خانه
67.1K

آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

  • ۱۲:۱۴   ۱۳۹۲/۳/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    این چند غذای حاضری برای روزهایی که خسته یا بی‌حوصله هستید و علاوه ‌بر این، غذای مانده‌ای در یخچال دارید که نمی‌خواهید آن را دور بریزید، مناسب است...

  • leftPublish
  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    "پنير هالومي گريل شده"

    مواد لازم:    
    پنير هالومي 200 گرم
    فلفل سياه به ميزان لازم
    نان تست به ميزان لازم

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)    
    طرز تهیه:
    پنير رادر ورقه هاي نازكي برش دهيد.
    ماهيتابه چدن يا تفلون را بر روي گاز قرار دهيد (نيازي به افزودن روغن و يا آب نميباشد زيرا خود محصول در حرارت روغن مي اندازد).
    پنيرها را در تابه قرار داده و پس از اينكه يك طرف آن طلايي شد آن را برگردانيد تا سمت ديگر نيز طلايي شود.
    سپس بر روي آن فلفل سياه و يا نوع ديگر از ادويه مورد علاقه پاشيده و با نان تست سرو كنيد.
  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    جوجه کباب با پنیر کبابی
    مواد لازم:   
    سینه مرغ(پوست كنده بدون استخوان) 500 گرم
    رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
    آبلیمو 3 قاشق سوپخوری
    آب انگور1 قاشق سوپخوری
    شكر 1 قاشق سوپخوری
    دارچین1 قاشق چایخوری
    نمك به میزان لازم
    پنیر كباب (هالومی ) 300 گرم

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)    
    طرز تهیه:
    سینه را به قطعات منظم خرد كرده, در یك كاسه رنده پوست لیمو, آبلیمو, آب انگور, شكر و دارچین و نمك را مخلوط می كنیم . قطعات مرغ را برای مدت یك ساعت در این سس می خوابانیم پنیر هالومی را به قطعات یك دست برش داده مرغ ها را از سس خارج كرده , به ترتیب یك تكه مرغ و یك تكه پنیر كبابی داخل سیخ چوبی میزنیم.
    سیخ های كباب را به مدت 8 الی 10 دقیقه زیر گریل یا روی كباب پز قرار داده در مدت زمان پخت با یك قلم مو , روی كبابها را با باقیمانده سس مزه دار میكنیم، هنگامیكه كبابها طلایی شدند, آماده سرو میباشند .
  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    "سالاد با هالومي گريل شده "

    مواد لازم:   
    گوجه فرنگي 2 عدد
    كاهو يك عدد
    گردو 50 گرم
    نخود فرنگي 100گرم
    پنير هالومي 200 گرم
    آب ليمو و نمك و فلفل سياه و روغن زيتون به ميزان دلخواه

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    طرز تهیه:
    كاهو و گوجه را خرد كرده وبه آن نخود فرنگي و گردو هاي خردشده را اضافه كنيد، پنير هالومي را در قطعات دلخواه برش زده و گريل كنيد و بر روي سالاد قرار دهيد از تركيب روغن زيتون، آبليمو، نمك و فلفل سياه به عنوان سس استفاده كنيد.
  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    گشنم شد
  • ۱۲:۱۱   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    ♥♥♥پنیر سوخاری♥♥♥

    مواد لازم:
    پنیر کبابی 200 گرم
    آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
    آرد سوخاری یک پیمانه
    تخم مرغ 2 عدد
    روغن دو پیمانه
    نمک، فلفل به مقدار لازم  

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    طرز تهیه:
    تخم مرغها را با چنگال بزنید. آرد سوخاری را با نمک و فلفل مخلوط کنید. پنیر کبابی را مستطیلی شکل ببرید و ابتدا در آرد سفید، سپس تخم مرغ و نهایتا در آرد سوخاری بغلتانید. پنیرها را یک ساعت در یخچال قرار دهید. روغن را داغ کنید و پنیر ها را در آن سرخ کنید. به محض اینکه پنیرها طلایی شد آنها را خارج کنید.

    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۱۹/۱۲/۱۳۹۲   ۱۲:۱۳
  • leftPublish
  • ۱۲:۱۴   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    پروانه
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|4627
    والا خیلی هم برای تنبل ها نیست. کلی کار داره.
  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    اسپاگتی با ژامبون و قارچ و پنیر پارمسان
     
    مواد لازم:   
    اسپاگتی 400 گرم
    ژامبون مرغ خرد شده 3 ورق
    روغن زیتون1/4 پیمانه
    قارچ خرد شده 12 عدد
    سیر کوبیده شده 2 حبه
    آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
    شیر1/2 پیمانه
    پنیر پارمسان رنده شده 100 گرم
    ریحان خرد شده 30 گرم
    نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
     
    طرز تهیه:
    اسپاگتی را آماده کرده. ژامبون را به مدت 1 دقیقه در روغن تفت داده، قارچ و سیر را هم اضافه کنید و پس از 5 دقیقه تفت دادن، آرد ذرت را در شیر حل کرده و به همراه استاک به آن بیفزایید. حرارت را ملایم کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. در این مرحله اسپاگتی آماده را بهمراه نصف پیمانه از آبی که اسپاگتی را در آن جوشانده اید به سس اضافه و چند دقیقه روی حرارت مخلوط کنید. در ظرفهای مورد نظر سرو کنید. 

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل
  • ۱۲:۱۷   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    زیباکده

    rohi * : 
    والا خیلی هم برای تنبل ها نیست. کلی کار داره.

    زیباکده
    آخه درست کردن اسپاگتی و سالاد و گریل کردن ی پنیر که کاری نداره کلاً 30 دقیقه هم نمیشه
  • ۱۲:۲۰   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    ی غذای خیلی راحت و فوری برای Rohi عزیزم:

    سالاد ( لوبيا بازيتون )
    مواد لازم:  
    لوبياچیتی 300 گرم
    روغن زيتون 8 قاشق غذاخوري
    زيتون سياه 100 گرم
    رب يک قاشق غذا خوری
     پياز 1 عدد
    كاهو 1 عدد
    ريحان 1/2 پیمانه
    سركه 3 قاشق غذاخوري
    پنير اسرم 100 گرم
    پودر پنیر پارمسان 50 گرم

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل  
    طرز تهیه:
    ابتدا لوبياها را در آب نمك پخته و در آخر به آن فلفل سیاه ، رب و کچاپ اضافه کنید و بگذارید تا غلیظ شود (می توانید از کنسرو لوبیا استفاده نماييد). روغن زیتون، پنیر پارمسان، سركه نمك و فلفل را مخلوط کنید و لوبيا هاي گرم را به آن اضافه نماييد و بگذاريد در سس خنك شود. در اين فاصله هسته زيتون‌ها را جدا نماييد و پياز را پوست بگيريد و بسيار نازك خلال كنيد. برگ‌هاي كاهو را شسته و برگ‌هاي بزرگ را از وسط دو نيم كنيد. برگ‌هاي ريحان را از ساقه جدا كنيد و پنير اسرم را خرد يا رنده نماييد.
    لوبياها را با كفگير از سس درآوريد و برگهاي كاهو، پيازهاي خلال شده و برگهاي ريحان را در سس بغلتانيد و همراه لوبيا و زيتون در ظرف بچينيد و بر روي آن پنير اسرم خرد شده بریزید.
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۱۹/۱۲/۱۳۹۲   ۱۲:۲۱
  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    سالاد سزار با نان سیر

    مواد لازم:
    كاهو10 برگ
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    سس خردل 2 قاشق مربا خوري
    آب ليمو ترش تازه6 قاشق غذاخوري
    روغن زيتون يك و نيم پيمانه/ پنير پارمسان50گرم
    خامه دو قاشق غذا خوري
    سير 3 حبه درشت
    نان تست2 عدد
    روغن زيتون 3 قاشق غذا خوري
    پودر سير 1 قاشق غذا خوري
    فلفل سياه به مقدار لازم

     آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

    طرز تهیه:
    نان تست را مكعبي كوچك خرد كنيد. نانها را با روغن زيتون و ادويه مخلوط كرده و به مدت 10-15 دقيقه داخل فر قرار دهيد تا نانها برشته شوند.سير را رنده كرده و با زرده تخم مرغ آنقدر بزنيد تا رنگ تخم مرغ روشن شود. خردل، آب ليمو، روغن زيتون و خامه را با تخم مرغها مخلوط كنيد (داخل مخلوط كن). در آخر پنير پارمسان را اضافه كنيد.كاهو را نسبتا درشت خرد كرده و با سس كاملا مخلوط كنيد. سالاد را در ظرف مورد نظر بريزيد. نانهاي تست شده رار وي آن ريخته و در آخر 2 قاشق غذاخوري پنير پارمسان روي آن بپاشيد.
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۱۹/۱۲/۱۳۹۲   ۱۲:۲۵
  • leftPublish
  • ۱۲:۳۱   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    پروانه
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|4627
    زیباکده

    Nanayi joon : 

    زیباکده

     

    زیباکده
    آخه درست کردن اسپاگتی و سالاد و گریل کردن ی پنیر که کاری نداره کلاً 30 دقیقه هم نمیشه
    زیباکده

    30 دقییییقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونی توی سی دقیقه چقد میشه خوابید یا پای نت نشست؟ شوخی کردم عزیزم عالین. بوس
  • ۱۲:۴۶   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    زیباکده

    rohi * : 

    زیباکده

    Nanayi joon : 

    زیباکده

     

    زیباکده
    آخه درست کردن اسپاگتی و سالاد و گریل کردن ی پنیر که کاری نداره کلاً 30 دقیقه هم نمیشه
    زیباکده

    30 دقییییقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونی توی سی دقیقه چقد میشه خوابید یا پای نت نشست؟ شوخی کردم عزیزم عالین. بوس
    زیباکده
    خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    مربای هویج مخصوص عروس خانوم ها:
    خارج از موضوع تاپیک هست اما دوست داشتم این مربای زیبارو شما هم ببینید

    این مربا بیشتر برای تزئین استفاده می شه و من برای تزئین یخچال یه عروس خانوم درستش کردم.برای تزئین روی انواع شیرینی های مارمالادی و کیک یا سفره صبحانه هم می تونه استفاده بشه .

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

    هویج ها رو با یه چاقوی خیلی تیز به صورت ورقه های نازک برش می زنید.اگر رنده یا دستگاه ورقه کن هم داشته باشین که دیگه راحت تره کل کار.فقط مهم یه اندازه بودن قطر برش هاست و نازک بودنش تا حدامکان
    روی هویج ها نمک بپاشید تا جایی که همه سطحش رو نمک بگیره .چند ساعت بگذارید بمونه تا برش ها کاملا انعطاف پذیر بشن و وقتی تاش می کنید نشکنه.

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

    بین 10 تا 30 دقیقه برش های هویج رو توی آب قرار بدین تا نمکش کاملا پاک بشه و طعم شوری نداشته باشه یا هم چند بار بشوریدش .
    به این شکل بپیچیدش و با استفاده از یه نخ و سوزن که از قبل شستینش هر کدوم از گل ها رو که اماده کردین به نخ بکشید و کنار هم محکم کنید.

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

    توی یه ظرف که می خواید مربا رو بپزید بند گلهای هویجی رو بگذارید و روش آب بریزید اونقدر که روی گل ها رو بپوشونه.
    همون مقدار که آب اضافه کردین شکر بریزید من برای این مقدار 1 لیوان سر خالی شکر ریختم و روی شعله گاز قرار بدین اصلا لازم نیست هم بزنید صبر کنید تا هویج ها نرم بشه و شیرش قوام بیاد.(اگر هویج ها کاملا نرم شد و شیره مربا غلیظ نشده بود نخ گل های هویجی رو از توی شیره در بیارید بگذارید جدا خودش قوام بیاد و در اخرین مرحله دوباره برش گردونید به شیره تا هویجا له نشن از پختن زیاد)در آخر هم نصف قاشق چای خوری وانیل شکری و یک قاشق غذاخوری آبلیمو به مربا اضافه کنید بگذارید چند تا قل بزنه و زیرشو خاموش کنید.

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

    یه دستمال یا دم کنی روی ظرف قرار بدین تا وقتی که کاملا خنک بشه و عرق نکنه و وقتی خنک شد به ارومی نخ رو بکشید و گلهای هویج همون جور ثابت شکل خودشونو حفظ می کنن و باز نمیشن .توی شیشه که کاملا خشک و بدون چربی هست بریزید .

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۱۹/۱۲/۱۳۹۲   ۱۲:۵۳
  • ۱۲:۲۵   ۱۳۹۲/۱۲/۲۰
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    این مربای هویج چقدر زیباااااااااااست
  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۲/۱۲/۲۰
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    طرز تهیه اسنک

    مواد لازم:

    نان مربعی نرم و تازه  1 بسته
    فلفل دلمه ای نارنجی سبز و زرد
    پنیر پیتزا
    آبلیمو -فلفل-نمک-شوید خشک - آویشن - پودر سیر
    سس قرمز و خردل
    ذرت بخارپز شده
    کالباس

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

    طرز تهیه:

    کالباس و فلفل دلمه ای رو خرد نمایید و در یک ظرف عمیق بریزید،نمک و آویشن و فلفل شوید و پودر سیر را اضافه کنید به مقدار خیلی کم آبلیمو اضافه نمایید.پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید.ذرت را که از قبل داغ کرده اید به نسبت بیشتر از سایر مواد روی پنیر پیتزا ریخته به طوری که هر دانه ذرت پنیر را آب کند.

    مواد را خوب هم زده و سپس آن را بین دو تکه از نان های مربعی بریزید و سپس از قطر نان مربعی را بریده تا دوتکه اسنک مثلثی شکل داشته باشید.دقت نمایید هر زمان که مواد را روی یک نان مربعی پخش کردید نان مربعی دیگر را روی آن قرار دهید.

    به همین ترتیب بقیه اسنک ها رو تهیه کنید و اسنک ها را در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید.بعد از چند دقیقه با یک چاقوی تیز هر نان مربعی شکل را که درون ساندویچ ساز به صورت مثلثی شده از هم جدا کنید.با سس قرمز و خردل روی اسنک ها را طراحی کنید و روی اون آویشن بریزید. اسنک آماده است.
    ویرایش شده توسط بهارک در تاریخ ۲۰/۱۲/۱۳۹۲   ۱۲:۳۰
  • ۱۲:۳۱   ۱۳۹۲/۱۲/۲۰
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    کاهو پیچ

    مواد لازم:
    سينه مرغ نصف عدد
    بادنجان و پیاز از هر کدام دو عدد
    سيب‌زميني سه عدد
    گوجه‌فرنگي يك عدد
    نمك، فلفل و روغن و جعفری به ميزان لازم
    كاهو پيـچ

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

    طرز تهیه:
    تمام مواد را نگيني‌ خردكرده و سرخ كنيد در انتها جعفري خرد‌شده و گوجه‌فرنگي نگيني خردشده را به آن اضافه كرده و در برگ كاهو مقداري از مواد را ريخته و بعد لقمه كنيد.

    نكته:
    در اكثر كشورها به جاي نان از كاهو براي لقمه كردن غذا استفاده مي‌كنند.اين غذا مزه بي‌نظيري دارد.
    ویرایش شده توسط بهارک در تاریخ ۲۰/۱۲/۱۳۹۲   ۱۲:۳۳
  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۲/۱۲/۲۰
    avatar
    آلما فاطمی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13740 |7139 پست
    گل کاشتی نانای جون واقعا مربای هویجت جالب وزیباست
  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۳/۲/۱۰
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    اینم ی غذای خوشمزه و ساده دیگه
    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل
  • ۰۸:۰۵   ۱۳۹۳/۲/۱۱
    avatar
    shimajoon
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست
    ممنون نانايي عالي بود
  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۳/۲/۱۱
    avatar
    maryam golii
    یک ستاره ⋆|1262 |1214 پست
    آفرین نانایی چه غذاهایی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان