خانه
1.19M

من شما را به چالش دعوت میکنم!

  • ۱۰:۵۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    درود و سلام بر همه  دوستان و همراهان 

    من اينجا يه صفحه چالش ايجاد كردم تا دوستان رو به چالش هاي مختلف دعوت كنيم،تا هر روز برگ جديدي از پتانسيل هاي نهفته خود را رو كنيم و حس طنز و شوخ طبعي هميشگي دوستان گسترش پيدا كنه 

    فقط چند مورد :

    1- سعي كنيم چالش ها در حد عرف باشه و كسي معذب نشه براي انجام دادنش.

    2- هر كسي رو كه دوست داشتيد مي تونيد به اين چالش ها دعوت كنيد.

    3- سعي كنيم چالش ها ابتكاري و خلاق باشه تا لذت بيشتري ببريم.

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۶/۵/۱۳۹۸   ۱۸:۳۷
  • leftPublish
  • ۱۱:۵۹   ۱۳۹۵/۸/۹
    avatar
    arnina
    دو ستاره ⋆⋆|3419 |2289 پست
    الهام جون من فکر میکنم دعوت شده ها هم باید دو مرتبه سوال خودشون رو مطرح کنند دیگه ...اینطور نیست ؟ با این حساب منتظر سوال جدید مونا و آهو و محسن هم هستیم . با دعوت شده های جدیدشون .
  • ۱۲:۰۶   ۱۳۹۵/۸/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    زیباکده
    arnina : 
    مرسی از مونا به خاطر پاسخگویی به موقع .
    تو سریال معمای شاه . آقای دکتر رو دمپختکش خورشت سبزریخت که احتمالا یا قورمه سبزی بوده یا خورشت کرفس .
    مرسی .
    البته این دلیل نمیشه که آهو و محسن جواب ندن . احتمال داره تو خانواده ی شما . دمپختک رو یه جور دیگه بپزن . پس پاسخگو باشید لطفا .
    مونا جون دمپختک گوجه ای شما خورشتش چیه ؟
    زیباکده

    عزيزم خورشتي نداره گلم غذاي مورد علاقه برادرم هست و دوست نداره هيچ گونه گوشتي در اون ريخته باشه و حتما با برنج بومي كه ما توي اصفهان برنج لنجون داريم ترجيحا درست بشه 

    غذاي ساده و خوشمزه 

  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۵/۸/۹
    avatar
    arnina
    دو ستاره ⋆⋆|3419 |2289 پست
    وقتی دخترهای من کوچیک بودن .من با آب گوشت و گوجه فرنگی همین دمپختک شما رو میپختم که هم نرم بود و هم خوشمزه که بچه ها راحت بخورند . البته فکر میکردم مخترعش خودمم . .
  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۵/۸/۹
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست

    خب من از هر کسی که می دونه می پرسم. لطفا کسی جواب مرا بدهد:
    چرا بعضی وقتا یه جاهاییمون درد می گیره. مثلا توی بدنمون چه اتفاقی میفته؟ کلا درد فیزیکی چیه؟ مسکن چیکار می کنه؟

    ویرایش شده توسط فرک (Ferak) در تاریخ ۱۰/۸/۱۳۹۵   ۱۱:۲۱
  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۵/۸/۹
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست
    باز یه سوال دیگه از هر کسی که بلده:
    امواج چجوری صدا رو جابه جا می کنن. مثلا امواج رادیوویی. ما یه موج مشخص رو می گیریم. امواج چجوری منتقل میشن؟
    علمی جواب ندین ها. طول موج و دستگاهها و اینا رو خودم سرچ کردم می دونم. درکش نکرده. اگه کسی به زبان ساده می تونه بگه ممنون میشم.
  • leftPublish
  • ۰۱:۴۳   ۱۳۹۵/۸/۱۰
    avatar
    محسن 125
    کاربر فعال|646 |235 پست
    زیباکده
    elham khajoi : 
    زیباکده

    زیباکده

    خوب اینطوری که دوره ها رو تقسیم بندی کردی فقط یه دوره خوب بوده پس چرا میگی دوره بعدی احتمالا خوب بشه میخوام بدونم دلیلیت چیه ؟!

    زیباکده

    ببین توی تمام دنیا ...بعد از یع افت سنگین اقتصادی ....غالبن یع دوره شکوفایی شکل میگیره 

    بنظر من در چند تیپ شرایط هست که یک کشور دچار رکود اقتصادی میشه 

    1-عدم جایگاه درست در روابط بین اللملی 

    مثل : دوران تحریم ...چند وقت پیش 

    2-  تولید ناخالص ملی هر کشور ...نسبت به جمعیت اون کشور میشه ...در آمد سرانه 

    که این عدد اگر پایین باشه اصلن خوب نیست (از ویکی پدیا کپی کردم که حق مطلب ادا بشه)

    "برای محاسبه درآمد سرانه تولید ناخالص داخلی کشور را بر جمعیت تقسیم کرده عدد به دست آمده درآمد سرانه کشور است.

    برای محاسبه تولید ناخالص داخلی دو روش وجود دارد یکی استفاده از ارزش اسمی نرخ ارز است. یعنی تولیدات یک سال کشور در بازار جهانی چه میزان ارزش داشته‌اند. روش دیگر استفاده از روش برابری قدرت خرید است. معنی برابری خرید این است که چه مقدار پول در کشور ایکس قدرت خریدی به اندازه همان مقدار در دیگر کشورها دارد. سازمان ملل، بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول و کتاب واقعیت‌های جهان سیا هر دو آمار را با هم ارائه می‌دهند.

    برای مثال تولید سرانه ایران بر اساس آمار صندوق بین‌المللی پول در سال ۲۰۱۳ معادل ۴۷۶۳ دلار (رتبه ۱۰۲ دنیا) بر اساس ارزش اسمی بوده‌است اما بر مبنای قدرت برابری خرید درآمد سرانه ۱۶۱۶۵ دلار (رتبه ۷۱ دنیا) بوده‌است."

    3-کم شدن گردشگر ...یعنی بغیر از درامد نفتی و مشتقات و گاهی صادرات غیر نفتی  ...درامد ارزی نداریم 

    4-سود و نرخ بالای بهره های بانکی 

    5-عدم ثبات ارز های خارجی در بازار داخلی 

    و خیلی مسائل دیگه 

    الان از اون موارد فوق ..اگه دقت کنی ...در حال درمان و بهبودیه ...این بود که من 20 سال اینده رو با شرایط امروز 

    ارزیابی کردم  

  • ۰۱:۵۸   ۱۳۹۵/۸/۱۰
    avatar
    محسن 125
    کاربر فعال|646 |235 پست
    زیباکده
    arnina : 

    و اما سوال بنده :
    دمپختک چیست . ؟
    مونا مونا. محسن و آهو لطفا با نکات ریز و درشتش دستور پخت دمپختک رو بدید .
    تو سریال معمای شاه . خواهر دکتر واسش دمپختک آورد اونم در قابلمه رو باز کرد یه جور پلوی زرد رنگ بودش . همون کته است یا یه جور دیگه پخته میشه .

    زیباکده

    ضمن تشکر بخاطر دعوت از اینجانب :)

    (فک کنم منم بلدم لفظ قلم صحبت کنم ها:)

    والا آرنینا ...ما تو خونمون دمپختک به کته ای میگفتیم که توش سیب زمینی رو 

    نگینی خورد کرده و در هنگام جوش کته به اون اضافه میکردیم 

    و در صورتی که بصورت سفید بود برنج ...کته سیب زمینی 

    و در غیر اینصورت ...یعنی بهش رب یا گوجه میزدیم ...بهش استمبولی میگفتیم 

    (والا نمیدونم دقیقن ... استنبولی یه یا استمبولی ...:))

    الان که پست مونا مونا رو دیدم ...برام خیلی جالب بدو راستش ...شاید یع روز که 

    رو فرم بودم حتمن بپذم و ببینم چی میشه :)

     بعدش پست های شما رو خوندم و یه نکته ای رو میخواستم بگم 

    (حالشو ندارم اون پست رو نقل قول کنم ...همینجا لقن لوق میکنم (همون نقل قوله ...ولی چون 

    از اینجا داره نقل قول اون میشه ...میشه ..لقن لوق4 :)

    شما گفتی که وقتی دمپختک میپختی ...آب گوشت و گوجه میزدی به اون 

    پس بچه شما ..در کودکی ..اگه میگفته مامان.. دمجگتگ...درست کن

    بچه درست میگفته

    یعنی  ...مادر برایم دمپختک با گوجه و گوشت درست کن :) 

    جگتگ ...یجورای مخفف اسم گوجه و گوشته :)

    خلاصه ....:)

  • ۰۲:۰۸   ۱۳۹۵/۸/۱۰
    avatar
    محسن 125
    کاربر فعال|646 |235 پست

    خوب و اما سوال من4 :)

    کسی میدونه چطوری میشه فلافل عالی و خشمزه درست کرد ؟

    1- خوب پف کنه 

    2- ترد باشه

    3-خوش طعم باشه 

    4- معده رو اذیت نکنه 

    برای این چالش...خانم ها ...مونامونا ...آرنینا ...الهام ..و حاجیه خانم فاطمه (جی 21 )...رو دعوت میکنم 

  • ۰۲:۲۷   ۱۳۹۵/۸/۱۰
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51244 |36302 پست
    زیباکده
    محسن 125 : 

    خوب و اما سوال من4 :)

    کسی میدونه چطوری میشه فلافل عالی و خشمزه درست کرد ؟

    1- خوب پف کنه 

    2- ترد باشه

    3-خوش طعم باشه 

    4- معده رو اذیت نکنه 

    برای این چالش...خانم ها ...مونامونا ...آرنینا ...الهام ..و حاجیه خانم فاطمه (جی 21 )...رو دعوت میکنم 

    زیباکده

    خب با اینکه من دعوت نیستم اما ...

    برای اینکه فلافل خوش طعم بشه و معده رو اذیت نکنه باید نخود رو بذاری توی آب تا خوب خیس بخوره و آبشو چند بار عوض کنی بعد بذارشون توی سینی و یه دستمال نم دار بکش روش تا زمانی که یکم جوانه بزنه بعد با جوانه ش چرخش کن ( دقت کن که نخود ها نباید زیاد چرخ بشن چون اینجوری فلافلت وا میره و نباید هم درشت چرخ بشن ) اینجوری هم خوش طعم میشه هم معده رو اذیت نمیکنه .

    برای ترد بودنشم باید ظرفت پُر از روغن باشه روغن کاملا باید داغ باشه تا وقتی فلافل رو میندازی توش فلافل اول بره تهِ ظرف بعد بیاد بالا .

    واسه پُف کردنشم یکم بیکینگ پودر بهش بزن .

    اضافه کردنِ کمی زیره و نعنا خشک باعث خشمزه شدن و خوش عطر شدنِ فلافلت میشه .

  • ۰۲:۳۱   ۱۳۹۵/۸/۱۰
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51244 |36302 پست
    زیباکده
    arnina : 

    و اما سوال بنده :
    دمپختک چیست . ؟
    مونا مونا. محسن و آهو لطفا با نکات ریز و درشتش دستور پخت دمپختک رو بدید .
    تو سریال معمای شاه . خواهر دکتر واسش دمپختک آورد اونم در قابلمه رو باز کرد یه جور پلوی زرد رنگ بودش . همون کته است یا یه جور دیگه پخته میشه .

    زیباکده

    آرنینا جون شرمنده . دمپختک از اون غذاهاییه که مامانِ من هیچوقت درست نکرده منم نرفتم دنبال یادگیریش کلا بعضی غذاها تو خونه ی ما بدونِ هیچ دلیلی طرفدار ندارن 25

  • leftPublish
  • ۰۲:۳۲   ۱۳۹۵/۸/۱۰
    avatar
    محسن 125
    کاربر فعال|646 |235 پست
    زیباکده
    فرک (Ferak) : 
    خب من از هر کسی که می دونه می پرسم. لطفا کسی جواب مرا بدهد:
    چرا بعضی وقتا یه جاهاییمون درد می گیره. مثلا توی بدنمون چه اتفاقی میفته؟ کلا درد فیزیکی چیه؟ مسک چیکار می کنه؟
    زیباکده

    خیلی سوال کلیه !!!

    با توجه به مسائل پیش اومده برای خودم ....درد مزمن یا درد های ناگهانی 

    1 - بدلیل فعالیت بدنی زیاد (مثل رفتن باشگاه یا استخر ) هر از گاهی یهو پام یا دستم میگرفت...اساسی ها 

    و تنها چارش این بود که ....برای مدتی استراحت کردم (البته دکتر گفت )

    2- بدلیل نشستن زیاد پشت صندلی و میز ....بالای کمرم درد میکرد شدید ..رفتم دکتر

     و تنها چارش بعد از هر 1 ساعت یع قدمی میزنم ...کلن از جام بلند میشدم 

    3-یعمدت کتفم خیلی درد میکرد ..رفتم دکتر گفت صندلت مشگل داره ...بحث دسته صندلی بود 

    من چند تا چیز رو فهمیدم  که شاید مفید باشه 

    همیشه توی انتخاب کفش خیلی دقت کن ترجیحن طبی برای محیط کار 

    همیشه برای محیط کار شلوار راحت انتخاب کنید

    استفاده از بعضی عطر ها اختلالات عصبی به همراه داره بخصوص دئودورانت های غیر استاندارد 

    همیشه هر نیم ساعت که با مانیتور کار میکنی ...یع نگاهی هم به دور دست کن (یعنی زاویه دید رو عوض کن )

    اگه فیلم با زیر نویس نگاه میکنید ...هر 10 دقیقه 1 دقیقه متوقف کنید 

    توی محیط کار نور خیلی مهمه ...نور آبی افسردگی میاره (مثل کم مصرف های مهتابی )

    ......این ها رو مراعات کن ...چیزی نیست ....:)

  • ۰۲:۴۹   ۱۳۹۵/۸/۱۰
    avatar
    محسن 125
    کاربر فعال|646 |235 پست
    زیباکده
    زیباکده

    خب با اینکه من دعوت نیستم اما ...

    برای اینکه فلافل خوش طعم بشه و معده رو اذیت نکنه باید نخود رو بذاری توی آب تا خوب خیس بخوره و آبشو چند بار عوض کنی بعد بذارشون توی سینی و یه دستمال نم دار بکش روش تا زمانی که یکم جوانه بزنه بعد با جوانه ش چرخش کن ( دقت کن که نخود ها نباید زیاد چرخ بشن چون اینجوری فلافلت وا میره و نباید هم درشت چرخ بشن ) اینجوری هم خوش طعم میشه هم معده رو اذیت نمیکنه .

    برای ترد بودنشم باید ظرفت پُر از روغن باشه روغن کاملا باید داغ باشه تا وقتی فلافل رو میندازی توش فلافل اول بره تهِ ظرف بعد بیاد بالا .

    واسه پُف کردنشم یکم بیکینگ پودر بهش بزن .

    اضافه کردنِ کمی زیره و نعنا خشک باعث خشمزه شدن و خوش عطر شدنِ فلافلت میشه .

    زیباکده

    محبت کردی ...ممنونم :)

    فقط چند تا سوال ....

    1-چه مدت باید بمونه نخود توی آب ؟؟

    منظورم ...مثلا ...الان نخود ها رو خیس کردیم ..بعدش کی آبش رو عوض کنم و این کار رو چند مرتبه انجام بدم ؟

    2- جوونه یعنی چجوری ؟؟  مثلا چقد سبز بشه ؟

    3-چطور میتونم دونه درشت چرخ کنم ؟ (نمیشه بکوبمش ؟؟)

    5- یعنی هیچی بجز نخود نداره ؟؟خوب چطور بهم میچسبند ؟؟

    4-آهو خانم ..میشه یجوری نسبت بهم بدی ...مثلا چقد نخود ...چقد بکینگ پودر ..چقد زمان 

    ....شما اینطور تصور کن که فردا میخوای بپزی...منظورم فردا روزیه ...چون مطمعنن ...این خوراک 

    پیشنیاز های داره که زمان میخواد (مثل جوونه نخود )...با ریز ه جزئیات لطفن 

    میشه مایع درست شده رو توی یخچال یا فریز گذاشت ؟ (مثلا آیننده نگری برای روزه خاصی استفاده بشه )

  • ۰۲:۵۴   ۱۳۹۵/۸/۱۰
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51244 |36302 پست
    زیباکده
    محسن 125 : 

    محبت کردی ...ممنونم :)

    فقط چند تا سوال ....

    1-چه مدت باید بمونه نخود توی آب ؟؟

    منظورم ...مثلا ...الان نخود ها رو خیس کردیم ..بعدش کی آبش رو عوض کنم و این کار رو چند مرتبه انجام بدم ؟

    2- جوونه یعنی چجوری ؟؟  مثلا چقد سبز بشه ؟

    3-چطور میتونم دونه درشت چرخ کنم ؟ (نمیشه بکوبمش ؟؟)

    5- یعنی هیچی بجز نخود نداره ؟؟خوب چطور بهم میچسبند ؟؟

    4-آهو خانم ..میشه یجوری نسبت بهم بدی ...مثلا چقد نخود ...چقد بکینگ پودر ..چقد زمان 

    ....شما اینطور تصور کن که فردا میخوای بپزی...منظورم فردا روزیه ...چون مطمعنن ...این خوراک 

    پیشنیاز های داره که زمان میخواد (مثل جوونه نخود )...با ریز ه جزئیات لطفن 

    میشه مایع درست شده رو توی یخچال یا فریز گذاشت ؟ (مثلا آیننده نگری برای روزه خاصی استفاده بشه )

    زیباکده

    آهان پس شما کلا طرز تهیه ی فلافلو میخوای درسته ؟ من فکر کردم طرز تهیه شو بلدی میخوای قلق هاشو یاد بگیری . باشه الان طرز تهیه شو براتون تایپ میکنم .

  • ۰۳:۲۴   ۱۳۹۵/۸/۱۰
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51244 |36302 پست

    طرز تهیه ی فلافل :

    نخود : 300 گرم که تقریبا میشه دو تا لیوانِ دسته دار .

    پیاز : یک عدد متوسط

    سیر : دو تا سه حبه

    تخم مرغ : یک عدد

    جعفری : نصفِ لیوان

    ادویه : نمک . فلفل . زردچوبه . زیره .

    آرد نخودچی : 2 قاشق غذاخوری

    بیکینگ پودر : نوکِ قاشقِ چای خوری ( یعنی خیلی کم ) .

    اول نخودها رو  بذارید داخل آب حداقل 24 ساعت بمونه . در طول این 24 ساعت حتما 3 الی 4 بار آبشو عوض کنید ( وقتی آبش کاملا تغییر رنگ داد وقتِ عوض کردنشه ) .

    بعد از 24 ساعت میتونی باهاش فلافل درست کنید اما اگه بذارید یکم جوانه بزنه خوشمزه تر میشه . برای اینکار نخودهای خیس رو بریزید توی سینی و یه پارچه ی تمیزِ نم دار بکشید روش . یک الی یک روز و نیم در این حالت بمونه خوبه . هر بار هم کمی آب بریزید روی پارچه که خشک نشه . به محض اینکه یه مقدار ( اندازه ی چند میلی متر ) جوانه بزنه دیگه باید چرخ بشه یعنی جوانه ش به سبز شدن نمیرسه و هنوز سفیده . بعد این نخودها رو چرخ کنید . اگه با غذا ساز یا میکسر کار میکنید میتونید همون موقع علاوه بر نخود .جعفری و ادویه ها و سیر و پیاز رو با هم بریزید تو دستگاه و میکس کنید .

    اگه با چرخ گوشت میخواید چرخ کنید نخودها رو میریزید داخل چرخ گوشت و بعد از اینکه نخودها چرخ شدن پیاز و سیرِ رنده شده و ادویه و بیکینگ پودر و جعفریِ خرد شده رو بهش اضافه کنید و با دست کاملا ورزش بدید تا مواد با هم مخلوط بشن .

    نکته : نخودها رو چند بار میکس نکنید ( اینجوری متعادل چرخ میشن ) چون اگه له بشن فلافلتون وا میره . نمیشه بکوبیشون چون کاملا له میشن .

    در مرحله ی بعد آرد رو اضافه کنید .

    بعد تخم مرغ رو اضافه کنید .استفاده از تخم مرغ دلخواهه ولی به نظرِ من بهتره استفاده بشه چون تخم مرغ حکم چسب رو برای موادِ فلافل داره و اونها رو کنار هم نگه میداره .

    در مرحله ی بعد باید روغن رو ( ترجیحا روغنِ مخصوص سرخ کردنی ) بریزید توی یه قابلمه ی کوچیک و گود که لازم نباشه روغن زیادی استفاده کنید چون تو این مرحله فلافل باید کاملا تو روغن غوطه ور بشه . بذارید روغن کاملا داغِ داغ بشه بعد مواد رو بریزید توی قالبِ مخصوص فلافل یا با دست گِردش کنید و بندازینش تو روغن تا سرخ بشه .

    نکته : میتونید قبل از انداختنِ فلافل تو روغن کمی روش کنجد بریزید و با دست فشار بدید روش که کنجدها داخل مواد فرو بره و نریزه .

    برای نگهداریِ مواد تو فریزر به نظرم بهتره مواد رو اول گرد کنید بعد بندازید توی روغن و در حالتِ نیمه سرخ شده از روغن بیاریدش بیرون بعد که خنک شد فریزش کنید و هر وقت خواستید دوباره بندازیدش تو روغن تا کاملا سرخ بشه و استفاده کنید .

    بعد از اینکه فلافلها طلایی شدن اونها رو دربیارید و بچینیدشون روی دستمالِ تمیز یا دستمال کاغذیِ ضخیم تا روغنِ اضافیش گرفته بشه و بعد با ترشی نوش جان کنید .65

    ویرایش شده توسط آهو در تاریخ ۱۰/۸/۱۳۹۵   ۱۳:۱۵
  • ۰۸:۵۸   ۱۳۹۵/۸/۱۰
    avatar
    arnina
    دو ستاره ⋆⋆|3419 |2289 پست
    محسن جان شرمنده من تا حالا فلافل نپختم .
    کلا ترک ها غذایی که توش گوشت نباشه . رو حرام میدونند .
    مرسی از آهوی عزیز خودم ...که مفصل توضیح دادن .
    آهو جان . عسیسم شما سوال نداری گلم ؟
  • ۰۹:۴۳   ۱۳۹۵/۸/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    زیباکده
    محسن 125 : 

    خوب و اما سوال من4 :)

    کسی میدونه چطوری میشه فلافل عالی و خشمزه درست کرد ؟

    1- خوب پف کنه 

    2- ترد باشه

    3-خوش طعم باشه 

    4- معده رو اذیت نکنه 

    برای این چالش...خانم ها ...مونامونا ...آرنینا ...الهام ..و حاجیه خانم فاطمه (جی 21 )...رو دعوت میکنم 

    زیباکده

    آخه فلافل پختن هم كار داره آقا محسن 125

    من خودم فلافل رو اينجوري درست مي كنم

     نخود رو خيس ميكنم 2-3روز 

    بعد همراه با 1عدد پياز و 1عدد سيب زميني و چند حبه سير چرخ ميكنم

    و بعد نمك و فلفل فراوون و كمي خيلي كم پودر زنجبيل و زيره (براي گرفتن نفخش )ودر صورت دلخواه 1عدد تخم مرغ 

    موادش رو از قبل آماده ميكنم و در يخچال ميگذارم حدود 2-3 ساعت 

    البته بعضي وقتها اگر مغز نون باگت داشته باشم هم اضافه ميكنم يا آرد سوخاري اما نه زياد 

    بعدم كه سرخ ميكنم ميتونيد با قالب خود فلافل درست كني يا با دست حالت بديد روغنتون هم داغ باشه

    اگر از قالب فلافل استفاده ميكنيد يه ظرف كوچيك آب كنار دستتون بگذاريد قالبتون رو مرتب توي آب برنيد و با قاشق قالب رو پر كنيد و منسجم كنيد اگر قالب تر باشه مواد براحتي توي تابه ميوفته روغنم بايد فراون باشه كه اطرافش راحت سرخ بشه و بعد روي دستمال بگذاريد روغن اضافه گرفته بشه 

    البته اگر ميخواد ترد تر بشه يه مقدار كم بكينگ پودرم ميتونيد بزنيد 

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۵/۸/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    زیباکده
    محسن 125 : 
    زیباکده
    زیباکده

    خب با اینکه من دعوت نیستم اما ...

    برای اینکه فلافل خوش طعم بشه و معده رو اذیت نکنه باید نخود رو بذاری توی آب تا خوب خیس بخوره و آبشو چند بار عوض کنی بعد بذارشون توی سینی و یه دستمال نم دار بکش روش تا زمانی که یکم جوانه بزنه بعد با جوانه ش چرخش کن ( دقت کن که نخود ها نباید زیاد چرخ بشن چون اینجوری فلافلت وا میره و نباید هم درشت چرخ بشن ) اینجوری هم خوش طعم میشه هم معده رو اذیت نمیکنه .

    برای ترد بودنشم باید ظرفت پُر از روغن باشه روغن کاملا باید داغ باشه تا وقتی فلافل رو میندازی توش فلافل اول بره تهِ ظرف بعد بیاد بالا .

    واسه پُف کردنشم یکم بیکینگ پودر بهش بزن .

    اضافه کردنِ کمی زیره و نعنا خشک باعث خشمزه شدن و خوش عطر شدنِ فلافلت میشه .

    زیباکده

    محبت کردی ...ممنونم :)

    فقط چند تا سوال ....

    1-چه مدت باید بمونه نخود توی آب ؟؟ 2نهايتا 3روز كافيه 

    منظورم ...مثلا ...الان نخود ها رو خیس کردیم ..بعدش کی آبش رو عوض کنم و این کار رو چند مرتبه انجام بدم ؟ در طول اين مدت بايد چند بار آبش رو عوض كنيد تا هم بو نگيره هم نفخش از بين بره 

    2- جوونه یعنی چجوری ؟؟  مثلا چقد سبز بشه ؟ يعني در حد نوك زدن نه سبز شدن 

    3-چطور میتونم دونه درشت چرخ کنم ؟ (نمیشه بکوبمش ؟؟) شما با چرخ گوشت چرخ كنيد كافيه 

    5- یعنی هیچی بجز نخود نداره ؟؟خوب چطور بهم میچسبند ؟؟ 

    4-آهو خانم ..میشه یجوری نسبت بهم بدی ...مثلا چقد نخود ...چقد بکینگ پودر ..چقد زمان 

    ....شما اینطور تصور کن که فردا میخوای بپزی...منظورم فردا روزیه ...چون مطمعنن ...این خوراک 

    پیشنیاز های داره که زمان میخواد (مثل جوونه نخود )...با ریز ه جزئیات لطفن 

    میشه مایع درست شده رو توی یخچال یا فریز گذاشت ؟ (مثلا آیننده نگری برای روزه خاصی استفاده بشه )

    موادش رو نه نمي تونيد طولاني مدت نگه داريد چون مواد خام هستن و خراب ميشه اگر ميخوايد مدت طولاني نگه داريد در حد كم سرخ كنيد و بعد از خنك شدن بسته بندي كنيد و توي فريزر بگذاريد هر موقع خواستيد استفاده كنيد يك ساعت قبلش از فريزر در بياريد و كامل سرخ كنيد 

    زیباکده

  • ۱۱:۵۶   ۱۳۹۵/۸/۱۰
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست
    مرسی آقا محسن
    کسی جواب سوال دومم رو نمی دونه
  • ۱۳:۲۸   ۱۳۹۵/۸/۱۰
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51244 |36302 پست
    زیباکده
    فرک (Ferak) : 
    باز یه سوال دیگه از هر کسی که بلده:
    امواج چجوری صدا رو جابه جا می کنن. مثلا امواج رادیوویی. ما یه موج مشخص رو می گیریم. امواج چجوری منتقل میشن؟
    علمی جواب ندین ها. طول موج و دستگاهها و اینا رو خودم سرچ کردم می دونم. درکش نکرده. اگه کسی به زبان ساده می تونه بگه ممنون میشم.
    زیباکده

    فرک جان درست متوجه سوالت نمیشن . ما یه سری امواج صوتی داریم که منتقل میشن نوع انتقالشونم اینجوریه که یه صورتی بوجود میاد ( مثلا یکی حرف میزنه ) این صوت میخوره به یه مولکول توی هوا . این برخورد باعث میشه صوت به اون مولکول منتقل بشه و اون ملکول به خاطر این برخورد کمی حرکت میکنه ( مثل زمانی که شما وایسادی و یه چیزی بهت برخورد میکنه و شما ناخودآگاه چند قدم عقب میری ) بعد این ملکول میخوره به مولکول بقلیش و اون صوت رو منتقل میکنه به اون و به همین ترتیب صوت در جهتی که وارد شده به ملکولهای مجاورِ هم برخورد میکنه و منتقل میشه تا به گوشِ طرف مقابل برسه . این امواج صوتی هم در مایع هم در جامد و هم در گاز منتقل میشن و چون تو جامدات ملکولها به هم فشرده تر هستن سرعت انتقال صوت هم بیشتره و در مایعات متوسط و در گازها سرعت به دلیلِ دور بودنِ مولکولها از هم یه مقدار کمتره .

    خلاصه اینا چیزایی بود که من از علومِ دوران راهنمایی یادم مونده اگه سوالتونو بد متوجه شدم دیگه ببخشید 9

    ویرایش شده توسط آهو در تاریخ ۱۰/۸/۱۳۹۵   ۱۳:۳۵
  • ۱۳:۳۰   ۱۳۹۵/۸/۱۰
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51244 |36302 پست
    زیباکده
    arnina : 

    مرسی از آهوی عزیز خودم ...که مفصل توضیح دادن .
    آهو جان . عسیسم شما سوال نداری گلم ؟
    زیباکده

    خواهش میکنم عزیزم 94

    25 نه فعلا که سوال خاصی تو ذهنم نیست

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان