خانه
130K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست
    براي اينكه ته ديگ سيب زميني تون خيلي هوس انگيز تر بشه !!!! اول كف قبلمه را يكمي روغن مي ريزم نه به اندازه اي كه فقط كف قابلمه چرب بشه بلكه يك كمي دست و دلباز تر بعد به اندازه نوك قاشق غذا خوري زرد چوبه مي پاشيم كف قابلمه و قابلمه رو كمي تكون مي ديم يا با قاشق مخصوص (براي اينكه كف قابله مامانتون خط نيفته ) زرد چوبه را با روغن مخلوط مي كنيم بعد سيب زميني ها رو كف قابلمه مي چينيم ( لطفاً كلفتي سيب زميني ها به اندازه قطر كلتون نباشه ،‌به نازكي تار موهاتون هم نباشه ) بعد پلو آبكش شده را روي سيب زميني ها مي ريزيم لطفاً چند دقيقه اول براي اينكه برنج دم بكشه حرارت زياد به قابلمه بدين بعد از دم دادن برنج شعله رو كم كنيد كه ته ديگه همچين جابيفته نسوزنيدشا ! حيفه به خدا !!! روغن كف قابله باعث مي شه ته ديگتون شيشه اي و براق بشه زردچوبه باعث مي شه رنگش طلايي و چشم نواز بشه ! بخوريدش نوش جون !!!!
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان