خانه
130K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمزه که با اعصابتان بازی میکند! 

    دیدن عکس این ته دیگ ها بسیار هوس‌برانگیز است و به طور کامل با اعصاب آدم بازی می کند. همه آنها به قدری خوشمزه دیده می شوند که دوست دارید همین الان همه را بخورید و از صدای ترد آنها زیر دندان های خود لذت ببرید!

    برای تهیه ته دیگ مهم‌ترین نکته این است که قابلمه ای که استفاده می کنید نچسب باشد تا ته دیگ خوب و یکدستی داشته باشید. پس از آماده شدن پلو نیز باید کمی صبر کنید تا انتهای قابلمه خنک شود و ته دیگ به راحتی جدا شود.

    من در اينجا نمونه هايي از ته ديگ هايي كه ميشه درست كرد رو ميگذارم اگر شما هم نمونه اي داريد خوشحال ميشم به اشتراك  بگذاريد و توي تاپيك مشاركت كنيد 83

  • leftPublish
  • ۱۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    ته ديگ حصيري!!!!!!!!!!!!!!!!!


    مواد لازم :

    نون لواش

    قيچي

    حوصله : به مقدار لازم



    طرز تهيه :

    نونها رو به صورت نوارهايي با عرض يكي دو سانتي متر برش بزنيد. وقتي برنج رو آبكش كرديد، كف قابلمه روغن بريزيد و اجازه بديد قابلمه يه كم خنك بشه. وگرنه دستتون مي سوزه. بعد رشته هاي نون رو به صورت موازي در يك جهت كنار هم بچينيد. به طوري كه كف قابلمه به صورت كامل پوشيده بشه. سپس رشته هاي جديد رو از جهت مخالف از لابلاي اونها رد كنيد. مثل بافت حصير. يه كم حوصله ميخواد. ولي كار قشنگي
  • ۱۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    براي اينكه ته ديگ سيب زميني تون خيلي هوس انگيز تر بشه !!!! اول كف قبلمه را يكمي روغن مي ريزم نه به اندازه اي كه فقط كف قابلمه چرب بشه بلكه يك كمي دست و دلباز تر بعد به اندازه نوك قاشق غذا خوري زرد چوبه مي پاشيم كف قابلمه و قابلمه رو كمي تكون مي ديم يا با قاشق مخصوص (براي اينكه كف قابله مامانتون خط نيفته ) زرد چوبه را با روغن مخلوط مي كنيم بعد سيب زميني ها رو كف قابلمه مي چينيم ( لطفاً كلفتي سيب زميني ها به اندازه قطر كلتون نباشه ،‌به نازكي تار موهاتون هم نباشه ) بعد پلو آبكش شده را روي سيب زميني ها مي ريزيم لطفاً چند دقيقه اول براي اينكه برنج دم بكشه حرارت زياد به قابلمه بدين بعد از دم دادن برنج شعله رو كم كنيد كه ته ديگه همچين جابيفته نسوزنيدشا ! حيفه به خدا !!! روغن كف قابله باعث مي شه ته ديگتون شيشه اي و براق بشه زردچوبه باعث مي شه رنگش طلايي و چشم نواز بشه ! بخوريدش نوش جون !!!!
  • ۱۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    يك نوع ته ديگ هم هست كه با سيب زميني رنده شده درست ميشه ،سيب زميني رو رنده ريز كنيد بعد يك كم پودر سير بهش بزنيد ،كمي نمك بعد كف قابلمه بريزيد با پشت قاشق پهنش كنيد بعد پلو را روش بريزيد

    نوووووووووووووش جان
  • ۱۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    براي درست كردن ته ديگ خوب (( حالا هر ته ديگي ميخواد باشه)) روغن رو ته قابلمه ميريزيم و ته ديگ مورد نظر به غير از سيب زميني
    رو كف ظرف ميچينيم و حرارت رو مياريم به پايين ترين درجه
    و بعد برنج آبكش شده رو روش ميريزيم
    و اجازه ميديدم 1/5 تا 2 ساعت دم بكشه
    براي ته ديگ سيب زميني هم همينكارو ميكنيم منتها اول يه كم تو همون قابلمه ميگذاريم سيب زمينيا سرخ بشن و بعد برنج رو اضافه ميكنيم و حرارت رو پايين ميارم
  • ۱۰:۰۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    ته ديگ گوجه هم خيلي خوشمزه است البته اگه حواست باشه كه نسوزه
    من يك زن دايي دارم ته ديگ پياز هم ميزاره بعد مثل پياز داغ ميشه
  • leftPublish
  • ۱۰:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته ديگ ماهي 

  • ۱۰:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته ديگ مرغ و كاهو

  • ۱۰:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    ته ديگ مرغ و سيب زميني

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان