خانه
1.79M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۵/۵/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    دستور تهیه کمپیر با گوشت به سبک آمریکایی

     

     

     کمپیر غذایی خوشمزه است که می توانید درون آن را با هر موادی که دوست دارید و مطابق میلتان است پر کنید .

    آماده سازی : 60 دقیقه  

    پخت : 90 دقیقه  

    مواد لازم برای 4 نفر :

     سیب زمینی پخته شده و بزرگ 4 عدد

     بیکن 8 عدد ( تکه )

    خامه ترش 1 پیمانه

     شیر 1/2 پیمانه

    کره 4 قاشق غذا خوری

    نمک 1/2 قاشق چای خوری

    فلفل 1/2 قاشق چای خوری

    پنیر چدار خردشده 2 پیمانه

    پیاز تکه شده 8 عدد

    طرز تهیه : 

    1-  فر را از قبل روی دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارانهایت) گرم کنید.

    2- سیب زمینی ها را در فر به مدت 1ساعت بپزید.

    3- در همین حال، بیکن ها را در یک قابلمه بزرگ و عمیق بریزید، و تا زمانی که به خوبی برشته شوند با دمای متوسط به بالا آنها را بپزید سپس آبکشی و خشک کنید و آن ها را کنار بگذارید.

    4- اجازه دهید به مدت 10 دقیقه سیب زمینی ها خنک شوند، سپس آنها را به طول نصف کنید و مغز آن را با ملاقه بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید (با پوست)، سپس خامه ترش را به مغز سیب زمینی ها، شیر، کره، نمک، فلفل ، 2/1 پیاله پنیر و 2/1 پیاز را اضافه کنید، مخلوط را با دست به خوبی تا وقتی که یکدست و کرمی شوند هم بزنید و مخلوط کنید ، سپس مخلوط را با قاشق در پوست سیب زمینی ها بریزید و بالای آن را پنیرهای باقی مانده، پیاز و بیکن پر کنید.

    5- سپس مواد را برای 15 دقیقه دیگر بپزید.

  • ۱۵:۰۴   ۱۳۹۵/۵/۲۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پاستا پنه با سبزيجات

    پاستا پنه به نوعى از پاستا گفته ميشود كه شبيه مداد يا قلم ميباشد. 

    اين مدل پاستا را ميتوان با سسهاى مختلفى سرو كرد در اينجا يك سس خوشمزه وسالم كه با فيله مرغ وسبزيجات تازه تهيه ميشود را آموزش ميدهم .

    @ashpazima🌺🌺🌺

    مواد لازم : 

    پاستا پنه.      يك بسته نيم كيلويى 

    فيله مرغ.       ٢٥٠ گرم 

    فلفل دلمه اى.       ١ عدد 

    كدو خورشتى.       ٢ عدد 

    هويج.         ٢ عدد 

    گوجه فرنگى.      ٢ عدد 

    پياز        ١ عدد 

    قارچ.      ١٠٠ گرم 

    گلچه هاى بروكلى.      مقدارى براى تزئين 

    نمك وفلفل وپودر اويشن وپودر تخم گشنيز      به ميزان لازم 

    روغن زيتون يا روغن مايع       ١/٣ پيمانه 

    اب ليمو ترش       به ميزان لازم 

    طرز تهيه : 

    در يك تابه پياز را خلال كنيد وبا روغن زيتون يا روغن مايع كمى تفت دهيد فيله هاى مرغ را هم خلالى خرد كنيد و درون تابه بريزيد هويج فلفل دلمه اى وقارچ ورقه شده را نيز اضافه كنيد وبا هم تفت دهيد وقتى هويجها كمى نرم شد كدوى خلالى شده را نيز اضافه كنيد گوجه فرنگى ها را پوره كنيد وبه تابه بيفزاييد نمك وفلفل وادويه واب ليموترش را هم به مواد اضافه كنيد . 

    پاستا را بحوشانيد تا كاملا نرم وپخته شود بعد از ابكش كردن پاستا را در ظرف سرو بكشيد و سس فيله وسبزيجات را روى ان بريزيد وبا گلچه هاى بروكلى روى انرا تزئين كنيد

    نوش جان 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۱۲   ۱۳۹۵/۵/۲۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كوفته تهرانى 

    گوشت    نيم كيلو 

    لپه    200 گرم 

    برنج نيم دانه.    يك پيمانه پلو پز 

    سبزى شامل تره شويد مرزه ترخان ريحان وكمى جعفرى 

    خرد شده    نيم كيلو 

    نمك وفلفل وپودر تخم گشنيز وپودر گل سرخ به ميزان لازم 

    مواد ميانى.   

    الو برقونى وزرشك وپياز داغ ومغز گردو.   به ميزان لازم 

    طرز تهيه 

    @ashpazima🌺🌺🌺

    لپه را بپزيد تا جايى كه هيچ اب نداشته باشد 

    برنج را نيم پز كنيد 

    گوشت را در غذا ساز كمى ورز دهيد بعد لپه وسبزى ونمك وادويه ها را هم به ان اضافه كنيد وهمه مواد را با هم داخل دستگاه خوب ورز دهيد در انتها برنج را اضافه كرده و يكى دو دور ديگر دستگاه را روشن كنيد 

    ته قابلمه پهنى كه گنجايش تمام كوفته ها را در يك رديف داشته باشد كمى روغن بريزيد ويك عدد پياز را خلال كرده وپياز داغ درست كنيد وقتى پيازها طلايى شد كمى نمك وفلفل وزردچوبه ويكى دو قاشق رب گوجه را اضافه كنيد وكمى تفت دهيد اب را اضافه كنيد واجازه دهيد كه سس به جوش ايد حدودا چهار يا پنج سانت اب كف قابلمه باشد  

     

    كوفته هارا اماده كنيد واز مواد ميانى داخلش بگذاريد ودر قابلمه در حال جوش بيندازيد 

    تا ده دقيقه اجازه دهيد تا كوفته ها با شعله زياد ودرب باز قابلمه بجوشد بعد از اين مدت در قابلمه را ببنديد وشعله را به حداقل برسانيد واجازه دهيد تا ارام ارام به مدت يك ساعت ونيم الى دو ساعت پخته شود 

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۹:۵۷   ۱۳۹۵/۶/۱۰
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11

    سلام دوستای گل بیاید امشب مرصع پلو بذاریم......

    طرز تهیه مرصع پلو

    http://ponila.com/post/67367/browse-source-page/

  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۵/۶/۱۰
    avatar
    محسن 125
    کاربر فعال|646 |235 پست
    زیباکده
    ronak n : 

    پياز حلقه پفكى

    مواد لازم : 

    پياز حلقه شده 

    خمير بنيه 

    روغن براى سرخ كردن 

    طرز تهيه: 

    پياز را به صورت حلقه اى برش بزنيد و حلقه ها را داخل خمير بنيه بغلطانيد و در روغن داغ سرخ كنيد 

    خمير بنيه

    مواد لازم :

    آرد.       ٣/٤ پيمانه 

    تخم مرغ.      ٢ عدد

    ماءالشعير.      ١/٢ پيمانه 

    نمك.       نصف ق چ

    فلفل.     نصف ق چ

    نشاسته ذرت.      ٤ ق غ 

    روغن.        ١/٤ پيمانه

    @ashpazima🌺🌺🌺

    طرز تهيه :

    تخم مرغها را در كاسه اى بشكنيد و با چنگال هم بزنيد تا از حالت لختگى خارج شود آرد را كم كم به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد ماءالشعير و روغن و نمك و فلفل و نشاسته ذرت را هم اضافه كنيد و همه مواد را خوب با هم مخلوط كنيد تا گلوله اى نداشته باشد ميتوانيد نشاسته ذرت را از دستور حذف كنيد و آرد جايگزين كنيد .

    غلظت اين سس مانند ماست است با اضافه كردن آرد و يا ماءالشعير ميتوانيد به غلظت دلخواه برسيد . در انتها نصف قاشق چايخورى بيكينگ پودر به خمير اضافه كنيد و خوب هم بزنيد . 

    اين خمير براى سرخ كردن ميگو ، ماهى ، فيله مرغ و انواع سبزيجات بسيار مطلوب است .

    شام چی درست کنیم؟

    زیباکده

    با خمیر بنیه میشه قارچ هم درست کرد ؟؟

    حتما تو فستفود ها دیدید ....قارچ های پفکی وحشتناک خشمزه :)

    حالا که بحث خورد و خوراکه ...بچه ها کسی میدونه چطوری میشه فلافل حق درست کرد ؟؟!!

    تو جمله بالا نوشتم فلافل حق ...یعنی جنسش حق باشه ...معرکه باشه ...مثل فلافلی های معروف باشه 

    ربطی به حق تعالی نداره و تو کتاب های دینی دنبالش نگردید :)

    از این فلافل های ترد و تپل و با طمع عالی :)

    راستش من خیلی فلافل دوست دارم ولی بیرون زیاد رغبت نمی کنم بخورم چند تا دلیل داره 

    1- اینا معمولا بهداشت رو رعایت نمیکنن و من تا حالا ندیدم اون ماسماسک که باهاش فلافل درست می کنن رو بشورن

    2-این فلافلی ها خودشون سس درست میکنن آدم نمیدونه توش چیه .ما تو محلمون فلافلی داریم ممد فلی ...اسم مغازشه

    اسم سسش هم ممد فلی 2 هست ..باور کن :)

    3-از روغن این فلافل فروشی ها ..خصوصن تو هنگام شب میشه نفت مورد نیازه پتروشیمی رو تهیه کرد 

    تازه اونو که دور نمیریزن ...یه توری مهمون گیر (مهمون گیر ...همون صافی چاییه ...که جلو قوری میزاری که تفاله 

    چای نیاد تو استکان ...بعله همونه ...چون تو باور های ما اگه تفاله چای تو استکان باشه ..میگیم مهمون میاد 

    من بهش میگم مهمون گیر :)))...میزاره سر پیت ...باز روغن رو میریزه اون تو تا واسه فردا ...روغن آرامش داشته باشه :)

    خلاصه سرتونو درد نیارم ...اگه کسی بلد بود ..بگه :)

  • leftPublish
  • ۱۳:۰۷   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    نتیجه تصویری برای سالاد سبزیجات با پنیر

    ‏‎

    سالاد سبزیجات با پنیر

    مواد لازم (برای 4_6نفر):

    پنیر فتا خامه ای 250 گرم

    روغن زیتون 1/2 فنجان

    سیر 2 حبه

    سبزیجات خرد شده 2 قاشق غذا خوری (می توانید از زیره، نعنا، آویشن، جعفری و ریحان تازه ویا خشک به دلخواه استفاده کنید)

    فلفل چیلی خرد شده 1 عدد

    فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری

    آب لیموی تازه 1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    1. ترکیب کردن سیر و روغن زیتون در ظرفی در بسته و بعد آن را به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید. (اگر وقت کافی برای انجام این مرحله نداشتید سیر را خرد کنید و داخل روغن زیتون به مدت 2 دقیقه هم بزنید)

    2. برش زدن پنیر فتا به شکل مکعب در اندازه 1 سانتیمتر، و بعد آن ها را داخل ظرف مورد نظر ریخته سبزیجات خرد شده را بر روی پنیرها بپاشید و سپس فلفل سیاه و چیلی و آب لیمو را اضافه کنید.

    3. و در آخر اضافه کردن ترکیب روغن زیتون و سیر، سپس با نان تست سرو کنید.

  • ۱۳:۱۲   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    چيزكيك تنوري گوشت

    .مواد لازم:

    آرد: 250 گرم 

    كره: 100 گرم 

    پنيرخامه‌اي: 100 گرم 

    روغن مايع: 60ميلي‌ليتر 

    تخم‌مرغ: يك عدد 

    پودرسير: يك قاشق چای خوری

    مواد لازم براي رويه چيزكيك: 

    گوشت چرخ‌كرده: 400 گرم 

    پياز درشت: يك عدد 

    پنيرخامه‌اي: 400 گرم 

    تخم‌مرغ: 4 عدد 

    آرد: 75 گرم 

    نمك و فلفل و ادويه به ميزان دلخواه

    .قارچ و فلفل دلمه اي خرد شده كمي

    روش تهيه:

    ابتدا پياز را به صورت نگيني خرد كرده به همراه گوشت چرخ‌كرده و زردچوبه سرخ مي‌كنيم، قارچ و فلفل دلمه را به مواد اضافه كرده و همه را با هم سرخ مي‌كنيم . براي تهيه خمير ابتدا كره، پنير خامه‌اي‌، روغن مايع و مقداري نمك و فلفل را با همزن برقي خوب به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند.

    .تخم‌مرغ‌ را اضافه كرده و به هم مي‌زنيم تا جايي كه مواد فرم گرفته و يكدست شوند. در اين مرحله پودرسير و آرد را اضافه كرده و همه را آخركار با همزن برقي مخلوط مي‌كنيم. 

    مواد را كف قالب گرد كمربندي به قطر 28 سانتي‌متر پهن كرده، مايه گوشت را روي آن پهن مي‌كنيم، تخم‌مرغ‌ها، آرد، پنيرخامه‌اي و نمك و فلفل به ميزان دلخواه را با همزن برقي آنقدر به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند، 

    بعد داخل قالب روي مواد ريخته و به مدت ٦٠ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم

  • ۱۳:۱۵   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    عدسی به سبک  خراسانی

    نتیجه تصویری برای عدسی  خراسانی

    برای دو نفر

    نصف پیمانه عدس 

    سیب زمینی نگینی خام یک عدد متوسط

    اسفناج نصف پیمانه نپخته

    شنبلیله خشک یک قاشق غذاخوری

    پیاز یک عدد متوسط 

    ادویه به مقدار لازم اما لین عدسی با ادویه زیاد درست میشه فلفل و زردچوبه زیاد نترسید تلخ نمیشه 

    اول پیاز کمی تفت بدید بعد سیب زمینیها رو با پیاز کمی تفت بدید ادویه اضاف کنیدبعد عدسهارو از قبل خیسوندینو اضاف کنید و سبزیجات و نمک اب جوشیده بریزید روی مواد حدود نیم لیتر نیاز داره زیر اجاق گازوکم کنید به دل خودش بجوشه وجا بیوفته. در اخر هم میخواستید سرو کنید نصف قاشق شنبلیله اضاف کنید بعد توظرف سرو بکشید

    نوش جون غنی از اهن😋 شنبلیله باعث میشه خیلی خیلی خوشمزه شه

  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    ماهي  سوخاري با سس ليمو 

    فیله ماهی شسته و خشک شده:۸۰۰ گرم

    تخم مرغ: ۲ عدد

    آرد سوخاری: ۱۳۰ گرم

    روغن مایع: به میزان لازم

    نمک و فلفل: به میزان لازم

    مواد لازم برای مایونز لیمویی:  مایونز: ۱۰۰ گرم

    سیر رنده شده:۱ حبه

    رنده پوست لیمو: ۳ قاشق چایخوری

    آب لیموترش :۱ قاشق غذاخوری

    گشنیز ساطوری شده:۱/۲ قاشق غذاخوری

    روش تهیه

    فیله‌های ماهی را به شکل نوارهایی به ضخامت ۲ سانتیمتر و طول ۵ سانتیمتر ببرید، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید تخم مرغ‌ها را در یک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنید تا یکدست شود، اما دقت کنید تخم‌مرغ‌ها کف نکند، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید آرد سوخاری را در یک بشقاب گرد بریزید. فیله‌های ماهی را در مایه تخم‌مرغ زده، سپس در آرد بغلتانید. این عمل را برای هر فیله، دو تا سه بار انجام دهید. روغن را در یک قابلمه یا تابه کوچک داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که روی فیله‌ها را بپوشاند. در هر نوبت حدود ۴ فیله را به مدت ۵ دقیقه در روغن روی شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود.

    روش تهیه سس:

     همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید.

    پ ن:فیله ماهی هوک و شیر برای این کار مناسب‌تر است.پیشنهاد می‌شود به جای آرد سوخاری از نان خشک کوبیده مخلوط شده با نمک، فلفل و زردچوبه استفاده کنید.به مایه تخم‌مرغ یکی، دو قاشق آب اضافه کنید تا کمی رقیق‌تر شود. با سیب‌زمینی سرخ کرده سرو کنید

  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    رولت گوشت یا میتلوف

     یه خوراک گوشت ایتالیاییه .گوشت چرخ کرده گوسفند و گوساله رو (نصف،نصف ربع کیلو)با یکعدد زرده تخم مرغ نمک و پنیر پارمسان(یکی دو قاشق غذاخوری )رو خوب مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدیم و دوتا تخم مرغ رو آبپز میکنیم، روی یک پارچه طور تمیز گوشت رو پهن میکنیم و یک مقدار پنیر پتیزا کنار تخم مرغها میزاریم و تخم مرغ ها رو کنار هم وسط گوشت میزاریم و به کمک پارچه یکطرف رو روی سمت دیگه گوشت جمع میکنیم و با دست آروم بهم میچپسبونیم و ومحکم با همون پارچه میپیچونیم تا مثل سوسیس بشه دو طرف رو گره میزنیم.یه پیاز خرد میکیم کمی تفتش میدیم کمی ادویه زردچوبه و فلفل سیاه و کمی آویشن تفت میدیم و رب گوجه دو سه قاشق اضافه میکنیم و تفت میدیم و بهش آب مرغ اضافه میکنیم و رلت رو توی سس میزاریم تا یکساعت بپزه بعد برش میزنیم و توی فر میزاریم پانزده دقیقه و بعد با سس سرو میکنیم. 

  • leftPublish
  • ۱۴:۱۶   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    چی بپزم ؟

    توپك مرغ پنيرى

    مواد لازم:

    سينه مرغ چرخ شده               ٥٠٠ گرم

    پنير موتزارلا رنده شده             ١٥٠ گرم

    پياز                              ٢ عدد

    فلفل دلمه اى                 ١ عدد درشت

    نمك                ١ق م

    فلفل قرمز           ١ ق چ 

    پودر سير            ١ ق چ 

    پودر آويشن           ١/٢ ق چ

    پودر تخم گشنيز         ١/٢ ق چ 

    جعفرى خرد شده          ٤ ق غ 

    پنير چدار رنده شده        ٥٠ گرم

    پنير پارمزان رنده شده        ٥٠ گرم 

    پودر سوخارى.               ١ پيمانه

    آرد سفيد                     ١ پيمانه

    تخم مرغ                   ٢ عدد

    طرز تهيه:

    پياز ها را رنده كنيد و آب اضافى آنرا بگيريد. فلفل دلمه اى را نيز رنده كنيد. گوشت مرغ را با پياز و فلفل دلمه اى و پودر پنير پارمزان و ادويه ها و نمك خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا كاملا چسبنده شود .

    پنير موتزارلا و چدار را با هم مخلوط كرده و گلوله هاى كوچكى بزرگتر از فندق درست كنيد ( منسجم و فشرده )مقدارى از مايه گوشتى برداشته و دستانتان را كمى مرطوب كنيد مايه را در دستتان پهن كنيد و گلوله پنير را وسط آن قرار داده و اطراف مايه گوشتى را روى هم آورده و به آن شكل توپى بدهيد .

    تمام توپكها را آماده كنيد و يك ربع در يخچال قرار دهيد . سپس روغن فراوان در ظرف كوچك و گودى بريزيد تا داغ شود . توپكها را ابتدا در آرد سفيد سپس در تخم مرغ زده شده و در انتها در پودر سوخارى بغلطانيد و در روغن داغ غوطه ور كنيد تا با حرارت متوسط سرخ شود بعد به دلخواه تزئين كنيد.

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۲۴   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    جوجه كباب تابه اى

    جوجه كباب تابه اى رژيمى

    مواد لازم:

    فيله مرغ (ميتوانيد از سينه يا ران مرغ نيز استفاده كنيد)               نيم كيلو

    ماست                   ٢ ق غ 

    پياز                ١ عدد 

    نمك ، فلفل قرمز، زعفران           به ميزان لازم

    روغن زيتون               ٢ ق غ 

    سبزيجات بخار پز به دلخواه براى دور چين 

    طرز تهيه:

    اگر از فيله مرغ استفاده ميكنيد هر فيله را به سه قسمت تقسيم كنيد و اگر از سينه يا ران مرغ استفاده ميكنيد اول گوشت را از استخوان جدا كرده سپس برش بزنيد .

    🌺🍖🌺🍖🌺@ashpazima

    پياز را خرد كنيد و با ماست و ادويه و يك قاشق روغن زيتون مخلوط كنيد . گوشت مرغ را در اين مواد بخوابانيد .

    سپس تكه هاى مرغ را به سيخ هاى كوچك ( چوبى يا فلزى ) بكشيد .

    بين تكه هاى مرغ از تكه هاى فلفل دلمه اى استفاده كنيد .

    تابه مناسبى را با يك قاشق روغن زيتون چرب كنيد و سيخها را در تابه بحينيد .

    حرارت را نبايد كم كنيد زيرا گوشت مرغ آب انداخته و طعم آن عوض ميشود. حرارت بايد تقريبا تند باشد . هردو طرف جوجه ها كه كباب شد با سيخ در ظرف سرو قرار دهيد و اطراف آنرا با سبزيجات بخارپز پر كنيد.

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۲۷   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    همبرگر خانگى

    مواد لازم:

    گوشت چرخ كرده مخلوط ( گوسفند و گوساله) كم چربى                ٢٥٠ گرم

    پياز                   ١ عدد

    نمك، فلفل،زردچوبه،آويشن،پودر سير و پاپريكا                به ميزان لازم 

    نان باگت خشك شده           نصف يك نان متوسط

    شير               ١/٤ پيمانه

    پنير ورقه اى گودا           ٢ ورق

    نان مخصوص همبرگر       ٢ عدد

    گوجه ، كاهو ، خيار شور ، سس مايونز ،كچاپ و سس خردل.         به ميزان لازم 

    طرد تهيه:

    پياز را رنده كرده و آب اضافى آن را بگيريد . نان باگت خشك را در شير خرد كنيد تا نرم و خمير شود .

    گوشت چرخ كرده، پياز ، ادويه ها و خمير نان باگت را خوب با هم مخلوط كرده و كمى ورز دهيد تا كاملا منسجم شود. مايه گوشتى را دو قسمت كرده و هر قسمت را بين دو لايه پلاستيك فريزر به صورت دايره بزرگتر از سايز نان همبرگر در آوريد . تابه نچسبى را فقط چرب كنيد و همبرگرها را در آن سرخ كنيد.

    🌺🍔🌺🍔🌺@ashpazima

    در انتهاى سرخ شدن ورقه پنير را روى هبرگر قرار دهيد تا پنير كمى آب شود .

    نانها را برش زده و هر دو سطح داخلى نان را با سس دلخواه آغشته كنيد. همبرگر را به همراه پنير و ديگر مخلفات دلخواهتان مانند خيار شور و گوجه و كاهو روى هم بچينيد و سرو كنيد.

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۰۹   ۱۳۹۵/۶/۲۵
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11

    سالاد پاستا یونانی

    http://ponila.com/post/308650/browse-source-page/

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۳۰   ۱۳۹۵/۶/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    مافين پنير و بروكلي 

    بروكلي را بعد از بلانچ كردن درون ميكسر پوره كرده و به همراه پيازچه سير گشنيز تازه و خرد شده ،پودر پنير پارمزان ،تخم مرغ و مقداري كمي ارد -نمك -فلفل مخلوط كرده و درون قالب هاي مافين(كاپ كيك ) ريخته و درون فر به مدت چهل و پنج دقيقه با حرارت صدو هشتاد درجه قرارميدهيم . * نوع پنير مورد استفاده ميتواند متغيير باشد. * در صورت در دسترس نبودن قالب ها ميتوان ان را شبيه كوكو درون تابه سرخ كرد.

    *در صورت عدم تمايل به استفاده از بروكلي ميتوانيد اسفناج را نيز جايگزين بكنيد

    نتیجه تصویری برای مافين پنير و بروكلي

  • ۱۳:۳۲   ۱۳۹۵/۶/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    توپهاي مرغ و پنير

    طرز تهیه:

    چرخ کرده ی مرغ یا بوقلمون رو با گشنیز ساطوری شده،پیاز رنده شده بدون آب،پنیر چدار رنده شده،سس تند،یک هویج کوچک رنده شده،یک ق غ مایونز،یک ق غ ماست چکیده یا سفت،دو ق غ آرد سوخاری و نمک و فلفل خوب ترکیب کرده یک ساعت در یخچال بماند سپس توپهایی کوچک با دست درست کرده ابتدا در آرد سفید غلطانده بعد در مخلوط تخم مرغ و زعفران زده و سپس در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ سرخ کنید.

    توپها را درسینی فر چیده با حرارت متوسط 45 بماند تا مغز آنها پخته شود.

    سیب زمینی ها را با پوست خیلی خوب بشویید و کمی خرد کنید به نمک و روغن زیتون آغشته کرده د

  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۵/۶/۳۱
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11

    طرز تهیه ران مرغ سوخاری با سس قارچ و پیاز

    http://ponila.com/post/345222/browse-source-page/

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۰:۳۱   ۱۳۹۵/۷/۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كوردن بولو

    مواد لازم :

    سينه مرغ ورقه شده            ٥٠٠ گرم

    ژامبون مرغ يا گوشت دودى     ٢٥٠ گرم

    پنير چدار ورقه اى             ١ بسته 

    قارچ                    ٢٠٠ گرم

    پنير موتزارلا رنده شده.       ١٥٠ گرم 

    سير          ٢ حبه

    پياز             ١ عدد

    نمك ، فلفل، آويشن      به ميزان لازم 

    آب ليمو ترش تازه         ٢ ق غ 

    تخم مرغ               ٢ عدد

    آرد سفيد.               به ميزان لازم

    پودر سوخارى پانكو    به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    سينه مرغ را بسته به ضخامت آن به دو يا سه لايه برش بزنيد تا هر تكه به اندازه يك كف دست و به ضخامت نيم سانت باشد. قارچ را ريز خرد كرده و با كمى كره يا روغن تفت دهيد و كنار بگذاريد. سينه هاى مرغ را در آبليمو و نمك و فلفل و سير رنده شده و پياز خرد شده بخوابانيد. ( نيم تا يك ساعت) سپس هر تكه را كمى بكوبيد تا پهن و نازك شود و مراقب باشيد كه تكه ها پاره نشوند.

    هر تكه از سينه مرغ را روى تخته كار قرار داده به ترتيب يك ورق پنير چدار ، يك ورق ژامبون مقدارى قارچ و پنير موتزارلا روى آن قرار داده و سينه مرغ را رول كنيد و با يك خلال دندان رول را محكم كرده ابتدا در آرد سفيد ، بعد در تخم مرغ زده شده و در آخر در پودر پانكو بغلطانيد تا كاملا آغشته شود و در روغن سرخ كنيد .

    كوردن بولوهاى خوشمزه را ميتوانيد هم به تنهايى و هم با سبزيجات گريل شده سرو كنيد.

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۹:۳۹   ۱۳۹۵/۷/۶
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11

    طرز تهیه املت بروکلی و پنیر

    http://ponila.com/post/67419/browse-source-page/

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۹:۲۳   ۱۳۹۵/۷/۷
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11

    طرز تهیه خوراک لوبیا سفید و سیب زمینی

    http://ponila.com/post/19628/browse-source-page/

    شام چی درست کنیم؟
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان