آموزش ترکیب رنگ مو

  دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم اولیه صید کپور و قزل آلا بصورت آکادمیک
کپی لینک با موفقیت انجام شد
تعداد بازدید : 1503191
آخرین پست تاپیک : ۱۰:۱۹   ۱۳۹۶/۱۲/۶
صفحه مورد نظر

من و آشپزی

به اشتراک گذاری در تگرام
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3448
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5548
#سالاد_گل_کلم_وانار

❄️از انواع سالاد های زمستانی هست که بسیار راحت و خوش طعم میباشد.

_ گل کلم رو ریز کنید. بهتره که با دست اینکار رو انجام بدید که گلها شکل خودشون رو حفظ کنند.
_ انار رو دون کنید.
_سس این سالاد شامل دو قاشق ماست و یک قاشق مایونز، نمک، فلفل و ادویه اصلی این سالاد گلپر هست که طعم ویژه ایی رو به این سالاد میده.
_همه مواد رویکساعت قبل از سرو مخلوط کنید و در یخچال قرار بدید.
_از دونه های ذرت هم میتونید داخل این سالاد استفاده کنید.
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3448
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5548

پاستیل خونگی

4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3448
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5548
#پاستیل

پودرژله 1بسته (طعم و رنگ دلخواه)
پودر ژلاتین 2ق غ
آب جوش نصف لیوان

همه مواد را مخلوط میکنیم و به روش بن ماری (روی بخار آب) هم میزنیم تا کاملا ذرات ژلاتین و پودر ژله حل شوند و محلول شفاف شود.
بعد در قالب (ترجیحا قالب سیلیکونی) ریخته، چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کاملا سفت شود.
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :14155
ارسال پیام خصوصیکاپ آشپزی کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 23614
ASEMAN : 

پاستیل خونگی

چه پاستیل های باحالی. طعم غالب این پاستیل چیه؟ چه جوری میشه با طعم میوه های مختلف درستشون کرد؟

در ضمن شکل ماشین و خرس و کِرم و ... هم راحته یا قالبش هست به وفور؟ 

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :14155
ارسال پیام خصوصیکاپ آشپزی کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 23614
منظور اینکه از ژلاتین و خود میوه میشه استفاده کرد یا نه؟
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :22716
ارسال پیام خصوصیبرترین های سال کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 31453
ASEMAN : 

پاستیل خونگی

چه جالب . مزه ش چطوریه آسمان جان؟ مثل پاستیلای بیرونه با فرق داره؟

2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :14155
ارسال پیام خصوصیکاپ آشپزی کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 23614
آهو : 

چه جالب . مزه ش چطوریه آسمان جان؟ مثل پاستیلای بیرونه با فرق داره؟

آهای! من زودتر پرسیدم. اینا پاستیلای منن. تو برو وسه خودت یه جای دیگه پاستیل پیدا کن بخور. والله بخدا یه لحظه غافل میشیم، حمله میکنن به پاستیل آدم. ایششششششششششششش

در ضمن تا ریتا هم نیست، چقدر آلودگی هوا زیاد شده این روزا  فوتبال چند چند شد؟

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :22716
ارسال پیام خصوصیبرترین های سال کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 31453
بهزاد لابی : 
آهو : 

چه جالب . مزه ش چطوریه آسمان جان؟ مثل پاستیلای بیرونه با فرق داره؟

آهای! من زودتر پرسیدم. اینا پاستیلای منن. تو برو وسه خودت یه جای دیگه پاستیل پیدا کن بخور. والله بخدا یه لحظه غافل میشیم، حمله میکنن به پاستیل آدم. ایششششششششششششش

در ضمن تا ریتا هم نیست، چقدر آلودگی هوا زیاد شده این روزا  فوتبال چند چند شد؟

خب بابا . همچین میگه انگار واقعا مالِ اینه باشه عکسش مالِ تو من خودم میرم واقعیشو واسه خودم درست میکنم نوش جونم 

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :14155
ارسال پیام خصوصیکاپ آشپزی کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 23614
آهو : 

خب بابا . همچین میگه انگار واقعا مالِ اینه باشه عکسش مالِ تو من خودم میرم واقعیشو واسه خودم درست میکنم نوش جونم 

انگار یادت رفته من یه دستگاهی اختراع کرده بودم که از روی عکس میتونستم پرینت سه بعدی بگیرم خوراکی ها رو و نوش جان کنم. بعدشم به همین خیال باش که مال تو به خوشمزگی آسمان بشه  

کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3448
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5548
بهزاد لابی : 
ASEMAN : 

پاستیل خونگی

چه پاستیل های باحالی. طعم غالب این پاستیل چیه؟ چه جوری میشه با طعم میوه های مختلف درستشون کرد؟

در ضمن شکل ماشین و خرس و کِرم و ... هم راحته یا قالبش هست به وفور؟ 


عرضم به حضورتون که اینها طعم انار بودن یعنی هر پودر ژله ایی استفاده کنی همون طعم رو میگیره. قالب شکل دار هم که توی اکثر لوازم قنادی ها هست ولی من فقط این قالبها رو داشتم از همینا استفاده کردم
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3448
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5548
بهزاد لابی : 
منظور اینکه از ژلاتین و خود میوه میشه استفاده کرد یا نه؟

متوجه منظورتون نشدم یعنی پودرژلاتین و تکه های میوه یا آب میوه؟؟؟؟

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3448
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5548
آهو : 
ASEMAN : 

پاستیل خونگی

چه جالب . مزه ش چطوریه آسمان جان؟ مثل پاستیلای بیرونه با فرق داره؟

خیلی مزه ش خوب بود آهو جان..... پسرای من که خیلی پسندیدند

2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :14155
ارسال پیام خصوصیکاپ آشپزی کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 23614
ASEMAN : 

متوجه منظورتون نشدم یعنی پودرژلاتین و تکه های میوه یا آب میوه؟؟؟؟

آره منظورم همین بود نمیدونم گفتم شاید بشه. یعنی با میوه میکس شده یا آب میوه و ژلاتین یا همچین چیزی پاستیل یا ژله طبیعی تر درست کرد.

اگه حوصله داشتی بعد از امتحانا یه بار امتحان کن.

تازه من یه چندتا پست درخواستی طولانی هم داشتم، پست درخواستی قبول میکنید؟ 

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3448
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5548
بهزاد لابی : 
ASEMAN : 

متوجه منظورتون نشدم یعنی پودرژلاتین و تکه های میوه یا آب میوه؟؟؟؟

آره منظورم همین بود نمیدونم گفتم شاید بشه. یعنی با میوه میکس شده یا آب میوه و ژلاتین یا همچین چیزی پاستیل یا ژله طبیعی تر درست کرد.

اگه حوصله داشتی بعد از امتحانا یه بار امتحان کن.

تازه من یه چندتا پست درخواستی طولانی هم داشتم، پست درخواستی قبول میکنید؟ 

والا فکر نکنم بشه از تکه های میوه داخل پاستیل استفاده کرد اما شاید بشه آب میوه و پودر ژلاتین رو جایگزین کرد.... البته آب بعضی از میوه ها آنزیم خاصی داره که مانع عملکرد ژلاتین میشه برای همین کار یکم سخت میشه....

بفرمایید اگه کمکی از دستم بربياد در خدمتم

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3448
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5548

بیسکویت ژله ایی

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3448
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5548
#بیسکویت_ژله_ایی

رسپی از cheftayebeh🙏

کره 80 گرم
پودر شکر 3 ق غ
پودر ژله 1 بسته
وانیل نصف ق چ
زرده تخم مرغ1عدد
آرد 1 لیوان
بیکینگ پودر نصف ق چ

🌼 برای درست کردن این بیسکویت های خوشمزه و راحت نیاز به دستگاه غذاساز داریم.
🌸همه مواد رو آماده کنید و روی میز کارتون قرار بدید.
🌼فر رو روشن کنید و روی 180 درجه بگذارید.
🌸داخل سینی کاغذ روغنی بیندازید.
🌼پودر شکر و پودر ژله با هر طعمی که دوست دارید رو داخل غذاساز بریزید و دستگاه رو روشن کنید تا کاملا آسیاب بشند.
🌸کره نرم شده، زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و چند پالس بزنید.
🌼آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید و چند پالس بزنید. تا یک گلوله خمیر یکدست بدست بیاد.
🌸خمیر رو خارج کنید و روی تخته کار بگذارید و با نوک انگشتانتون کمی ورز بدید.
🌼از این مقدار خمیر 14عدد گلوله یکدست درست کنید (میتونید گلوله ها رو کوچکتر یا بزرگتر درست کنید)
🌸گلوله ها رو میتونید در شکر یا پودر ژله یک رنگ دیگه غلت بدید و بعد در سینی فر بچینید.
🌼گلوله ها رو کمی تخت کنید (من از گوشت کوب استفاده کردم)
🌸سینی رو در فر گرم شده به مدت 10تا 12 دقیق بسته به دمای فرتون قرار بدید.
🌼 پودر ژله من بلوبری بود و در شکر غلت دادم.
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3448
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5548

میگو پفکی

3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :14155
ارسال پیام خصوصیکاپ آشپزی کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 23614
این بیسکوییت ژله ای یعنی نرمه؟ ترد نیست؟ چجوریه فکر نکنم خورده باشم.
در ضمن من عاشق میگو هستم، همه جورش پفکی، کبابی، سوخاری و ... خیلی خوبه. راستی نمیدونم باز نظر و سلیقه م با پسرا یکیه یا نه اما یه کم اون پفک دورش به نظر نرم میاد، یه کوچولو تُرد تر لطفا
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3448
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5548
بیسکویت نرم بود و قابل خوردن.... تقریبا نرمیش مثل گرابیه تبریز یا شیرینی گردویی بود....
اتفاقاً میگو ها ترد بودن از این تردتر دیگه نميشه.....
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :14155
ارسال پیام خصوصیکاپ آشپزی کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 23614
ASEMAN : 
بیسکویت نرم بود و قابل خوردن.... تقریبا نرمیش مثل گرابیه تبریز یا شیرینی گردویی بود....
اتفاقاً میگو ها ترد بودن از این تردتر دیگه نميشه.....

آهان فهمیدم.

پس میگوش عالیه. عکس یه کم گول زن شده، دستگاهم اشتباه کرد  کاملا باب میل  

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
صفحه مورد نظر
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
دریافت آخرین مطالب زیباکده از طریق ایمیل
زیباکده