حالا خمیر ما مستطیلی به طول 20 و عرض ده سانته ... از قسمت 20 سانتی دو سانت دو سانت خمیر رو برش میدیم ..که خمیر ما ده تا برش دوسانتی باطول ده سانت میده .
وقتی برشها رو بردارین میبینین که لایه خرما از بینش پیداست . حالا خمیر رو دور خودش میپیچونین و وقتی لایه خرمایی مثل نوار دور خمیر پیچید حالا این خمیر پیچیده شده بدور خودش رو مثل حلزون گردش میکنین و یه شکل دایره در میارین
چون دستم کثیف بود نتونستم از اینش عکس بگیرم ...خمیر پیچیده شده رو روی کاغذ روغنی چرب شده میذارین و روش رو با دستمال مرطوب (نه خیس)میپوشونین و20 تا 30 دقیقه استراحت میدیم تا خمیر دو برابر بشه ..حالا رومال تخم مرغ رو روش میزنیم و اگه خواستیم کنجد و گردو میذاریم و 15 تا 20 دقیقه در فر 180 درجه از قبل گرم شده میذاریم ..برا فر برقی 160 درجه
بعد که پخت نون رو روی سینی توری سرد میکنیم
دوستام میگن موندگاریش زیاده ..مخصوصا اگه وقتی تازه تازه سرد شد فریزر بذاریدش
