خانه
130K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۵:۱۱   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48368 |46689 پست

    ته دیگ زعفرانی

    ته دیگ زعفرانی مواد لازم: برنج آبکش شده 4 لیوان ماست تازه نصف لیوان تخم مرغ 2 عدد روغن آب ‌شده 1 لیوان نمک 1 قاشق مرّبا خوری زعفران به میزان لازم طرز تهیه ته دیگ زعفرانی: ابتداء با هم‌زن، ماست، تخم مرغ، زعفران و نمک را خوب مخلوط می‌کنیم. برنج و نصف لیوان روغن را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. باقی مانده‌ی روغن را در قابلمه می‌ریزیم و مایه ته دیگ را به صورت یک‌نواخت و یک‌سان ـ قطر حدود 1 سانتیمتر ـ کف ظرف، پهن می‌کنیم و برنج را روی آن می‌ریزیم. جهت داشتن ته دیگ خوش رنگ، باید شعله در5 دقیقه اوّل از متوسط کم‌تر و بعد از آن خیلی کم باشد. از برگ‌های کاهو و کلم، کدو حلوایی، هویج، به و نان لواش نیز می‌توان برای ته دیگ استفاده کرد. طرز تهیه ته دیگ کاهو: کاهو را شسته شود و دو لایه روی هم، کف قابلمه می‌چینم ـ قسمت ضخیم برگ‌ها، وسط قابلمه باشد ـ و برنج را روی آن می‌ریزیم و شعله را خیلی کم می‌کنیم چون سبزیجات زود می‌سوزند. طرز تهیه ته دیگ کلم: برگ درسته کلم سفید را با آب گرم می‌شوئیم ـ تا نرم و لطیف شود؛ انعطاف داشته باشد و کف قابلمه سوار شود و بنشیند ـ کف قابلمه می‌چینم ـ قسمت ضخیم برگ‌ها، وسط قابلمه باشد ـ و برنج را روی آن می‌ریزیم و شعله را خیلی کم می‌کنیم چون سبزیجات زود می‌سوزند طرز تهیه ته دیگ کدو حلوایی، هویج و به: کدو حلوایی را پوست گرفته و مربع/ مستطیل برش می‌زنیم. هویج را طولی و به را به صورت عرضی و دایره‌ای برش می‌زنیم و مانند قبل عمل می‌کنیم. طرز تهیه ته دیگ سیب ‌زمینی: سیب زمینی باید صاف و بزرگ باشد. آن را به قطر 1 سانتی‌متر ورقه‌ ورقه می‌کنیم ـ قطرش بیش‌تر نشود ـ و شعله را کمی از کاهو و کلم بیش‌تر می‌کنیم تا طلایی شود. طرز تهیه ته دیگ نان لواش: برای این که ته دیگ نان لواش سفت و خشک نشود؛ اگر ظرف مثلاً برای شش نفر است؛ 3 تا 4 قاشق آب روی نان می‌ریزیم. ته دیگ لواش لطیف و خوش رنگ می‌شود. * فرق ته چین و ته دیگ: روی مایه ته دیگ از برنج استفاده می‌شود ولی ته چین غذای کامل محسوب می‌شود. * چون شعله مستقیم است برای انواع ته دیگ از روغن جامد استفاده شود. روغن مایه بوی خوبی به غذا نمی‌دهد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان