خانه
130K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمزه که با اعصابتان بازی میکند! 

    دیدن عکس این ته دیگ ها بسیار هوس‌برانگیز است و به طور کامل با اعصاب آدم بازی می کند. همه آنها به قدری خوشمزه دیده می شوند که دوست دارید همین الان همه را بخورید و از صدای ترد آنها زیر دندان های خود لذت ببرید!

    برای تهیه ته دیگ مهم‌ترین نکته این است که قابلمه ای که استفاده می کنید نچسب باشد تا ته دیگ خوب و یکدستی داشته باشید. پس از آماده شدن پلو نیز باید کمی صبر کنید تا انتهای قابلمه خنک شود و ته دیگ به راحتی جدا شود.

    من در اينجا نمونه هايي از ته ديگ هايي كه ميشه درست كرد رو ميگذارم اگر شما هم نمونه اي داريد خوشحال ميشم به اشتراك  بگذاريد و توي تاپيك مشاركت كنيد 83

  • leftPublish
  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته دیگ کاهو

    طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمزه که با اعصابتان بازی میکند

    کف قابلمه روغن بریزید و یک یا دو لایه کاهو بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید. ته دیگ کاهو برای پلو های سبز رنگ عالی است. مثل باقالی پلو، شوید پلو و  …

  • ۱۴:۰۴   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته دیگ كدو حلوایی

    طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمزه که با اعصابتان بازی میکند

    كدو حلوایی را پوست بگیرید. دانه های آن را جدا کنید، بشویید و قالب بزنید. در این مرحله، كف ظرف را كمی نمك و روغن بریزید. كدو حلوایی های قالب زده را كف قابلمه بچینید. روی آن كمی روغن بریزید و مثل همیشه برنج روی آن ریخته و بگذارید دم بكشد.

  • ۱۴:۱۷   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    لوبیا پلو با ته دیگ سیب زمینی تخمه ای

    آپلود عکس سنترفاآپلود عکس سنترفا

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته ديگ هويج 

    IMG_2744.jpg

    کمی روغن کف قابلمه بریزید وهويج ها را روی آن بچینید سپس برنج را روی آن بریزید. در تهیه این ته دیگ مثل ته ديگ سیب زمینی نبايد بیش از حد نازک هويج ها رو  برش بزنيد

  • ۱۴:۲۷   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

     ته ديگ نان شطرنجي



    مواد لازم: نان لواش  به اندازه كف قابلمه، روغن به ميزان لازم
    كف قابلمه را نمك و روغن بريزيد. نان ها را مثل شطرنج كنار هم بچينيد. برنج را روي نان ها بريزيد و بگذاريد برنج دم بكشد.

  • leftPublish
  • ۱۴:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

     ته ديگ سيب زميني رنده شده با پياز

    مواد لازم: پودر پياز، پودر موسير، نمك، روغن، به ميزان دلخواه
    روش تهيه: سيب زميني رنده شده را نيم ساعت داخل آب كاملاً سرد قرار داده و بعد آن را آبكش كنيد. با قرار دادن سيب زميني داخل آب، نشاسته آن خارج شده و همين امر باعث مي شود تا كيفيت ته ديگ شما بهتر شود. علاوه بر اينكه با خارج شدن نشاسته سيب زميني،‌عامل افزايش وزن شان نيز از بين رفته و ميزان نشاسته سيب زميني كمتر مي شود. سپس به سيب زميني هايي كه داخل كاسه ريخته ايد، پودر موسير، پياز و نمك را اضافه كنيد. به اين مخلوط كمي هم روغن اضافه كنيد. سيب زميني ها را كف قابلمه ريخته و سپس برنج را روي آن بريزيد و بگذاريد دم بكشد.
    مدت زمان حرارت دهي: ۴۵ دقيقه تا يك ساعت
    نكته: معمولاً براي يك ديگ متوسط ۲ قاشق چايخوري پودر سير و پياز لازم است.
    اما اگر دوست داريد ته ديگ شما بيشتر طعم سير و پياز بدهد، مي توانيد ميزان اين مواد را بيشتر كنيد.

  • ۱۴:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته ديگ سبزيجات 

    میتوانید از انواع مختلف سبزیجات مانند برگ اسفناج ، بادمجان حلقه شده ، پیاز حلقه شده ، زیتون حلقه شده ،كلم بروكلي استفاده كنيد.نكته  جالب اینجاست که همه این ته دیگ ها بسیار خوشمزه و دارای طعمی عالی میباشند.

  • ۱۴:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته ديگ كاهو و سيب زميني 

  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    راز ته دیگ طلایی

    قرار نیست بگذارید آنقدر ته قابلمه بماند تا سیاه سوخته شود. از آن طرف هم کسی خاطر ته دیگ بی رنگ و رو را نمی خواهد. نکته اینجاست که زعفران باید به جزء جداناپذیر ته دیگ شما تبدیل شود. کافی است دمکرده زعفران را به همراه کمی آب و روغن ته دیگ به جوش بیاورید و بعد برنج یا مواد ته دیگ تان را روی آن بریزید. این کار باعث می شود پیش از بسته شدن یک لایه قهوه ای تیره یا سیاه روی ته دیگ، به رنگ پرابهت طلایی دست یابید.

    با زعفران یا حتی کمی زردچوبه می توانید تا حدودی دوز سلامتی ته دیگ را بالا ببرید. ضمن آنکه زعفران عطر و بوی خوشایندی هم به غذای شما می دهد و نشاط آور است. زردچوبه هم معده تان را تقویت می کند و خواص ضدسرطانی دارد. علاوه بر این بعضی از انواع ته دیگ، مثل ته دیگ کدو حلوایی یا لبوی ورقه شده، به طور طبیعی رنگ زیبایی به ته دیگ شما می بخشد و دیگر نیاز نیست به مدت طولانی آن را روی شعله نگه دارید.

  • ۱۴:۴۷   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    بهترین روغن برای ته دیگ

    اگر شما هم جزو آن دسته افرادی هستید که برای درست کردن ته دیگ، هر روغنی دم دست تان باشد استفاده می کنید، بهتر است تجدید نظر کنید. از خواص شگفت انگیز روغن کنجد چقدر می دانید؟ روغن کنجد از آن دسته چربی هایی است که برای هر سه گونه مصرف مورد استفاده قرار می گیرد. پس از سرخ کردن خوراکی ها با آن واهمه نداشته باشید. ضمن اینکه این روغن را می توانید چاشنی باقی غذاها و سالاد کنید.

    روغن کنجد می تواند شما را از بیماری شایع این روزها، سرطان دستگاه گوارش، در امان نگه دارد و شما را از شر یبوست خلاص کند. علاوه برآن، از روغن ذرت هم می توانید استفاده کنید اما این نوع روغن به دلیل داشتن امگا ۶ بیشتر از امگا ۳ کمتر مورد توجه است. ضمن آنکه بعضی از متخصصان تغذیه روغن زیتون را برای سرخ کردن توصیه نمی کنند و بر این باورند که این روغن برای استفاده روی غذاها و انواع سالاد مناسب تر است.

  • leftPublish
  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    طرز تهیه ته دیگ طرح دار

    ته دیگ به شکل گل, تزیین ته دیگ, ایده برای تزیین ته دیگ,سفره آرایی و میوه آرایی

    برای تهیه ته دیگ طرح دار خمیر را حتماًً سفت درست کنید و یکنواخت ، ظرف را هم با دستمال چرب کنید . ته دیگ طرح دار باعث زیبایی سفره ی شما می شود....

     

    مواد لازم جهت تهیه ته دیگ طرح دار برای 5 نفر

    ماست 

    3     قاشق غذا خوری 

    آرد سفید یک و نیم     قاشق غذا خوری  

    زعفران ( دلخواه) به میزان لازم    

     

    طرز تهیه ته دیگ طرح دار:

    میزان ماست و آرد 3 به 1/5 است ( 3 قاشق ماست یک ونیم قاشق آرد ) یا به عبارتى دوبرابر آرد، ماست بریزید و بسته به طرح شما دارد ... حتى میتونید به صورت یکپارچه از آن استفاده کنید. بسیار لذیذ میشود، وکاملاً مزه ته دیک نان میدهد ولى لذیذتر و لطیفتر است .

    روش تهیه :

    از ترکیب ماست ، آرد و( زعفران در صورت دلخواه)خمیر نسبتاً سفتى مثل ماست چکیده درست کنید و در یک کیسه بریزید ونوک کیسه را یک سوراخ خیلى ریز ایجاد کنید ( براى طراحى ظریف ) و طرح خودتون رو کف یک ماهیتابهء گود یا قابلمه و یا قالب که با دستمال کمى چرب و یا اسپرى کرده باشید ، ... طراحى کنید بعد ظرفتون رو روى حرارت خیلى کم براى یک دقیقه قرار دهید تا طرحتون ثابت بشه و بعد آروم آروم برنج آبکش شده را ریخته و در آخر با دست یا پشت قاشق برنج را فشرده کنید کمى روغن یا مخلوط کره وروغن روى آن ریخته وظرفتان را روى حرارت تند قرار دهید براى فقط پنج دقیقه و بعد حرارت را به حداقل برسونید ( از شعله پخش کن استفاده کنید ) و براى حدود یک ساعت و یا تا زمانى که مطمئن شدید برنجتان دم کشیده روى حرارت قرار دهید و بعد از این زمان ظرف را بدون اینکه درب آن را بردارید براى مدت ده دقیقه کنار بکذارید وبعد داخل ظرف سرو برگردانید ...

    نکات تهیه ته دیگ طرح دار:

    *خمیر را حتماًً سفت درست کنید و یکنواخت ، ظرف را هم با دستمال چرب کنید ...

    *میتونید به جاى ماست ،از آب مرغ ، آب ساده ، شیر ، شیر سویا ، ..... هم استفاده کنید منظور درست کردن خمیر است ... باید بگویم در صورتى که بخواهید تمام ته دیگ شما از این خمیر باشد و طراحى نکنید آب مرغ بسیار انتخاب خوبى خواهد بود و ته دیگ شما لذیذتر خواهد شد .

     ته دیگ طرح دار

    ته دیگ به شکل گل, تزیین ته دیگ, ایده برای تزیین ته دیگ,سفره آرایی و میوه آرایی

     

    ته دیگ به شکل گل, تزیین ته دیگ, ایده برای تزیین ته دیگ,سفره آرایی و میوه آرایی

     

    ته دیگ به شکل گل, تزیین ته دیگ, ایده برای تزیین ته دیگ,سفره آرایی و میوه آرایی

     

    ته دیگ به شکل گل, تزیین ته دیگ, ایده برای تزیین ته دیگ,سفره آرایی و میوه آرایی

     

    ته دیگ به شکل گل, تزیین ته دیگ, ایده برای تزیین ته دیگ,سفره آرایی و میوه آرایی

     

    ته دیگ به شکل گل, تزیین ته دیگ, ایده برای تزیین ته دیگ,سفره آرایی و میوه آرایی

     

    ته دیگ به شکل گل, تزیین ته دیگ, ایده برای تزیین ته دیگ,سفره آرایی و میوه آرایی

     

    ته دیگ به شکل گل, تزیین ته دیگ, ایده برای تزیین ته دیگ,سفره آرایی و میوه آرایی

     

    ته دیگ به شکل گل, تزیین ته دیگ, ایده برای تزیین ته دیگ,سفره آرایی و میوه آرایی

  • ۱۴:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

     ته ديگ همراه با شير



    اگر مي خواهيد ته ديگ ماكاروني درست كنيد، براي آنكه ويژگي تغذيه اي ماكاروني تان بيشتر شود. براي دم كردن ماكاروني، كمي به آن شير اضافه كنيد. اضافه كردن شير هم طعم را بهتر مي كند و هم مانع از سوختن ته ديگ ماكاروني مي شود.

  • ۱۴:۵۷   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    چند فوت ته ديگي



    براي تكميل فوت و فن ها اين چند نكته را هم اضافه مي كنيم.
    ـ اگر داخل پلوپز برنج را دم مي كنيد، درجه حرارت نبايد زياد باشد. در غير اين صورت ته ديگ مي سوزد.
    ـ اگر از قابلمه تفلون استفاده مي كنيد، از نظر حرارت كمتر با مشكل روبرو مي شويد و امكان سوخت ته ديگ كمتر است.
    ـ اگر از قابلمه معمولي استفاده مي كنيد حتماً ۱۰ دقيقه قبل از زماني كه گفته شده، حرارت را خاموش كنيد. اما دم كني را بر نداريد.
    ـ براي اينكه ته ديگ زودتر و بهتر جدا شود، ته قابلمه را داخل آب سرد يا حوله خيس بگذاريد.
    ـ اگر از خمير نان باگت استفاده مي كنيد، مي توانيد آن را كف ظرف شكل بدهيد و بعد برنج را روي آن بريزيد.

  • ۱۴:۵۸   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته ديگ و قابلمه

    اين كه شما از چه قابلمه اي براي تهيه غذا استفاده مي كنيد، مهم است. اگر از قابلمه «تفلني» استفاده كنيد، خطر تهيه ته ديگ چند برابر مي شود.
    ضرر: خطر انتقال تركيب هاي نامناسب قابلمه به داخل ته ديگ وجود دارد. بهتر است اگر تصميم به درست كردن ته ديگ داريد، استفاده از قابلمه تفلوني را فراموش كنيد.

  • ۱۵:۰۰   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته ديگ چغندر يا لبو



    مواد لازم: چغندر خام و تيره بدون سفيدي، نمك، روغن، به ميزان لازم
    روش تهيه: اگر از چغندر خام استفاده مي كنيد، آن را نازك ببريد. اما اگر از نوع پخته آن استفاده مي كنيد، آن را كمي ضخيم ببريد. كف قابلمه كمي نمك بپاشيد و به آن روغن هم اضافه كنيد. چغندرها را كف قابلمه بچينيد. برنج را روي آن بريزيد و بگذاريد دم بكشد.
    مدت زمان حرارت دهي: حداكثر ۴۰ دقيقه

  • ۱۵:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته ديگ اسلايس زيتون سبز و سياه



    مواد لازم: زيتون حلقه شده، روغن، به ميزان لازم
    روش تهيه: زيتون ها را به شكل دلخواه داخل ظرف بچينيد. البته سعي كنيد براي چيدن زيتون ها سليقه به خرج داده و زيتون هاي سبز و سياه را با فاصله بچينيد. روي آنها كمي روغن بريزيد. برنج يا ماكاروني را روي آن بريزيد و بگذاريد دم بكشد.

  • ۱۵:۰۵   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    2 تا 3 ساعت با شعله ملایم دم کنید.

    ته ديگ با دنده گوسفند :

    توصيه مي شود دنده ها را خام ته ديگ نريزيد بنابراين :

    اول کمي پياز داخل يک ديگ بريزيد و بعد از آنکه طلايي شد دنده ها را اضافه کنيد و تفت بدهيد کمي نمک سپس فلفل سياه البته بعد از آنکه کمي رنگ دنده ها از حالت قرمزي درآمد و درنهايت کمي آبليمو به آن اضافه کنيد حالا اين دنده ها که طعم خوبي هم گرفته بچينيدته ديگ برنجتان کمي روغن هم بريزيد و برنج را روي دنده ها بريزيد شعله گاز هم مثل ته ديگ نان لواش تنظيم شود

    نکته ۱ : مدت زمان براي تمام ته ديگ ها يا به عبارتي دم کشيدن يک ديگ با ۳۰ کيلو برنج  يک ساعت و نيم تا يک ساعت و چهل و پنج دقيقه  مي باشد به استثنا لوبيا پلو که تا ۲ ساعت جا دارد که بماند .  

    نکته ۲ : اگرنخواستيد ته ديگ بگذاريد ۲ تا راه داريد :

    ۱-  وسيله هايي است به نام زير ديگي که بر اساس سايز ديگ ها ساخته شده  داخل ديگ را حدود يک آبگردان بزرگ آب بريزيد و زير ديگي ها را بگذاريد و برنج را روي آن بريزيد و بگذاريد دم بکشد . شعله را هم ابتدا کمي زياد کنيد تا آب داخل ديگ جوش بيايد بعدکم کنيد

    ۲- کمي آب داخل ديگ بريزيد (کمتراز حالت بالا) و يک مجمعه ( سيني بزرگ) داخل ديگ دمر کنيد وبرنج را روي آن بريزيد .

  • ۱۵:۱۱   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته دیگ زعفرانی

    ته دیگ زعفرانی مواد لازم: برنج آبکش شده 4 لیوان ماست تازه نصف لیوان تخم مرغ 2 عدد روغن آب ‌شده 1 لیوان نمک 1 قاشق مرّبا خوری زعفران به میزان لازم طرز تهیه ته دیگ زعفرانی: ابتداء با هم‌زن، ماست، تخم مرغ، زعفران و نمک را خوب مخلوط می‌کنیم. برنج و نصف لیوان روغن را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. باقی مانده‌ی روغن را در قابلمه می‌ریزیم و مایه ته دیگ را به صورت یک‌نواخت و یک‌سان ـ قطر حدود 1 سانتیمتر ـ کف ظرف، پهن می‌کنیم و برنج را روی آن می‌ریزیم. جهت داشتن ته دیگ خوش رنگ، باید شعله در5 دقیقه اوّل از متوسط کم‌تر و بعد از آن خیلی کم باشد. از برگ‌های کاهو و کلم، کدو حلوایی، هویج، به و نان لواش نیز می‌توان برای ته دیگ استفاده کرد. طرز تهیه ته دیگ کاهو: کاهو را شسته شود و دو لایه روی هم، کف قابلمه می‌چینم ـ قسمت ضخیم برگ‌ها، وسط قابلمه باشد ـ و برنج را روی آن می‌ریزیم و شعله را خیلی کم می‌کنیم چون سبزیجات زود می‌سوزند. طرز تهیه ته دیگ کلم: برگ درسته کلم سفید را با آب گرم می‌شوئیم ـ تا نرم و لطیف شود؛ انعطاف داشته باشد و کف قابلمه سوار شود و بنشیند ـ کف قابلمه می‌چینم ـ قسمت ضخیم برگ‌ها، وسط قابلمه باشد ـ و برنج را روی آن می‌ریزیم و شعله را خیلی کم می‌کنیم چون سبزیجات زود می‌سوزند طرز تهیه ته دیگ کدو حلوایی، هویج و به: کدو حلوایی را پوست گرفته و مربع/ مستطیل برش می‌زنیم. هویج را طولی و به را به صورت عرضی و دایره‌ای برش می‌زنیم و مانند قبل عمل می‌کنیم. طرز تهیه ته دیگ سیب ‌زمینی: سیب زمینی باید صاف و بزرگ باشد. آن را به قطر 1 سانتی‌متر ورقه‌ ورقه می‌کنیم ـ قطرش بیش‌تر نشود ـ و شعله را کمی از کاهو و کلم بیش‌تر می‌کنیم تا طلایی شود. طرز تهیه ته دیگ نان لواش: برای این که ته دیگ نان لواش سفت و خشک نشود؛ اگر ظرف مثلاً برای شش نفر است؛ 3 تا 4 قاشق آب روی نان می‌ریزیم. ته دیگ لواش لطیف و خوش رنگ می‌شود. * فرق ته چین و ته دیگ: روی مایه ته دیگ از برنج استفاده می‌شود ولی ته چین غذای کامل محسوب می‌شود. * چون شعله مستقیم است برای انواع ته دیگ از روغن جامد استفاده شود. روغن مایه بوی خوبی به غذا نمی‌دهد.

  • ۰۹:۰۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
    avatar
    مریم-ش
    دو ستاره ⋆⋆|2352 |2147 پست
    وااااییی خیلی خوشمزه ستتتتت عاااالیییی مخصوصا اون سیب زمینی ها و اون ته دیگای ماکارونی و کاهو و اون برنج طرح دارا
  • ۱۱:۲۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته ديگ به شکل ته چين :

    مواد لازم:

    ماست  ۱ کيلو

    تخم مرغ ۳ عدد

    زعفران نيم مثقال

    روغن مايع ۱ شيشه معمولي

    اگر دوست داشتيد کمي هم گلاب بريزيد

    طرز تهيه :

    ابتدا تخم مرغ را خوب بزنيد تا رنگش از زردي به سفيدي برگردد سپس ماست را هم جدا گانه بزنيد تا کاملاً روان شود ، تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کنيد و زعفران را به آن اضافه نموده و در نهايت روغن مايع را به آن اضافه کنيد . گلاب راهم که اضافه کنيد مايع ته ديگ شما حاضر است

    کمي روغن داخل ديگ بريزيد و مايع را به آن اضافه کنيد روغن و دیگ شما نبايدداغ باشد چون ممکنه تخم مرغ داخل مايعتان ببندد سپس متناسب با میزان مواد ،‌ برنج آبکش شده را به آن اضافه کنید کمی میزان مواد باید نسبت به برنج بیشتر باشد ، کاملاْ ته دیگ صاف و یکنواختش کنید و آرام آرام باقی برنج را اضافه کنید در مورد شعله گاز هم مثل ته دیگ زعفرانی اقدام کنید .

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۰/۱۰/۱۳۹۴   ۱۲:۳۲
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان