خانه
248K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۳/۹/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست
    برای شب یلدا تنقلات مختلف را درست کنیم و بلند ترین شب سال را در کنار عزیزانمون با شادی بگذرونیم

    شما هم هر چی بلدید اینجا تجربیاتتون را برای بقیه اشتراک بذارید

    ممنون

  • leftPublish
  • ۰۹:۵۴   ۱۳۹۳/۹/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست
    دسر انار شب یلدا








     


    مواد لازم: برای هشت تا دسر یعنی چهار تا انار


    انار متوسط چهار عدد


    پودر کاسترد ۲ قاشق غذاخوری


    شیر دو لیوان


    شکر دو قاشق غذاخوری


    برای لایه ژله ای:


    ژله قرمز (من چون طعم ژله انار رو دوست ندارم از ژله آلبالو که بنظرم خوشمزه است استفاده کردم.) یک سوم بسته


    آب جوش یک سوم لیوان


    آب سرد یک سوم لیوان






     


    طرز تهیه:


    واسه این دسر خوشمزه اولین چیز انارهای خوشگله توی مواد لازم چهار تا گفتم تا از کاستردتون زیاد نمونه چون مقداری از کاسترد به اندازه ای که یک دونه انار رو هم پر میکرد موند، پس این مقدار پودر کاسترد  و پودر ژله چهار تا انار یعنی در اصل هشت تا کاسه اناری رو پر میکنه.



     


    انارها رو نصف کنید.






     


    میتونید بشینید و با حوصله دونه دونه ، دونه های انار رو خالی کنید اما یک روش که شمالی های عزیز هم وقتی میخوان رب انار درست کنند از این روش استفاده میکنند. وسیله لازم یک تیکه چوب یا وردنه استفاده کنید. همونطور که تو عکس میبینید نصف انار رو برعکس توی دستتون بگیرید و زیر دستتون یه ظرف بگیرید و با وردنه به پشت انار بیجاره بزنید، دونه های انار میریزه تو ظرف.






     


    اگه تک و توکی هم مونده باشه خیلی راحت در میاد.






     


    اگه پره هاش مونده با چاقو تمیز کنید و بعد بشورید و برگردونید تا خشک بشه. تا واسه ریختن کاسترد اماده بشه.


     


    پودر کاسترد رو داخل قابلمه بریزید.






     


    شکر رو اضافه کنید.





     





    و خوب مخلوط کنید و گرنه موقع پخت کاسترد گلوله گلوله میشه.






     


    شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پودر کاسترد کاملا در شیر حل بشه.






     


    روی حرارت  ملایم بگذارید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید. حدود ۵ دقیقه طول میکشه تا کاسترد آماده بشه.






     


    از هم زدن دست نکشید چون خیلی سریع لخته میشه، مدام باید هم زده بشه.


    اگه حرارت زیاد باشه خیلی سریع بسته میشه بدون اینکه خامیش گرفته بشه.











    ,وقتی به این غلظت رسید از روی حرارت بردارید،  و باز مدام هم بزنید تا حرارتش کم بشه.  دقت کنید که بعد از سرد شدن سفت میشه پس نباید زیاد غلظ بشه. 


    بهتره نصفه های انار رو توی یک پیاله یا فنجون بگذارید تا تکیه گاه داشته باشه.


    کاسترد رو داخل پوستهای انار بریزید یک سانت نگه دارید برای لایه ژله









     


    وقتی کاسترد خودش رو گرفت. دونه های انار رو روی کاسترد بریزید.






     


    ژله رو مثل دستور پاکت آماده کنید. و روی دونه های انار بریزید و بگذارید خودش رو بگیره.


    یادم رفت از این مرحله عکس بگیرم.








     


    می تونید با خامه فرم گرفته تزیینش کنید.


     



    و در کنار اعضای خانواده نوش جان کنید.


    بفرمایید.


    البته چون دسر رو توی پوست انار درست میشه بهتره یک روز بیشتر نمونه. چون پوست انار باعث میشه طعم کاسترد عوض بشه.



    شب یلدای خوشی در کنار اعضای خانواده داشته باشید.

     
  • ۱۰:۰۸   ۱۳۹۳/۹/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست
    تزیینات انار










































    شب یلدای خوبی داشته باشید.

















  • ۱۸:۲۶   ۱۳۹۳/۹/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست


    دسر انار ویژه شب یلدا 










    مواد لازم: برای هشت تا دسر یعنی چهار تا انار


    انار متوسط چهار عدد


    پودر کاسترد ۲ قاشق غذاخوری


    شیر دو لیوان


    شکر دو قاشق غذاخوری


    برای لایه ژله ای:


    ژله قرمز (من چون طعم ژله انار رو دوست ندارم از ژله آلبالو که بنظرم خوشمزه است استفاده کردم.) یک سوم بسته


    آب جوش یک سوم لیوان


    آب سرد یک سوم لیوان








































  • ۱۶:۵۴   ۱۳۹۳/۹/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست
  • ۱۷:۲۵   ۱۳۹۳/۹/۱۳
    avatar
    دختر نازم نفس
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    مرسي عزيزم.

    عكسارو وقتي تو يه پست زياد ميذاري باعث ميشه صفحه ت خيلي دير باز بشه و اذيت ميشه آدم
    ویرایش شده توسط دختر نازم نفس در تاریخ ۱۳/۹/۱۳۹۳   ۱۷:۲۶
  • leftPublish
  • ۱۸:۴۵   ۱۳۹۳/۹/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست
    خواهش میکنم مامان نفس ،راستی از کدوم خوشت اومده پس لایکت کو؟

    چون برا خودم زود باز میشه نمیدونستم ، ممنون که گفتی ،
    باشه طبق میل شما
  • ۱۸:۱۰   ۱۳۹۳/۹/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست

    طرز تهیه دسر یاقوتی مناسب برای شب یلدا



    مواد لازم :





    دسر, دسر شب یلدا, یلداژله آلوورا : یک بسته

    خامه صبحانه : 100 گرم

    ژله انار : یک بسته

    انار دون شده : یک عدد

    روش تهیه :

    ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .




    دسر, دسر شب یلدا, یلدا


    دونه های انار رو در قالب مورد نظر  می ریزیم.




    دسر, دسر شب یلدا, یلدانصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم .  
    بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده .
    دسر, دسر شب یلدا, یلداx


  • ۱۸:۱۲   ۱۳۹۳/۹/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست


    50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .



    دسر, دسر شب یلدا, یلدا




    بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .



    دسر, دسر شب یلدا, یلدا





    دسر, دسر شب یلدا, یلدا




    بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده .



    دسر, دسر شب یلدا, یلدا


  • ۱۸:۱۳   ۱۳۹۳/۹/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست
    بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش  مجددا هم می زنیم .



    دسر, دسر شب یلدا, یلدا


    همانند لایه دوم 50 گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .



    دسر, دسر شب یلدا, یلدا


    سپس روی لایه دوم می ریزیم .



    دسر, دسر شب یلدا, یلدا


    بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی برمی گردونیم .



    دسر, دسر شب یلدا, یلدا


    به اندازه های مورد نظر برش می دیم .

  • ۱۸:۲۱   ۱۳۹۳/۹/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست
    لواشک میوه ای: 

    لواشک میوه

     


    آب + نمک + انواع میوه


    لواشک


     طرز تهیه : میوه ها را تمیز کنید ( پوست ، هسته و دم میوه ها را بگیرید ) سپس میوه ها را درون قابلمه بریزید و تا نصف قابلمه آب بریزید و با حرارت ملایم میوه ها را بپزید تا نرم شوند.


     


    پس از اینکه میوه ها پختند و آب قابلمه تمام شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید میوه های پخته خنک شوند.


     


    لواشک


     


    پس از اینکه میوه ها خنک شدند به مقدار لازم نمک بزنید سپس میوه ها را درون ابکشی با توری های نازک بریزید و با قاشق میوه ها را صاف کنید.


     


    لواشک


     


    پس از صاف کردن میوه ها مایعی غلیظ خواهید داشت ، کف سینی را چرب کنید یا نایلون پهن کنید سپس این مایه را کف سینی بریزید و به قطر نیم یا یک سانتیمتر پخش کنید.


     


    لواشک


     


    سینی را در آفتاب یا روی شوفاژ قرار دهید تا گرما باعث خشک شدن مواد شود ( بسته به نوع حرارت از 1-2 روز زمان برای خشک شدن لواشک زمان لازم است ) پس از اینکه لواشک اماده شد به اندازه های دلخواه برش بزنید و مصرف کنید.


     


    نکته ها : غلظت مایع لواشک باید مناسب باشد ( نه خیلی رقیق باشد و نه خیلی غلیظ بلکه غلظتی مانند ماست داشته است ) ، از انواع میوه ها میتوانید برای تهیه لواشک استفاده کنید.

     
    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۴/۹/۱۳۹۳   ۱۸:۲۴
  • leftPublish
  • ۱۸:۲۵   ۱۳۹۳/۹/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست

     


    لواشک


     


    لواشک انار


     


    دانه انار یا آب انار 2 لیوان  .  به بزرگ 1 عدد  .  آبلیمو 3 قاشق غذاخوری


     


    لواشک


     


    طرز تهیه : دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).


     


    به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد ( در صورت تمایل 1 قاشق شکر به مواد اضافه کنید ).


     


    لواشک


     


    پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.


     


    سینی را داخل فر با دمای 120 درجه سانتیگراد به مدت 1 – 2 ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).


  • ۱۹:۰۸   ۱۳۹۳/۹/۱۴
    avatar
    ساريسا
    کاربر جديد|56 |39 پست
    همگي بسيار عالي
    واي چه خانم هاي هنرمندي
  • ۱۰:۴۱   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست
  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    سارا صار
    دو ستاره ⋆⋆|4522 |2209 پست
    واقعااااااااااااااااهنرررررررررررمندی نازنین جون
  • ۰۷:۲۹   ۱۳۹۳/۹/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست
    لواشک انار رو حتما درست کنین واقعا خوشمزه
    من داخل سینی ریختم و روی بخاری گذاشتم سریع خشک شد و مزه ش عالی بود
  • ۱۸:۵۱   ۱۳۹۳/۹/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست




    کیه که چیپس دوست نداشته باشه؟ اونم خونگی ... دیگه با خیال راحت برای بچه های گلتون چیپس درست کنین


    سیب زمینی ها رو با اون سمتی از رنده که مخصوص چیپس هست یا ابزار مخصوص اسلایس های نازک کنین...نازکیش خیلی مهمه..بعد خوب بشورین تا نشاسته ش بره و توی یه ظرف آب و یخ بریزین یک ربع بمونه



    بعد آبکش کنین و وقتی آبش رفت لای دستمال تمیز آشپزخونه پهن کنین..تو عکس هم مشخصه که هم زیر و هم روشون دستمال هست تا خوب خشک بشه



    روغن مخصوص سرخ کردنی رو گذاشتم توی ظرف گود داغ بشه و سیب زمینی ها رو کم کم توش ریختم و گذاشتم طلایی و سرخ بشه...دقت کنین که این اتفاق خیلی زود میفته شاید 7 تا 10 دقیقه . مثل  سیب زمینی سرخ کردن نیست



    توی چند نوبت این کارو می کنیم تا خرد نشن ..بعد هم روی دستمال آشپزخونه گذاشتم تا روغنش بره



    و درنهایت توی سبد ریختم و نمک پاشیدم و سبد رو تکون دادم تا نمک اضافی بریزه (با دست اگه هم بزنیم خورد میشن ها)



    دیگه بسته به میلتون می تونین، پودر سیر، آویشن، پودر پاپریکا، پودر جعفری .... بریزین


    با سس یا ماست عالیه
  • ۱۸:۵۷   ۱۳۹۳/۹/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست




    کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله)








    مواد لازم:

    آرد: 300 گرم (2 پیمانه)

    شکر: 150 گرم (دو سوم پیمانه)

    تخم مرغ: 4 تا

    روغن مایع: 1 پیمانه (250 میلی لیتر)

    بیکینگ پودر: 2 ق چایخوری

    وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری

    نمک: یک هشتم ق چایخوری

    پودر ژله: 1 بسته 100 گرمی

    رنگ خوراکی: درصورت لزوم و نیاز

    آب میوه: 160 میلی لیتر (دو سوم پیمانه) 



    * متناسب با هر پودر ژله ای که استفاده میشه، آب همون میوه یا اگه مثه من نداشتین از شیر استفاده کنین



    طرز تهیه:

    در دستور گفته شده که فقط 5 دقیقه قبل از گذاشتن قالب توی فر، اون رو روشن کنین و نیازی به گرم شدن فر از اول نداره..ولی راستش من بعد از اینکه موادم رو وزن کردم و شروع به کار کردم فر رو روی 180 روشن کردم قالب رو چرب و آرد پاشی یا کاغذ روغنی میندازیم..من خب می خواستم کاپ کیک باشه و کپسول هام رو توی قالب گذاشتم...


    از این پودر ژله هندوانه استفاده کردم




    آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر ژله رو با هم توی ظرفی مخلوط کردم...


    شکر و تخم مرغها رو با وانیل توی ظرف دیگه ای خوب با همزن زدم (حدود 5 دقیقه)

    روغن مایع رو کم کم به تخم مرغها اضافه کردم...آب میوه که اینجا من باید آب هندوانه می ریختم رو اضافه می کنیم...هندونه نداشتم..واسه همینم شیر ریختم


    حالا مخلوط آرد رو کم کم به مایه اضافه کردم و در حد مخلوط شدن، خیلی کوتاه با همزن (دور کند) مخلوط کردم....اگه از شکر دستور کم کنیم و یه بسته دیگه پودر ژله استفاده کنیم رنگ و عطر غالب تری داره..





    ولی من چون یه بسته استفاده کرده بودم..تو این مرحله خیلی خیلی کم رنگ ویلتون هم به موادم اضافه کردم..در نهایت شکلات چیپسی هم توی مواد ریختم...زیاد نریزین که طبیعی باشه

    مایه کیک رو توی قالب می ریزیم ..من یه قالب 12 تایی مافین دارم..توی اونا + 4 تا قالب های پادار ویلتون هم ریختم و بقیه شم یه قالب گرد کوچیک...فکر می کنم کل مواد برای قالب 23 یا 24 مناسب باشه...من یکم روی مایه رو هم شکلات چیپسی ریختم 

    همین دیگه بعد از 50 دقیقه (برای کاپ کیک کمتر) یا تا زمانی که تستر تمیز دربیاد از داخل کیک ، توی فر می مونه .... 


    بعدشم که کار با خامه رنگی و ایده تزیین از سارینای عزیزم ...پست فرم دادن خامه 



    با خامه سبز و ماسوره برگ دور کاپ کیک ها رو به صورت چین چین کشیدم و با خامه صورتی و ماسوره شکوفه هم روش..یکم هم شکلات چیپسی روش بپاشین..خیلیی کم



    اینم بافتش از نزدیک



  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۳/۹/۲۰
    avatar
    مامان نگار و نازی
    کاربر فعال|598 |487 پست
    واقعا کارت عالیه.ممنون
  • ۰۶:۲۴   ۱۳۹۳/۹/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست
  • ۲۰:۰۸   ۱۳۹۳/۹/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست
                   
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان