خانه
55.6K

طرز تهیه لیدی فینگر(بیسکویت مخصوص تیرامیسو)

  • ۱۱:۳۰   ۱۳۹۳/۱/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    واسه صرفه جویی خیلی خوبه چون این بیسکویت گرونه و به صرفه نیست خریدنش

    روش اول:
    این دستور در واقع‌‌ همان دستور شیرینی لطیفه است؛ فقط برخلاف آن باید اجازه دهید بیسکوئیت لیدی فینگر خشک شود.

    مواد لازم برای ۲۰ عدد بیسکوئیت
    تخم مرغ: ۳ عدد
    شکر: ۷۰ گرم
    وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
    آرد: ۷۰ گرم
    نشاسته ذرت: ۲۵ گرم یا ۱ قاشق غذاخوری
    بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
    شکر برای روی بیسکوئیت: به مقدار دلخواه
    اسانس پرتقال یا اسانس مورد نظر: ۳ تا ۴ قطره (به دلخواه)

    طرز تهیه:
    مرحله ۱ - زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده‌ها را با نصف از شکر و نصف از وانیل با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد.

    مرحله ۲ - زرده‌ها را با مابقی شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. در صورت تمایل اسانس را در این مرحله افزوده و ۱ تا ۲ دور هم بزنید.

    مرحله ۳ - آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را که الک کرده‌اید به مخلوط زرده افزوده و هم بزنید در صورتیکه مایه سفت بود کمی از سفیده را اضافه کرده و مخلوط کنید.

    مرحله ۴ - سفیده را افزوده و به صورت دورانی با لیسک ۵ تا ۶ دور هم زده تا مواد مخلوط شوند، اگر مواد را خیلی بزنید مایه شل می‌شود.

    مرحله ۵ - کف قالب مستطیل یا سینی رولت را با کاغذ پوستی بپوشانید، مایه را در قیف ریخته و با سری بزرگ یا شکوفه بزرگ روی کاغذ باندازه ۱۰ سانت بریزید.

    مرحله ۶ - قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید، بعد از پخت وقتی بیسکوئیت‌ها کمی از داغی افتادند روی آن‌ها مقداری شکر ریخته و اجازه دهید تا کاملا سرد شده و خشک شوند، سپس در نایلون تمیز نگهداری کنید.

    نکات:
    *بعد از پخت و سرد شدن بیسکوئیت باید اجازه دهید تا کاملا خشک شوند و سپس بسته بندی کرده و برای دسر‌ها (تیرامیسو، شارلوت، ترایفل...) مورد استفاده قرار دهید.
    *برای تهیه لیدی فینگر شکلاتی ۲ قاشق از آرد را کم کرده و ۲ قاشق پودر کاکائو جایگزین کنید.

    طرز تهیه لیدی فینگر(بیسکویت مخصوص تیرامیسو)

    روش دوم

    مواد لازم:
    تخم مرغ: ۴ عدد
    شکر: ۱۰۰ گرم
    آرد: ۱۰۰ گرم
    وانیل: نصف قاشق چای خوری
    بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    ۱) ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا می‌کنیم. سپس سفیده‌ها را داخل ظرفی گود که از خشک و تمیز بودن آن مطمئن هستیم می‌ریزیم و با درجه تند همزن برقی شروع به هم زدن آن‌ها می‌کنیم.

    ۲) وقتی که سفیده‌ها را کاملا پف دادیم شکر را به همراه وانیل خیلی آرام به مواد اضافه می‌کنیم و آن قدر هم می‌زنیم تا فومی شکل شود. همین طور که به هم زدن ادامه می‌دهیم زرده‌ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام مواد را ۳۰ ثانیه مخلوط می‌کنیم.

    ۳) پس از اینکه زرده‌ها تمام شدند، همزن برقی را کنار گذاشته و آرد را که از قبل با بکینگ پودر مخلوط کرده و ۳ بار الک کرده‌ایم، در ۳ مرحله متوالی به مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک به شکل دورانی به خورد تخم مرغ‌ها می‌دهیم.

    ۴) مایه را در قیف ریخته، داخل سینی روی کاغذ روغنی پهن می‌کنیم و به شکل لوله‌ای به قد ۶ تا ۷ سانتی متر از مایه روی کاغذ می‌گذاریم. ابعاد لیدی فینگر‌ها تقریبا باید به اندازه یک شیرینی زبان باشد.

    ۵) سینی را به مدت ۲۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و وقتی بیسکویت‌ها کمی طلایی رنگ شدند آن‌ها را از فر خارج می‌کنیم.
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۲۰/۱/۱۳۹۳   ۱۱:۳۹
  • leftPublish
  • ۱۱:۵۹   ۱۳۹۳/۱/۲۰
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    تیرامیسو رو چجوری درست میکنن:؟
  • ۱۲:۰۴   ۱۳۹۳/۱/۲۰
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    عزیزم تیرامیسو 2 راه داره واسه درست کردن یکی با لیدی فینگر و دیگری با کیک اسفنجی، کدوم رو شما میخوای دوستم؟؟؟
  • ۱۲:۱۱   ۱۳۹۳/۱/۲۰
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    تیرامیسو یا Tiramisu
    این تیرامیسو با کیک اسفنجی هست
    تیرامیسو در واقع یه کیک یا دسر ایتالیایی هست که بین ایرانیها خیلی طرفدار پیدا کرده، هم بصورت کیک و هم بصورت دسر میشه درستش کرد، مزیت کیکش به اینه که مثل دسر تیرامیسو خیلی سنگین نیست چون بیشتر بافتش کیک هست .
    در بعضی از رسیپی های تیرامیسو تخم مرغ استفاده شده و در بعضی ها بدون تخم مرغ هست(لازم بذکر هست که بیش از ۵۰ نوع دستور تیرامیسو داریم)
    ترکیبات اصلی تیرامیسو اینا هستن : قهوه اسپرسو ، پنیر ماسکارپونه ، خامه فرم گرفته ، لیدی فینگر ( یا کیک اسفنجی ) و پودر کاکائو . حالا با توجه به ذائقه های مختلف این مواد کم و زیاد شدن .

    مواد لازم:
    کیک اسفنجی
    خامه فرم داده شده ۱۵۰ گرم
    پنیر ماسکارپونه  یا پنیر خامه ای یک بسته ۱۰۰ گرمی ( پنیر خامه ای کاله بهتر جواب میده ولی چون من این پنیر رو پیدا نکردم از پنیر خامه ای پاک استفاده کردم )
    شکر ۳ قاشق غذاخوری
    وانیل شکری نصف قاشق مرباخوری ( یا وانیل خالص 1/4 ق م )
    نسکافه ۱ قاشق غذاخوری پر
    شکر ۲ قاشق غذاخوری پر
    آبجوش یک چهارم پیمانه
    شکلات قهوه ای به مقدار لازم ( تقریبا ۱۵۰ گرم )
    پودر کاکائو به مقدار لازم
    شکلات رنده شده برای تزیین در صورت تمایل

    طرز تهیه لیدی فینگر(بیسکویت مخصوص تیرامیسو)

    طرز تهیه :
    * ابتدا کیک اسفنجی رو درست کنید و از وسط برش بدین .
    کسانی که قالب فلزی ندارن می تونن از قالبهای یکبار مصرف هم استفاده کنن ( برای خرید اینجا رو کلیک کنید ) .
    * با یه چاقو دور تا دور کیک رو آزاد کنید .
    * با چاقو کاغذ رو ببرید و کیک رو از کاغذ جدا کنید .
    * از وسط برش بزنید ( از چاقوهای لیزری استفاده کنید ) .
    * اجازه بدین کیکتون ۴ ساعت توی هوای آزاد بمونه تا کمی خشکتر بشه . فقط حواستون باشه که جای گرم نذارید چون برای کیکتون از تخم مرغ استفاده کردید .
    * سپس ۱ قاشق نسکافه و ۲ قاشق شکر رو داخل آبجوش ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و اثری از دانه های شکر نمونه و بعد اجازه بدین که قهوه کاملا خنک بشه .
    * پنیر خامه ای رو با همزن بمدت یکی دو دقیقه هم بزنید .
    * سپس خامه فرم گرفته و3 ق س شکر و وانیل رو اضافه کرده و مجددا هم بزنید .
    * کیک رو روی سینی قرار داده و با قلمو روی اون رو قهوه بمالید .
    * بعد از مایه پنیر و خامه روی کیک بریزید و با پالت صاف کنید
    * کیک دوم رو قرار داده و مجددا" قهوه رو با قلمو روی کیک بمالید .
    * سپس بقیه مایه پنیر خامه ای و خامه رو روی کیک ریخته و با پالت دورتادور کیک رو کمی صاف کنید . لزومی نداره خیلی صاف بشه . در همین حد کافیه .
    *  در مورد شکلاتهای نقاشی شده قبلا در این پست دیدید ( لطفا کلیک کنید ) . پس دوباره توضیح نمی دم و به عکس بسنده می کنم .
    * ارتفاع شکلاتها نیم سانتیمتر از کیکمون بلندتر خواهد بود پس به این نکته توجه کنید . یعنی ارتفاع کیک رو اندازه بگیرید و هر چقدر شد بعلاوه نیم سانتیمتر کرده و زرورق ها رو با این عرض برش بدین .
    * نکته : بقیه مراحل رو ۲۴ ساعت بعد انجام بدید و تا اونموقع کیکتون رو توی یخچال قرار بدین .
    * پودر کاکائو رو روی کیک الک کنید .
    * بعد شکلاتهای نقاشی شده ی خوشگل رو دور تا دور کیک بچینید .
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۲۰/۱/۱۳۹۳   ۱۲:۱۲
  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۳/۱/۲۰
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    مرسی یادم دادی دوستم
  • ۱۲:۱۷   ۱۳۹۳/۱/۲۰
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    تیرامیسو یا Tiramisu
    این تیرامیسو با بیسکویت لیدی فینگر یا همون لطیفه خودمونه

    مواد لازم:
    بیسکویت لیدی فینگر 
    خامه فرم گرفته 300 گرم
    پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه  200 گرم
    شکر 6 ق غ
    وانیل شکری نصف ق م ( یا وانیل خالص 1/4 ق م )
    نسکافه 2 ق غ پر
    شکر 4 ق غ پر
    آبجوش یک سوم پیمانه
    پودر کاکائو به مقدار لازم 

    طرز تهیه لیدی فینگر(بیسکویت مخصوص تیرامیسو)

    طرز تهیه :
    * یه توضیحی همین اول بدم ، از آنجاییکه ذائقه ها با هم فرق داره و ممکنه یکی دسر شیرین دوست داشته باشه و یکی کم شیرین و ... پس بمرور می تونید مقدار غلظت قهوه و شکر و کرم وسط این دسر رو با توجه به ذائقه تون تغییر بدین .
    * ابتدا دو قاشق نسکافه و چهار قاشق شکر رو داخل آبجوش ریخته و هم بزنید تا کاملا حل بشن.
    * بعد اجازه بدین قهوه خنک بشه .
    * نکته : در صورت تمایل می تونید از کافی میکس غلیظ هم استفاده کنید .
    * پنیر خامه ای رو با همزن یک دقیقه هم بزنید .
    * بعد خامه فرم گرفته رو اضافه کنید . 
    * سپس شکر و وانیل رو اضافه کرده و با همزن بمدت یک دقیقه دیگه هم بزنید .
    * نکته : بهتره شکر دانه ریز بریزید .
    * خوب ، مواد وسط تیرامیسو به همین راحتی آماده شد .
    * این یه بسته بیسکویت لیدی فینگر  هست که برای تهیه این دسر باید ازش استفاده کنیم .
    * بیسکویت رو داخل محلول قهوه فرو برده و بلافاصله در آورده و داخل ظرفمون می چینیم.
    نکته : 
    دقت کنید که کافیه بیسکویت یک لحظه داخل قهوه فرو برده بشه و قرار نیست که داخل قهوه خیس بخوره .
    * کرم تیرامیسو رو داخل قیف ریخته و روی بیسکویت ها رو پوشش میدیم (اینکارو میتونید با قاشق هم انجام بدین)
    * اینکارو بایستی لایه به لایه انجام بدیم تا هم بیسکویت و هم کرم اون تموم بشه .
    * لایه آخر با کرم پوشونده می شه.
    * و بعد روشو با پالت یا قاشق صاف می کنیم .
    * و بمدت 6-5 ساعت در یخچال قرار می دیم .
    * موقع سرو از یخچال در آورده و روی اون پودر کاکائو الک می کنیم.
    * تیرامیسو آماده هست ولی اگه میخواید تزیین شکیل تری داشته باشید میتونید روی تیرامیسو شابلون  قرار بدین و بعد روی اون پودر قند الک کنید و بعد از اتمام کار شابلون رو از روی دسر بردارید .
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۲۰/۱/۱۳۹۳   ۱۲:۱۷
  • leftPublish
  • ۱۲:۲۱   ۱۳۹۳/۱/۲۰
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    زیباکده

    pari san : 
    مرسی یادم دادی دوستم

    زیباکده
    خواهش میکنم عزیزم، امیدوارم درست کنی و لذتشو ببری
    من آموزش هر دورو براتون گذاشتم، یادت باشه ک اگر تیرامیسو با کیک اسفنجی بود ک میشه "تیرامیسو" اما وقتی با بیسکوئیت لیدی فینگر درست کردی میشه "دسر تیرامیسو" ک اصل این دسر با بیسکوئیت لیدی فینگر هستش
  • ۱۲:۳۶   ۱۳۹۳/۱/۲۰
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    دلم ضعف رفت به خداااا
  • ۱۵:۰۴   ۱۳۹۳/۱/۲۰
    avatar
    یکی تا
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
    وااااااااااااااااااااااااااای منم دلم خواست
  • ۰۵:۳۸   ۱۳۹۳/۱/۲۱
    avatar
    ياقوت
    یک ستاره ⋆|2204 |1160 پست
    دهنم پر از آب شد.
  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۳/۱/۲۷
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان