خانه
49.1K

اسم از شما، طرز تهیه از ما

  • ۱۳:۱۶   ۱۳۹۱/۶/۲۸
    avatar
    مدیر سایت|1064 |654 پست
    خیلی وقت ها پیش امده غذایی را در رستورانی میخوریم و از آن غذا لذت می بریم و دوست داریم خودمان هم بتوانیم آن غذا را در منزل درست کنیم.یا عکس یک نوشیدنی را داخل مجله می بینیم و با خودمان می گوییم که کاشکی می شد الان این نوشیدنی را درست کنیم و به همین صورت موردی دیگر که دوست داشتیم اطلاعات بیشتری در مورد طرز تهیه خوراکی ها داشته باشیم.
    ما تصمیم گرفتیم با کمک هم این منبع اطلاعاتمان را قوی تر کنیم تا به یک آشپز حرفه ای تبدیل بشیم.
    دوستان عزیز در این تاپیک قرار هست شما هر نوع پیش غذا ، غذای اصلی و دسر و نوشیدنی که دوست دارید طرز تهیه آن را یاد بگیرید ، به ما بگویید تا ما در یک چشم به هم زدن طرز تهیه آن را به بهترین شکل به شما یاد بدهیم و تا زمان آماده شدن غذای شما همراه شما باشیم.


  • leftPublish
  • ۲۰:۳۹   ۱۳۹۲/۵/۹
    avatar
    مروارید
    یک ستاره ⋆|399 |1307 پست
    من همچنان منتظظظظظظظظظظظظظظظظظر هستم
  • ۲۳:۳۴   ۱۳۹۳/۴/۲
    avatar
    صورتــــــــــــــــی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|18882
    اینجا چه با حاله....
    هنوزم پابرجاست؟؟
  • ۰۸:۰۷   ۱۳۹۳/۴/۳
    avatar
    shirinshirini
    یک ستاره ⋆|2595
    سلام من شاهی قرمه هندی رو خیلی دوست دارم لطفا مرسی
  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۳/۴/۳
    avatar
    shirinshirini
    یک ستاره ⋆|2595
    زیباکده
    shirin shirini : 

    سلام من شاهی قرمه هندی رو خیلی دوست دارم لطفا مرسی
    زیباکده
    اگه پیدا کنین خیلی خوشحال میشم چون مجبورم هروقت هوس کردم برم رستوران هندی
  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۳/۴/۳
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    شیرینی جون ببین منظورت اینه:



    قورمه مرغ هندی





        ماست3 تا 4 قاشق غذاخوري

        رب گوجه فرنگي1 قاشق غذاخوري

        پودر فلفل قرمز1 قاشق چايخوري

        پودر زيره سبز1 قاشق چايخوري

        پودر تخم گشنيز1 قاشق چايخوري

        نمک1 قاشق چايخوري

        آبليمو ترش1 قاشق غذاخوري

        گشنيز تازه خرد شده1 قاشق غذاخوري

        روغن مايع1 قاشق غذاخوري

        مرغ500 گرم

        شير نارگيل 250 ميلي ليتر

        رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري

        ماست 2 قاشق غذاخوري

        پودر تخم گشنيز 1 قاشق چاي‌خوري

        پودر فلفل قرمز به مقدار دلخواه

        سير (رنده شده) نصف قاشق مرباخوري

        زنجبيل (رنده شده) نصف قاشق مرباخوري (در صورت استفاده از زنجبيل خشک نصف قاشق چاي‌خوري)

        آب يک ليوان سرخالي

        روغن 3 قاشق غذاخوري

        هل سبز 3 عدد (له شده)

        خامه 100 گرم

        گشنيز تازه (خرد شده) 1 قاشق غذاخوري

        گوجه فرنگي (براي تزيين) 1 عدد خلال شده

        بادام ورقه شده 50 گرم







        ابتدا مرغ را مزه‎دار کرده سپس کبابي و يا گريل مي‎کنيم، بعد در سس ريخته و با گوجه‎فرنگي تازه تزيين مي‎کنيم اين خوراک خوشمزه با نان هندي خوشمزه‎تر خواهد شد.

        براي تهيه شير نارگيل:

        پودر نارگيل را با آب در مخلوط‎کن ريخته و يک تا دو دقيقه هم مي‎زنيم. سپس از صافي ريز يا پارچه مل‌مل رد مي‎کنيم؛ شير نارگيل آماده است.

        ماست، رب، فلفل، زيره، پودر تخم گشنيز، نمک، آبليمو، گشنيز و روغن را در کاسه‎اي مخلوط کرده، مرغها را به آن اضافه مي‎کنيم و مي‎‎گذاريم 2 ساعت بماند تا مزه‌دار شود.

        در اين فرصت سس را حاضرمي‎کنيم. ابتدا شير نارگيل، رب گوجه فرنگي، ماست، پودر تخم گشنيز، فلفل، نمک، زنجبيل، سير و آب را مخلوط مي‎کنيم، روغن را در قابلمهاي ريخته و هل‎ها را 30 ثانيه تفت مي‎دهيم سپس مواد مخلوط شده را اضافه كرده و با قاشق مرتب هم مي‎زنيم. بعد خامه، گشنيز و بادام ورقه شده را هم اضافه مي‎کنيم و کنار مي‎گذاريم.

        مرغ‎ها را يا در فر (دماي 190 درجه‌ي سانتي‌گراد، در طبقه وسط فر به مدت 35 تا 40 دقيقه) بريان مي‎کنيم يا کبابي مي‎کنيم.

        سپس مرغ‌ها را با سس مخلوط كرده و با گوجه فرنگي تزيين مي‎کنيم.




    اسم از شما، طرز تهیه از ما
  • leftPublish
  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۳/۴/۳
    avatar
    shirinshirini
    یک ستاره ⋆|2595
    وای نه ساناز جون مرسی که گشتی اما اون گوشت تیکه ای داره مثل گوشت قرمه سبزی و خلال بادام و شیر نارگیل و شاید خامه مزه سماق هم میده نمیدونم فکر کنم رب انار شاید..... . قشنگ خورشتیه وشبیه فسنجونه قیافش ولل امان از مزش
  • ۱۲:۱۸   ۱۳۹۳/۴/۳
    avatar
    shirinshirini
    یک ستاره ⋆|2595
    ولی بازم مرسی این به نظرم مواد اولیش خیلی نزدیکه.....و شاید اونا آبدار تر درست میکنن
  • ۱۲:۵۴   ۱۳۹۳/۴/۲۱
    avatar
    sima25
    کاربر فعال|168 |151 پست
    سلام تاپیکتون خیلی باحاله میخوام یک کیک اسفنجی کوچولو درست کنم میشه کمکم کنید ؟
  • ۱۲:۵۵   ۱۳۹۳/۴/۲۱
    avatar
    sima25
    کاربر فعال|168 |151 پست
    برای امروز میخوام کسی هست کمک کنه
  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۳/۴/۲۱
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    چه تاپیک خوبیه مرسی زحمات شما
  • leftPublish
  • ۱۳:۰۸   ۱۳۹۳/۴/۲۱
    avatar
    دختر نازم نفس
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    كيك اسفنجي كه راحته سيما جان.
    من قبلا تو فر درست ميكردم و از دستوراي تو اينترنت. از وقتي جابجا شديم ديگه گازم وصل نيست و گاز روميزي دارم. اما يه مدل ياد گرفتم تو قابلمه خيلي جالب و خوشمزه ميشه.
    دستورشو الان مينويسم برات.
    البته اين دستور كاپ كيكه يني تو فنجون. اما تو قالباي ديگه هم ميشه
  • ۱۳:۱۶   ۱۳۹۳/۴/۲۱
    avatar
    دختر نازم نفس
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    مواد لازم:

    آرد 4 قاشق غذاخوری
    شکر 4 قاشق غذاخوری
    پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ یک عدد
    شیر 5 قاشق غذاخوری
    روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری


    طرز تهيه:
    1. آرد،شكر، بيكينگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنيد.
    2. تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با چنگال هم بزنيد.
    3. شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود.
    4. فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا 1/3 فنجانها باشد.
    4- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد(بدون فنجان ها!) . بعد از اینکه به جوش آمد فنجان ها را رداخل قابلمه بگذاريد( داخل هر فنجان حدود 1/3 مواد بريزيد كه وقتي پف ميكند سر ريز نشود. ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 تا 20 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید.
    و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید.
    بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید.
    من يك سري هم بدون پودر كاكائو درست كردم و به جاش كمي وانيل بيشتر زدم. كه كاپ كيك وانيلي هم داشته باشيم.
    نكات:
    ارتفاع ظرفت كم نباشه كه بعد پف كردن كيك به دمكني بچسبه
    قالب ها را چرب كن
    حين پخت و سرد شدن اصلا در قابلمه را بر نداري. مطمئن باشيد كه پخته. اگر قالب گود يا بزرگ بود زمان بيشتري براي پخت بدهيد
    بگذاريد كاملا سرد شود بعد از قالب خارج كنيد.
    ميتوان داخلش كنجد يا مغز گردو هم ريخت
  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۳/۴/۲۱
    avatar
    sima25
    کاربر فعال|168 |151 پست
    سورناز جون اخه میخوام واسه 2نفر باشه و تو قابلمه چدن هم میشه
  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۳/۴/۲۱
    avatar
    sima25
    کاربر فعال|168 |151 پست
    نه فداتبشم میخوام با فر گاز درست کنم یعنی مواد رو بریزم تو قابلمه بزارم تو فر میشه
  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۳/۴/۲۱
    avatar
    دختر نازم نفس
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    من راستش يكساله تو فر درست نكردم يادم رفته. قابلمه چدن هم ميشه اما قالب ميره تو قابلمه.
    اين مواد 6 - 7 تا كاپ كيك ميده.
  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۳/۴/۲۱
    avatar
    sima25
    کاربر فعال|168 |151 پست
    یعنی چی قالب میره تو قابلمه من که قالب ندارم ؟
  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۳/۴/۲۱
    avatar
    دختر نازم نفس
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    اينو با همين روش براي تولد نفس درست كرده بودم.

    براي اولين بار بود كه كيك تزئين ميكردم ديگه ببخشيد
    اسم از شما، طرز تهیه از ما
  • ۱۳:۲۷   ۱۳۹۳/۴/۲۱
    avatar
    دختر نازم نفس
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    مثلا براي اين باب اسنفجي يه پيركس مربعي داشتم كه كمي تو قابلمه آب ريختم و مواد رو داخل ظرف پيركس ريختم و گذاشتم تو قابلمه. يجورايي كيك بخار پز ميشه.
  • ۱۳:۲۸   ۱۳۹۳/۴/۲۱
    avatar
    sima25
    کاربر فعال|168 |151 پست
    جالب شده من که انقد میترس هنوز جرات نکردم درست کنم
  • ۱۳:۳۰   ۱۳۹۳/۴/۲۱
    avatar
    دختر نازم نفس
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    اين كيك حتي اولين بارشم خراب نميشه.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان