خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۶:۱۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی سپه سالاری

    مواد لازم

    آرد نول400 گرم

    بیکینگ پودر1 قاشق چایخوری

    پودر قند120 گرم

    کره100 گرم

    روغن قنادی100 گرم

    هل (پودرشده)1 قاشق چایخوری

    زرده تخم مرغ2 عدد

    زنجبیل (پودرشده)1 قاشق چایخوری

    ماست60 گرم

    زعفران1 قاشق چایخوری

    پسته (پودرشده)مقداری برای تزیین

    طرز تهیه

    در ظرفی، آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط و دو بار الک کنید.

    در ظرفی جداگانه، پودر قند را دو بار الک کنید؛

    سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

    1. در ظرفی، کره، روغن قنادی، پودر قند و هل را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرمرنگ شود.

    2. زرده تخم مرغ و زنجبیل را به مخلوط بالا اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند سپس ماست را به آن بیافزایید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛

    3. مخلوط آرد را به تدریج به مایه بالا اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیر نرمی بهدست آید سپس آن را با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی بهدست آید. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا استراحت کند؛

    4. پس از این مدت، از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید سپس روی آنها مهر بزنید و نقش بیاندازید. شیرینیها را در سینی فر بچینید.

    مراحل پایانی

    با قلم موی مخصوص آشپزی، روی شیرینیها را به زعفران آغشته کنید و روی آن پودر پسته بپاشید. سینی را بهمدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید تا شیرینیها بپزند. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بمانند تا شیرینیها خنک شود. شیرینی سپهسالاری آماده سرو است.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شيريني_مارمالادي_بادامی 

    مواد لازم : 

    کره نرم و خرد شده / 185 گرم 

    وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري 

    شکر / 165 گرم يا سه چهارم پيمانه 

    زرده تخم مرغ / 2 عدد 

    پودر بادام / 60 گرم يا نصف پيمانه 

    آرد / 225 گرم يا يک و نيم پيمانه 

    بکينگ پودر / نصف قاشق چايخوري 

    مارمالاد تمشک يا زردآلو / 4 قاشق غذاخوري 

    رنده پوست ليموترش /1 قاشق چايخوري 

    طرز تهيه : 

    فررا با حرارت 160 درجه سانتيگراد گرم کنيد . کره ، وانيل ، شکر و زرده ها را در يک کاسه ي متوسط به کمک همزن برقي فقط تا حدي که با هم مخلوط شوند بزنيد . پودر بادام را اضافه کنيد . آرد و بکينگ پودر را با هم الک کرده و باساير مواد کاملا مخلوط نماييد . 

    سپس از مايه به اندازه ي يک قاشق چايخوري برداشته و در دستتان گرد کرده و به فاصله ي 5 سانتي متر از يکديگر درسيني قرار دهيد ( سيني نياز به چرب کردن ندارد ) . 

    با دسته ي يک قاشق چوبي يا با نوک انگشت حفره ي کوچکي به عمق يک سانتي متر و پهناي يک و نيم سانتي متر روي هر يک از شيريني ها ايجاد کنيد . 

    سپس مارمالاد را با رنده ي پوست ليموترش مخلوط کرده و به کمک يک قاشق چايخوري يا يک قيف کاغذي داخل حفره ها را پرکنيد . شيريني ها را به مدت 20 تا 25 دقيقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سيني خنک کنيد . 

    اين شيريني در ظرف دردار تا 3 هفته قابل نگهداري است

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کلوچه پرتقال و  فندق😋

    📝 مواد لازم : 

    ✅ آرد 3+1/2 پیمانه 

    ✅ شکر 2 پیمانه 

    ✅ بیکینگ پودر 3/4 قاشق چایخوری 

    ✅ جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری 

    ✅ نمک 1/4 قاشق چایخوری 

    ✅ رنده پوست پرتقال 1/3 پیمانه 

    ✅ فندق 1/2 پیمانه(خرد شده) 

    ✅ شکلات 1/2 پیمانه(خرد شده )

    ✅ کره 150 گرم (سرد و مکعبی خرد شده )

    ✅ خامه 3/4 پیمانه+ 2 قاشق سوپخوری  

    ✅ اسانس پرتقال 1/4 قاشق چایخوری

    ⏰مدت زمان آماده سازی : 1 ساعت و 30 دقیقه 

    📋 روش تهیه : 

    آرد ،شکر، بیکینگ پودر، جوش شیرین،نمک ، رنده پوست پرتقال ،فندق و شکلات را در یک کاسه بزرگ بریزید و با سرعت کم همزن بزنید تا خوب  مخلوط شوند.تکه های کره را بیفزایید و به آرامی مخلوط کنید تا حالت خرده نان پیدا کند.

    در یک ظرف مناسب خامه و اسانس پرتقال را مخلوط کنید و با سرعت کم همزن بزنید.سپس آنرا به مخلوط آرد اضافه کنید. 

    داخل یک ظرف مناسب که با کاغذ روغنی پوشانده اید، خمیر را به ضخامت تقریبا" دو و نیم سانتی متر پهن کنید و روی آن را با نایلون فریزر بپوشانید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید. 

    فر را تا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید و آنها را داخل سینی فر روی کاغذ روغنی و با فاصله مناسب از یکدیگر بچینید و به مدت 15 تا 16 دقیقه در فر قرار دهید تا اطراف کوچه‌ها طلایی رنگ شود.

    اجازه دهید تا کلوچه ها سرد شوند سپس به دلخواه روی آنها را با شکلات و فندق تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۷:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک مکزیکی، به این سادگی

    کیک را در چند تکه مربع یا مستطیل شکل بریده و در ظروف پذیرایی قرار می‌دهیم.

    کیک ساده و آسان مکزیکی که جزء کیک‌های مرطوب (moist cake) به‌شمار می‌رود؛ با مزه‌کردن این کیک مطمئنا به طرفداران آن می‌پیوندید. یک کیک مرطوب و ساده مکزیکی که با نام (ٰTres leaches cake) در سراسر دنیا معروف است؛ برای تهیه آن از سه نوع شیر استفاده می‌شود.

     

      مواد لازم:

    تخم‌مرغ بزرگ 8 عدد

    شکر 1.5 پیمانه

    آرد 2 پیمانه

    بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

    شیر عسلی 400 گرم

    خامه 340 گرم 

    شیر1 پیمانه

    قهوه اسپرسو 5 قاشق سوپ‌خوری

    وانیل 1 قاشق چایخوری

    خامه فرم گرفته به میزان لازم برای سرو

    توت‌فرنگی ورقه شده به میزان لازم برای سرو

     

    طرز تهیه:

    1.  درون کاسه‌ای بزرگ تخم مرغ و شکر را با سرعت بالای همزن برقی 5 تا 6 دقیقه بهم می‌زنیم تا غلیظ شده و به رنگ زرد کم رنگ درآید. در ادامه آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه کوچک مخلوط می‌کنیم. پس از آن با میکسر و با سرعت متوسط، به تدریج مخلوط آرد را به کاسه تخم مرغ اضافه کرده و همزمان هم می‌زنیم تا یک دست و صاف شود. خمیر را در یک قالب مناسب فر به اندازه 22 در 33 سانتی‌متر قرار می‌دهیم.

    2.  کیک را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 160 درجه فر قرار می‌دهیم تا خود را گرفته و پس از اینکه یک خلال دندان را در مرکز آن فرو کردیم بدون چسبندگی بیرون بیاید.

    3. در این بین شیر عسلی، خامه و شیر معمولی، پودر قهوه اسپرسو و وانیل در مخلوط کن هم می‌زنیم تا بخوبی در هم ترکیب شوند. سپس ترکیب به دست آمده را روی کیک داغ ریخته، 15 دقیقه کنار می‌گذاریم تا خنک شود، بعد از آن سطح کیک را می‌پوشانیم و حداقل 3 ساعت تا 1 شبانه روز در یخچال نگه می‌داریم تا کامل سرد شده و تمامی مخلوط شیر را در خود جذب کند

    4. کیک را در چند تکه مربع یا مستطیل شکل بریده و در ظروف پذیرایی قرار می‌دهیم. سطح هر کدام از برش‌های کیک را با یک قاشق از خامه شیرین پوشانده و با توت فرنگی تزیین می‌کنیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک اسفنجی بدون نیاز به فر

    در اضافه کردن آرد دقت کنید شاید همه آرد لازم نباشد ویک قاشق کمتر آرد بخواهد.

     با اینکه استفاده از فر و ماکروویو این روزها خیلی رایج شده است، اما باز هم خیلی ها دلشان می خواهد کیکی بدون استفاده از فر درست کنند. ما هم این امکان را برایشان فراهم کرده ایم.

     

    مواد اولیه:

     

    تخم مرغ بزرگ 6عدد

    شکر یک ویک چهارم لیوان

    آرد سفید یک و یک سوم لیوان

    وانیل شکری 1/4 .ق.چ

    بیکینگ پودر 1/4.ق.چ

    پودر کاکائو ب.م.ل

    روغن مایع در حد چرب کردن

     

    طرزتهیه:

    1- تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید سپس بادور تند همزن 5دقیقه هم بزنید. وانیل شکری را با دو قاشق آرد مخلوط کنید سپس آرد را به مواد افزوده دربین آن مخلوط ب.ک وانیل آرد را هم افزوده ودیگ را چرب کرده مواد را درون دیگ بریزید وکمی از مایه کیک رابا کاکائومخلوط وروی ان بریزید درحفره دیگ یک استکان کوچک قرار دهید سپس در دیگ را روی ان قرار دهید استکان برای این است که مواد از حفره بیرون نریزد زیر دیگ شعله پخش کن قراردهید شعله باید خیلی ملایم باشد.

    2- حدود یک ساعت زمان لازم است و روی در ان حوله ای کوچک وتمیز گذاشته بعد از مدت گفته شده در ظرف راگرفته با چنگال روی کیک راکمی فشار دهید اگربه چنگال چیزی نچسبید کیک اماده است برای خارج کردن هم اگر بدنه ودر ظرف را خوب چرب کنید مشکلی در خارج کردن ندارید با احتیاط با کارد لبه کیک را از ظرف جدا کنید چند دقیقه صبر کنید ودیگ را برگردانده.

    3- آرد را چند بار الک کنید.

    4- تخم مرغ را به دمای محیط برسانید.

    5- اگر دوست دارید کیک کمی چرب باشد نصف لیوان روغن مایع را قبل از اضافه کردن ارد به ان افزوده.

    6- مایه کیک نباید سفت باشد با تقریبا حالت شل داشته باشد اگر زیاد ارد اضافه کنید کیک سفت و کم پفی دارید در اضافه کردن ارد دقت کنید شاید همه ارد لازم نباشد ویک قاشق کمتر ارد بخواهد.

    7- و برای نگه داری کیک سیب را از وسط دونیم کرده وکنار کیک گذاشته روی ان سلفون کشیده دراتاق خنک به مدت 4روز کاملا تازه میماند.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۷:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینیهای نوروزی

    شیرینی_خشک_دورنگ

    مواد لازم

    آرد 350 گرم

    کره 150 گرم

    پودر قند 100 گرم

    تخم مرغ معمولی 60 گرمی 1 عدد

    مقدار کمی نمک و وانیل.

    طرز تهیه

    آرد پودر قند کره نرم شده و نمک را در دستگاه غذاساز بریزید. تا مواد به صورت خرده نان دراید.

    تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید دوباره هم بزنید مواد را درون کاسه ریخته با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی به دست آورید

    خمیر را یک ربع در یخچال بگذارید

    خمیر را بین دو نایلون به ضخامت 3 میلی متر باز کنید و قالب بزنید

    برش ها را به کمک خود قالب بردارید و در سینی فر چرب نشده بگذارید

    20 تا 25 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید

    تجربه ی من 

    من وقتی مواد رو تو غذا ساز ریختم یه کم از آرد رو نگه داشتم. 

    وقتی می خواستم ورز بدم مواد رو 2 قسمت کردم

    یه قسمتش رو با مقداری از آردی که نگه داشته بودم و یه کم پودر قند اضافی ورز دادم که شیرینیش بیشتر بشه

    قسمت دوم رو با پودر کاکائو و پودر قند ورز دادم.

    این پودر قندها اضافه بر مقداریه که تو دستور گفته

    من کاکائو رو در حدی ریختم که رنگ موادم قهوه ای بشه

    ولی اینبار که بخوام درست کنم کاکائو رو بیشتر میریزم که خوشمزه تر بشه.

    این شیرینی خشک دو رنگ رو من بارها درست کردم .قدرت انعطاف بالایی داره و باهاش فرمهای مختلفی می شه درست کرد.خیلی خوشمزه است ولی به نظر من بیشتر بیسکویته تا شیرینی

    دستوری که من باهاش کار می کنم همون دستور خانوم طوروسیان هستش فقط من پوست دو تا پرتقال درسته رو هم توش رنده می کنم و موقعی که تخم مرغا رو می ریزم اونم می ریزم ، توی رنگش خیلی تاثیر نداره ولی خیــــــــلی معطرتر و خوشمزه ترش میشه.

    نکته ای که داره اینه که اگه اندازه ها رو دقیق رعایت نکنین یا مثلا تخم مرغتون خیلی درشت باشه خمیرش خوب در نمی یاد .اگه اآردش زیاد باشه شیرینی تون خشک می شه و کار کردن باهاش سخت میشه، اگه تخم مرغش زیادبشه موقع پخت پف می کنه و شکلش خوب در نمی یاد.کلا شیرینی(یا بیسکویت) خوش قلقیه و خراب نمی شه ولی چند بار درست کنین بهتر می تونین بهش فرم بدین .

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۷:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک میانی پر گردویی

    آرد سفید ۲۵۰ گرم 

    تخم مرغ ۲ عدد

     شکر قهوه ای تیره ۲۲۵ گرم

     بیکینگ پودر یک ونیم قاشق چای خوری نمک ۴/۱ قاشق چای خوری

     خامه صبحانه ۲۰۰ گرم 

    کره ۲۰۰ گرم

     وانیل ۴/۱ قاشق چای خوری .

     

      مواد لازم میانی : 

    دارچین ۱ قاشق چای خوری

     پودر قهوه فوری ۱ قاشق چای خوری گردو ۱۰۰گرم

     شکر قهوه ای ۷۰ گرم  

     طرز تهیه : فر را با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم میکنیم . شکر شکر قهوه ای و کره به دمای محیط رسیده را باهم در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم تا کرم رنگ وکش دار شود . تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده ، بعد وانیل را هم اضافه میکنیم. مجددا با همزن میزنیم تا مواد یک دست شود . آرد ،بیکینگ پودر و نمک را باهم الک کرده ، کم کم به مواد می افزاییم و به تناوب خامه را هم اضافه می کنیم در این مرحله دور همزن را کند و مواد را در حد ترکیب شدن هم می زنیم. قالب میان تهی ۲۵سانتی متری را کاملا چرب و آرد پاشی می کنیم . نیمی از مواد را در قالب ریخته ، از مخلوط مواد میان شکر قهوه ای ، پودر قهوه فوری ، گردو خرد شده و دارچین روی مواد می ریزیم و بقیه مواد کیک را به مواد میانی اضافه میکنیم . قالب را در پنجره وسط فر که از قبل گرم کرده ایم ، به مدت۳۵-۴۰دقیقه قرار داده و اجازه می دهیم تا کیک پخته و طلائی رنگ شود ، بعد کیک را از فر خارج می کنیم . پس از خنک شدن ، اطراف کیک را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر برمی گردانیم .  

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    نان رژیمی خوشمزه :

     شکر : ۱ قاشق چایخوری

     شیر ولرم : ۳ /۱ پیمانه 

    پودر خمیر مایه : ۲ /۱ و ۱ قاشق چایخوری 

    تخم مرغ : ۲ عدد

     روغن مایع : ۳ /۱ پیمانه

     پودر قند : ۵۰ گرم 

    نمک : نوک قاشق

     آرد : ۳۰۰ گرم

     پودر کاکائو : ۲ قاشق مرباخوری

     مقداری کنجد و سیاه دانه برای تزیین مقداری شیر 

    طرز تهیه نان رژیمی : ابتدا در ظرف مناسب شکر را با پودر خمیر مایه و آب ولرم مخلوط کنید، سپس به مدت ۱۰ دقیقه آن را کنار بگذارید تا عمل بیاید. در این میان در یک کاسه تخم مرغ ها را با پودر قند، روغن و نمک مخلوط کرده و خوب هم بزنید. وقتی یکدست شد، خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کنید. در انتها آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نان حاصل شود. خمیر باید کمی چسبنده باشد. اکنون خمیر حاصل را به دو قسمت تقسیم کنید. یکی را با مقداری آرد قنادی از حالت چسبندگی خارج کنید. به دیگری پودر کاکائو بزنید و آن را با پودر کاکائو از حالت چسبندگی خارج کنید. خمیر ها را جداگانه در یک جای گرم به مدت دوساعت استراحت دهید. بعد از دو ساعت پف خمیرها از بین می رود. حالا باید یکی در میان خمیر ها را در ظرف مخصوص فر چیده و دوباره به مدت نیم ساعت به آنها استراحت دهید. اکنون روی نان ها را با کمی شیر رومال کنید. مقداری کنجد و سیاه دانه هم روی آنها بپاشید. سینی را در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد از پیش گرم شده است، به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزند و آماده سرو کردن شوند. نکته ای مهم در تهیه نان رژیمی موقع درست کردن خمیر نان دقت کنید که حتما باید کمی چسبنده باشد. اگر میزان بیشتری آرد به خمیر اضافه کنید نان شما سفت می شود.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رول پتی بور وشیر عسلی

    کره۱۰۰ گرم 

    بیسکوییت پتی بور۳ بسته پودر 

    کاکائو دو قاشق 

    شیرعسلی یک قوطی  

     طرز تهیه: کره رو آب کرده و شیرعسلی رو اضافه میکنیم بیسکویت را آسیاب کرده و به مواد اضافه می کنیم. حالا مواد رو نصف میکنیم نصف آنرا کنار گذاشته و بقیه را مجددا روی حرارت قرار می دهیم و به آن پودر کاکائو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس هر دو مواد را جداگانه خوب ورز می دهیم و با وردنه پهن می کنیم و سپس روی هم قرار داده و یک بار وردنه را روی آن حرکت می دهیم تا به هم بپسبند سپس مواد را رول کرده و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و سپس برش می زنیم و سرو می کنیم. نوش جان…

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_بدون_تخم_مرغ_شکلاتی

    این هم برای اونایی که درخواست کیک بدون تخم مرغ کرده بودن:

    مواد لازم:

    آرد الک شده 2 و ¼ پیمانه

    شکر سفید 1 و ½ پیمانه

    پودر کاکائو ½ پیمانه

    روغن مایع ½ پیمانه

    آب 1 و ½ پیمانه

    جوش شیرین 1 و ½ قاشق چای خوری

    نمک ¼ قاشق چای خوری

    وانیل 1 قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    فر را روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب گرد 23 سانتی را چرب و آرد پاشی کنید.

    مواد خشک را در ظرفی با هم مخلوط کنید. روغن، آب و وانیل را اضافه کرده در حد یکدست شدن مواد بزنید. مواد را داخل قالب ریخته به مدت 1 ساعت در فر 175 درجه از پیش گرم شده بپزید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۸:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت خرما وگردو

    مواد لازم:

    خرما 500 گرم

    شکر درشت نصف پیمانه

    آرد  3 پیمانه

    پودر قند نصف پیمانه

    کره  سه چهارم پیمانه

    شیر نصف پیمانه

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    گردو ( نگینی شده)  1 پیمانه

    طرز تهیه:

    ابتدا کره و پودر قند را می زنیم تا کاملاً مخلوط شوند. بعد زرده تخم مرغ  و شیر  را اضافه می کنیم . آرد را الک کرده کم کم با مواد دیگر مخلوط می کنیم تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد. میز را کمی آرد پاشیده خمیر را صاف می کنیم و به صورت مستطیل برش می دهیم . هسته خرما را بیرون می آوریم در صورت لازم پوست آن را می گیریم و به جای آن ، داخل خرما مغز گردو می گذاریم. برشی از خمیر را برداشته و خرما را لای خمیر می گذاریم.خمیر را اول در سفیده می غلطانیم . بعد گردو و شکر درشت را با هم مخلوط نموده و شیرینی ها را بعد از سفیده درگردو و شکر می غلطانیم. کف سینی را چرب می کنیم شیرینی را در سینی گذاشته به مدت 35 تا 40 دقیقه در طبقه بالای فر می گذاریم.حرارت فر را روی350 درجه فارنهایت( 175 درجه سانتیگراد) تنظیم می کنیم تا زیر و روی شیرینی کاملاً طلایی شود ( می توانیم از پودر نارگیل و کنجد هم به جای گردو استفاده نماییم )

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_اشکی_نعلى 🍪

    🔴 مواد لازم 🔴

    آرد       270 گرم

    کره       200 گرم

    پودر شکر  30 گرم

    تخم مرغ  1 عدد

    وانیل     1/4 قاشق چای خوری

    دارچین   1/2 قاشق چای خوری

    🔵 طرز تهیه 🔵

    آردو یه بار الک میکنیم بعد با وانیل و دارچین مخلوطش میکنیم. 

    حالا میریم سراغ تخم مرغ و با همزن برقی خوب میزنیمش بعد پودر شکر رو اضافه میکنیم بهش و مخلوط میکنیم

     یکم که مخلوط شد کره رو که توی دمای محیط گذاشته بودیمو نرم شده بود رو بهش اضافه میکنیم و با همزن مخلوطش میکنیم خوب که باهم مخلوط شدن همزنو کنار میزاریم و آرد رو به موادمون اضافه میکنیم و با دست هم میزنیمش تا یه خمیر لطیفی درست بشه

    اگه خمیر به دستتون میچسبید یکم آرد بهش اضافه کنین تا درست بشه حالا خمیرتونو داخل یه کیسه فریزر بزارین و بزارینش تو یخچال تا نیم ساعت بمونه توی این فاصله نیم ساعت داخل سینی فر رو کاغذ روغنی پهن میکنیم 

    بعد از نیم ساعت استراحت خمیر یه کیسه فریزر رو یه سطح صاف پهن میکنین و از خمیر به اندازه عکس زیر بردارین.حالا خمیرمونو با کف دست رول میکنیم

    بعد دوسر خمیرو به هم میچسبونیم

    میزاریمش توی سینیمون همینجوری همه شیرینیارو تا آخر درست میکنیم و با فاصله توی سینیمون میچینیم

    بعد سینیرو توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه در طبقه وسط میزاریم و تقریبا 15 دقیقه صبر میکنیم بعد یه نگاهی به شیرینیا میندازیم اگه زیرش طلایی شده بود که یعنی حاضره اگه که نه باید مدت بیشتری بمونه تا فقط زیرش طلایی رنگ بشه بعئ از توی فر درمیاریم میزاریم تا خنک بشه

    بعد سر شیرینیامونو توی شکلات آب شده فرو میکنیم و میزاریم تا شکلات خنک بشه و توی ظرفمون میچینیم. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوکی شکلاتی با بادام زمینی

    با طعمی فوق العاده

    موادلازم

    کره 100گرم

    پودرقند80گرم

    شکرقهوه ای 80گرم

    تخم مرغ 1عدد

    آرد220گرم

    بادام زمینی خردشده 60گرم

    وانیل نصف ق.چ

    بکینگ پودر نصف ق.چ

    شکلات خردشده کم شیرین 150گرم

    فر را روی دمای 170درجه سانتی گراد روشن میکنیم و روی سینی فر کاغذ روغنی میزاریم .

    کره وپودرقند وشکر قهوه ای رو خوب باهم مخلوط میکنیم و بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و باهمزن برقی خوب میزنیم تا یکدست شود .آرد و بکینگ پودر را که الک کرده ایم را کم کم به مواد در 4مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم بادام زمینی و شکلات را اضافه میکنیم و به کمک قاشق مواد را روی کاغذ روغنی با فاصله میگذاریم و به مدت 10الی12دقیقه در فر قرار میدهیم .وقتی از فر در آوردین میزارید کاملا خنک شود بعد سرو کنید بافت نرم وطعم دلنشینی دارد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی_گردویی_با_خمیر_یوفکا

    مواد لازم

    ۱ فنجان گردوی ریز خورد شده

    نصف فنجان شکر

    ۱ ق چ دارچین

    ۱ ق غ پوست پرتقال تازه رنده شده

    ربع ق چ پودر میخک

    ۸ ورق خمیر یوفکا ۲۰ در ۳۵

    ۵۰ گرم کره آب شده

    سس شکلات برای تزیین

    یک ورق خمیر ررو پهن میکنیم. روی خمیر رو با کره آب شده چرب می کنیم یک لایه دیگه خمیر بعد یک چهارم مخلوط گردو و شکرو پوست پرتقال و دارچین و میخک رو روی خمیر پخش می کنیم.

    خمیر رو به صورت ۶ مثلث می بریم و مثلث ها رو از طرف باریکشون لوله می کنیم. روی رول ها کمی شکر و سس شکلات می ریزیم.

    در ظرف چرب شده به فاصله می چینیم ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۳۵۰ فارنهایت 

    نوش جان 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۱:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_زنجبیلی_سنتی_خوی 🍪

    🔴 مواد لازم 🔴

    روغن: 2لیوان. (400گرم)

    پودر قند. 500گرم

    زرده تخم مرغ.  2عدد

    ارد.  1کیلو و 100گرم

    زنجبیل به میزان ذاعقه (1ق غ سرپر )

    بکینگ پودر 2ق م 

    🔵 طرز تهیه 🔵

    روغن رو خوب بزنین بعد پودر قند

    وبعد زرده تخم مرغ

    اخر،کار ارد الک شده و بکینگ پودر و زنجبیل رو اضافه کتید

    خمیر رو  سه بار چرخ کنین تانرم و یکدیست بشه

    بعد 1روز استراحت بدین بعد دوباره. 2بار چرخش کنین 

    حالا گلوله های کوچک از خمیر داخل دیس گذاشتع روی کارتون کمی زرده و روی اون پودر پسته بریزن و بپزین

    نوش جان 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چیز_کیک_با_پایه_کیک_اسفنجی 

    مواد لازم:

    کیک اسفنجی 1 عدد  /  پنیر ماسکارپونه 200 گرم  /  خامه ۲۰۰ گرم  /  شکر 1/2 لیوان

    پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری  /  گردو خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

    🍥طرز تهیه :

     برای تهیه چیز کیک با پایه کیک اسفنجی ابتدا کیک اسفنجی را طبق دستور درست کنید و بگذارید کاملا سرد شود. 

    در این فاصله پنیر ماسکارپونه را با خامه و شکر بزنید ، پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل کنید ( یعنی سه قاشق غذاخوری آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید روی کتری در حال جوش تا حل شود و مایع زلالی به دست بیاید ) سپس محلول ژلاتین را به مخلوط پنیر و خامه اضافه کنید و مخلوط کنید. 

    داخل کیک اسفنجی را با دقت خالی کنید ( ابتدا دایره ای داخل کیک بزنید و با قاشق داخل کیک را خالی کنید ) سپس مخلوط پنیر را داخل آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. 

    پس از ۲ ساعت برای تزیین روی کیک می توانید از مواد داخل کیک که خالی کردید به صورت پودر در آورده و با گردو مخلوط کنید و روی کیک بریزید.

    می توانید به جای پودر ژلاتین از یک بسته پودر ژله هم استفاده کنید ، در این صورت چیز کیک شما طعم ژله را می گیرد ، چیز کیک با پایه کیک اسفنجی شما حاضر است.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی شکر پاره_گل

    کره 125 گرم هم دمای محیط

    2 عدد تخم مرغ(زرده یکی برای رومال کردن شیرینی)

    یک سوم پ روغن مایع

    نصف پیمانه ایرمیک(آرد سمولینا)

    نصف پیمانه پودر شکر

    1 ق مرباخوری وانیل

    نصف ق چایخوری پودر هل

    1 ق مرباخوری بکینگ پودر

    3 پیمانه آرد

    شربت

    3 لیوان شکر

    4 لیوان آب

    1 ق چ آبلیمو

    اول شربت رو آماده میکنیم شکر و آب رو 15 دقیقه جوشانده بعد آبلیمو رو اضافه کرده بعد چند جوش حرارتو خاموش میکنیم.

    همه مواد رو مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد بطوریکه بتوان بهش شکل داد اگر لازم بود یک سوم پیمانه آرد بیشتر بریزید. اما دیگه بیشتر ازین نشه. بعد به خمیر به دلخواه شکل میدیم و تو فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه میپزیم تا وقتی که خوب طلایی یا سرخ بشن. بعد شربت خنکو روی شکرپاره های داغ میریزیم و بعد از خنک شدن سرو میکنیم.

    برای به شکل گل درآوردن خمیرو پهن میکنیم بعد با یه استکان کوچیک 5 تا دایره ازش جدا میکنیم و دایره هارو طوری کنار هم قرار میدیم که نصف هرکدوم روی اون یکی باشه بعد آروم از یه طرف رول میکنیم. بهد خمیر رول شده رو از وسط با چاقو نصف میکنیم که میشه 2تا گل.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت کدو حلوایی

    مواد اولیه : برای 5 نفر

    تخم مرغ 3عدد (درشت)

    شکر 1لیوان (سرخالی)

    پوره کدو حلوایی 2سوم لیوان (سرخالی)

    خامه فرم گرفته به میزان لازم

    پودر قند 1چهارم لیوان

    بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری

    دارچین 1قاشق مرباخوری

    آرد 3چهارم لیوان

     

    طرز تهيه:

    ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا کاملا گرم شود.

    تخم مرغ ها را درون ظرف مناسبی شکسته و با همزن برقی به خوبی بزنید تا یکنواخت شود سپس شکر را کم کم به آن افزوده و به خوبی مخلوط کنید.

    حدود 5دقیقه با دور تند شکر و تخم مرغ را بزنید.

     

    همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده و 3مرتبه آن را الک کنید تا مخلوط شده و هوا بخورد.

    حال پوره کدو را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.

     

    آرد را کم کم اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

     

    قالب مناسبی را انتخاب کرده و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید.

    مواد کیک را داخل قالب ریخته و داخل فر قرار دهید و 15تا20دقیقه صبر کنید تا پخته شود.

     

    صبر کنید تا کیک کاملا سرد شود سپس روی یک دستمال تمیز مقداری پودر قند بپاشید و کیک را بعد از پخته شدن روی آن قرار داده و بعد آن را رول کنید.

     

    بعد از آنکه یک ساعت گذشت رول را باز کرده و روی رولت خامه بزنید و دوباره آن را ببندید و 1ساعت دیگر داخل یخچال قرار دهید.

    بعد از گذشت زمان رولت را برش زده و سرو کنید!

     

    نکات:

    1)بهتر اسست بعد از تهیه رولت روی آن پودر قند بپاشید.

    2)اگر کیک را داغ رول کنید میشکند.

    3)دقت کنید ضخامت کیک داخل قالب زیاد نباشد چون موقع رول کردن کیک شکسته و خرد میشود.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شيرينى ناپلئونى

    چى نياز دارم؟!

    خمیر ورقه شده یا خمیر هزار برگ  یک عدد

    خامه 400 گرم

     خاکه قند 5 قاشق سوپخوری

     سفیده تخم مرغ 4 عدد

    چجور درست كنم؟!

    خمیر ورقه شده را به قطر 1 سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید. فر را با درجه حرارت 450 درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره فر از طرف پائین، به مدت نیم ساعت قرار دهید تا خمیر کاملا برشته و ورقه شود. سینی را از فر در آورده و بگذارید کاملا سرد شود. بعد 400 گرم خامه را با 5 قاشق سوپخوری خاکه قند بزنید تا فرم بگیرد. 4 عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید(با همزن یا چنگال) تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد. سپس سفیده را با خامه مخلوط کنید. خمیر برشته (نان) را که ورقه ورقه شده و به راحتی از هم جدا می شوند، از قطر دو نیم کنید و لای هر ورقه مقداری خامه بمالید و ورقه دیگر را روی آن قرار دهید و با دست کمی روی نان ها را فشار دهید. سپس بصورت مربع مربع نان های خامه ای را ببرید. در آخر کار روی شرینی ها خاکه قند و پودر پسته بپاشید. می توانید قبل از گذاشتن خمیر در داخل فر نیز خمیر را به صورت مربع های یکسان ببرید و سپس در فر قرار دهید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    رولت_خامه_ای_ساده

    مواد لازم:

    تخم مرغ=5 عدد

    شکر=150 گرم

    آبجوش=2/1 استکان

    شربت=4/1 استکان

    آرد=150 گرم

    خامه فرم گرفته=بمقدار لازم

    شکلات برای تزئین=بمقدار لازم

    طرز تهیه:ابتدازرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.زرده ها را شکر مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید. آبجوش را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه سفید و غلیظ شود.شربت را به این مواد بیفزایید.سفیده ها را نیز جداگانه بزنید تا فرم بگیرد. بعد زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید.آرد را به مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ بیفزایید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.کف یک سینی 40 در 60 سانتیمتری را کاغذ بیندازید.مایه را روی کاغذ بریزید و با پالت روی آن را صاف کنید و در فری که با آخرین درجه گرم کرده اید،به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از اینکه نان رولت را از فر خارج کردید،روی آن را بپوشانید تا خنک شود. رولت را روی یک کاغذ روغنی برگردانید. سپس آن را لوله کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید. بعد از یک ساعت، نان را باز کنید و سطح آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید و دوباره آن را لوله کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید. روی رولت را با شکلات یا خامه به دلخواه تزئین کنید.

    انواع کیک و شیرینی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان