خانه
130K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمزه که با اعصابتان بازی میکند! 

    دیدن عکس این ته دیگ ها بسیار هوس‌برانگیز است و به طور کامل با اعصاب آدم بازی می کند. همه آنها به قدری خوشمزه دیده می شوند که دوست دارید همین الان همه را بخورید و از صدای ترد آنها زیر دندان های خود لذت ببرید!

    برای تهیه ته دیگ مهم‌ترین نکته این است که قابلمه ای که استفاده می کنید نچسب باشد تا ته دیگ خوب و یکدستی داشته باشید. پس از آماده شدن پلو نیز باید کمی صبر کنید تا انتهای قابلمه خنک شود و ته دیگ به راحتی جدا شود.

    من در اينجا نمونه هايي از ته ديگ هايي كه ميشه درست كرد رو ميگذارم اگر شما هم نمونه اي داريد خوشحال ميشم به اشتراك  بگذاريد و توي تاپيك مشاركت كنيد 83

  • leftPublish
  • ۱۱:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته چین با ته دیگ گوجه فرنگی و بادمجان

    بادمجان سرخ کرده به صورت حلقه ای …………………………………… ۲ عدد

    گوجه فرنگی ………………………………………………………………. ۱ عدد

    برنج  ایرانی ……………………………………………………………….. پخته شده ۳ پیمانه

    زعفران آب کرده …………………………………………………………… ۵ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه ته چین با ته دیگ گوجه فرنگی و بادمجان :

    برنج ایرانی و طعم خوشایند این برنج در همه ی دنیا پیچیده و چه بسا تمام آشپزهای ماهر برای رستوران و هتل های مجلل خود از این برنج استفاده می کنند.

    اما متاسفانه ما در کشورمان قدر این نعمت را نمی دانیم و از برنج کشورهای دیگر , که نه طعم خوشایند و نه عطر دلپذیری دارند استفاده می کنیم .

    داخل قابلمه نسوز کمی روغن و زعفران آب کرده می ریزیم وگوجه فرنگی را حلقه حلقه می کنیم و ته قابلمه می چینیم و روی گوجه فرنگی ها را بادمجان سرخ کرده حلقه ای قرار می دهیم . نیمی از برنج دم کرده را با زعفران آب کرده مخلوط می کنیم و روی بادمجان می ریزیم. و بقیه ی برنج را نیز روی آنها می ریزیم .

    روغن روی برنج می ریزیم . برنج را دم می کنیم . بعد از نیم ساعت گاز را خاموش می کنیم و کمی بعد از اینکه برنج از گرمایش کم شد آن را بر می گردانیم.

    این ته چین بسیار با خورشت قیمه و یا خورشت گوشت خوشمزه می شوند. و به اصطلاح مکمل هم هستند.

  • ۱۲:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

     ته دیگ برنج با کدو و سیب زمینی.....

  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته دیگ میان پر ( ته دیگ سمبوسه )

    برنج آبکش

    زعفران دم کرده

    نان لواش برش خورده برای سمبوسه

    خلال پسته و زرشک آماده پلو

    روغن یا کره و یا روغن حیوانی

    گل های سرخ مربایی خشک برای تزیین

    برنج را مطابق معمول آبکش کنید.

    برای تهیه این ته دیگ باید اندازه نانها کوچکتر از سمبوسه معمولی باشد.

    نان لواش را به شکل زیر برش بزنید .

    از هر نان لواش با این اندازه دوتا سمبوسه و اگر اندازه اش کوچکتر باشد 6 تا سمبوسه می توان درست کرد. 

    همون موقع خرید نان را به سرعت داخل نایلون بپیچید که هوا نخورد.

    این نان را یکروز در دیگ نان ( یا نایلون ) نگهدارید تا نرم و کمی بیات شود و قیف های سمبوسه موقع پیچیدن

    پاره نشوند .

    درحین کار هم نان را کامل بیرون نیاورید . 

    گوشه های سفت نان را بگیرید .

    نان را از درازا یا کارد نصف کنید و نصف دیگه را مجددا داخل دیگ یا نایلون بذارید چون زود هوا می خورد و 

    خشک می شود و قیف سمبوسه پاره می شود و مواد از داخلش بیرون می ریزد .

    نان را یکی یکی از دیگ یا نایلون بیرون در آورده و سمبوسه ها را هم یکی یکی درست کنید.

    لای هر کدام از نان های سمبوسه مفدار کمی برنج ساده و زعفرانی بریزید .

    آن ار ببندید و با قلم مو روی آنها زعفران دم کرده بمالید . 

    داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و حتما هردو ظرف ته دیگ ها را سرخ کنید و کف قابلمه بچینید .

    اگر دو طرف خوب سرخ نشود پس از دم کردن برشته نخواهد شد .

    برنج را روی آن بریزید و روی آن روغن بدهید . 

    برنج را روی حرارت کم و ملایم در مدت طولانی دم کنید تا ته دیگ کاملا برشته و طلایی شود .

    برنج و خورش در ظرف مناسب ریخته و ته دیگ ها را نیز جداگانه در ظرف مناسبی قرار داده و 

    با خلال پسته و زرشک تزیین کنید .

    رمز یک ته دیگ طلایی و برشته و خوشمزه در مقدار کافی روغن و نیز زعفران و

    نیز در تهیه آن با حرارت کم در طی مدت طولانی نهفته است .

  • ۱۲:۴۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    پخت ته دیگ تخم مرغی

    مواد لازم :

    برنج آبکش شده و دم نشده                        ۳ یا ۴ کفگیر

    تخم مرغ                                                  دو عدد

    ماست                                                    ۴ قاشق غذاخوری

    سس مایونز                                             ۱ قاشق غذاخوری

    نمک                                                       به میزان لازم

    زعفران آب کرده                                        ۲ قاشق غذاخوری

     

    طرز تهیه :

    بعد از اینکه برنج رو آبکشی کردیم و خواستیم ته دیگ بزاریم در قابلمه مقداری روغن و یک قاشق غذاخوری آب میریزیم و میزاریم داغ بشه .بعد مواد بالا غیر از برنج رو با هم خوب مخلوط کرده و بعد برنج رو بهش اضافه کرده و وقتی روغن در قابلمه داغ شده بود در قابلمه ریخته و صاف میکنیم و ۱ دقیقه میزاریم با حرارت کم ته دیگ جابیفته بعد برنجهامون رو میریزیم و طبق معمول برنج که دم میکنیم بقیه مراحل رو انجام میدیم .

     

    نکته :

    اگر میخواین ته دیگ برشته تری داشته باشین برنجی که با موادتون مخلوط میکنین کمتر بریزین و برعکسش اگر میخواین کلفتر و حالت ته چین بشه برنج و تخم مرغ بیشتر میریزین همینطور ماستش رو .میتونین قالبی ببرین سر سفره یا مثل من تکه تکه کنین اما خیلی خوشمزه هستش .

  • ۱۲:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته ديگ قارچ 

    قارچ را ورقه کنید. کف قابلمه کمی روغن ، نمک و زردچوبه بریزید و قارچ ها را بچینید. وقتی روغن کاملا داغ شد و قارچ ها شروع به سرخ کردن کردند ، برنج را روی آن اضافه کنید.

  • leftPublish
  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    چند مدل ته ديگ بسيار زيبا و ساده

    چند مدل ته ديگ بسيار زيبا و ساده چند مدل ته ديگ بسيار زيبا و ساده چند مدل ته ديگ بسيار زيبا و ساده

  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته دیگ 2 طرفه پذیرایی

    این ته دیگ با همون مواد لازم تهچین تهیه میشه اما تو قطر نازک توی ماهیتابه 2 طرفه پهن میشه.این ته دیگ برای گذاشتن کنار پلو توی مهمونی هاتون خیلی راحت و خوشمزه و مجلسیه که همه به راحتی ازش استفاده میکنن.چون بعضی ها با اینکه زیر برنج تهیه کنن مشکل دارن من این رسپی رو قرار دادم تا امتحانش کنین و مشتری شین. دو عدد زرده تخم مرغ...یک استکان ماست....دو ق گلاب....نصف استکان روغن....نصف استکان زعفران دم کرده.چهار الی پنج پیمانه پلوپز هم پلوی ابکش شده.همه رو باهم مخلوط میکنیم.و توی ماهیتابه دو طرفه یا هر قابلمه ی دیگه میریزیم.بعد یه طرفش طلای شد برمیگردونیمش ...تا اون ورشم طلایی شه باشعله ملایم.طرف دیگه شد دم میکنیم

    طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....
  • ۱۲:۵۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته دیگ پیاز :

    پیاز ها را به قطر یک سانتی متر برش بزنید و کف قابلمه ای حاوی روغن داغ بچینید ، روی آن برنج زعفرانی بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید.

    نکات

    • ته دیگ پیاز بسیار برنج رو خوش عطر میکنه!
    • میتونید کف قابلمه رو کامل با پیاز بپوشونید یا اینکه مثل تصویر با برنج هم ترکیب باشه.

  • ۱۲:۵۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته دیگ شبت و کنجد :

    2 قاشق سوپ خوری کنجد سفید و 2 قاشق چای خوری شبت خشک را کف قابلمه ای حاوی روغن داغ بریزید ، روی آن برنج بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید.

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته دیگ با گلهای خوراکی

    کف قابلمه یا قالب کمی روغن بریزید و به دلخواه کمی هویج ورقه ورقه شده یا رنده شده ، یا گلبرگهای گل محمدی را در یک طرف و در طرف دیگه برگهای کاهو را بچینید و برنج را روی آن بریزید . دقت کنید که ته دیگ شما نسوزد.

  • leftPublish
  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ي ايده ساده واسه ته ديگ

    عکس و تصویر ي ايده ساده واسه ته ديگ

  • ۱۲:۱۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ي ايده ساده واسه ته ديگ

  • ۱۲:۲۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته دیگ هایی به شکل گل درست کنید

    ته دیگ به شکل گل, تزیین ته دیگ

  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته دیگ هایی به شکل گل درست کنید

    ته دیگ به شکل گل, تزیین ته دیگ

    ته دیگ به شکل گل, تزیین ته دیگ

  • ۱۷:۴۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    فوت و فن  تهیه ته دیگ سیب زمینی

    اگر تاکنون برای تهیه ته دیگ سیب زمینی ابتدا سیب زمینی‌ها را برش داده و بلافاصله ته قابلمه می‌چیده‌اید و رویش هم برنج می‌ریختید، یک فن ساده را در این مطلب فرا بگیرید تا هم  ته دیگ تان به قابلمه نچسبد هم زحمتتان با معمولی بودن مزه ته دیگ هدر نرود.

      برای تهیه ته دیگ سیب زمینی با مزه و رنگی بهتر، بعد از برش دادن سیب زمینی، هر دو طرف را تفت دهید و کمی زعفران دم شده به آن اضافه کنید تا رنگ بسیار زیبایی به آن بدهید.

      

    مقدار کمی نمک نیز به آن اضافه کنید تا طعم خوبی بگیرد و خیالتان راحت باشد که با این روش  ته دیگ به برنج نمی‌چسبد و خوش رنگ و خوشمزه می‌شود.

     

     البته برای دم کردن برنج و داشتن ته دیگ خوب کم کردن شعله را نباید فراموش کنید. مناسب‌تر است قابلمه‌ای که استفاده می‌کنید نیز نچسب باشد تا حاصلش ته دیگی یکدست باشید.

  • ۱۷:۴۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    سیب زمینی: 2 عدد

    زعفران دم کرده: 1 قاشق چای خوری

    نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

    برنج آبکش شده : 5 پیمانه

    دستور پخت

    سیب زمینی را رنده کنید سپس نمک و فلفل و زعفران به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

    قابلمه را روی حرارت متوسط قراردهید و روغن را داغ کنید و سیب زمینی ها را کف ظرف بریزید و با قاشق کاملا صاف کنید.

    حدود یک دقیقه صبر کنید و قابلمه را با دستگیره بلند کنید و روغن داخل ظرف را کمی حرکت دهید تا کاملا روی سیب زمینی حرکت کند

    سپس برنج آبکش شده را روی آن بریزید و در قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد. زیر حرارت را پس از 10 دقیقه کم کنید. تا ته دیگ به آرامی برشته شود.

    با برگ ریحان و مغز تخمه آفتابگردان تزیین کنید.

  • ۱۷:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته دیگ سیب زمینی همه مدلش خوشمزه ست...اینم تنوعیه دیگه

    برای این مدل، سیب زمینی رو حلقه ای برش دادم..نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت .. بعد با چاقوی کوچیک مثل وقتی که می خوایم سیب پوست بکنیم طبق شکل برش دادم

    فکر کنم عکسها بهتر و واضح تر از توضیح من باشه

    تیکه وسطش رو می تونین یه کوچولو از توش در بیارین که خالی بشه

    بعدم کمی زعفرون حل شده، روشون برس کشیدم و به عنوان ته دیگ استفاده کردم

    روغن رو داغ کردم و سیب زمینی ها رو كف ظرف پلوپز  چیدم

    بعدم برنج آبکش شده رو ریختم روش

  • ۱۸:۰۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    طرز تهیه ته دیگ بسيار زيبا و خوشمزه گل رز با سيب زميني

    ابتدا سیب زمینی ها رو بصورت خیلی نازک برش بدید و در آب و نمک و زردچوبه یک ساعت بگذارید بمونه .بعد ته قابلمه مورد نظر به صورت لایه لایه روی هم بچینید

    موادلازم :
    سیب زمینی درشت = یک عدد
    کاهو = چهار برگ
    نمک = یک قاشق غذاخوری
    طرز تهیه :
    ابتدا سیب زمینی ها رو بصورت خیلی نازک برش بدید و در آب و نمک و زردچوبه یک ساعت بگذارید بمونه .
    بعد ته قابلمه مورد نظر به صورت لایه لایه روی هم بچینید. به شکل گل
    وسط گل هم چند خلال نازک هویج برای پرچم بگذارید.
    بعد کاهوها رو دور گل بچینید و برنج رو به آرومی روی ته دیگ بریزید.
    اگر بصورت یک دفعه ای بریزید حلقه های سیب زمینی جابجا میشن.

  • ۲۰:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست
    وای مونا جون این تاپیک تا پنجاه درصد احتمال سکته من رو بالا میبره اینقد وسوسه انگیزه
  • ۲۳:۵۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    خدا نکنه اذر جان
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان