خانه
130K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۵:۰۰   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    ته ديگ چغندر يا لبو



    مواد لازم: چغندر خام و تيره بدون سفيدي، نمك، روغن، به ميزان لازم
    روش تهيه: اگر از چغندر خام استفاده مي كنيد، آن را نازك ببريد. اما اگر از نوع پخته آن استفاده مي كنيد، آن را كمي ضخيم ببريد. كف قابلمه كمي نمك بپاشيد و به آن روغن هم اضافه كنيد. چغندرها را كف قابلمه بچينيد. برنج را روي آن بريزيد و بگذاريد دم بكشد.
    مدت زمان حرارت دهي: حداكثر ۴۰ دقيقه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان