خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
22.6K

تولد

  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۳/۵/۲۸
    avatar
    کاربر جديد|5 |15 پست
    سلام دوستای خوبم میخوام برای همسرم تولد بگیرم میشه به من بگین چه غذاهایی درست کنم که هم خاص باشن هم دیزاین قشنگی داشته باشن کلا ی تزای شیک و خاص بدین لطفا.....

  • leftPublish
  • ۰۹:۳۳   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    mahla nazmdeh
    کاربر جديد|5 |15 پست
    هیچکس نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • ۰۹:۳۴   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    mahla nazmdeh
    کاربر جديد|5 |15 پست
    هیچکس نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • ۱۰:۰۰   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست
    چند نفر مهمان دارين
  • ۱۱:۲۰   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    کار خودته مونا جون؟
  • ۱۱:۲۵   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    نسیم جوون
    یک ستاره ⋆|544 |1149 پست
    عزیزم برو به این تاپیکا سر بزن. ایده های خوبی پیدا می کنی : http://www.zibakade.com/Topics/من-و-آشپزی-TP2580-PI242455/
  • leftPublish
  • ۱۱:۲۵   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    نسیم جوون
    یک ستاره ⋆|544 |1149 پست
  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    نسیم جوون
    یک ستاره ⋆|544 |1149 پست
  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    نسیم جوون
    یک ستاره ⋆|544 |1149 پست
  • ۱۲:۲۰   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست



    مواد لازم :
    ژلاتین 25 گرم
    آب سبزیجات (یا آب مرغ) 1 فنجان
    سیب زمینی (آب پز، خرد شده) 1 فنجان
    هویج (بخار پز، خرد شده) 1 فنجان
    نخود شیرین 450 گرم
    ذرت نصف فنجان
    سس مایونز 6 قاشق سوپخوری
    خامه ترش 3 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    گوجه فرنگی برای تزئین
    گشنیز برای تزئین

    طرز تهیه :
    1. در یک ظرف کوچک، 3 قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید 5 دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.



    2. در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، ماینوز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.

    3. مخلوط را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید.
  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    مواد اولیه :

    برای 7 نفر
    خلال بادام به میزان لازم
    خلال پسته به میزان لازم
    پیاز 2عدد
    زعفران به میزان لازم
    رنگ خوراكی به میزان لازم (سبز،قرمز)
    برنج 6پیمانه
    تخم مرغ 4عدد
    گوشت 1كیلوگرم
    ماست 5پیمانه (سفت)
    كره 100گرم
    روغن 1ونیم پیمانه (مایع)
    نمك به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم




    طرزتهیه :

    برای تهیه این ته چین زیبا ابتدا در ظرفی مناسب گوشت را كمی با كره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز و زردچوبه می‌پزیم آن را ریش ریش کرده و کنار می‌گذاریم. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله ابكشی رسانده و آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

    یک قسمت از برنج را با نیمی از ماست، تخم‌مرغ و زعفران كاملا مخلوط میكنیم.قسمت دوم برنج را سفید می‌گذاریم، قسمت سوم برنج را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخم‌مرغ مخلوط میكنیم و قسمت چهارم برنج را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقه‌ای روی هم به طور مساوی می‌ریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار می‌دهیم .

    بعد از پخت ته چین را با ماست چکیده و خلال‌های بادام و پسته تزیین می‌کنیم.

    نكات:

    1)اگر از رنگ غیر طبیعی خوشتان نمی آید میتوانید با آب چغندر ،اسفناج ،زردچوبه و زعفران رنگهای دلخواهتان را به دست آورید.

    2)میتوانید به جای گوشت از مرغ هم در ته چین استفاده كنید.

    3)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شكر و گلاب خیس كنید تا خوشمزه تر شوند.



  • leftPublish
  • ۱۲:۲۷   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    طرز تهیه کوکی بارک

    (((می توانید مقداری از این خمیر را قالب زده با رنگ نارنجی مخصوص غذا رنگ کنید و بعد از پختن با شکلات اب شده و اسمارتیز تزیین کنید.)))

    مواد لازم :

    ارد ۳۹۰ گرم

    کره ۲۲۷ گرم

    شکر ۲۰۰ گرم

    تخم مرغ ۱۱۰ گرم

    جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری

    نمک نصف قاشق چایخوری

    وانیل ۲ قاشق چایخوری




    طرز تهیه :


    برای تهیه این بیسکوییت آرد, نمک‌ و جوش شیرین را با هم در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کرده کنار می گذاریم

    در یک کاسه دیگر با هم زن برقی کره وشکر را با هم مخلوط می کنیم تا رنگش سفید بشه و شکر کاملا اب شود

    تخم مرغها و وانیل را هم اضافه کرده مایع را هم میزنید

    حالا تمام مواد خشک را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یک خمیر نرم دست بیاوریم

    خمیر را به دو قسمت مساوی کرده و داخل یک پلاستیک گذاشته و در یخچال قرار می دهیم

    بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال در میآوریم

    فر را با حرارت ۱۷۵ درجه گرم کنید

    دو سینی فر را با کاغذ مخصوص شیرینی بپوشانید و کنار بگذارید

    کمی آرد روی یک تخته خمیر می پاشم و خمیر را به اندازه ۱ سانت پهن می کنیم

    حالا از هر قالبی که دوست دارید برای شکل دادن بیسکویت ها استفاده می کنیم

    و در سینی فر قرار دهید و برای ۸-۱۰ دقیقه بگذارید بپزدء از فر در آورده بگذارید بیسکویت ها کاملا خنک شود قبل از اینکه از سینی بردارید



    ویرایش شده توسط Arusha در تاریخ ۶/۶/۱۳۹۳   ۱۲:۲۹
  • ۱۲:۳۶   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    میتلف غذایی خوش طعم با گوشت چرخ کرده



    این غذای خوشمزه و با کلاس میتواند به عنوان یک غذای جدید و مقوی سر سفره های شما باشد. برای تهیه میتلف شما به ۷۵۰ گرم گوشت چرخ شده / یک دوم پیمانه شیر/۰٫۵ پیمانه ارد/ ۳ ق غ جعفری خرد شده تازه / ۴ عدد تخم مرغ و رب و پیاز داغ نیاز دارد.
    برای درست کردن میتل ابتدا زرده وسفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. آرد را در شیر حل نموده سپس نمک جعفری فلفل پیاز را به مایه اضافه کرده وسپس زرده وگوشت را اضافه می کنیم.سفیده را جداگانه با همزن برقی زده تا پف کند وبه مایه گوشت اضافه می کنیم.کف قالب را چرب کرده ومقداری آرد سوخاری می پاشیم.ومایه را داخل قالب ریخته
    وبرای اینکه ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده وبطریق بن ماری آنرا می پزیم.قالب را در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱ ساعت قرار میدهیم. ( غذا باید در فر قرار داده شود )

    ویرایش شده توسط Arusha در تاریخ ۶/۶/۱۳۹۳   ۱۲:۵۸
  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    صبا
    کاربر فعال|416 |581 پست
    وای آروشا چه چیزای خوشمزه ای گذاشتی
    اون اولیه شبیه سالاد الویه اس.
    من همه رو کپی کردم درست کنم
  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست

    پیراشکی گوشت و مرغ به شکل ماهی



    مواد لازم: مواد داخلی پیراشکی:

    ماست غلیظ: 1 پیمانه گوشت چرخکرده ، مرغ پخته

    جوش شیرین: 1 ق چایخوری پیاز

    بیکینگ پودر: 2 ق مرباخوری فلفل دلمه ای نگینی

    تخم مرغ: 2 تا هویج نگینی

    شکر: 2 ق سوپخوری ذرت

    روغن مایع یا کره آب کرده: 3 ق سوپخوری رب گوجه

    آرد: 3 تا 4 پیمانه قارچ نگینی

    نمک: نصف ق چایخوری نمک، فلفل، زرچوبه، آویشن

    طرز پخت:

    اول از همه آرد و نمک رو مخلوط و دو سه بار الک کردم تا سبک بشه (من از 3 پیمانه آرد شروع کردم، همه 4 پیمانه آرد رو از اول نریین به همون دلایلی که همیشه می گم، آردها سبک و سنگین دارن)...بعد جوش شیرین و بیکینگ پودر رو توی ماست ریختم (توجه کنین که ظرفتون جا دار باشه که وقتی ماست پف می کنه سرریز نشه) و مخلوط کردم و کنار گذاشتم



    تخم مرغ و شکر و روغن رو با همزن خوب زدم ...



    میشه هم با همزن دستی هم زد...بعد مخلوط ماست رو که خوب کف کرده به این مخلوط اضافه کردم



    حالا آرد رو کم کم به مایه اضافه می کنم



    و با قاشق چوبی یا پره های خمیرگیر همزن مواد رو مخلوط می کنیم



    تا جایی آرد رو می ریزیم که خمیر به دست نچسبه..بعد توی کیسه فریزر یکی دو ساعتی بهش استراحت می دیم



    تو این فاصله فیلینگ پیراشکی رو آماده می کنیم. شما از هر موادی می تونین استفاده کنین .من هم گوشتی و هم مرغی درست کردم. .. مثه سس ماکارونی دیگه، پیاز و گوشت (یا مرغ پخته ریش شده) رو با بقیه مواد تفت دادم...



    فقط دقت کنین که برای پیتزا و پیراشکی، کالزونه، لازانیا و ... (کلا غذاهای خمیری) مواد داخلی تون چرب و پر روغن نباشه..این خیلی مهمه



    فر رو روی 200 درجه سانتی گراد روشن کردم...یه کاسه آب هم میشه کف فر بذارین...البته من توی فر تستر کوچیک مامان درست کردم...فرگازش رو چون درجه هاش پاک شده ترسیدم استفاده کنم خراب بشه پیراشکی ها..سینی فر رو من فویل کشیدم و بعد چربش کردم..الزامی به فویل کشیدن نیست..چرب کردن هم کافیه

    خب من خمیر رو دو قسمت کردم ..یکی رو بزرگتر برداشتم...روی سطح کار آرد می پاشیم و خمیر بزگه رو با وردنه روش پهن کردم. به شکل مستطیل، کلفت نشه



    حالا با کمک وردنه، خمیر رو به سینی فر منتقل می کنیم...آقا ما یادمون رفت این کارو کنیم و رفتیم تاااااااا مرحله آخر...یهو جیغم رفت هوا : ماماااااااااااااااااان، مامانم طفلی مونده بود چی شده :)))..خلااااااااااصه مجبور شدیم دو تایی جناب ماهی رو با سلام و صلوات به سینی فر منتقل کنیم !!!

    از مواد فیلینگ وسط خمیر ریختم، جعفری خرد شده رو هم روش ریختم..کمی آویشن هم پاشیدم...حالا کناره های خمیر رو برشهای مورب یک اندازه می دیم



    راستشو بخواین من فقط می خواستم پیراشکی رو همینجوری توری و ضربدری درست کنم و اصلا طرح ماهی تو ذهنم نبود..واسه همینم شکل دمش رو درست در نیاوردم و قطر بدنه ش هم شبیه ماهی واقعی نیست.....یعنی بالا تنه ش تپل تر از پایینش نشد..جون آخرین مرحله تصمصم عوض شد...ولی شما هر شکلی که می خواین از اول تصمیم بگیرین!.....وقتی به آخرش رسیدم و یه نگاهی کردم گفتم خوبه فرم ماهی بدم بهش...و در نهایت سر ماهی رو درست کردم...اما شما از همون اول اگه تو ذهنتون شکل ماهی هست، فرم دمش رو دقیق در بیارین...خب می گفتم...یه کاسه آب کنار دستم گذاشتم و دونه دونه نوارها رو یکی ا زچی و یکی از راست روی هم آوردم...انگشتم رو یکم خیس می کردم و خمیر رو با اون به زیری می چسبوندم....توی این پست می تونین دقیق تر ببینین،



    اینجا که می بینین، کله ماهی قراره شکل بگیره...یکم مایه گوشتی رو بیشتر از من بریزین تا از نوک کله ماهی یک بند انگشت فاصله داشته باشه...بعد یه طرف خمیر رو روی مواد آوردم...یکم روش رو با انگشت مرطوب خیس کردم و اون سمت خمیر رو هم روش آوردم تا بهم چسبید و شد کله ماهی...



    ببینین دهن ماهی هم شکل گرفته به راحتی...فقط کافیه که کااااملا لبه های خمیر بهم نچسبه...بعدم برای چشمش یه برش زیتون گذاشتم..می تونین مثل من یه تاب به خمیر بدین تا ماهی تون درحال شنا باشه مثلا :))))



    بقیه خمیر رو هم پهن کردم و قالب دایره زدم و از مواد مرغی یه طرفش ریختم و خمیر رو روش کشیدم و با دست کناره هاش رو پیچیدم..البته من نمی تونم مثه مامانم این مدلی رو خوشگل بپیچم...یعنی سمبوسه هایی که مامان وقتی بچه بودم درست می کرد و تند تند کناره هاش رو چین می داد واااااااای رویای من بود....یعنی من عاشق دستای مامانم هستم وقتی تند تند و ریز ریز دور پیراشکی ها رو چین می ده..با چنگال هم میشه این کارو کرد..ولی اونجوری خوشگلتره به نظر من



    وقتی همه آماده شد روشون رو با یه زرده تخم مرغ و خیلی کم شیر و خیلی خیلی کم زعفران که خوب زده بودم ، برس کشیدم و گذاشتم توی فری که خوب گرم شده



    یه ساعت یا تا زمانی که خمیر کاملا پخته بشه میذاریم بمونه....بعدش هم میشه حرارت بالا رو روشن کرد تا روش هم طلایی بشه





  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    حالا یه غذا هم هست به اسم شپردز پای واقعا خوشمزست من که عاشقشم اگه دستورش بود اونم میذارم
  • ۱۰:۴۱   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    mahla nazmdeh
    کاربر جديد|5 |15 پست
    vaaaaaaaaay merc bacheha .arusha joonam mamnonam.40tqa mehmon darim azizam
  • ۱۰:۵۱   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    آلما فاطمی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13740 |7139 پست
    آروشاجون ممنون خیلی قشنگ طرز تهیه اون ماهیو توضیح دادی واقعا لذت بردم
  • ۱۰:۵۲   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    سلام
    توی تالار دسر ها همون طور که نسیم جون زحمت کشیدن و گذاشتن خود من سی تا پیک گذاشتم ..شما ببین کدوم رو دوست داری انتخاب کردی اگه سوالی بود من در خدمتم ...

    برای غذا : من خودم غذای برنجی رو برای تولد نمی پسندم مخصوصا خورش به نظرم برای تولد جالی نیست حالا باز کاش بگی ذائقه تون چطوریه بیشتر کمک کنیم    

    ویرایش شده توسط الهه(مامان النا) در تاریخ ۸/۶/۱۳۹۳   ۱۰:۵۳
  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    میخای خیلی تولدت خاص بشه یه تم براش انتخاب کن ..مثل کراوات و یا سیبیل که مردونه هست .. ریتا و مصی این تم رو کار کردن ...

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان