خانه
742K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۲:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ژله قالبی آناناس

     

    پودر ژله آماده رنگی  1 بسته  .  کمپوت آناناس 1 قوطی

     

    طرز تهیه: در قوطی کمپوت آناناس را باز کنید . دقت کنید که به حلقه های آناناس آسیبی نرسد چون به آنها نیاز دارید. آب کمپوت را کاملا خالی کنید.

     

    طبق دستور پودر ژله را حاضر کنید. بهتر است از ژله ای استفاده کنید که رنگ آن کاملا مشخص و متضاد با آناناس باشد. قوطی آناناس را با مایع ژله پر کنید و آن را در گوشه ای قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ژله_شکلاتی_سه_رنگ

    ⭕️دوستان عزیزی که می خواهید در مهمانی ها و جشن های خود از انواع ژله استفاده کنید در این جا آموزش تهیه ژله شکلاتی سه رنگ را مرحله به مرحله برای شما بیان می کنیم تا ژله را به زیباترین آماده شود.

    🌿مواد لازم برای قسمت شکلاتی تیره:

    آب جوش………………………………… ۱و ۲/۱ لیوان

    آب سرد ………………………………….۲/۱ لیوان

    پودر ژلاتین ………………………………..۱۲ گرم معادل ۱و۲/۱ قاشق سوپخوری

    پودر هات شکلات آماده…………………. ۲ بسته

    شکر ………………………………………۴ قاشق سوپخوری

    شکلات سیاه و تلخ ………………………۵۰ گرم

    🌿طرز تهیه ژله شکلاتی :

    آب جوش و شکر و پودر هات شکلات و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده و یکدست شود .

    پودر ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار داده تا شفاف شود حالا ژلاتین حل شده را به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.

    مواد لازم برای قسمت شکلاتی روشن:

    شیر…………………………..۱و۲/۱ لیوان

    شکر …………………………۵ قاشق سوپخوری

    پودر هات شکلات……………۱ بسته

    آب سرد …………………….۲/۱ لیوان

    پودر ژلاتین………………….. ۱۲ گرم معادل ۱و ۲/۱ قاشق سوپخوری

    🌿طرز تهیه :

    شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی نجوشد. حالا هات شکلات را افزوده خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود . پودر

    ژلاتین را در آب سرد ریخته هم زده روی بخار آب قرار میدهیم تا شفاف شود . حالا ژلاتین حل شده را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود سپس آن را به شیر ولرم

    اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.

    🌿مواد لازم برای قسمت سفید:

    شیر …………………………..۲ لیوان

    شکر ………………………….۸ قاشق سوپخوری

    وانیل …………………………۴/۱ قاشق چایخوری

    خامه………………………… ۳ قاشق سوپخوری

    پودر ژلاتین …………………….۱۸ گرم معادل ۱ و ۵/۳ قاشق سوپخوری

    آب سرد ………………………۲/۱ لیوان

    🌿طرز تهیه:

    پودر زلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود . شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود . سپس خامه و وانیل را افزوده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حالا میگذاریم کمی خنک شود . ژلاتین را هم کنار میگذاریم تا داغی بیافتد حالا شیر و زلاتین را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سیب شکلاتی کاراملی 

    مواد لازم برای۴ نفر

    ترافل    به مقدار لازم

    سیخ چوبی   ۴ عدد

    خامه‏   ۲ قاشق غذا خوری

    شکلات (شکلات کاراملی)  ۵۰ عدد

    سیب (متوسط)   ۴ عدد

    طرز تهیه

    ۱- شکلات ها را به مدت سه دقیقه داخل ماکروویو روی حرارت بالا قرار دهید تا آب شوند و هر یک دقیقه آنها را هم بزنید تا کارامل کاملا آب و یکدست شود.

    ۲- داخل هر سیب یک سیخ چوبی فرو کنید و سیب ها را به وسیله سیخ داخل کاسه کارامل فرو ببرید و بیرون بیاورید و اجازه دهید که شکلات های اضافه از روی سیب بریزد و بعد روی یک کاغذ پوستی قرار دهید تا اینکه خنک شوند.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پاناكوتاي شكلاتي

    مواد لازم:

    شیر 2 پیمانه

    خامه صبحانه 1/4 پیمانه

    پودر ژلاتین 1.5 قاشق سوپخوری

    شکر 6 قاشق سوپخوری

    پودر کاکائو 4 قاشق چایخوری

    وانیل 1/8 قاشق چایخوری

    شکلات 20 گرم

    طرز تهیه:

    پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر خنک مي ريزيم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس با ماکروفر یا به روش بن ماري حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.

    خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود حل كه شد از حرارت برمی داریم و پودر کاکائوی الک شده و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود.

    این دسر را می توانید بصورت یک تکه در یک قالب هم درست کنید و يا به صورت تک نفره آماده كنيد. .

    بعد به مدت چهار ساعت داخل يخچال قرار بدين، براي خارج كردن دسر از ظرف لبه هاي دسر رو به با چاقو از ظرف جدا كنيد بعد راحت خارج ميشه. 

    براي تزيين ميتونيد از شكلات تخته اي كه روي حرارت غير مستقيم كاملا ذوب و روان شده استفاده كنيد. البته نبايد داغ روي پاناكوتا بريزيد كه پاناكوتا از حالت خارج نشه. نيم ساعت هم براي سفت شدن شكلات داخل يخچال بزارید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    حلوا زرده

    حلوا زرده كه به عنوان يك دسر مقوي معرفي مي شود، سوغات معروف همدان است كه طعم دلپذير و ايراني پسندي دارد. اين حلوا شباهت زيادي به شله زرد دارد اما مواد اوليه آن كاملا متفاوت است.

    مواد لازم:

    زرده تخم مرغ 10عدد

    شكر يك ليوان

    نشاسته 2 قاشق

    گلاب و زعفران به ميزان دلخواه

    روغن يك قاشق

    طرز تهيه:

    زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا كرده و آنها را با چنگال هم بزنيد تا يكدست شوند. سپس شكر را اضافه كرده و آنقدر با دست يا هم زن با تخم‌مرغ‌ها بزنيد تا مايه‌اي كاملاً صاف و يكدست به وجود آيد. حالا نشاسته را به مواد اضافه كنيد و بعد از كمي هم زدن، گلاب و زعفران را به مخلوط بيفزاييد.

    مواد را كاملاً با هم تركيب كنيد تا يك دست باشند. حالا آنها را در قابلمه لعابي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد. روي حرارت بايد مواد را همچنان هم بزنيد تا ته نگيرند. پخت حلوا زرده را تا وقتي كه رد قاشق روي مواد بماند، ادامه دهيد. بعد از پخت آن را از روي حرارت برداشته و با پودر پسته و نارگيل تزئين كنيد.

    اين دسر بايد سرد سرو شود. با سفيده‌هاي باقيمانده از پخت اين دسر مي‌توانيد يا شيريني پفكي گردويي تهيه كنيد يا مثل همداني‌ها انگشت پيچ درست كنيد كه پخت آن را تاپیک مخصوص آموزش داده‌ايم.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۲۰:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    تارت سيب

    موادلازم:

    کره 100 گرم

    آرد 1/5 پیمانه

    شکر 2/3 پیمانه

    تخم مرغ 3عدد

    بکین پودر 1قاشق چایخوری

    پوست لیموترش یاپرتقال 1/2 قاشق غذاخوری

    آب لیموترش یاپرتقال 1قاشق غذاخوری

    عسل 2تا 4 قاشق غذاخوری (اگر روزه هستین 4 قاشق😁)

    سیب 4 عدد

    موادرا به این ترتیب دردستگاه بریزید:#تخم#مرغ ها#شکر#کره#آب#لیمو#پوست#لیمو#عسل

    ودرآخرهم آردوبکین پودر الک شده

    بسته به حرارت فرتون 35 تا 50 دقیقه درفر گرم شده بادرجه ی 180 درجه😊😊😊به به😋😋

    سیب هاراقبل از گذاشتن داخل فرهرجورکه دوست دارید روی کیکتون بچینید،اگرمیخواین مدل گل رز

    درست کنید حتما سیبهای ورقه شده را درمقداری آب وشکر بپذید تاراحت تر فرم بگیره وموقع گل

    کردن نشکنه🌹🌹🌹

    درضمن من به شیره ی نصف سیبها کمی رنگ قرمز خوراکی زدم تا خوشرنگ تربشه

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۰:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پرتغال يا نارنگي هاتون رو از وسط نصف كنيد..

    توشونو خالي كنيد..

    از ژله هاي رنگي رنگي پر كنيد..

    بعد از اينكه ژله ها خودشونو گرفتن..

    از وسط نصف كنيد..

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۰:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ژله فرفره ای یا رولتی 

    مواد لازم

    پودر ژله  ۱ بسته

    بستنی وانیلی  ۱/۲ لیوان

    ۱- در ابتدای کار یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان سرخالی آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

    ۲- ژله حل شده رو داخل مایکروویو بگذارید یا روی حرارت کتری .جوری که در آخر هیچ دانه ژلاتینی باقی نمونده باشه و ژله کاملا یکدست بشه.

    ۳- کمی صبر کنید تا ژله یه کم سرد بشه(خیلی صبر نکنید همینکه از دمای جوش اولیه بیفته و فقط داغ بشه کافیه).

    ۴- حالا بستنی رو اضافه کنید. برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی رو بزارید بیرون تا آب بشه. مستقیم از فریزر خارج کنید و بزارید داخل ژله.

    ۵- آروم بستنی رو با ژله مخلوط کنید. همینکه بستنی آب شد کفایت میکنه. زیاد هم هم نزنید که کف روش از بین میره و ژله تون دو رنگ نمیشه.

    ۶- ظرف تفلون نچسبی رو انتخاب کنید و روش سلفون بکشید. حالا ژله رو بریزید داخلش و برای 45 دقیقه بزارید داخل یخچال.

    ۷- ژله رو از یخچال بیرون آورده با استفاده از چاقویکه توی آب داغ گرمش کردیم دور ژله رو میبریم که از قالب جدا شود. بعد روی یک سطح صاف قرار میدهیم.

    ۸- حالا نوارهای دو سانتی رو ژله بکشید .

    ۹- آروم شروع به رول کردنش کنید و سریع بزارید داخل یخچال.

    ۱۰- یک ساعت صبر کنید تا ژله کاملا ببنده!

    سایر نکات

    این ژله بسیار راحت تهیه میشه و خیلی نسبت به ژله عادی زمان و زحمت کمتری داره

    به جای بستنی وانیلی میشه از بستنی رنگی مثل توت فرنگی یا موز هم استفاده کنید.

    اندازه ظرف خیلی مهمه چون ضخامت تو این ژله مهمه اگه زیادتر یا کمتر از یک سانت باشه ژله میشکنه

    سینی که میخواهیم ژله را درونش بریزیم باید خیلی کم چرب بشه اگر زیاد چرب بشه هنگام رول کردن بهم نمی چسبه

    زیاد هم نزدن بستنی خیلی مهمه چون اگه زیاد  هم بزنی بستنی کامل در ژله حل میشه و وقتی تو سینی میریزی ژله در قسمت زیر و بستنی در قسمت رو قرار نمیگیره و اونی که ما میخوایم نمیشه

    با این دستور درست کردم 

    داخل سینی مستطیل 

    وسیلیفون میکشم 

    خوب باید صاف ویه دست باشه 

    عمقش ام مواد داخلی که میریزیم نباید از یک سانت بیشتر باشه

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    حلواي  آرد نخودچي

    مواد لازم 

    2 پیمانه  آرد نخودچي  

    100 گرم روغن صاف قنادي يا كره 

    2 /1 پیمانه روغن مایع

    1 پیمانه شربت حلوا

    مواد لازم براي شربت حلوا 

     1 پیمانه شکر

    1 پیمانه آب 

    2/1 پیمانه گلاب

    1 ق س زعفران محلول در آب

    طرز تهيه شربت حلوا  

    در یک قابلمه مناسب آب، شكر و گلاب را بریزید و آن را روي حرارت قرار دهید تا جوش بیايد. بعد از جوش آمدن، 5 دقيقه زمان بدهيد تا شربت خوب بجوشد و قوام بيايد. در آخر زعفران را اضافه و خوب مخلوط کنید، سپس شربت را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا ولرم شود . 

    طرز تهيه  حلواي نخودچي

    1  آرد نخودچي را در یک تابه گود یا یک قابلمه بریزید و آن را روي حرارت ملايم قرار دهید و مرتب هم بزنيد تا بوي خامي آرد گرفته شده و رنگ آن قهوه اي روشن شود، سپس روغن مايع و روغن صاف يا كره را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا با آرد مخلوط شود، سپس آن را از روي حرارت برداريد.

    2  اکنون شربت را به حلوا اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا مواد با هم مخلوط شده و يكدست شود. 

    3  قالب هاي سيليكوني را در یک سيني قرار داده و داخل آنها را با حلوا پر كنيد. چند بار سيني را روي ميز كار خوب تکان دهید تا حلوا به طور یکدست داخل قالب قرار گیرد. 

    4 قالب ها را در يخچال بگذاريد تا حلوا خنك و بسته شود . در آخر داخل نان هاي تارت يا نان هاي ميكادو را با اين حلواهاي آماده شده پر كرده و با مرواريدهاي خوراكي تزيين کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ژله زنبوری شيرعسلی

    مواد لازم: 

    شیرعسلی ١عدد قوطی كوچك

    شير گرم يا آب ١پيمانه (ترجيحا شير)

    آب سرد ١پيمانه جهت بن ماری كردن ژلاتين

    پودرژلاتين ٢.٥ ق س

    خامه صبحانه يا قنادی ١٠٠گرم (نصف پاكت خامه صبحانه)

    اسانس وانيل مايع ١ ق چ (اجباری نيست)

    جهت رنگی كردن: رنگهای خوراکی دلخواه

    جهت رنگ و طعم ميشه نسكافه ، قهوه يا كاكائو استفاده كرد

    طرز تهيه : 

    ابتدا روی يك ليوان اب سرد، پودر ژلاتين را بپاشيد بعد از يك دقيقه كه ژلاتين در اب جذب شد و حالت پفکی گرفت، روی بخار آب بن ماری كنيد تا ژلاتين حل شور و روان شود

    از طرفی خامه و شير عسلی را مخلوط كرده حسابی بصورت دستی انرا يكدست كنيد، 

    شير را يك دقيقه در ماكروفر گرم كنيد، و به مواد بالا اضافه كنيد و مجددا هم بزنيد.

    بعد ژلاتين حل شده و بعد از اينكه از داغی افتاد از صافی رد كرده به مايع بالا وارد كنيد. الان مايع اماده ست، از اینجا به بعد به سليقه خودتون، هر مقداری رو كه مايل باشيد در ظرف يا لیوانهای كوچكتر جدا كرده، يا رنگ خوراکی بزنيد يا با يه ق مرباخوری (1 ق چ استاندارد) پودر قهوه ، نسكافه و ... را با يك ق چ ، حل كرده از مايع تهيه شده اضافه كنيد و خوب هم بزنيد 

    نحوه ريختن در قالب: 

    چنانچه ميخواهيد چند رنگ درست كنيد قالبتان را در فريزرتان مستقر كنيد، هر رنگ را مي ريزيد ، بعد از ٥ دقيقه انرا چك كنيد كه اگر کمی بسته بود رنگ بعدی را اضافه كنيد، چنانچه بموقع اينكار رو نكنيد، لايه انقدر ببندند كه سفت شوند موقع برش ، لايه ها چسبندگی ندارند. 

    از اين مايه ميتوانيد جهت تهیه ژله های خرده شيشه هم تهيه كنيد و يا نمونه های ديگه ... مثلا ژله رولی در ميان اين مايع نيز بسيار زيبا هستش.

    فقط در اینجا ابتدا بدن زنبور، سپس، بالها، و همينطور بقيه قسمتها رو با مایه رنگی که درست کردیم پر میکنیم و بين هر قسمت رنگی داخل فريزر قرار میدهیم تا خودش را بگيرد..

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۱:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    مرسی میشه طرز در اوردن ژله از قالب سیلیکنی و بگی
  • ۱۳:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسركازان ديبي

     اولیه: برای 4 نفر

    شیر 8 لیوان

    شکر 3 لیوان

    نشاسته 3 قاشق غذاخوری

    آرد 1 قاشق غذاخوری

    کره 1 قاشق غذاخوری

    دارچین (جهت تزیین) به میزان دلخواه

    طرز تهيه

    شیر و شکر را در ظرفی بجوشانید. نشاسته و آرد را در ظرفی با آبسرد حل کرده و به شیر و شکر اضافه کنید و به جوشاندن ادامه دهید تا خودش را بگیرد ( کمی شل تر از خامه ). خاموش کنید در ته ظرفی پیرکس کره بمالید و پودر شکر پاشیده و مواد تان را روی آن بریزید . ظرف پیرکس را روی اجاق بگذارید و با حرارات اجاق شکر ته ظرف را ( تمام ظرف را ) کاراملایزه کنید. 

    ظرف را 3 ساعت بیرون و بعد 2 ساعت در یخچال نگه دارید

    بعد از خنک شدن به صورت طولی بریده و به صورت شکل از انتها لوله کرده و روی آنها دارچین پاشیده و سرو کنید.

    نکته : 

    برای کاراملایزه کردن شکر ، ظرف مواد را روی اجاق جابه جا کنید تا همه جای دسر کاراملایزه شود

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    [Forwarded from یلدا]

    چیز کیک ليمويي

     مواد لازم:

    بیسکویت پتی بور  ۱۸ عدد

    کره  آب شده  ۱۱ قاشق سوپ خوری

    شکر  ۲ قاشق سوپ خوری

    پنیر خامه ای (در دمای اتاق) 2 پیمانه

    خامه صبحانه 3 قاشق

    شیر  1/5 پیمانه

    آب لیمو  ۱/۴ فنجان

    پوست لیمو ترش   1.5 قاشق چایخوری

    عصاره وانیل  1.5 قاشق چایخوری

    تکه های میوه در صورت دلخواه به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ﺍﻭﻝ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻗﺎﻟﺒﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ. کف قالب رو سلفون بکشید و لبه اش رو بلندتر از دیواره قالب بگیرید تا به راحتی بتونید دنباله ها رو بگیرید و چیز کیک رو بعدا به آسونی در بیارید. 

    ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺘﻬﺎ ﺭﻭ ﺗﻮﯼ پلاستیک بریزید و ﺧﻮﺏ ﺑﮑﻮﺑﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻮﺭﺩ ﺑﺸﻪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺁﺳﯿﺎﺑﺶ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﭘﻮﺩﺭ ﺷﻪ. ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﯾﺠﺴﺘﯿﻮ ﻣﯿﻨﻮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﻭﻟﯽ ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﺘﻮﻥ ﭼﯽ ﺑﺎﺷﻪ. 

    ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﮐﺮﻩ ﻣﺨﻠﻮﻃﺶ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻤﯿﺮﯼ ﺑﺸﻪ

    ﺗﻮﯼ ﻗﺎﻟﺐ ﺧﻮﺏ ﭘﻬﻨﺶ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﻮﯼ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﭘﻨﯿﺮ ﺭﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﯿد

    توی مخلوط کن پنیر رو خوب بزنید تا نرم و یکدست بشه و سپس شیر رو بهش اضافه کنید. آب لیموترش، پوست لیموترش و عصاره وانیل رو اضافه کنید و بزنید تا مخلوط بشن.

    ﻣﺨﻠﻮﻁ ﭘﻨﯿﺮ ﺭﻭ ﺗﻮﯼ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺳﻄﺤﺶ ﺭﻭ ﺻﺎﻑ ﮐﻨﯿﺪ.

    حالا میتونید تیکه های میوه ای که دوس دارید رو روش بذارید ﻭ ﺑﺮﺍﯼ 3 ﺳﺎﻋﺖ ﻭ ﯾﺎ ﯾﮏ ﺷﺐ ﺗﻮﯼ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ببنده

    چیز کیک من با یه رویه خیلی نازک از ژله ست. بعد از سفت شدن پنیروخامه با قاشق ژله رو به روی چیز کیک ریختم و اجازه دادم خودشو بگیره. شما اگه طعم ژله رو باهاش نمیپسندید کافیه شکلات مذاب رو با یه کم خامه مخلوط کنید. روی بیسکوییتا بریزید و بعد مخلوط خامه و پنیر رو اضافه کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پودینگ قهوه ایرلندی 

    يه دسر فوري براي خانم هاي كارمند

    مواد لازم برای 4 نفر :

    نشاسته ذرت 2 ق غ

    شکر قهوه ای یک چهارم فنجان + 2 ق غ

    نمک خیلی کم

    خامه سنگین 2 فنجان

    پودر فوری اسپرسو

    1 ق غ یا 1 و نیم ق غ پودر فوری قهوه

    عصاره وانیل 1 ق چ

    خامه ی روی پودینگ خامه سنگین

    1 فنجان شکر

    یک چهارم فنجان + 1 ق غ

     

    طرز تهیه :

    نشاسته ذرت ، شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید . خامه سنگین را اضافه کرده روی حرارت بخار آب با همزن برقی بزنید تا نرم و غلیظ شود .

    خامه را از روی حرارت برداشته و پودر اسپرسو را اضافه کنید و مخلوط نمایید . پودینگ را به اندازه ی مساوی در 6 لیوان ریخته و 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود .

    برای تهیه خامه روی پودینگ خامه را با سرعت بالای همزن بزنید و در حین هم زدن شکر را 1 قاشق 1 قاشق به آن اضافه کنید تا پوک و غلیظ شود .

    مقدار کمی پودر اسپرسو در حدی که بین دو انگشت جا بگیرد به خامه اضافه نمایید و روی پودینگها را با خامه پرکنید و در صورت تمایل با شکلات سکه ای تزئین کنید.

  • ۱۵:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر خرما و بیسکویت 

    خرمای هسته گرفته شده :200 گرم 

    آرد :دوقاشق غذاخوری سر پر 

     کره یا روغن : سه قاشق غذاخوری 

    بیسکویت رنگارنگ یا ویفری : 6 عدد 

    ابتدا آرد رو درون ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت ملایم هم میزنیم تا بوی خامی آرد از بین بره بعد روغن یا کره رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم

     و در نهایت خرمارو اضافه میکنیم وبا پشت قاشق فشار میدیم تا خرما ها نرم و یک دست بشه اجازه میدیم خرما ها خنک بشه الان زمان اون هست که خرمارو روی سطح صاف باز کنیم و بیسکویت هارو دونه دونه روی خرماها قرار بدیم و اطراف بیسکویت هارو با خرما بپوشونیم و صاف کنیم و داخل یخچال برای مدت 3 ساعت قرار بدیم یا نیم ساعت داخل فریزر بعد که خودشو کامل گرفت برش میزنیم و با تافل یا پودر پسته و نارگیل تزئین میکنیم.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۲:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ژلــــه رنگارنگ

    ته قالبم گود بود 

    ژله را طبق دستورش درست كردم چند رنگ

    لايه اولو رنگاي مختلف ريختم تو هرگودي

    لايه بعدش ژله الوورا با يه ليوان ابجوش حل كردم ب جاي ابسرد ا ليوان بستني وانيلي اضافه كردم

    لايه بعد اضافي ژله لايه اول 

    و بعد ژله بستني موزي 

    و به اين ترتيب عمل کردم

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۰۰:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ژله آکواریوم لیوانی

    پودر ژله آبی 2 بسته  .  خامه 1/2 لیوان  .  رنگ خوراکی آبی مقداری

    بیسکوییت خرد شده 1 لیوان  .  چتر تزیینی مقداری  .  پاستیل صدف یا لاک پشت مقداری

    طرز تهیه : ابتدا 2 بسته پودر ژله آبی را داخل کاسه ای بریزید ، 2 لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شفاف شود سپس 2 لیوان اب سرد اضافه کنید و داخل لیوان بریزید

    لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله ها بسته شوند ، خامه را با مقداری رنگ خوراکی ابی مخلوط کنید و روی هر لیوان را تا نیمه مقداری خامه بریزید.

    بیسکوییت های خرد شده را داخل نایلون بریزید و با استفاده از حرکت وردنه بیسکوییت ها را خردف و یکدست کنید ( میتوانید از انواع بیسکوییت استفاده کنید ).

    روی خامه را با بیسکوییت خرد شده پوشش دهید سپس پاستیل لاکپشت ، صدف ، ماهی یا … را روی بیسکوییت ها بگذارید.

    پس از پایان کار برای زیبایی بیشتر از چترهای تزیینی استفاده کنید ، میتوانید مقداری بیسکوییت خرد شده داخل سینی سرو بریزید و لیوان ها را روی آن قرار دهید.

    نکته ها : در صورتی که ژله ابی در دسترس ندارید میتوانید از ژله آلوورا استفاده کنید و مقداری رنگ خوراکی آبی به آن اضافه نمایید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۰:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ژلــــــه میـــــوه

    كف قالبمو اول از همه چرب كردم كه راحت دربياد

    دوم ميوه هاي سيب ٤ برش 

    موز٢ برش و به ٢ برش و پرتغالم ٤ برشه چيدم تو قالب و ژله الورا را طبق دستور روش درست كردم

    يكمي از ژله اول روش ريختم ميوه ها رو نيان و سفت بشن 

    بعد كه گرفت بقيه ژله را اضافه كردم و بعدكه گرفت  ژله طالبي  استفاده كردم طبق دستور روش 

    و بعداز اون ژله توت فرنگي

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۹:۴۸   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    تافی_کاراملی_شکلاتی

    مواد لازم :

    1 لیوان شکر

    1 قوطی شیر عسلی

    1 قاشق کره

    1 لیوان شکلات 

    طرزتهیه:

    شکلات را به روش بن ماری اب کنید و اگر قالب گرد کوچک شکلات دارید داخل ان بریزید یا با قاشق چایخوری روی کاغذ روغنی بچکانید تا شکل گرد به خود بگیرد.داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

    قالب شکلات گنبدی یا هر مدل دیگری که دارید را اماده کنید.

    شکر را داخل قابلمه ای که ضخامت کف ان زیاد باشد بریزید و روی حرارت کم قرار دهید.

    اجازه دهید شکر اب شده و به رنگ طلایی دراید.

    در طی کاراملیزه شدن شکر ان را به هم نزنید چون کریستالی میشود فقط کناره های ظرف را با دستمال مرطوب پاک کنید که ذرات کریستالی شده لبه ها وارد شکر نشود.

    شیر عسلی و کره را اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط شوند و به مدت 15 دقیقه دیگر حرارت دهید.در طی زمان حرارت دیدن مرتب هم بزنید.

    از روی حرارت بردارید و بلافاصله داخل قالب اماده شکلات بریزید و روی ان را صاف کنید.

    بعد از اینکه کارامل بسته شود ولی هنوز کمی نرم بود قطره های شکلاتی اماده را روی ان قرار دهید و بگذارید تا کاملا بسته شود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر ژله و چوب شور

    پودر ژله تمشک یا ژله شاه توت 1 بسته  تمشک یا شاه توت یخ زده 1 لیوان  کره 100 گرم

    خامه 1 لیوان 

    پنیر ماسکارپونه 1 لیوان  

    چوب شور 2 لیوان  

    شکر 1 لیوان 

    آب جوش 1 و نیم لیوان

    طرز تهیه : ابتدا پودر ژله را با یک و نیم لیوان آب جوش خوب مخلوط کنید سپس کناری قرار دهید تا سرد شود ، چوب های شور را داخل کیسه فریزر بریزید و کمی بکوبید تا خرد شوند ( فقط باید کمی خرد شود و نیازی به پودر کردن نیست )

    کره را بهمراه 1/4 لیوان شکر داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود و شکر نیز حل شود سپس خرده های چوب شور را اضافه و مخلوط نمایید ، خرده های چوب شور کره ای را داخل ظرف پیرکسی بریزید و خوب فشار دهید تا مواد ته ظرف منسجم و یکدست شوند سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید و پس از پخت کنار بگذارید تا سرد شود.

    در مدت زمانی که چوب شور کره ای سرد میشود میتوانید کرم میان دسر را آماده کنید ؛ برای تهیه کرم ابتدا پنیر خامه ای و بقیه شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خوب باهم ترکیب شوند سپس خامه را اضافه کنید و مخلوط نمایید.

    کرم را روی چوب شورهایی که سرد شده است خوب پخش کنید ، کناره های ظرف را نیز خوب با کرم بپوشانید تا زمانی که ژله را اضافه میکنید به چوب شورها نفوذ نکند ، پس از اینکه خوب سطح چوب شورها را با کرم پوشش دادید ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.

     

    پس از اینکه کرم خوب سرد شد از یخچال خارج کنید و تمشک ها یا شاه توت های یخ زده را روی کرم پخش کنید سپس ژله ای که از قبل اماده کرده بودید و خنک شده است را آرام روی میوه ها بریزید ، ظرف دسر را داخل یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود سپس این دسر خوشمزه را برش بزنید و سرو کنید.

     

    نکته ها : میتوانید از انواع میوه ها و ژله استفاده کنید ، در صورتی که پنیر ماسکارپونه در دسترس ندارید از پنیر خامه ای استفاده کنید ، برای جلوگیری از نفوذ بوی سایر غذاهای فریزر روی میوه حتما میوه ها را داخل کیسه فریزر یا ظرف در بسته قرار دهید سپس فریز کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان