خانه
1.79M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۰:۰۰   ۱۳۹۵/۸/۴
    avatar
    eli.omm
    کاربر جديد|4

    طرز تهیه خورش ریواس و گوشت

                                                                     



    شام چی درست کنیم؟

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۵   ۱۵:۴۰
  • ۱۰:۳۰   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    قارچ سوخاری:

    قارچ ها رو بعد از شستن چوبهاشون رو جدا کرده و داخلش پنیر پیتزا میزاریم

    اول قارچ رو توی آرد میغلتونیم

    بعد یه تخم مرغ رو میزنیم و نمک و فلفل و کمی زرچوبه و ادویه میزنیم و قارچها رو داخل اون میزنیم

    بعد توی آرد سوخاری میزنیم و در روغن سرخ میکنیم

    نوش جان

  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    طرز تهیه قارچ سوخاری در فر

    مواد اولیه برای ۲ نفر :
    قارچ تازه۱۰ عدد
    آرد سفید۱پیمانه
    آرد ذرت۱/۲ پیمانه
    پکینگ پودر۳/۴ قاشق چایخوری
    نمک۱/۴ قاشق چایخوری
    آب۱ پیمانه
    پودر سوخاری۲ پیمانه
     
     ** نکته ** 

    قابل توجه در مورد آرد سوخاری این است که این آرد سوخاری مخصوص در اغلب سوپر مارکت ها یافت می شود و می توانید به راحتی آن را تهیه کنید. رنگ این آرد مایل به رنگ قرمز می باشد. در صورت تمایل آن را در منزل بسازید. دستور تهیه آرد سوخاری را در طرز تهیه آرد سوخاری ببینید .

     

    طرز تهیه : 

    برای تهیه قارچ سوخاری ابتدا در یک کاسه بزرگ، آرد، پکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. به مخلوط خود تا زمانی که خمیر صاف تشکیل شود آب اضافه کنید. قارچ را در خمیر بزنید طوری که خمیر به همه جاهای قارچ بچسبد. 
    قارچ را در پودرسوخاری بزنید تا زمانی که پودر سوخاری تمام سطح قارچ را بپوشاند. این کار را برای تمام قارچ ها انجام دهید. 
    حال قارچ را در فر با درجه حرارت ۳۶۵ درجه قرار دهید تا زمانی که قهوه ای طلایی رنگ شود. سپس قارچ ها را از فر در آورده و روی کاغذ خشک مخصوص غذا بگذارید تا روغن آن گرفته شود. 

     

    طرز تهیه قارچ سوخاری در فر
  • ۱۰:۳۵   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    مرغ_کنتاکی

    طرز تهیه:

     قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی حرارت گذاشته و گرم کنید.

    در یک پاکت کاغذی کمی آرد بریزید، به آن نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه فراوان اضافه کنید. استفاده از کیسه پلاستیکی آرد را چسبناک می کند.

     تکه های مرغ را در آن انداخته و تکان دهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.

     آرد اضافی آن ها را بگیرید و در چند نوبت تا از همه طرف طلایی رنگ و مغز پخت شوند، در روغن داغ سرخ کنید.

    تکه های مرغ کنتاکی را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شه

    تصویر مرتبط

  • ۱۰:۴۸   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    #کوکو_ماکارونی

    نتیجه تصویری برای کوکو ماکارونی


    ماکارونی فرمی 200 گرم
    گوشت چرخ کرده 150 گرم
    فلفل دلمه 1 عدد
    ژامبون گوشت 2 عدد یا کوکتل
    تخم مرغ 3الی 4 عدد [بسته به اندازه تخم مرغ]
    پیاز 1 عدد
    رب 1 قاشق
    سس کچاپ 2 قاشق
    جعفری یا گشنیز خرد شده(یا مخلوط هر دو) 2 قاشق
    نمک و فلفل سیاه و جوز هندی
    پاستا رو آبکش کنید.
    پیاز رو ریز خرد کنید و تو روغن تفت بدید.فلفل دلمه خرد شده رو با پیاز تفت بدید
    گوشت رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. 

    رب و سس گوجه رو اضافه کنید. ژامبون رو خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
    تخم مرغها رو تو ظرف بشکنید. و نمک و فلفل و کمی جوز هندی داخلش بریزید.
    پاستاها رو توی تخم مرغ بریزید.

    جعفری و گشنیز خرد شده رو اضافه کنید.
    مواد گوشتی رو که سرد شده رو اضافه کنید و هم بزنید.
    توی تابه نچسب کمی روغن بریزید.مواد کوکوی رو توش بریزید و پهن کنید.روش درب بگذارید و زیرش شعله پخش کن با حرارت ملایم بگذارید تا یک طرفش سرخ بشه . برگردونید طرف دیگش هم سرخ بشه.

    کوکو آماده است
    مواد گوشتی کاملا سلیقه ایست.

  • leftPublish
  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    #همبرگر_عالی

    نتیجه تصویری برای همبرگر



    گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
    پیاز متوسط ۲ عدد
    آرد سوخاری ۲ ق س
    سس گوجه ۲ ق س
    سس خردل ۱ ق س
    شیر ۱/۴ (یک چهارم) پیمانه
    نمک نصف ق م
    فلفل قرمز ۱/۸(یک هشتم) ق م
    ادویه همبرگر شامل : (فلفل سیاه یک چهارم ق م + جوز هندی یک هشتم ق م + پودر سیر یک هشتم ق م + زنجبیل یک چهارم ق م + ادویه کاری یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م)
    ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آنرا می گیریم .
    آرد سوخاری و شیر را با هم مخلوط می کنیم تا خمیری حاصل شود .
    پیاز و سس گوجه و سس خردل و مخلوط آرد سوخاری و شیر را با گوشت مخلوط می کنیم .
    سپس ادویه ها رو اضافه کرده و کمی ورز می دیم .
    نکته : در صورت تمایل می تونید به مقدار یک ق س پودر پیاز خشک شده داخل مواد همبرگر بریزید .
    اندازه و سایز همبرگر بستگی به شما داره ،بعضی ها ممکنه دوست داشته باشن همبرگرشون مثل همبرگرهای مک دونالد توپولی باشه و بعضی ها ممکنه دوست داشته باشن همبرگرشون نازک تر باشه .ولی کلا بین ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم وزن استانداردی برای همبرگر ها هست .

    برای فرم دهی گلوله های گوشتی می تونید از قالب همبرگر هم استفاده کنید.
    سپس همبرگر ها رو دونه دونه داخل روغن سرخ کنید .
    بعد از اینکه یه طرف همبرگر سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه .

  • ۱۱:۱۴   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    سیر قلیه گیلانی

    نتیجه تصویری برای سیر قلیه گیلانی
    سیرقلیه یکی از چندین غذای سنتی و محلی گیلانی‌هاست. در گیلان مخلوط سیر و تخم مرغ به تنهایی "سیر واویج” یا "سیرابیج” نامیده می شود که خود نیز به عنوان خورشی ساده با برنج سرو شده و بسیار خوشمزه است. فعل ویجیدن یا بیجیدن در زبان گیلکی به معنای سرخ کردن است.

    مواد لازم:

    برگ سیر تازه 3 عدد
    تخم مرغ 3 عدد
    پیاز متوسط ۱ عدد
    لپه 1 فنجان یا ۵۰ گرم
    مرغ یا گوشت اردک نصف یا یک عدد کوچک
    نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم



    طرز تهیه: 

    1. در ابتدا برگ سیرها را می شوییم (البته وقتی برگ سیر در دسترس نیست، از تره که شبیه برگ سیر، فقط کمی نازکتر و لطیفتراست، هم می توان استفاده کرد). برگ سیرها را با چاقو به اندازه های مساوی نیم سانتی خرد می کنیم و با پیاز خلال شده تفت می دهیم. زمانیکه رنگ پیازها طلایی شد و برگ سیر ها نرم شدند و در آستانه تیره شدن بودند لپه، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

    2. گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد کرده و استخوان های آن را خارج می کنیم بعد در ماهیتابه ای جداگانه در روغن تفت می دهیم تا هم طعم بگیرد و هم روی مرغها طلایی شود. سپس مخلوط پیاز و برگ سیر و لپه را به آن می افزاییم. این مواد را به همراه آب داخل قابلمه قرار داده و می گذاریم کاملا بپزد. دقت کنید آب این غذا باید کم باشد ولی نباید موقع پختن کل آب بخار شود، بگذارید کمی از آب آن باقی بماند. بنا به اندازه تکه های مرغ، آب را خودتان اندازه کنید.

    3. بعد از پخت کامل تا حدی که آب مواد کاملا گرفته شده باشد تخم مرغ را مثل املت روی سیرها ریخته و هم نمی زنیم تا ببندد. بعد از پنج دقیقه غذا کاملا آماده است. این خورش بسیار خوشمزه و کم آب با برنج سرو می شود و جالب اینکه بعد از خوردن آن بوی سیر در دهانتان باقی نمی ماند. پس با خیال راحت امتحان کنید.

  • ۱۱:۱۵   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    #خوراک_اردک 

    نتیجه تصویری برای خوراک_اردک
    من قسمت ران اردک انتخاب کردم 
    یک عدد پیاز متوسط بایک حبه سیر دوتا برش کوچک زنجبیل و نصف فلفل دلمه خورد کردم ته ماهیتابه بعد گوشت اردک چیدم روش هویج حلقه شده وکمی فلفل سیاه زدم یه کم روغن زیتون اخه گوشت اردک چرب زیاد روغن نمیخواد درب تابه گذاشتم وشعله رو کم کردن تا خودش اب بندازه بعد از یک ساعت کمی دم کرده زعفران و رب گوجه و رب انار و کاری و دارچین زدم و بعد سرخ شدن رب اب جوش ریختم وکم کردم تا بپزه ودر اخر نمک زدم وبا زرشک پلو سرو کردم 
    سیب زمینی سرخ کرده ام برا کنارش گذاشتم

    گوشت اردک گرم و کلی خاصیت و خوشمزه است حتما درست کنیدنوش جان

  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست
    #کتلت_مرغ_پنیری_کنجدی

    ابتدا چهار تا سیب زمینی متوسط رو پوست کندم رنده ریز کردم و یه پیاز متوسطم رنده درشت کردم و 250 گرم سینه مرغ دوبارچرخ شده بهش اضافه کردم کنجد هم ریختم و پنیر پارمیزان نصف یه بسته کوچیک و دو عدد تخم مرغ به همراه پودر سیر و نمک و فلفل و زردچوبه بعد خوب با هم مخلوط کردم و توی روغن کنجد سرخ کردم بسیار خوشمزه میشه حتما امتحان کنید
  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    #سوپ_جو

    جو پوست کنده رو چند ساعت خیس کردم وبعد ریختم تو قابلمه و آب ریختم. وقتی جوش اومد شعله رو کم کردم بعد توش کتف و گردن مرغ ریختم . پیاز رو نگینی خورد کردم و اضافه کردم . بعد یه 2 تا شلغم متوسط و 3 تا هویج رو درسته انداختم تو سوپ با شعله ملایم گذاشتم تا بپزه. بعد نخود فرنگی ریختم و نیم ساعت آخر تو سوپ سیب زمینی نگینی ریختم.شلغم و هویج رو درآوردم و رنده ریز زدم و دوباره ریختم تو سوپ. بعد رب ریختم و گشنیز و جعفری و گذاشتم تا جا بیفته. 5 دقیقه آخر توش آب نارنج تازه ریختم،نمک و فلفل یادتون نره
    این سوپ خیلی خوشمزست و چون توش شلغم داره واسه سرما خوردگی خیلی خوبه. مخصوصا واسه بچه هایی که شلغم نمیخورن چون رنده که میشه اصلا تو سوپ مشخص نمیشه

    #جوجه_زعفرونی

    مرغ کبابی رو ریختم تو تابه و بهش نمک و فلفل و پودر زعفرون زدم و چوب دارچین و فلفل دلمه ریختم و گذاشتم تا بپزه و آبش کشیده شه. بعد توش 2 تا قاشق روغن ریختم و سرخش کردم.کنارش سیب زمینی سرخ کردم و بامیه رو بخارپز کردم. نوش جون
  • leftPublish
  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست
    #پیراشکی_جگر_مرغ

    خمیر نان بربری دوعدد

    یک بسته جگرمرغ متوسط

    فلفل دلمه‌ای ۲عددمتوسط
    ۱عددهم پیاز
    ۱قاشق هم جعفری خوردشده

    رب ۱قاشق غذاخوری

    نمک وفلفل زردچوبه

    ابتدا مواد میانی را آماده کرده پیازسرخ میکنیم بعد جگرمرغ بهش اضافه میکنیم وهمینطوربقیه مواد رو اخرسرهم رب میزنیم سپس یک گلوله کوچک از خمیر برداشته داخلش مواد ریخته دورشو بسته ودر روغن داغ سرخ کرده
    سپس بعد از آماده شدن نوش جان کرد
  • ۱۱:۲۱   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست
    #سیب_زمینی_شکم_پر
    پیازداغ+نخودفرنگی+فلفل دلمه+گوشت چرخ کرده+ادویه+پنیر پارمسان پودری+پنیر چدار+2قاشق سس مایونز

    سیب زمینی تنوری شکم پر
    اول 3تا سیبزمینی نسبتا درشت رو کامل شستم بعد خشک کردم و با چنگال چندجاشو سوراخ زدم بعد داخل ماکروفر پختم بعد که خنک شد کمی دورش فویل پیچیدم که حین کار پاره نشه بعد با اسکوپر داخلش رو تا حدی خالی کردم و پنیر چدار ورقه ای گذاشتم بعد مواد میانی شامل پیازداغ+ادویه+گوشت چرخ کرده+فلفل دلمه+نخود فرنگی +پنیر پارمسان پودری+2قاشق سس مایونز که قبلا همه رو تفت داده بودم ریختم داخل سیب زمینی بعد روش ی ورق پنیر چدار گذاشتم و یه مقدار داخل ماکروفر گذاشتم تاپنیر روش طلایی شد و بعد برشون داشتم
  • ۱۱:۲۲   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست
    #آبگوشت

    نخود و لوبیا سفید رو خیس کردم چند ساعتی و آبشو ریختم دور،یک تیکه کوچیک دنبه با گوشت گوسفندی رو که من از سردست استفاده کردم با پیاز یه تفت کوچولو دادم (بدون روغن)فقط در حد تفت دادن نه سرخ شدن، زردچوبه زدم آب ریختم نخود و لوبیا رو هم اضافه کردم،یک گوجه بزرگ رو هم رنده کردم ریختم توش با یکدونه لیمو عمانی،حرارتو کم کردم گذاشتم کامل بپزه،نیم ساعت آخر هم دنبه رو از آبگوشت دراوردم با یک پیاز کوچیک رنده شده کوبیدم و تفت دادم( بدون روغن البته،چون دنبه خودش روغن میندازه و چرب هست) کمی زردچوبه فلفل سیاه و دارچین زدم با یک قاشق رب گوجه،یک کوچولو تفت دادم ریختم توی آبگوشت،اون یکدونه لیمو عمانی رو هم دراوردم تو یک پیاله با قاشق فشارش دادم فقط آب لیمو رو ریختم تو آبگوشت،سبزی خشک مرزه هم ریختم نصف قاشق چایخوری،نمک هم اضافه کردم،با دوتا سیب زمینی پوست کرده،اجازه میدیم سیب زمینیها هم پخته بشن،من در اخر یکی دو قاشق هم آبغوره اضافه کردم
  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست
    #کیک_مرغ

    يک بسته نون اسنك رو لبه هاش رو ميگيریم و يه رديف ميچينیم (چهار تا نون)،بعد روش رو با سس مخصوص كه شامل سس و ماست و نمك هست ميپوشونى و مواد زیر رو ميريزیم روش
    مواد شامل:
    مرغ پخته شده. خيار شور. جعفرى. پيازچه. تخم مرغ آبپز و سس مايونز كه همه رو ميريزيم تو غذا ساز كه خورد و یک دست بشه.
    و بعد دوباره نون و سس و مواد و لايه آخر فقط نون و سس . دور تا دورش رو هم سس ميزنيم بعد ميزاريم تو يخچال، وقتى دو ساعت موند بيرون مياريم و هر جور كه خواستیم برش ميزنیم.
  • ۱۱:۲۴   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست
    #پیراشکی گوشت وسبزیجات

    خمیر جادویی
    مقداری قارچ،فلفل دلمه رنگی،سیب زمینی،کمی گوشت چرخ کرده
    سبزیجات نگینی خردشده وسرخ شود گوشت را با ۱پیاز سرخ کرده کمی رب زده ۲قاشق آب ریخته که خشک نباشد سبزیجات اضافه شود کمی ادویه وسبزیجات خشک هرچی که دارین اضافه کرده کمی خنک شود خمیر را به چانه های قد گردو تقسیم کرده بعدهرچانه را را با دست یا وردنه باز کرده از مواد روی آن گذاشته مدل کلاسیک پیراشکی بپیچید ودر روغن سرخ کرده نوش جان کنید
  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست
    طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) ⚜
    مواد اولیه :
    برای 8 نفر

    ✅آرد 2پیمانه
    ✅شکر 2قاشق غذاخوری
    ✅بیکینگ پودر 3قاشق چایخوری
    ✅نمک 1قاشق چایخوری
    ✅خامه 3چهارم پیمانه+میزان لازم برای تزیین
    ✅کره (خرد شده) 1پیمانه
    ✅مرغ (سینه(یا کالباس)) دو قطعه
    ✅پیازچه 1سوم پیمانه
    ✅پنیر چدار 1پیمانه

    طرز تهیه:
    ابتدا فر را با دمای 240درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
    آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود

    کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید.
    نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست.
    مرغ (یا ژامبون مرغ)را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود.سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید.پیازچه را نیز ریز خرد کنید.

    حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
    پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
    داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید.
    حال کیک را به مدت 20تا 30دقیقه داخل فر بپزید.

    نکات:
    1)در صورت تمایل کیک را با مرغ طبخ کنید.
    2)ممکن است کیک شما تا 2یا 3بربر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد.
    3)در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید.
    4)این کیک را با گوشت هم میتوان پخت.
    نوش جان
  • ۱۱:۲۹   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست
    ‍ طرز تهیه کوکو سبزی

    مواد اولیه :
    برای 4 نفر

    ✅سبزی ( تره ، جعفري ، شويد ، گشنيز ) 500 گرم
    ✅تخم مرغ 3 عدد
    ✅شير 1 قاشق غذاخوری
    ✅مخلوط زرشك و مغز گردو 1/2 لیوان
    ✅بكينگ پودر 1/2 قاشق چايخوری
    ✅نمك و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه : سبزی ها را بشویید و بگذارید تا خشک شوند؛ سپس ریز و یکدست خرد کنید ( پیشنهاد میشود سبزی ها را پیش از استفاده در مایه کوکو کمی سرخ کنید تا کوکوی برشته تر و تردتری داشته باشید ).

    داخل کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کنند. سپس سبزی های خرد شده ، بکینگ پودر ، شیر ، زرشک ، مغز گردو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.


    داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و پخش کنید و در تابه را بگذارید. حرارت را برای چند ثانیه زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند، سپس حرارت را ملایم کنید تا یک روی کوکو سرخ شود. وقتی یک روی کوکو سرخ شد کوکو را برگردانید تا روی دیگر کوکو هم برشته شود.



    نکته ها : استفاده از زرشک و مغز گردو بنابر سلیقه میباشد و اجباری نیست ، حتی میتوانید از یکی از این مواد در کوکو سبزی استفاده نمائید.

    استفاده از 1 قاشق شیر در انواع کوکو و کتلت باعث میشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و موقع سرخ کردن وا نروند. استفاده از بکینگ پودر نیز موجب میشود مواد کوکو هنگام سرخ شدن نچسبند و شل نشوند و پف کوکو نیز بیشتر شود.
  • ۱۱:۳۰   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    طرز تهیه سالاد کلم اوکراینی ⚜
    مواد اولیه :
    برای 4 نفر 

    ✅كلم سفید 1عدد 
    ✅نخودفرنگی 2لیوان 
    ✅ژامبون مرغ 300گرم 
    ✅سس مایونز به میزان لازم 
    ✅فلفل سیاه به میزان لازم 
    ✅آبلیمو به میزان لازم 
    ✅نمك به میزان لازم 
    ✅روغن زیتون به میزان لازم 



    طرز تهیه :
    ابتدا كلم را به چهار قسمت تقسیم كرده(به صورت +) و بعد داخل اب سرد 10دقیقه خیس كنید و بعد آن را شسته و آبكشی كنید و با چاقوی تیز به صورت رشته ای نازك خرد كنید.ژامبون را نیز نگینی خرد كنید.نخودفرنگی را با مقداری آب و نمك و روغن بپزید.
    در ظرفی مناسب سس مایونز،نمك،فلفل و روغن زیتون و آبلیمو را مخلوط كرده و كلم را به آن اضافه كنید و ظرف را با درپوش 1ساعت داخل یخچال قرار دهید.بعد از مدت طی شده نخودفرنگی و ژامبون را هم به سالاد اضافه كرده و آن را بعد از 15دقیقه قرار دادن در یخچال سرو كنید.


    نكات:
    1)در صورت تمایل 1عدد سیب زمینی آبپز خرد شده هم به سس اضافه كنید.
    2)كلم را باید به صورت رشته ای بسیار نازك خرد كنید تا بعد از مخلوط شدن با سس كاملا نرم شود در غیر این صورت خیلی سفت خواهد بود.
    3)در صورت تمایل مقداری ذرت و هویج هم به سالاد بیفزایید.
    4)میتوانید از مقداری كلم قرمز هم برای تهیه سالاد استفاده كنید.
    نوش جان
    نکته ها : میتوانید بجای کالباس از سوسیس دودی هم استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید بجای سس مایونز از مخلوط ماست ، روغن زیتون و نمک برای این سالاد خوشمزه استفاده نمایید.

  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست
    ⚜طرز تهیه کاچی قورمه ⚜

    مواد اولیه :
    برای 5 نفر

    ✅بلغور گندم 2 پیمانه
    ✅آب به مقدار لازم
    ✅نمک و روغن به مقدار لازم
    ✅گوشت گوسفندی 300 گرم
    ✅پیاز داغ 200گرم
    ✅نعنا خشک.زردچوبه.کشک به مقدار لازم


    غذای محلی اردستان
    قابلمه را تا نیمه از آب پر کرده بر روی حرارت قرار می‌دهیم، وقتی به جوش آمد نمک و روغن را به آن اضافه می‌کنیم. بلغور گندم را آهسته اضافه کرده و هم می‌زنیم تا گلوله گلوله نشود. هنگامی که شروع به جوشیدن کرد، شعله را کم کرده و بعد از چند دقیقه در آن را دم کنی قرار می‌دهیم، پس از حدود یک ساعت دم خواهد کشید.
    قرمه:
    گوشت را به صورت تکه‌های کوچک خرد کرده و می‌گذاریم تا پخته شود، پیاز خلالی و سرخ شده را به همراه نعنا و زردچوبه به آن اضافه کرده پس از تفت خوردن با بلغور گندم دم کشیده، سرو می کنیم
  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست
    طرز تهیه کباب کنجه لاری ⚜

    مواد اولیه :

    ✅ماست چکیده ترش مزه نیم کیلو
    ✅گوشت راسته بره یک کیلو
    ✅پیاز پیاز نیم کیلو
    ✅فلفل سیاه ونمک به میزان دلخواه

    کباب کنجه لاری یکی از غذاهای لذیذ ومعروف ایرانی است که زبان زد عام وخاص می باشد .کباب کنجه لاری باید با ماست قاطی شود وخوشمزه گی آن هم به همین منظور می باشد. لاری ها برای مهمانان خاص وموقع عروسی وگلگشت وصحرا از این غذا استفاده می کنند . کباب کنجه لاری می توان از چند نوع گوشت از قبیل گوشت کَر کبابی ( گوسفند نری که سن آن کم وچاق می باشد )، بره ، مرغ، گاو وگوساله درست کرد .
    به طور معمول مسافرانی که گذرشان به لار بیفتد فرصت لذت بردن از طعم کنجه لاری را از دست نمی دهند.

    طرز تهیه :
    ابتدا گوشت را تکه تکه کرده ، روی سفره یا داخل سینی بزرگ گذاشته ودر فضایی باز قرار می گیرد تا گوشت از حالت شُل بودن خارج شود وخشک شودهرچه گوشت خشکترباشه کباب خوشمزه تری داریم وسپس تکه های گوشت رادرون قابلمه یا سطل ریخته و پیازرا خرد کرده همراه با نمک وفلفل سیاه به گوشت اضافه می کنیم . وبا دست آنهارا به هم می زنیم تا با هم خوب مخلوط شون . ومدت نیم تایک ساعت خارج یخچال قرار میدهیم تامواد به خورد گوشت رود وبعدماست راخوب باموادمخلوط نماییدودوباره یک تادوساعت خارج یخچال قرار میدهیم وسپس مدت یک شبانه روز داخل یخچال گذاشته تاگوشت خوب ترد ومزه دارشود.(حتمایک شبانه روزداخل یخچال باشد) بعداز آن گوشت ها را به سیخ کشیده وآنهارا روی منقل که پرازآتش زغال است قرار می دهیم . سیخ ها را مرتب می چرخانیم تا گوشت نسوزد و همه ی قسمت آن پخته شود .گوشت ها که قرمز وپخته شد ، دوتکه نان در سینی بزرگ می گذاریم وسیخ هارا روی آن قرار می دهیم و چند تکه نان هم روی کباب میگذاریم تا سرد نشود .
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان