خانه
130K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۴:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

     ته ديگ سيب زميني رنده شده با پياز

    مواد لازم: پودر پياز، پودر موسير، نمك، روغن، به ميزان دلخواه
    روش تهيه: سيب زميني رنده شده را نيم ساعت داخل آب كاملاً سرد قرار داده و بعد آن را آبكش كنيد. با قرار دادن سيب زميني داخل آب، نشاسته آن خارج شده و همين امر باعث مي شود تا كيفيت ته ديگ شما بهتر شود. علاوه بر اينكه با خارج شدن نشاسته سيب زميني،‌عامل افزايش وزن شان نيز از بين رفته و ميزان نشاسته سيب زميني كمتر مي شود. سپس به سيب زميني هايي كه داخل كاسه ريخته ايد، پودر موسير، پياز و نمك را اضافه كنيد. به اين مخلوط كمي هم روغن اضافه كنيد. سيب زميني ها را كف قابلمه ريخته و سپس برنج را روي آن بريزيد و بگذاريد دم بكشد.
    مدت زمان حرارت دهي: ۴۵ دقيقه تا يك ساعت
    نكته: معمولاً براي يك ديگ متوسط ۲ قاشق چايخوري پودر سير و پياز لازم است.
    اما اگر دوست داريد ته ديگ شما بيشتر طعم سير و پياز بدهد، مي توانيد ميزان اين مواد را بيشتر كنيد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان