خانه
742K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۸:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر خوشمزه کیوی 

    مواد لازم

     کیوی  ۴۰۰ گرم

    شکر   ۱/۲ پیمانه

    خامه قنادی  ۴۰۰ گرم

    پودر ژله کیوی  ۱ بسته

    پودر ژلاتین   ۴ قاشق چایخوری

    وانیل   ۱/۸ قاشق چایخوری

    رنگ خوراکی سبز   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- 

    ابتدا کیوی ها را شسته، پوست کنده و خرد کنید، بعد به همراه شکر در قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید. وقتی شروع به جوشیدن کرد بعد از 5-6 دقیقه هم زده و از روی حرارت بردارید.

    ۲- خامه قنادی را با همزن آنقدر بزنید تا فرم بگیرد. پودر ژله کیوی را با یک و نیم پیمانه آب جوش حل کنید و کناری بگذارید تا حرارتش را از دست بدهد. ژله کیوی را در ته قالب مورد نظر ریخته و در فریزر بگذارید.

    ۳- پوره کیوی را از روی حرارت بردارید، چند بار هم بزنید و کناری بگذارید تا ولرم شود. وقتی کمی حرارتش را از دست داد خامه فرم گرفته و ژلاتین حل شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

    ۴- قالب را از فریزر بیرون آورده و کرم کیوی آماده را روی ژله بسته شده بریزید، بعد قالب را در یخچال بگذارید.

    سایر نکات

     اگر رنگ ژله به نظر شما کم است می توانید چند قطره رنگ سبز خوراکی اضافه کنید.

    پودر ژلاتین را در کمی آب ریخته و روی حرارت غیرمستقیم (روش بن ماری) بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود. کیوی جوشیده با شکر را در مخلوط کن بریزید تا پوره شود و بعد دوباره 5 دقیقه دیگر بجوشانید.

    طبخ بن ماری:

    این طریق طبخ برای تهیه غذاها و کرم هایی است که می خواهیم مستقیما روی آتش قرار نگیرد و نتیجه آن لطیف تر شدن غذا و کرمی است که تهیه می کنیم

    عمل آن به این طریق است که ظرف محتوی غذا را در ظرف آبی قرار می دهیم و ظرف آب را روی آتش می گذاریم. مقدار آب باید به حدی باشد که موقع جوش آمدن داخل ظرف غذا نشود.

    معمولا غذاهای سرد شده یا مانده را که بخواهیم دوباره گرم کنیم و آب در آن داخل نکنیم به طریق بن ماری گرم می کنیم.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۰:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ژله خرده شیشه

     

    ژله 4 بسته  .  ورقه ژلاتین کوچک 10 عدد  .  شیر 1 لیوان

    خامه ساده 1 لیوان  .  شکر 5 قاشق غذاخوری  .  اسانس وانیل مقداری

     

    ابتدا هر بسته ژله را جداگانه اماده کنید ، هر بسته را ابتدا با 3/4 لیوان آب جوش حل کنید و وقتی شفاف شد با 1/2 لیوان آب سرد مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود ( به این دلیل آب کمتری نیاز است که ژله سفت تر از حد معمول باشد ).

     

    پس از اینکه ژله ها بستند از یخچال خارج کنید و به شکل مربع و یک اندازه برش بزنید ، ژله های خرد شده را باهم مخلوط کنید و داخل قالب ژله بریزید.

     

    برای تهیه کرم ژله ، شیر و شکر را درون قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، مخلوط کنید تا وقتی که شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه و وانیل را به آن اضافه کنید.

     

    ورقه های ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق آب روی آن بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهید ، صبر کنید تا ورقه های ژلاتین نرم شوند سپس به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید ( شیر باید ولرم باشد تا با اضافه کردن ژلاتین نبرد ).

     

    کرم ژله را داخل قالب و روی ژله های خرد شده بریزید سپس قالب را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کرم سفت شود ، پس از آماده شدن قالب را مدتی در ظرف آب داغ قرار دهید سپس داخل ظرف برگردانید و سرو کنید.

     

    نکته ها : بهتر است از ژله با رنگ های تیره استفاده کنید تا دسر شما جذاب تر باشد ، میتوانید بجای خامه از بستنی هم استفاده کنید ، ژله را با توجه به دستور روی جعبه اش اماده کنید ( فقط مقدار اب را کمتر در نظر بگیرید تا ژله سفت تر شود ).

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۰:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    فرنی با نان تست

    آماده سازی: 15 دقیقه

    مواد اولیه : برای 6 نفر

    نان تست 6 عدد

    شیر 3 پیمانه

    نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری

    شکلات چیپسی بمیزان دلخواه

    گردو یا هر مغز دلخواه بمیزان دلخواه

    آب (برای تهیه شربت) 1 پیمانه

    شکر (برای تهیه شربت) 1پیمانه

    زعفران (برایت هیه شربت) 1/4 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا نان تست ها را درون فر بمدت 10 دقیقه برشته می کنیم.سپس دور نان تست ها را جدا می کنیم و در کف ظرف میچینیم.

    مواد شربت رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا به نقطه خال جوش برسه یعنی به حد جوش برسه.

    شربت داغ رو روی تکه نانها بریزید.

    نصف فرنی آماده ی خنک شده رو میریزیم روش و صاف میکنیم، روش گردو و شکلات چیپسی می ریزیم.

    ردیف دوم نون ها رو روش میذاریم و باز هم مرطوب کردن و بعد هم فرنی و در آخر هم شکلات و گردو!

    قالب رو میذاریم 2 ساعت یخچال تا خوب ببنده و قابل برش زدن باشه

    وقتی خوب بسته شد به راحتی برش زده و سرو میکنیم

    نکته :

    می توانیم به جای اینکه نان ها را در کف ظرف بچینیم به قطعات مکعبی شکل ببریم و به شکل نامنظم در ظرف بریزیم و سپس در همان ظرف هم سرو کنیم .

    چون دسر شیرینیه برای افطار خیلی خوبه! و بهتره فرنی رو خیلی شیرین نکنید

    وقتی فرنی رو آماده کردین بریزین توی یه کاسه و روشو با یه نایلکس بپوشونین جوری که نایلکس به سطح فرنی بچسبه تا رویه نبنده!

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۰:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    حلوا شکلاتی 

    ترکیه ای ها هم مثل ما ایرانی ها انواع و اقسام حلواها را  دارند یکی از این حلواها که هم فرم و هم فرمول فانتزی دارد،حلوای شکلاتی است.

    مواد لازم برای 4 نفر:

    1 پیمانه آرد ذرت   

    4/3 پیمانه شکر 

    120 گرم شکلات تخته ای خرد شده 

    80 گرم کره 

    1 ق س  پودر کاکائو 

    1 پیمانه شیر 

    1 پیمانه آب    

    2ق س روغن مایع 

     نوک ق چ نمک     

    بستنی وانیلی به مقدار لازم 

    پودر پسته یا گردو برای تزیین

    طرز تهیه:

    1. در قابلمه ای شیر، آب و شکر بریزید. روی حرارت بگذارید و دائم هم بزنید تا شکر در شیر و آب حل شوند.  پودر کاکائو را هم افزوده و حدود 5 دقیقه روی حرارت متوسط هم بزنید. وقتی  مواد شروع به جوشیدن کرد، شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید و  هم بزنید تا کاملاً  شکلات و مواد یکدست شود. حالا شربت حلوا آماده است. آن را از روی حرارت بردارید  و کناری بگذارید.

    2. آرد،کره و روغن را در تابه ای ریخته، روی حرارت متوسط بگذارید و مواد را به مدت 40 تا 45 دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی رنگ شود.  سپس آن را از روی حرارت بردارید  و نمک اضافه کنید.

    3. شربت حلوا  را  آرام آرام به آرد تغییر رنگ داده، اضافه کرده و کاملاً هم بزنید تا حلوا به روغن بیفتد. در ظرف را گذاشته و به مدت ده دقیقه دیگر حرارت دهید.

    4.با قاشق مخصوص بستنی( اسکوپ) حلوا را به شکل گلوله درآورده و در ظرف مورد نظر بگذارید. درکنار آن یک یا دو اسکوپ بستنی وانیلی قرار داده و روی آن را با پودر پسته یا گردو  تزیین کنید.

    نکته :

    وقتی پودر شکلات و شکلات خرد شده را روی اجاق می‌گذارید باید حواستان باشد که مدام سربزنید و البته حرارت هم کم باشد.پودر شکلات روی حرارت زیاد سریع می‌سوزد و ته می‌گیرد و تلخ می‌شود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۲:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    دسر_خرمالو

     مواد اولیه : 

    پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری

     *آب (۴۰میلی‌لیتر)

     *زرده تخم‌مرغ دو عدد

     *شکر (۳۲گرم) *

    آرد دو قاشق سوپخوری

     *شیر یک پیمانه *

    وانیل شکری ۱/۸قاشق چایخوری 

    *عسل دو قاشق سوپخوری

     *خامه نصف پیمانه 

    *خرمالو پوره شده دو عدد 

    طرز تهیه: 

    پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی بخار آب قرار می‌دهیم تا به روش بن‌ماری حل و رقیق شود. زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شکر با همزن برقی هم می‌زنیم. آرد و شیر را به مخلوط زرده افزوده و روی حرارت ملایم مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود. مواد را از روی حرارت برداشته و به ترتیب وانیل، عسل، خامه و ژلاتین رقیق شده را افزوده و مخلوط می‌کنیم و در آخر خرمالو را اضافه و هم می‌زنیم تا مواد یک‌دست شود. سپس مواد را در قالب ریخته و به مدت هفت الی هشت ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا فرم بگیرد. بعد ته قالب را یک لحظه در آب گرم قرار داده تا دسر از قالب جدا شود. سپس در ظرف مورد نظر برمی گردانیم و روی آن را به دلخواه با خامه تزیین می‌کنیم

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۰۰:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر بار لیمویی

    مواد لازم خمیر بار لیمویی

    آرد 2 لیوان

    کره یا روغن جامد ذوب شده 3/4 لیوان 

    اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

    شکر 1/2 لیوان 

     نمک 1/2 قاشق چایخوری 

    رنده پوست لیمو ترش 1 قاشق چایخوری

    مواد لازم کرم لیمویی

    آرد 3 قاشق غذاخوری 

    شکر 1 و 1/2 لیوان 

    تخم مرغ 4 عدد  

    نمک 1/2 قاشق چایخوری

    آب لیمو ترش 3/4 لیوان 

    رنده پوست لیمو ترش 2 قاشق چایخوری 

    پودر قند مقداری

    طرز تهیه

    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

    برای تهیه خمیر بار لیمویی ابتدا شکر ، نمک ، اسانس وانیل و رنده پوست لیمو ترش را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید سپس کره یا روغن جامد ذوب شده سرد و آرد را اضافه کنید.

    مواد را مخلوط کنید تا شبیه به خرده نان شود ، ته قالب مستطیل شکلی را کاغذ روغنی یا آلمینیوم بیندازید و خمیر را ته قالب پهن کنید ( برای این مقدار مواد قالب 20 سانتیمتر در 30 سانتیمتر مناسب است ).

    با دست خوب خمیر را ته قالب فشرده کنید و با چنگال روی خمیر سوراخ هایی ایجاد کنید ( این کار برای جلوگیری از پف کردن خمیر لازم است ) سپس قالب را 10 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خمیر خوب سرد شود.

    قالب خمیر را از یخچال خارج کنید و داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا زمانی که برشته و طلایی شود ( در این فاصله کرم لیمویی را آماده کنید ).

    برای تهیه کرم لیمویی ابتدا شکر ، آرد ، نمک و رنده پوست لیمو ترش را باهم مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ، پس از اینکه مواد به خوبی مخلوط شدند آب لیمو ترش تازه را اضافه کنید.

    پس از پخت خمیر لیمویی قالب را از فر خارج کنید و کرم لیمویی را روی آن بریزید ، مجدد قالب را داخل فر قرار دهید و حرارت را به 160 درجه سانتیگراد برسانید و 20 – 30 دقیقه دیگر بپزید.

    پس از پخت ، بار لیمویی را از فر خارج کنید و 1 ساعت کناری قرار دهید تا خوب سرد شود سپس روی آن پودر قند بپاشید ، برش بزنید و سرو کنید 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۰:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    دسر_شكلاتى_تك_نفره 

    مواد لازم :

    شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم

    خامه ۲۰۰ سی سی ( منظور خامه صبحانه هست )

    شیر ۳ پیمانه یا ۷۵۰ سی سی

    پودر ژلاتین ۳ ق س

    شکر در صورت دلخواه (مواد رو بچشید اگه دوست دارین شکر اضافه کنید

    طرز تهیه  :من همه مواد رو نصف کردم و از دو نوع شکلات استفاده کردم

    شیر و شکلات و خامه و پودر ژلاتین  و شکر رو باهم بریزید توی قابلمه و بذارید روی گاز و بعد زیر گاز رو روشن کرده و حرارت رو کم کنید و مدام هم بزنید .

    تنها نکته ای که این دسر داره اینه که نباید دسر بجوشه بلکه موقعی که مثل شیر کاکائو بشه و همه مواد حل بشه ، کافیه

    از روی حرارت برداشته و داخل قالب  بریزید بعد در یخچال قرار داده و اجازه بدین خوب ببنده .

    نکته  :این دسر اول از رویه می بنده ، بعد داخلش می بنده پس گول ظاهرشو نخورید و اجازه بدین خوب ببنده.از یخچال در آورده و دور دسر رو با چاقو آزاد کنید .

    دسر شکلاتی تک نفره شما آماده ست.

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۰۰:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی

     

    سوفله واژه‌ای فرانسوی به معنای پف کردن و بالا آمدن است. در تهیه سوفله همیشه زرده و سفیده تخم‌مرغ از هم جدا می‌شوند. یکی از دلایل اصلی پف کردن سوفله، جدا هم زدن سفیده تخم‌مرغ است که اگر با کمی نمک همراه باشد پف خوبی به آن می‌دهد.

    سوفله‌ها را می‌توان به دو صورت هم برای غذا و هم به صورت شیرین به عنوان دسر درست کرد. ما یک دسر متفاوت برای‌تان در نظر گرفته‌ایم. فقط یادتان باشد سوفله را بعد از آماده کردن، سریع سرو کنید چون پف خود را در ۵ تا ۱۰ دقیقه بعد از بیرون آمدن از فر از دست خواهد داد. معمولا سوفله را در هر ظرفی که درمقابل گرمای فر مقاوم باشد درست می‌کنند و در این نوع سوفله‌ای که دستورش را برای‌تان گذاشته‌ایم، سوفله را در خود پرتقال درست کرده‌ایم، ولی آن را به صورت سنتی در ظرف‌هایی به اسم «رمکین» هم درست می‌کنند.

    مواد لازم:

    پرتقال متوسط: چهار عدد

    آب پرتقال: یک‌دوم پیمانه

    آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری

    عسل: یک قاشق غذاخوری

    شکر: یک‌چهارم پیمانه

    زرده تخم‌مرغ: دو عدد

    سفیده تخم‌مرغ: سه عدد

    رنده پوست پرتقال: یک قاشق غذاخوری

     

    طرز تهیه:

    ۱- فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سر پرتقال‌ها را ببرید و داخل آنها را خالی کنید.

    ۲- شکر، آرد ذرت، رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و عسل را در یک دیگ کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

    ۳- زرده تخم‌مرغ را با چنگال هم بزنید و بعد دو قاشق غذاخوری از مواد داخل دیگ را که قبلا درست کردید، درون زرده تخم‌مرغ بریزید و همزمان تند هم بزنید تا زرده نبندد و بعد بقیه مواد داخل دیگ را به زرده اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید تا سرد شود.

    ۴- سفیده تخم‌مرغ را با همزن خوب هم بزنید تا پف کند، بعد سفیده را کم‌کم به مواد زرده اضافه کنید و با قاشق به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد.

    ۵- پرتقال‌ها را درون سینی فر بگذارید و مواد سوفله را داخل آنها بریزید به‌طوری‌که سه‌چهارم پرتقال‌ها را پر کند.

    ۶- سینی را در فر گذاشته و برای ۱۸ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پف کند و بالا بیاید، بپزید. بعد از آماده شدن روی آن را با پودر قند تزئین کرده و سریع سرو کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۰:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر_پاییزی_با_طعم_نارنگی

     چي لازم دارم:

    کره :60 گرم

    پودر قند : 105 گرم

    زرده تخم مرغ : 2 عدد

    پوره نارنگي : 2/3 پيمانه

    خامه فرم گرفته : يک پيمانه

    پنير خامه‌اي : 250 گرم

    وانيل : 1/4 قاشق چايخوري

    چه جوري درست ميشه:

    کره و پودر قند را با هم بزنيد تا کرم رنگ شود.

    زرده‌هاي تخم مرغ را به مواد اضافه کنيد و به همراه وانيل هم بزنيد تا کاملا مواد سبک شود.

    نارنگي را کاملا فيله کنيد (بدون پوست)، سپس در مخلوط کن بزنيد تا پوره سبک و يک دستي بدست آيد. اين پوره را به مواد بالا اضافه کنيد.

    خامه فرم گرفته و پنير خامه را نيز بزنيد و با هم مخلوط کنيد و به مواد بالا اضافه کنيد.

    مواد دسر نارنگي را در ظرف سرو يا ليوان‌هاي مخصوص دسر تک نفره بريزيد و به مدت 3 الي 5 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مواد کاملا خود را بگيرد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر مرمکه

    مرمکه یک دسر سنتی آملی است. دسر مرمکه بسیار مناسب برای ماه رمضان است.

     

    برنج را شسته و با مقداری اب یکساعت بخیسانید .بعد اب انرا ریخته وبرنج را در کره سرخ کنید (میتوانید اول با روغن مایع انرا سخ کنید وبعد کره را اضافه کنید) وگردوی خردشده وزیره سبز راهم اضافه کرده وتفت بدید ونصف شکر را دراینجا اضافه کنید واب راهم اضافه کرده جوش که امد حرارت راملایم کرده ودرب انرا نیمه بگذارید ولی مراقب باشید که ته نگیرد وهراز گاهی انرا بهم بزنید.

     

    بگذارید تابرنج پخته ویقریبا له شود اب گرم دردسترس داشته باشید که اگر برنج خام بود 1/2 پیمانه اب گرم اضافه کنید حالا بقیه شکر زعفران وهل وگلاب راهم اضافه کرده وکره هم بریزید وانراخوب مخلوط کنید تا اب ان کاملا کشیده شود دم کنی را روی ان بگذارید تا کاملا پخته شود.

     

    بعد ته یک سینی را چرب کرده و دسر مرمکه را به سینی منتقل کنید وروی انرا صاف کرده ومعز گردوی خرد شده بپاشید وبگذارید تا کاملا سردشود وخودش رابگیرد.

     

    حالا دسر مرمکه رابرش زده ودر ظرف مورد نظر بچینید و نوووش جان کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۰۱:۰۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خرما1کیلو گرم

    خرماي سياه یا رطب

    آرد گندم1پیمانه

    دارچین1قاشق غذا خوری

    روغن جامد1/2پیمانه( من از روغن مایع استفاده کردم)

    گردو200گرمخرد شده

    پودر پسته به میزان لازم

    یا نارگیل مقداري براي تزئينه لبه میزان لازم

    پودر

    طرز تهیه : رنگینک

    اول كار آماده كردن خرماها رو شروع كنيد و گردوها را داخل خرماها قرار بديد . اگه دلتون خواست ميتونيد پوست خرما ها رو از قبل بكنيد و بعد گردوها رو داخل خرما ها قرار بديد. حالا نوبت آردمونه كه ميريزيمش توي يه ظرف و روي شعله قرارش ميديم مرتب آرد و هم بزنيد تا رنگش عوض بشه و طلايي بشه .

    روغن جامد آب شده رو اضافه كنيد و به همزدن مواد ادامه بديد تا قهوه ای بشه.ظرف و از روي حرارت برداريد نصف آرد رو داخل قالب مورد نظرتون بريزيد و با پشت قاشق يا يه پالت ، صاف و يكدست كنيد .

    خرما ها رو روي مواد بچينيد و پودر شكرو دارچين و روي خرما الك كنيد و بقيه مواد رو هم روي خرماها بريزيد و صاف كنيد . روي مواد رو با دارچين و پودر پسته بپوشونيدو قالب رو براي چند ساعتي كنار بذاريد تا كاملا مواد سفت بشن . بعد ميتونيد با چاقو مواد داخل قالب رو به ابعاد مورد نظر برش بديد و توي ظرف بچينيد و آخر كار با يه چاي داغ ميل كنيد ./ به جای خرمای درسته میتونید از خرمای له شده هم استفاده کنید .

    ابتدا هسته خرما رو در میاریم و خرما رو چرخ می کنیم(با دست,با هر وسیله ای می تونید خرما رو له کنید)اگه بخواهید نرم تر شه و کار باهاش راحت تر شه می تونید یکم توی یه ظرف روی حرارت بذاریدش واگه بخواهید خوشمزه تر شه روی حرارت یکم کره بهش اضافه کنید.گردو رو جداگانه تفت بدید و باقی مراحل.

    مي‌تونيد مقدار روغن ذكر شده در مواد لازم را با تركيب نصف كره و نصف روغن مايع ترکیب كنيد در اینصورت رنگینک عطر خیلی خوبی پیدا میکنه.

     

    طرز تهیه رولت رنگينك:

    ابتدا هسته خرما رو در مياريم و خرما رو چرخ مي كنيم یا با هر وسيله اي خرما رو له كنيد.

    اگه بخواهيد نرم تر شه و كار باهاش راحت تر شه مي تونيد يكم توي يه ظرف روي حرارت بذاريدش واگه بخواهيد خوشمزه تر شه روي حرارت يكم كره بهش اضافه كنيد.

    بعد خرما رو روي نايلوني كه يكم با روغن مايع چرب كرديم قرار مي ديم و با وردنه چرب شده به شكل مربع يا مستطيل بازش كنيد.

    آرد رو توي يه ظرف بريزيد و تفت بديد تا رنگش برگرده و طلائی بشه. روغن رو بهش اضافه كنيد و بذاريد با روغن كمي بو بخوره و بوي خامي آرد از بين بره و قهوه ای بشه .بعد از روي حرارت برداريد .كمي كه سرد شد اون رو روي خرما بريزيد و پهن كنيد بعد گردوي خرد شده رو روي حرارت كمي تفت بديد و روي آرد بپاشيد.

    حالا به كمك نايلون خرما رو لوله كنيد.در هر مرحله با دست خرما رو خوب فشار بديد تا مواد به هم بچسبه بعد نايلون رو دور خرما بپيچيد و با فشار دست حالتش بديدبعد اون رو 2-3 ساعت توي يخچال بذاريدتا سفت شه ( اين جوري بريدنش سخت تر مي شه ولي در عوض شكيل تر برش مي خوره).از يخچال در مياريم و به قطر 2 سانت برش مي زنيم.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    تراميسو دسري شيک و ساده

     

      بيسکويت ليدي فينگر يک بسته 200 گرمي خامه فرم گرفته 300 گرم پنير خامه اي 200 گرم شکر 6 قاشق غذاخوري وانيل نصف قاشق مرباخوري نسکافه 2 قاشق غذاخوري پر شکر 4قاشق غذاخوري پر آبجوش يک سوم پيمانه پودر کاکائو.. ابتدا دو قاشق نسکافه و چهار قاشق شکر رو داخل آبجوش ريخته و هم بزنيد تا کاملا حل بشن. * بعد اجازه بدين قهوه خنک بشه .  پنير خامه اي رو با همزن يک دقيقه هم بزنيد . * بعد خامه فرم گرفته رو اضافه کنيد . * سپس شکر و وانيل رو اضافه کرده و با همزن بمدت يک دقيقه ديگه هم بزنيد . *  نکته  : بهتره شکر دانه ريز بريزيد . * خوب ، مواد وسط تيراميسو به همين راحتي آماده شد . * اين يه بسته بيسکويت ليدي فينگر 200 گرمي هست که داخل اون 24 عدد بيسکويت موجوده .بيسکويت ليدي فينگر در بسته 400 گرمي هم موجوده که داخلش 48 عدد بيسکويت وجود داره. * بيسکويت رو داخل محلول قهوه فرو برده و بلافاصله در آورده و داخل ظرفمون مي چينيم.  نکته  : دقت کنيد که کافيه بيسکويت يک لحظه داخل قهوه فرو برده بشه و قرار نيست که داخل قهوه خيس بخوره . * کرم تيراميسو رو داخل قيف ريخته و روي بيسکويت ها رو پوشش مي ديم (اينکارو مي تونيد با قاشق هم انجام بدين ). * اينکارو بايستي لايه به لايه انجام بديم تا هم بيسکويت و هم کرم اون تموم بشه . * لايه آخر با کرم پوشونده مي شه. * و بعد روشو با پالت يا قاشق صاف مي کنيم . * و بمدت 6-5 ساعت در يخچال قرار مي ديم . * موقع سرو از يخچال در آورده و روي اون پودر کاکائو الک مي کنيم. * تيراميسو آماده هست . ولي اگه مي خوايد تزيين شکيل تري داشته باشيد مي تونيد روي تيراميسو شابلون قرار بدين و بعد روي اون پودر قند الک کنيد .

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۶:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

     طرز تهیه پشمک خانگی

    مواد لازم

    روغن                                      ۴۰۰ گرم ارد سفید                                 ۲۰۰ گرم شکر                                        ۱ کیلو

    طرز تهیه

    ۱- شکر را پخته آن را قوام بیاورید.

    ۲- سپس یک سینی را چرب کرده و شکر فوق را در آن ریخته روی شعله بگذارید تا قدری گرم شود آنگاه مایع را به صورت کلاف در آورده بگذارید از هر طرف چند نفر آن را بکشند تا دراز شود بعد آن را روی هم برگردانید و دوباره آن را بکشید تا کاملا سفت شود، آن وقت آرد سفید را در روغن داغ چرخی داده آن را کف سینی ریخته و سینی را حرارت دهید.

    ۳- سپس مایع به دست آمده را چند نفری با دست های روغنی بچرخانید تا به حالت پشمک در آید.

    ۴- پشمک شما آماده شده و می توانید به همراه خانواده یا دوستان میل بفرمایید.

    نکته: در خوردن پشمک زیاده روی نکنید چون قند خون شما را بالا برده و موجب ناراحتی های قلبی عروقی می شود.

        

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۰۶:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه مالاکوف

    مواد لازم:

    بیسکویت قاشقی - 20 عدد

    پودر بادام پوست گرفته - 125 گرم

    کره - 125 گرم

    خامه - 250 گرم

    شکر - 100 گرم

    عرق بهارنارنج - 3 تا 4 قاشق سوپخوری

    پودر قند - 4 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    برای تهیه شارلوت با کرم بادام یا مالاکوف به قالبی احتیاج داریم که دیواره آن از کف جدا شود. قالب متناسب با مواد را کمی چرب کرده ، بیسکویت ها را به طور ایستاده دور قالب می چینیم . چند عدد بیسکویت در کف قالب به شکل بعلاوه (+) قرار می دهیم . کره را کمی گرم می کنیم به حدی که نرم شود . شکر را در کره ریخته ، بهم میزنیم تا شکر حل شود و کره کاملا نرم و لطیف گردد .

    بادام را مخلوط می نمائیم و عرق بهار نارنج را به آن اضافه کرده ، بهم می زنیم . این مایه را کنار می گذاریم . خامه را در ظرف لعابی یا فلزی می ریزیم و ظرف خامه را روی یخ قرار می دهیم ، خامه را با همزن به هم می زنیم تا کمی سفت شود . پودر قند را کم کم با خامه مخلوط می کنیم و عمل هم زدن را ادامه می دهیم تا خامه سفت شده فرم بگیرد ، به حدی که از قاشق نریزد .

    3 تا 4 قاشق از خامه را کنار می گذاریم ، بقیه خامه را با مایه کره و بادام که آماده نموده ایم ، مخلوط می کنیم و آن را درداخل قالب که بیسکویت چیده ایم می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم. قالب را یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کرم خودش را بگیرد. بعد قالب را از یخچال بیرون می آوریم و ظرف گود متناسبی را روی دهانه قالب قرار می دهیم . دور قالب را باز می کنیم و شارلوت را با احتیاط در ظرف بر می گردانیم .

    خامه ای را که کنار گذارده ایم در قیف می ریزیم و روی مالاکوف را با آن و توت فرنگی تزئین می نمائیم .

    مالاکوف نوعی شارلوت با کرم بادام می باشد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۸:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    دسر_رژیمی_خرما_و_نخود 

    ✅مواد اولیه : 

    نخود پخته شده 1 لیوان 

    کره بادام زمینی نصف لیوان 

    شیر  نصف لیوان 

    خرمای بدون هسته 8 عدد 

    وانیل 1 قاشق چایخوری 

    چیپس شکلات 1 لیوان 

    نمک کمی 

    ✅طرز تهیه: 

    با استفاده از غذا ساز یا مولینکس نخود پخته شده، کره بادام زمینی، خرما و شیر را بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.

    نصف تکه های شکلاتی یا چیپس شکلات را درون دسر بریزید و هم بزنید. دسر را در قالبهای دلخواد خود بریزید و بقیه ی شکلات را روی آنها بپاشید. دسر ها را به مدت بیشت از 4 ساعت درون یخچال نگهداری کنید تا خوب سفت شوند.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر پارفیت موز و توت فرنگی  

     مواد لازم:

    پنیر ماسکارپونه یا خامه ای 200 گرم 

    پودر قند 2 قاشق غذاخوری

    موز 2 عدد

    خامه فرم گرفته 1 لیوان

    جو پرک 1/3 لیوان 

    توت فرنگی 10 عدد

    بیسکوییت مقداری

    طرز تهیه:

    پنیر خامه ای ، پودر قند و خامه را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا حجیم و یکدست شود.

    موز و توت فرنگی را خرد کنید سپس داخل لیوان های سرو را با موز ، توت فرنگی ، جو پرک ، بیسکوییت خرد شده و کرم خامه ای پر کنید ، ظرف دسر را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.

     نکته: به جای بیسکوییت میتوانید از کیک یا شیرینی خشک و به جای جو پرک میتوانید از انواع مغزها مانند گردو ، پسته ، بادام و … استفاده کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    باقلوای بادام

    مخصوص عید نوروز 

    مواد لازم :

    •    ۴ عدد تخم مرغ

    •    نمک

    •    نصف پیمانه روغن مایع

    •    آرد به میزان لازم

    •    ۲ پیمانه شیر ولرم

    مواد لازم شربت

    •    یک پیمانه شکر

    •    نصف پیمانه گلاب

    •    یک پیمانه آب

    •    ۳۰۰ گرم پودرقند

    •    ۲۰۰ گرم پودر بادام

    •    ۱۰۰ گرم پودر فندق

    •    ۲ قاشق چایخوری پودر هل

     طرز تهیه

    ۱٫    برای شربت، در یک قابلمه کوچک همه مواد را با هم روی حرارت ملایم بگذارید تا ۶ دقیقه بجوشند. توجه داشته باشید که این شربت نباید غلیظ باشد بلکه بسیار رقیق است. برای شربت غلیظ در باقلوا ها میزان آب را نصف کنید.

    ۲٫    شیر، پودر هل و تخم مرغ ها را به همراه روغن مایع و نمک مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.  سپس آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر شود.

    ۳٫    در این مرحله، خمیر را روی میز آردپاشی شده ورز دهید. سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه در کیسه چرب شده قرار دهید.

    ۴٫    قالب باقلوا را روغن جامد چرب کنید. خمیر را با وردنه باز و تا حد امکان آن را نازک کنید. خمیر که نازک شد در قالب قرار دهید تا همه دیواره های قالب را بپوشاند. همچنین باید حدود ۲  سانتی متر از قالب بزرگ تر باشد تا از لبه های قالب بیرون باشد.

    ۵٫    بقیه خمیر را روی سطح صاف باز کنید. مواد سفید بادامی را بریزید. روی آن وردنه بکشید تا به خورد خمیر بروند. اکنون با آب‌فشان گلاب بپاشید. دوباره یک لایه دیگر خمیر نازک دیگر روی آن قرار دهید. وردنه بکشید. با چاقو برش دهید.

    ۶٫    فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن و گرم کنید. خمیرهای برش خورده را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

    ۷٫    باقلوا را چند دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس سه مرتبه با فاصله زمانی ۵ دقیقه ای، روی آنها شربت بریزید

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مواد اولیه:

    کره ۲ قاشق غذاخوری

    سبزی معطر دلخواه (مریم گلی، مرزه، جعفری، نعنا یا پونه) ۱۰ برگ

    پنیر خامه ای نرم شده ۲۲۵ گرم

    پنیر ماسکارپونه (پنیر بز یا پنیر سوئیسی می تواند جایگزین ماسکارپونه شود) ۱۱۵گرم

    پنیر چدار سفید و تازه رنده شده ۱۷۰ گرم

    بادام پرک شده و تفت داده شده یک دوم پیمانه

    نمک یک چهارم قاشق چایخوری

    فلفل یک چهارم قاشق چایخوری

    انار دانه شده یک پیمانه

    کراکر یا نان برای سِرو

    طرز تهیه توپ پنیری جواهرنشان Jewelled cheese ball

    طرز تهیه:

    1- یک تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و کره را در آن ذوب کنید. هنگامی که کره شروع کردن به حباب زدن، برگهای سبزی دلخواهتان را بدون خرد کردن در کره ریخته و هم بزنید. سپس برگها را زیر و رو کنید و اجازه دهید حدود یک دقیقه در کره ترد شوند. پس از اتمام یک دقیقه برگها را از کره در آورده و روی یک حوله ی کاغذی قرار دهید. 

    2- تابه ی حاوی کره را نیز کنار بگذارید. در کاسه ای پنیر خامه ای، ماسکارپونه و چدار را با همزن مخلوط کنید. سپس برگهای سبزی تفت داده شده را خرد کرده و به همراه بادام پرک تفت داده شده و باقیمانده ی کره ی تابه، نمک و فلفل به مخلوط پنیرها اضافه کنید. این مخلوط را با سرعت کُندِ همزن برقی در حدود یک دقیقه هم بزنید. 

    3- مخلوط پنیری را از کاسه خارج کرده روی یک کیسه ی نایلون قرار دهید و با کمک کیسه و دست آنرا به شکل توپ درآورید. می توانید از این مخلوط یک توپ تهیه کنید و یا آن را به دو یا سه قسمت کرده و توپهای کوچکتری تهیه کنید. سپس با همان کیسه که اطراف توپ یا توپها را کامل پوشانده است برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید. در این حین، دانه های انار را روی حوله ای کاغذی پهن و بطور کامل خشک کنید. اگر برای سرو آن عجله ای ندارید می توانید توپ پنیری را به همین صورت با پوشش پلاستیکیِ دور آن، تا دو روز نیز در یخچال نگهداری کنید. 

    4- اما اگر برای سرو آن عجله دارید بعد از اتمام ۳۰ دقیقه دانه های انار را در یک سینی یا بشقاب بزرگ یا روی کاغذ روغنی کنار هم پخش کنید. سپس پنیر را از یخچال درآورده از روی کیسه نایلون دور آنرا دست بکشید تا سطحش صافتر شود. کیسه نایلونی را از دور آن باز کرده و توپ پنیری را با کمک دست در دانه های انار بغلطانید تا جایی که تمام سطح توپ و تَرَکها و شکافهای آن با انار پوشانده شود. 

    5- در حین حرکت دادن توپ پنیری روی انارها کمی به دانه های انار فشار وارد کنید تا انارها تا حدودی وارد بافت پنیری توپ شوند و بطور کامل به سطح توپ بچسبند. در این زمان شما می توانید توپ پنیری جواهرنشان را سرو کنید و یا اینکه آنرا در ظرف در بسته ای قرار داده تا زمان سرو در یخچال قرار دهید. 

    6- اگر قبل از چسباندن انار به توپ پنیری آنرا برای زمان بیشتری بطور مثال یک تا دو روز در یخچال قرار دادید وقتی که از یخچال درآوردید چند دقیقه به آن زمان دهید تا از سرمای آن کاسته و به دمای اتاق نزدیک شود سپس دانه های انار را به سطح آن بچسبانید. توپ اناری را می توانید با انواع نان یا کراکر میل نمایید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر پاناکوتا زعفرانی

    مواد لازم

    شیر ۳ پیمانه

    شکر ۱ پیمانه

    خامه ۱ بسته

    پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری

    وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

    گلاب ۲ قاشق غذاخوری

    زعفران به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)

    ۲- شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.

    ۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.

    ۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.

    ۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره! 

    ۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و در يخچال مى گذاريم

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر ایتالیایی پاناکوتا شکلاتی با توت فرنگی

    مواد لازم :

    شیر

    ½2 پیمانه

    خامه غلیظ

    ⅔پیمانه

    وانیل خالص

    1 قاشق چایخوری

    ورق ژلاتین

    ½1 پیمانه

    شکر

    ⅓پیمانه

    مواد لازم برای روی دسر:

    توت‌فرنگی یا هر میوه دلخواه دیگر

    ½1 پیمانه

    شکر

    ¾ پیمانه

    طرز تهیه:

    در یک قابلمه مناسب دو پیمانه شیر را به همراه خامه و شکر می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به آرامی شروع به جوش زدن کند. ورق ژلاتین را داخل نیم پیمانه شیر باقیمانده می‌اندازیم. مخلوط شیر و خامه را از روی حرارت بر می‌داریم و وانیل و ژلاتین حل شده را داخل آن می‌ریزیم. سپس مخلوط مواد را داخل 6 ظرف کوچک مناسب فر می‌ریزیم و آن را حداقل به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم.توت فرنگی و شکر را داخل دستگاه غذاساز می‌ریزیم و آنها را مخلوط می‌کنیم. مخلوط را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و می گذاریم تا جوش آید. سپس آن را از روی حرارت بر می‌داریم و 5 دقیقه می‌گذاریم تا خنک شود.پس از اینکه دسرها آماده شدند، آنها را داخل بشقاب مناسب سرو بر می‌‍گردانیم و از سس آماده شده و سرد شده روی آن می‌ریزیم و سرو می‌کنیم. 

    انواع دسر | انواع ژله

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان