خانه
691K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۳:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر_رول_موزی

    مواد لازم:

    موز:2عدد

    پودر ژلاتین:1ق چ

    شیر:2پیمانه

    وانیل:1ق چ

    ارد:1/2پیمانه

    کره:125گرم

    اب:2ق غ برای حل کردن پودر ژلاتین

    پودر قند:1/2پیمانه

    بیسکوییت پتی بور:یک بسته کاکایویی خرد کرده

    🍌🍫🍌🍫🍌🍫🍌🍫🍌🍫🍌🍫

    طرز تهیه🌯

    ژلاتین را با دو قاشق اب به روش بن ماری حل کرده

    وانیل و ارد را قاطی کرده,

    روی اجاق125گرم کره را در تابه ای ابکرده و ارد را اضافه کرده تفت داده به حدی که بوی ارد بلند شود.

    بعد پودر قند را اضافه کرده و شیر را در چند مرحله اضافه کرده و در اخر پودر ژلاتین را اصافه کنید.

    و زیرش را خاموش کنید و با همزن زده تا سرد بشه

    کاغذ روغنی را مستطیل برش زده  و بیسکوییت کاکایویی خرد شده را روی کاغذ پهن کرده و بعد کرم امادمونو روی سطح بیسکوییت میریزیم

    و بعد موزها را کامل روی مواد میگذاریم و رول کرده 

    و ساعتی در یخچال میگذاریم

    بعد برش میدهیم

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    بستنی کارامل

    📝 مواد لازم : 

    ✅ شکر دانه ریز 1/2 پیمانه 

    ✅ آب جوش 2/3 پیمانه 

    ✅ زرده تخم مرغ 3 عدد 

    ✅ وانیل 1/8 قاشق چایخوری 

    ✅ شکر 1 پیمانه 

    ✅ شیر 1 پیمانه 

    ✅ خامه قنادی 1/5 پیمانه 

    📋 روش تهیه : 

    شکر را در یک ظرف مناسب روی حرارت تند و یکنواخت قرار دهید تا شکر آب شود و به رنگ عسل در آید.

    آب جوش را اضافه کرده، حرارت را ملایم کنید تا کارامل که به شکل نبات درآمده ،در آب حل شود و به شربتی غلیظ تبدیل شود( شربت کارامل) و صبر کنید تا نیمه گرم شود .

    زرده های تخم مرغ ،وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم مانند شود.

        

    شیر را بجوشانید و آرام آرام به مخلوط زرده بیفزایید و هم بزنید تا شکر داخل شیر حل شود .

    شربت کارامل را به مخلوط شیر اضافه کرده،بگذارید تا سرد شود .

    خامه را بزنید تا فرم بگیرد و آنرا به مخلوط بیفزایید.

    مواد را در ظرف دربسته بریزید و به مدت 24 ساعت در فریزر قرار دهید.

  • ۱۷:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    پارفه لایه ای و آجیلي

    اگر به دنبال یک دسر شیک و متفاوت هستید، پارفه ها یک پیشنهاد ویژه هستند. این دسرها با انواع میوه‌های فصل هم تهیه می‌شوند. پس دست‌به‌کار شوید.

    مواد لازم برای 4 نفر

    2 /1 2 پیمانه آجیل مخلوط

    2 /1 پیمانه کشمش

    2 /1 پیمانه عسل

    4 /1 1 پیمانه شیر

    1 ق چ پودر وانیل

    4 /1 پیمانه شکر

    4 /1 پیمانه آرد ذرت

    4 عدد زرده تخم‌مرغ

    4 /1 ق چ نمک

    100 میلی‌لیتر خامه فرم گرفته

    طرز تهیه:

    1. شکر، آرد ذرت و نمک را بریزید و باهم مخلوط‌ کنید. در یک‌ کاسه دیگر زرده‌های تخم‌مرغ را مخلوط‌ کنید، سپس مخلوط آرد ذرت را کم‌کم به آن اضافه کنید. هر بار حدود 1 ق س از مخلوط آرد را به زرده اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط نرم و غلیظی حاصل شود.

    2.   شیر و وانیل را  با هم مخلوط‌ کنید، سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا حباب‌هایی لبه قابلمه تشکیل شود. حال باید آن را از روی حرارت بردارید، آن را به‌آرامی داخل کاسه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا شیر با بقیه مواد مخلوط شود. دوباره مواد را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کرم نرم و غلیظی به دست بیاید، سپس از روی حرارت بردارید   تا کمی خنک شود، خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید. کرم حاصل را به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

    3. در این فاصله آجیل مخلوط را داخل یک کاسه مناسب بریزید و آن را خرد کنید. کشمش و عسل را هم اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. آن را هم داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. موقع سرو، کرم و مخلوط آجیل را به‌صورت لایه‌لایه داخل لیوان‌هایی که آماده کرده‌اید بریزید و سرو کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    ﭼﯿﺰ ﮐﯿﮏ ﻣﺎﺳﺖ و ﺧﯿﺎﺭ

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ

    ۲۵۰ ﮔﺮﻡ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺗﺮﺩ

    ۱۰۰ ﮔﺮﻡ ﮐﺮﻩ

    ۳ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﮊﻻﺗﯿﻦ

    ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﻣﺎﺳﺖ ﭘﺮﭼﺮﺏ

    ۴۰۰ ﮔﺮﻡ ﭘﻨﯿﺮ ﺧﺎﻣﻪﺍﯼ

    ۳۰۰ ﮔﺮﻡ ﺧﯿﺎﺭ

    ۸۰۰ ﮔﺮﻡ ﮔﺮﺩﻭ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ :

    ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ ﻧﻤﮏ

    ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﮔﻞ ﻣﺤﻤﺪﯼ

    ۱۰۰ ﮔﺮﻡ ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ

    ﻃﺮﯾﻘﻪ ﭘﺨﺖ

    ﻗﺎﻟﺐ ﮐﻤﺮﺑﻨﺪﯼ ﺑﺎ ﻗﻄﺮ ۲۳ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﻣﺘﺮ ﺭﺍ ﭼﺮﺏ ﮐﺮﺩﻩ، ﺳﭙﺲ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺁﺳﯿﺎﺏ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ

    ﺑﺎ ﮐﺮﻩ ﺫﻭﺏ ﺷﺪﻩ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﮐﻒ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﺑﻔﺸﺎﺭﯾﺪ

    ﻗﺎﻟﺐ ﺭﺍ ﺩﺭﯾﺨﭽﺎﻝ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ. ﺧﯿﺎﺭ ﺭﺍ ﺭﻧﺪﻩ ﮐﺮﺩﻩ، ﺭﻭﯼ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﺁﺏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ

    ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ، ﮊﻻﺗﯿﻦ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻏﯿﺮ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ‏(ﺑﻦ ﻣﺎﺭﯼ‏) ﺁﺏ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ

    ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺍﺯ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﯿﺎﻓﺘﺪ

    ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﭘﻨﯿﺮ ﺧﺎﻣﻪﺍﯼ ﻭ ﻣﺎﺳﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺯﻥ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ، ﺳﭙﺲ ﺧﯿﺎﺭ، ﮊﻻﺗﯿﻦ،

    ﺳﺒﺰﯼﻫﺎﯼ ﻣﻌﻄﺮ، ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ، ﭘﻮﺩﺭ ﮔﻞﻣﺤﻤﺪﯼ ﻭ ﮔﺮﺩﻭﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ

    ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﻭﯼ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻫﺎ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۵- ۴ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ

    ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﺩ

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر تک نفره

    دسرهاى تك نفره ايده هاى خوبى براى مهمانى ها هستند

    تكه اى كيك (هر نوع كيكى كه توى خونه داريد)

    مقدارى خامه صبحانه

    مقدارى پنير خامه اى

    چند ق چ خ شكر

    مقدار كمى وانيل

    همه ى اين مواد رو با هم زن خوب مخلوط كنيد و توى ظرف هاى تك نفره بريزيد

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۸:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    ژله پرتقالی با شیر

    مواد لازم 

    ژله پرتقالی یک بسته

    ژله آلوئه ورایک بسته

    شیر کم چرب 1 لیوان 

    آب جوش برای حل کردن هر بسته ژله نصف لیوان

    طرز تهیه  یک بسته پودر ژله پرتقالی را در نصف لیوان آب جوش خوب حل کنید هم زنید تا شفاف شود .بعد نصف شیر را اضافه میکنیم

    ژله آلوئه ورا هم در نصف لیوان آب جوش خوب حل کنید

    وقتی پودر ژله حل شد .بعد نصف شیر را اضافه میکنیم 

    در قالب ژله پرتقالی رو اضافه کنید، یک چهارم ظرف خالی بمونه، دوباره بزارید یخچال تا نیم بند بشه، دوباره ظرف رو از یخچال خارج کنید و این بار ژله آلوئه ورا  رو روی مواد بریزید و بگذارید کامل تو یخچال خوب خودش رو بگیره به مدت یک ساعت

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    موس سه لایه انار

    مواد لازم:

    خامه سنگین

    2 فنجان

    شکر شیرینی پزی

    2 فنجان

    عصاره وانیل

    1 ق چ

    پنیرخامه ای

    340 گرم

    پودر ژله انار یا توت فرنگی

    100 گرم

    آب جوش

    سه چهارم پیمانه

    آب انار سرد

    سه چهارم پیمانه

    برای لایه ژله ای بالا

    پودر ژله انار یا توت فرنگی

    150 گرم

    آب جوش

    1 فنجان

    آب انار سرد

    1 فنجان

    دانه انار

    برای تزئین

    طرز تهیه :

     9 لیوان یا فنجان به سلیقه ی خودتان برای سرو موس انار آماده کنید  و داخل سینی بچینید .

    برای تهیه ژله لایه میانی :

    پودر ژله را با سه چهارم فنجان آب جوش مخلوط نموده و هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آب حل شود سپس سه چهارم فنجان آب انار را اضافه کرده مخلوط کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود ولی نبندد . هر 5 دقیقه ژله را هم بزنید تا غلیظ شود سپس از یخچال خارج نمایید .

    خامه ، شکر و وانیل را با سرعت بالای همزن مخلوط کنید تا فرم بگیرد سپس به تدریج پنیرخامه ای را که در دمای اتاق نرم شده را اضافه کرده و مخلوط نمایید تا ترکیب کاملا یکدست شود 

    مخلوط خامه را به دو قسمت کنید و نیمی از آن را به طور مساوی کف لیوان ها بریزید و سطحش را صاف کنید .

    به نیمه دیگر ژله را افزوده و باهم زن کاملا مخلوط کنید. یک فنجان دانه های انار را به این ترکیب اضافه کرده  و روی لایه ی خامه ای به طور مساوی در هر لیوان بریزید . و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید .

    پس از یک ساعت شروع به آماده کردن آخرین لایه نمایید . 150 گرم ودر ژله را با 1 فنجان آب جوش مخلوط کرده و بعد ازینکه حل شد آب انار را به آن افزوده و کناری بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود . سپس روی لایه های خامه به طور مساوی ریخته و 1 ساعت ؛ ترجیحا 1 شب بگذارید در یخچال بماند . کمی که ژله ست میتوانید رویش دانه انارو برگهای نعنا بگذارید .

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۰:۳۷   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    ویفر_توت_فرنگی_یخی 

    مواد لازم

    ژلاتین(3 ورق)  ۶ گرم

    توت فرنگی (پوره شده)  ۲۰۰ گرم

    شکر  ۷۵ گرم

    ماست توت فرنگی  ۵۰ گرم

    بستنی وانیلی (نرم شده)  ۵۰۰ میلی لیتر

    توت فرنگی (نگینی خردشده)  ۱۰۰ گرم

    بیسکوئیت یا نان ویفر بستنی   به تعداد لازم

    طرز تهیه

    ۱- ورق های ژلاتین را در مقداری آب سرد خیس کنید و دو تا سه دقیقه بماند تا نرم شود. در این فاصله توت فرنگی پوره شده و شکر را روی حرارت قرار داده هم بزنید تا شکر حل شود،

    ۲- بلافاصله از روی حرارت بردارید و ورق های ژلاتین نرم شده را به آن اضافه کنید، هم زده تا ژلاتین نیز حل شود. 

    ۳- پس از سرد شدن، ماست توت فرنگی، بستنی نرم شده و توت فرنگی را اضافه و مخلوط کنید و در یک قالب مستطیل کم عمق که کف و دیواره های آن را محافظ پلاستیکی کشیده اید بریزید

    ۴- به مدت هفت الی هشت ساعت در فریزر بگذارید تا بسته شود.

    ۵- پس از بسته شدن مخلوط، آن را روی یک سطح برگردانید و محافظ را از روی آن جدا کنید و یک ویفر را به عنوان الگو روی آن قرار دهید و برش بزنید.

    ۶- هر تکه از مخلوط یخ زده را بین دو ویفر قرار دهید و سرو کنید.

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۰:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    تراميسو دسري شيک و ساده

     

      بيسکويت ليدي فينگر يک بسته 200 گرمي خامه فرم گرفته 300 گرم پنير خامه اي 200 گرم شکر 6 قاشق غذاخوري وانيل نصف قاشق مرباخوري نسکافه 2 قاشق غذاخوري پر شکر 4قاشق غذاخوري پر آبجوش يک سوم پيمانه پودر کاکائو..

    ابتدا دو قاشق نسکافه و چهار قاشق شکر رو داخل آبجوش ريخته و هم بزنيد تا کاملا حل بشن. * بعد اجازه بدين قهوه خنک بشه .  پنير خامه اي رو با همزن يک دقيقه هم بزنيد . * بعد خامه فرم گرفته رو اضافه کنيد . * سپس شکر و وانيل رو اضافه کرده و با همزن بمدت يک دقيقه ديگه هم بزنيد . *  نکته  : بهتره شکر دانه ريز بريزيد . * خوب ، مواد وسط تيراميسو به همين راحتي آماده شد . * اين يه بسته بيسکويت ليدي فينگر 200 گرمي هست که داخل اون 24 عدد بيسکويت موجوده .بيسکويت ليدي فينگر در بسته 400 گرمي هم موجوده که داخلش 48 عدد بيسکويت وجود داره. * بيسکويت رو داخل محلول قهوه فرو برده و بلافاصله در آورده و داخل ظرفمون مي چينيم.  نکته  : دقت کنيد که کافيه بيسکويت يک لحظه داخل قهوه فرو برده بشه و قرار نيست که داخل قهوه خيس بخوره . * کرم تيراميسو رو داخل قيف ريخته و روي بيسکويت ها رو پوشش مي ديم (اينکارو مي تونيد با قاشق هم انجام بدين ). * اينکارو بايستي لايه به لايه انجام بديم تا هم بيسکويت و هم کرم اون تموم بشه . * لايه آخر با کرم پوشونده مي شه. * و بعد روشو با پالت يا قاشق صاف مي کنيم . * و بمدت 6-5 ساعت در يخچال قرار مي ديم . * موقع سرو از يخچال در آورده و روي اون پودر کاکائو الک مي کنيم. * تيراميسو آماده هست . ولي اگه مي خوايد تزيين شکيل تري داشته باشيد مي تونيد روي تيراميسو شابلون قرار بدين و بعد روي اون پودر قند الک کنيد .

  • ۱۰:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    دسر_زعفرانی 

    مواد لازم

    ۳پیمانه شیر

    ۱ پیمانه شیرین کننده ماردین

    ۳ ق س زعفران آب شده

    ۲۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه

    ۸ ق چ پودر ژلاتین

    2 /1 پیمانه آب سرد

    طرز تهیه

    1. شیر و پودر شیرین کننده ماردین را روی حرارت مستقیم می گذاریم تا کاملا یکدست شده، پودر درون شیر حل شود. سپس خامه صبحانه و زعفران آب زده را اضافه کنید و از روی حرارت برداشته با مفتول دستی هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود. 

    ۲. پودر ژلاتین را به همراه ۲/۱ پیمانه آب سرد مخلوط کنیدو روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین شفاف شود. ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر و خامه اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. سپس درون قالب‌های مورد نظر بریزیدو به مدت ۱۰ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. در ‌‌نهایت قالب‌ها را پس از بسته شدن درون آب گرم بزنید و در ظرف مورد نظر برگردانید و به سلیقه دلخواه تزیین کنید.

  • leftPublish
  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    مریم-ش
    دو ستاره ⋆⋆|2352 |2147 پست
    میخوااااااااااامممممم
  • ۱۰:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    ژله نـــوشابه

    پودر ژله پرتقال رو آماده کردم....

    وقتی خنک شد بجای آب سرد از نوشابه پرتقالی استفاده کردم .

    شیشه نوشابه رو از وسط برش دادم ....وژله ها رو داخلش ریختم وگذاشتم تا خودش رو گرفت ...بعد در ظرف مورد نظر برگردوندم .....یخ های دورش هم که آلووراس

  • ۱۰:۴۸   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    #کرم_پاتی_سیر

    نوعی کرم کاستارد که در شیرینی پزی کاربرد فراوانی داره . از این کرم برای فیلینگ کیک هم میشه استفاده کرد که بسیار خوشمزه هست و چون مثل خامه حس چربی خوردن به آدم دست نمیده بسیار پرطرفداره. خلاصه اینکه حتما این کرم رو یاد بگیرید.

    مواد لازم

    تخم مرغ 1 عدد

    شکر 2 تا 3 قاشق غذاخوری

    شیر 2 لیوان

    آرد 2 قاشق غذاخوری

    خامه 200 گرم یا کره 100 گرم

    وانیل 1/4 قاشق چای خوری

    نمک یک پنسه 

    طرز تهیه

    ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر بزنید تا کرم رنگ شده حجم آن سه برابر شود.

    شیر سرد را آرام آرام به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک دست شود و گلوله نداشته باشد. مخلوط شیر و آرد را روی حرارت متوسط گزاشته دائم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. دقت کنید حتی یک لحظه نباید همزدن را متوقف کنید صبور باشید دو سه دقیقه بیشتر طول نمیکشه 

    حالا شیر غلیظ شده را از روی حرارت بردارید و مخلوط تخم مرغی را کم کم به آن اضافه کنید و مخلوط کنید وانیل و نمک را اضافه کنید و در انتها تا هنوز کرم گرم است کره یا خامه را اضافه کنید تا کره با حرارت کرم ذوب شود.

    میزان کره ی خامه دلخواه است اگر رژیم دارید میتوانید از صد گرم خامه استفاده کنید من خودم صد گرم خامه یا 50 گرم کره استفاده میکنم ولی میدونید که کره بیشتر خوشمزه ترش میکنه خلاصه دست خودتونه 

    اگه خواستید نصف مواد کرم درست کنید میتونید به جای یک عدد تخم مرغ از یک عدد زرده استفاده کنید.

    این کرم همراه با موز برای وسط کیک بسیار لذیذ است.

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۶/۱۲/۱۳۹۴   ۱۱:۰۵
  • ۱۱:۰۶   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    #سمنو

    گندم

    1 كيلو

    آرد گندم

    3الي 4 كيلو

    بادام يا فندق يا پسته با پوست

    به ميزان لازم

     

     

    طرز تهيه سمنو :

    گندم نقره اي شده را چرخ كرده سپس آن را در ظرفي ريخته مقداري آب روي آن مي ريزم و خوب مخلوط مي كنيم . از صافي رد كرده مواد موجود در صافي را بين دو دست فشار داده تا كاملاً شيره آن خارج شود . آرد را در ظرفي ريخته شيره گندم تهيه شده را بتدريج به آرد اضافه كرده و هم مي زنيم بطوري كه گلوله نداشته باشد .

     

    (بايد توجه داشت كه مقدار شيره در حدي باشد كه مايه را كاملاً رقيق كند) روي حرارت قرار داده و مايه را كاملاً هم مي زنيم تا زماني كه به جوش آيد و غليظ شود . اين مايه بايد مرتب هم زده شود زيرا سمنو زود ته مي گيرد. آنقدر زدن را ادامه مي دهيم تا اب آنكاملاً تبخير شده و به شكل حلوا در آيد و رنگ آن كمي سرخ شود (بايد متذكر شويم كه در سمنو شكر يا روغن اضافه نمي شود , زيرا جوانه گندم بطور طبيعي مقداري شيرين و چربي دارد) مجدداً بتدريج مقداري آب به مسنو اضافه كرده ,هم مي زينيم تا گلوله نشود و مايه يكدست و رقيق شود.

     

    حرارت را ملايم نموده وگاهي آن را هم مي زنيم تا زماين كه كاملاً غليظ شودو به صورت سمنو در آيد . در آخر پسته يا فندق يا بادام با پوست رادر سمنو ريخته بعد از بيست الي سه دقيقه حرارت را خاموش كرده و مورد استفاده قرار مي دهيم . قابل ذكر است كه اين غذاي سنتي ايراني براي كودكان بسيار مفيد و مغذي مي باشد .

  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    طرز تهیه حلوا شیر عربی با کاکائو

     حلوا شیر عربی با کاکائو, طرز تهیه حلوا شیر عربی با کاکائو

    یک نوع حلوای عربی که با شیر خشک درست شده که بخاطر داشتن شیر حلوای حالت کش مانند پیدا میکند.

    آماده سازی : 10 دقیقه  

    پخت : 25 دقیقه 

    مواد لازم جهت تهیه حلوا شیر عربی با کاکائو برای 4 نفر :

    شیر خشک  1 پیمانه

     نشاسته  1 پیمانه

    آرد سفید 1 پیمانه

     پودر کاکائو  1 قاشق غذا خوری

    روغن مایع 1 الی 1.5 پیمانه

    شکر 2 پیمانه

    آب 1 پیمانه

    آبلیمو 1 قاشق مربا خوری

    گلاب 1 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه حلوا شیر عربی با کاکائو :

    مواد شیره را با هم مخلوط کرده و میگذاریم تا بجوشد و قوام بیاید. نزدیک خاموش کردن، گلاب را به آن اضافه میکنیم.

    تمام مواد خشک حلوا را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم سپس در ظرفی روی حرارت گذاشته و با قاشق چوبی هم زده و تفت می دهیم.

     

     حلوا شیر عربی با کاکائو, طرز تهیه حلوا شیر عربی با کاکائو

     

    تا کمی بوی آرد و رنگ آن تغییر کند. سپس این مواد را از روی حرارت برداشته و دوباره الک میکنیم.

    سپس دوباره به ظرف برگردانده و روغن را اضافه کرده و مدتی دیگر تفت میدهیم تا زمانی که رنگ دلخواه خودمان را بدست بیاوریم.

    سپس مواد شیره را اضافه کرده و 4 الی 5 دقیقه روی حرارت کم با قاشق چوبی هم میزنیم تا زمانیکه خود مواد حلوا به طرف وسط ظرف جمع شود.

    حلوای ما آماده است در ظرف کشیده و آن را می توانیم با پسته و بادام و یا هر مواد دیگر تزئین کرد.

  • ۱۴:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر خوشمزه وافل با رویه مارشمالو

    ⭕️ اگر می خواهید یک دسر متفاوت و مجلسی را در مهمانی هایتان داشته باشید با همراه شوید:

    🌿 مواد لازم :

    آرد : 1 فنجان

    شکر قهوه ای : 2 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ : 1 عدد

    شیر : 1 فنجان

    پودر بیسکویت : نصف فنجان

    عصاره وانیل : نصف قاشق چای خوری

    روغن مایع : 4/1 فنجان

    بیکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری

    نمک : کمی

    مواد لازم برای رویه دسر :

    سس شکلات

    خامه فرم گرفته

    بستنی

    مارشمالو سرخ شده

    اسپرینکل

    میوه برای تزئین

    🌿 طرز تهیه :

    ابتدا قالب وافل را روی گاز بگذارید تا گرم شود. تخم مرغ را برای یک دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس شکر قهوه ای، شیر، روغن و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. آرد، پودر بیسکویت، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و به آرامی به مواد بالا اضافه کنید و تا جایی هم بزنید که مخلوط صاف و یکدست شود. قالب را با اسپری کالما چرب کنید و یک چهارم فنجان از خمیر آماده شده را در مرکز قالب بریزید و در قالب را بگذارید تا پخته شود. بعد از چند دقیقه که وافل پخته شد ، آن را با چنگال از قالب جدا کنید. بقیه ی وافل ها را به همین شکل بپزید. مارشمالو را که روی گاز سرخ کرده اید روی وافل داغ بگذارید و روی آن یک اسکوپ بستنی، خامه، سس شکلات و میوه ی مورد علاقه تان را بگذارید.

     دسر وافل و مارشمالو آماده سرو است.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    پودینگ نشاسته زعفرانی 

    🌿 مواد لازم:

    تخم مرغ 3 عدد

    پودر قند 1 لیوان 

    نشاسته 1 لیوان

    شیر 6 لیوان

    زعفران دم شده 2 قاشق چایخوری

    شکلات مقداری

    خامه 100 گرم

    نمک 1/2 قاشق چایخوری

    🌿 طرز تهیه:

    نشاسته را در شیر سرد حل کنید و به همراه پودر قند و نمک درون قابلمه روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید ( مراقب باشید ته نگیرد ).

    سفیده ها و زرده های تخم مرغ را جدا کنید ، زرده های تخم مرغ را بزنید و بهمراه زعفران به مخلوط نشاسته اضافه و مخلوط نمائید.

    سفیده ها را در کاسه ای جداگانه انقدر با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده نریزید ) سپس خامه را به سفیده ها اضافه و مخلوط کنید.

    مخلوط خامه و سفیده را به مواد نشاسته ای اضافه نمائید و به صورت دورانی و بسیار ارام مخلوط کنید تا پودینگ غلیظ شود.

    درون ظرف دسر را چرب کنید. مقداری شکلات ته ظرف بریزید. سپس مایه دسر را داخل ان بریزید و در یخچال به مدت 2 – 3 ساعت قرار دهید تا بسته و سرد شود ، پس از مدت زمان لازم پودینگ را با خامه ، تکه های میوه ، شکلات رنده شده و …  تزئین و سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید کف ظرف پودینگ مقداری شکلات آب شده بریزید ).

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر خامه و میوه کاراملی مخصوص روز

     

    بنا به گزارش آکاایران : شکر 4 قاشق غذاخوری .  تمشک یخ زده 300 گرم  .  خامه 400 گرم

    شیرینی خشک 200 گرم  .  ماست پر چرب 300 گرم  .  پنیر خامه ای 200 گرم

    پودر قند 6 قاشق غذاخوری  .  رنده پوست لیمو 2 قاشق چایخوری  .  شکلات تافی 100 گرم

     

    طرز تهیه : ابتدا شکر ، خامه و مقدار کمی نمک را درون ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید و مخلوط کنید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه به جوش امد حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم به هم بزنید تا خامه به شکل کرم غلیظی دراید ، سپس حرارت را خاموش کرده و کناری بگذارید تا سرد شود.

     

    تمشک های یخ زده ، شیرینی های خشک تکه شده و 4 قاشق پودر قند را با هم مخلوط کنید ؛ پنیر خامه ای ، ماست و 2 قاشق پودر قند را نیز با یکدیگر جداگانه مخلوط نمائید.

    برای سرو دسر ابتدا شکلات های تافی کاراملی را روی حرارت اب کنید و کمی ته ظرف بریزید ، یک لایه مخلوط تمشک و شیرینی روی ان بریزید ، لایه بعدی مخلوط پنیر خامه ای را اضافه کنید و روی ان کمی خامه اماده سرد شده قرار دهید ، این لایه ها را بار دیگر تکرار کنید ، در انتها با لایه ای بزرگ از خامه اماده شده دسرتان را پوشش دهید.

     

    نکته ها : میتوانید روی دسر را به جای خامه با شکلات کارامل اب شده بپوشانید ، به جای میوه تمشک از میوه های دیگری مانند شاه توت ، توت فرنگی و … استفاده کنید.

    به جای شیرینی خشک نیز میتوانید از انواع بیسکوئیت ها و یا انواع مغرهای اجیلی استفاده نمائید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    دسر_فنجانی 

    مواد لازم:

    شیر : 1 لیتر (5 لیوان)

     آرد : 2،5 فنجان قهوه خوری

    شکر : 2،5 فنجان قهوه خوری 

    کره : 1 ق.غ 

    وانیل : نوک 1 ق.چ 

    پودر نارگیل : به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    شیر، شکر و آرد را داخل ظرفی ریخته مخلوط کنید اونقدر هم بزنید تا مواد حل شوند سپس ظرف را روی حرارت قرار دهید و تا زمانیکه جوش بیاید مدام هم بزنید تا پخته شود. 

    حرارتش را کم کرده کره را اضافه کنید و هم بزنید. بعد 5 دقیقه هم زدن از روی حرارت بردارید. وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. 12 عدد فنجان قهوه خوری آماده کنید. ابتدا فنجانها را بشویید چون اگر خشک باشند جدا کردن مواد از فنجان سخت خواهد بود! 

    مواد آماده شده را داخل فنجانهای خیس شده بریزید سپس 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از 2 ساعت فنجانها را از یخچال خارج کرده و دسر داخلشان را به آرامی در ظرفی تکان دهید تا خارج شود. 

    پودر نارگیل زیاد روی دسرها بریزید سپس در ظرف مورد نظر با تزیین دلخواه سرو نمایید. میتونید بجای فنجان از قالب دلخواه استفاده کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر_کیک_پتی_بور  

    شیر سه لیوان..

    نشاسته دو قاشق غ

    آرد سفید دو قاشق غ

    شکر سه چهارم لیوان

    پودر کاکاءو سه قاشق غ

    وانیل یک دوم ق چ

    گلاب نصف فنجان چای

    تخم مرغ یک عدد...

    بیسکوییت پتی بور چهار بسته..دو بسته سفید ..دو بسته قهوه ای

    بجز گلاب و بیسکوییت همه مواد داخل مخلوط کن زده شود و بعد روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا مثل فرنی شود..مواد نه شل و نه سفت باشد.

    و در اخر گلاب رو اضافه کنید

    داخل ظرف مستطیلی پیرکس (مرغ خوری)کیسه فریزر باز شده را پهن کنید..مقداری از مواد داغ حدود یک سانت ریخته شود بعد یک لایه بیسکوییت سفید.بزارید و بعد دوباره حدود یک سانت مواد داغ بریزید و دوباره یک لایه بیسکوییت قهوه ای..تا تمام بیسکوییتها تمام شود لایه اخر حتما باید روش مواد (پودینگ)باشد..بعد روی بیسکوییتها را با اضافه کیسه فریزر بپوشانید و حدود یک شب (من دوازده ساعت گذاشتم)داخل یخچال بزارید..بعد روش شکلات تخته ای سفید یا قهوه ای رنده کنید و مربعی برش بزنید....(نکات"""موادتون حتما باید داغ باشد..بیسکوییتها به هم بچسبم .و هر لایه بیسکوییت را که گذاشتید حتما فشار دهید تا خوب به هم بگه بچسبن...هر چی بیشتر تو یخچال بمونه خوشمزه تره.

    انواع دسر | انواع ژله

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان