هم اماده ميكنيم و اما ميريم براى درست كردن رولت ؛ 

    اول كاغذ روغنى را روى تخته كارپهن ميكنيم و در يك كاسه تمييز دوبسته گوشت جرخكرده كم جرب ،١/٣پيمانه اردنخود ،نمك ،فلفل ،دارچين و زردجوبه،دو عدد تخم مرغ ( چون پوره روى گوشت ميجينيم خودش رو ول نكنه)،پياز متوسط رنده شده كه ابش راگوفته ايم و ١/٣پيمانه شير را

    خوب باهم مخلوط كرده و انقدر ورز ميديم تا كاملا حالت چسبندگى پيدا كنه ، حالا گوشت اماده را روى كاغذ روغنى به صورت مستطيل و به قطر يك سانت ميچينيم و روى ان قشر نازك پوره اسفناج ووسط تخم مرغ هاى برش خورده و بعد دو طرف گوشت را بهم ميرسونيم بايد بادقت انجام بديم تا منفذى نمونه و بعد اهسته داخل سسى كه در حال جوش هست ميذاريم درب ماهيتابه را گذاشته و بعد از جوش امدن حرارت را كم كرده تا رولت اماده شود و از سس غليظ بعد از برش دادن رولت براى روى برش هاى رولت ميريزيم دوست داشتيد از هويج و پياز داخل سس هم استفاده كنيد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورش قیمه آلبالو 

    گوشت و پیازو تفت میدیم ومیزاریم بپزه بعد لپه ای رو که از قبل خیسوندیم و پختیم اضافه میکنیم و در نهایت آلبالوها رو تفت میدیم و با مقداری شکر به خورش اضافه  مبکنیم و میزاریم جا بیفته .توی این خورش فقط از زعفرون استفاده میشه.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پاپ ﻛﻮﺭﻥ ﻣﺮغ

    1- ﻓﻴﻠﻪ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﻄﻌﺎﺕ ﻛﻮﭼﻜﺘﺮ ﺗﻘﺴﻴﻢ ﻛﻨﻴﺪ. ﺳﻌﻲ ﻛﻨﻲ ﻗﻄﻌﺎﺕ ﻫﻢ ﺷﻜﻞ ﻭ ﻫﻢ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺑﺎﺷﻪ.

    2- ﺩﺭ ﻳﻚ ﻇﺮﻑ ﻳﻚ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﺁﺏ ﭘﻴﺎﺯ+ ﺭﺑﻊ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺩﻡ ﻛﺮﺩﻩ+ ﺭﺑﻊ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﺁﺑﻠﻴﻤﻮ+ 3ﺣﺒﻪ ﺳﻴﺮ ﺭﻧﺪﻩ ﺭﻳﺰ ﺷﺪﻩ+ ﻳﻚ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﻱ ﻧﮕﻴﻨﻲ+ ﻣﻘﺪﺍﺭﻱ ﻧﻤﻚ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﻴﺎﻩ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ.

    3- ﻓﻴﻠﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻮﺍﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻳﺪ ﻭ2 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﺑﺪﻳﺪ.

    4- ﺑﻌﺪ ﺍﺯ 2 ﺳﺎﻋﺖ ﻧﺼﻒ ﻟﻴﻮﺍﻥ ﺧﺎﻣﻪ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍً 2 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﺑﺪﻳﺪ.

    5- ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﻓﻴﻠﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﭘﻮﺩﺭ ﺳﻮﺧﺎﺭﻱ ﻭ ﺁﺭﺩ ﺳﻔﻴﺪ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺥ ﻛﻨﻴﺪ.

    6- ﭘﺎﭖ ﻛﻮﺭﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺳﺮﺥ ﻛﺮﺩﻥ ﺩﺭ ﺳﺒﺪ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻳﺪ ﺗﺎ ﺭﻭﻏﻦ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺁﻥ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﺸﻪ.

    7- ﺳﺲ ﻫﻤﺮﺍﻩ: (3ﻕ ﻣﺎﺳﺖ ﭘﺮﭼﺮﺏ+1ﻕ ﺳﺲ ﻣﺎﻳﻮﻧﺰ+2ﻕ ﺳﺲ ﻛﭽﺎﭖ ﺗﻨﺪ+ ﭘﻮﺩﺭ ﺳﻴﺮ+ ﻳﻚ ﺧﻴﺎﺭ ﺷﻮﺭ ﺭﻧﺪﻩ ﺭﻳﺰ ﺷﺪﻩ) ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﺪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺗﻮ ﻣﻴﻜﺴﺮ ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۱:۵۳   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پیراشکی کالباس گل رز

    🌹 مواد لازم:

    فلفل دلمه ای       به میزان لازم

    ژامبون               به میزان لازم

    خیار شور            به میزان لازم

    شکر                 ۱ قاشق غذاخوری

    روغن مایع          ۱ چهارم لیوان

    نمک                   نصف قاشق چایخوری

    خمیر مایه           ۱ قاشق غذاخوری

    شیر                  نصف لیوان

    بیکینگ پودر         ۱قاشق غذاخوری

    ماست                نصف لیوان

    آرد                   ۲ و نیم لیوان

    گوجه فرنگی        به میزان لازم

    🌹 طرز تهیه:

    جهت تهیه پیراشکی کالباس در ابتدای آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و ۲ بار الک کنید تا هواخورده و سبک شوند.ماست و شیر و روغن را مخلوط کرده و با همزن خوب بزنید تا یکنواخت شوند.

    شیر را بجوشانید و اجازه دهید کاملا ولرم شود و بعد پودر خمیر مایه را با آن مخلوط کرده و ۱۵دقیقه در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاید. سپس آن را به همراه شکر به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط کرده و ۳ دقیقه به آنها استراحت دهید. مخلوط آرد را کم کم به مواد افزوده و خوب مخلوط نمائید، با کمک دست تان به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.

    سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید، روی کاسه را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و به مدت ۱ ساعت خمیر را استراحت دهید تا حجمش ۲ برابر شود.

    پس از مدت زمان لازم خمیر را روی سطح کار که آرد پاشیده اید قرار دهید و خمیر را بسیار نازک پهن کنید سپس نوارهای پهن مستطیل شکلی از خمیر ببرید.

    فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید و اجازه دهید داخل توری کاملا روغنش برود. خیار شور را نگینی خرد کرده و هر ژامبون دایره شکلی را از وسط نصف کنید.

    قسمت پایینی هر خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و روی آنها خیار شور، فلفل دلمه ای و ژامبون قرار دهید، لایه بالایی خمیر را روی لایه پایین برگردانید سپس به شکل گل رز رول کنید.

    رزهای خمیری را پس از آماده شدن در روغن فراوان سرخ کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۱:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خوراک_مرغ_و_سبزیجات_رژیمی 

    مجموعه: غذاهای رژیمی

    ⭕️ پروتئین و سبزیجات، ترکیبی برای لاغر شدن

    ترکیب پروتئین و سبزیجات به همراه سسی فوق العاده خوش طعم. همانطور که می دانید پروتئین در کاهش وزن نقش موثری دارد و وقتی در کنار سبزیجات که دارای فیبر هستند قرار می گیرد ترکیبی کاملا سالم، برای کسانی که سعی در کاهش وزن دارند را تشکیل می دهند.

     

    🍀 خوراک مرغ و هویج به همراه سس لیمو و کره ترکیبی برای لاغر شدن

    خوراک مرغ و هویج به همراه سس لیمو و کره

    🌿 مواد لازم خوراک مرغ و سبزیجات:

    روغن کانولا   یک قاشق غذاخوری

     گوشت سینه مرغ، بدون استخوان، بدون پوست   170 گرم

     نمک، جدا شده  سه چهارم قاشق چایخوری

     فلفل سیاه، جدا شده  سه هشتم قاشق چایخوری

    هویج خلال شده  340 گرم ( حدود 2 فنجان )

    موسیر خرد شده  سه قاشق غذاخوری

    آویشن تازه خرد شده  یک قاشق غذاخوری

    سرکه سفید  نصف فنجان

    عصاره مرغ بدون نمک  یک فنجان

    کره  دو قاشق غذاخوری

    برگ جعفری خرد شده تازه  دو قاشق غذاخوری

    آب لیمو  یک و یک دوم قاشق چایخوری

    🌿 طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات:

    فر را تا دمای 400 درجه گرم کنید.

    یک ماهی تابه مخصوص فر را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. به ماهی تابه روغن اضافه کنید. روغن را بچرخانید تا همه ماهی تابه چرب شود. روی گوشت مرغ یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل بریزید.

    مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید. 4 دقیقه و یا تازمانی که یک طرفش قهوه ای رنگ شد بپزید. مرغ را برگردانید، سپس ماهی تابه را درون فر قرار دهید، در دمای 400 درجه به مدت 8 دقیقه بپزید و بعد از پختن مرغ را از ماهی تابه خارج کرده و داخل فر گرم نگه دارید.

    در حالی که مرغ پخته می شود، هویج ها را در یک بخارپز سبزیجات بچینید، و به مدت 7 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بخارپز کنید. هویج ها را از بخارپز خارج کنید، یک چهارم قاشق چایخوری نمک روی آن ها بریزید.

    ماهی تابه را روی حرارت متوسط رو به بالا برگردانید، موسیر و آویشن را اضافه کنید، به مدت یک دقیقه بپزید. سرکه را اضافه کنید، آن را به جوش بیاورید طوری که نصف آن تبخیر شود، عصاره مرغ را اضافه کنید، آن را به جوش بیاورید، و به مدت 5 دقیقه پختن را ادامه دهید، شعله را کم کنید. کره را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مرتب آن را هم بزنید تا کاملا آب شود.

    ماهی تابه را از روی شعله بردارید. یک چهارم نمک و یک هشتم فلفل باقی مانده را اضافه کنید، جعفری و آب لیمو را نیز همینطور، و خوب بهم بزنید. هویج ها را به صورت مساوی بین 4 ظرف تقسیم کنید، رویشان مرغ بگذارید. با قاشق سس را روی مرغ ها و هویج ها قرار دهید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    میگو زعفرانی با نخود سبز

    📢 با دریافت دوز بالای امگا‌3 می‌توانید افسردگی را درمان کنید‌. میگو هم سر‌شار از امگا‌3 است.  کسانی که گوشت قرمز نمی‌خورند باید از میگو به‌عنوان یک جایگزین مناسب استفاده کنند. کسانی که کم‌خونی ناشی از فقر آهن دارند می‌توانند با خوردن 100‌گرم میگو تا‌حدودی این نیاز را بر‌طرف کنند. ‌کم‌خونی شدید باعث به‌وجود آمدن حالت خستگی و رخوت می‌شود حال اینکه با خوردن میگو می‌توان این رخوت را از بدن دور کرد. 

    📢زعفران هم که از قدیم به‌عنوان یک ماده شادی‌آور شناخته می‌شده. زعفران می‌تواند به از‌بین بردن افسردگی کمک کند و باعث نشاط و سرزندگی شود. همچنین جریان خون را رقیق می‌کند‌ و در تقویت حافظه هم نقش موثری دارد. ویتامین‌B6 موجود در زعفران در تشکیل سلول‌های خونی و آرامش اعصاب هم  موثر است. البته بیماران قلبی بهتر است با مشورت پزشک از زعفران استفاده کنند. اما در‌باره نخود سبز هم می‌توان گفت به‌دلیل داشتن ویتامین‌های خانوادهB مثل1‌B و2‌B و3 B منبع خوبی برای سوخت‌وساز چربی‌ها و البته به دست آوردن انرژی است. نخود سبز آهن هم دارد که به فقر آهن و کم‌خونی کمک می‌کند. ویتامینC موجود در نخودسبز هم می‌تواند جلوی تخریب سلول‌های تولید‌کننده انرژی را ‌به‌وسیله رادیکال‌های آزاد بگیرد.

    مواد لازم

    میگو: 300‌گرم 

    نخود سبز: نصف پیمانه 

    پیاز: یک عدد

    سیر: یک حبه 

    زعفران دم‌شده: یک قاشق غذا‌خوری روغن‌زیتون: یک قاشق غذا‌خوری 

    نمک و فلفل: به اندازه کافی

    طرز تهیه

    1-میگو را برای 5‌دقیقه در آب بجوشانید.

    2-حالا با پیا‌ز و سیر رنده شده تفت دهید.

    3-زعفران، نمک، فلفل و نخود را هم اضافه کنید‌ و بگذارید حدود 10‌دقیقه روی حرارت کم بپزد. بعد از 10دقیقه شام سبک، راحت، مغذی و شادی‌آور شما آماده است

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #خوراک_تاکو

    گوشت چرخ کرده:500 گرم

    پیاز:1 عدد درشت

    لوبیا چیتی: 1 و 1/2 پیمانه

     ذرت:1 پیمانه

    گوجه فرنگی خرد شده 1و 1/2 پیمانه

    گوجه فرنگی خشک: 1 پیمانه

    فلفل سبز چیلی (من از کنسرو استفاده کردم): 1پیمانه

    ادویه تاکو : 1 قاشق چای خوری

    هالاپینو :1 عدد بدون تخم

    اب:3 پیمانه

     نمک:1 قاشق چای خوری

    برای روی خوراک :

    پنیر رنده شده ( من چدار و موزارلا استفاده کردم)

    اوکادو

    چیپس ذرت

    خامه ترش

    برای 8-10 نفر

    طبق معمول من به جای گوشت چرخ کرده از گوشت چرخ کرده گیاهی کرن  استفاده کردم.  شرکت کرن محصولات گوشتی متنوع گیاهی زیادی داره که از نوعی قارچ خزه ای تهیه میشه و به قدری شبیه گوشت هستند که باور نکردنی هست. داخ غذاها  به هیچ عنوان قابل تشخیص نیست که گیاهی هست. با این محصول میتونید اکثر غذاهای گوشتی رو درست کنید با همون مزه و شکل

    این گوشتهای گیاهی درصد چربیشون نسبت به گوشت حیوانی 0 یا خیلی کم هست  و اینکه دارای  پروتئین بیشتری  نسبت به گوشت حیوانی هستند و از فیبر بالایی برخوردارند.

    پیاز رو خرد کنید و در مقدار خیلی کمی روغن چند تانیه تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک بشه

    گوشت رو اضافه و تفت بدید تا وقتی که پیاز خوب نرم بشه ادویه تاکو رو اضافه کنید و تفت بدید ، فلفل هالاپینو رو حلقه حلقه کنید تخم شکم فلفل رو خوب تمیز کنید .حالا همه مواد رو باهم بریزید داخل قابلمه روش 3 پیمانه اب بریزید و در ظرف رو بزارید تا بجوش بیاد و بعد حرارت رو کم کنید  و بزارید به مدت 40 دقیقه اروم بجوشه و جا بیوفته

    بعد با پنیر و اوکادو خامه ترش و سرو کنید . میتونید کمی هم روی خوراکتون چیپس خورد شده ذرت بریزید.. نوش جان

    🍴🍝

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان